الاهه جون..سال خوبی داشته باشی...غصه نخور کلیرنس هم بخوریم به امید خدا اخرش موفقیم...انشاالاه که یک ضربه عزیزم.به قول خودت خلاص شدن از شر ان وی سی کلی جشن و پای کوبی داره...اونقدری که من سر ایمیل تکمیل پرونده خوشحال شدم خداشاهده به اون اندازه سر گرفتن وقت مصاحبه خوشحال نشدم...خوشحال شدماااااا ولی نه به اندازه تکمیل مدارک..دیگه انرژژژژی(ارین ژ)برای تکمیل مدارک نداشتم...انشاالاه که همه با ویزای یکضرب از سفارت میایم ایران
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
مرسی کاملا جونم، ایشالا
وای از دست تو رابین با این طنزت. همیشه از دستت میخندم خوب دم عیده و هزارتا کارو این حرفا دیگه. الانم بیشتر توی تاپیک های سفر به ابوظبی بچه های لاتاری پرسه میزنمو بعدشم میام یه سر میزنم ببینم تو کلیر شدی یا نه. الان بهترین فرصته واسه ترک اعتیاد به مهاجرسرا چون شوهرم ازم قول گرفته که ویزامو گرفتم دیگه نباید بیام اینجا. خوب مرده دیگه، حساسه، چمیدونم والا. مردا به اف بی و مهاجرسرا و کلا سایتهای اجتماعی بدجوری واکنش نشون میدن. البته واسه خانوماشون. به قول تو فکر میکنن اینجا جن داره یا همه ایدز و هپاتیت دارن ما هم که دیگه چاره ای جز اطاعت نداریم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، yalda91 ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، payamkj
2013-03-18 ساعت 06:42
دوستای خوبم می خواستم پیشاپیش سال نو رو به همتون تبریک بگم و بدونید که همیشه و همه جا به یادتون هستم و از ته دل برای همتون آرزو می کنم که هرچه زودتر به اون چیزی که باعث شده اینجا دور هم باشیم برسید. شعار همیشگی من رو یادتون نره، مثبت باشید و مثبت فکر کنید و بدونید که همه چی به خوبی براتون پیش خواهد رفت.
دوستدار شما نگی
2013-03-18 ساعت 06:47
مرسی نگی عزیزم. تو هم سال نو خوبی داشته باشی
فکر نکنم منفی باف تر از من توی دنیا وجود داشته باشه. بابام همیشه میگه تو منو یاد اون دوست گالیور میندازی: من مییییدونستمممم راست میگه. گفتم عنوانم بشه پیشکسوت امیدوار، بلکه این کلمه همش جلوی چشمم باشه و یه تغییری توی من ایجاد کنه ولی نشد که نشد. در واقع اسمم باید میبود پیشکسوت بدبین، ناامید، موج منفی، آیه یاس و .... خوش بحالت نگی جون که میتونی مثبت فکر کنی. خیلی عالیه. من که هرچی سعی کردم نشد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، tondar ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، negi
دوستای مهربونِ مهاجرسرا پیشاپیس سال نوی همتون خجسته و شاد و پر از خبرای خوب باشه.بدون شک سال 92 برای همه ما جز بهترین سال های زندگیمون میشه مخصوصا برای ما نامزدی ها که تازه میخواین زندگی مشترکمون رو شروع کنم.
از ته دل برای همتون آرزو میکنم هرجا هستین خنده به لباتنون باشه. بچه هایی که وقت مصاحبه گرفتن تو سال جدید با خبرای خوب میان. ارین عزیز (Rabinson,The always-helping man) مطمئنا تو هم به زودی تمیز میشی(کلیر میشه) منم امروز خیلیییی حالم خوبه. از نامزدم دورم ولی اینطور میبینمش که خوب ما این برتری رو نصبت به بقیه زوج ها داریم که به قول آقامون responsibility و commitment و seriousness را حداقل به خودمون بهتر اثبات کنیم تا بعدا زندگی مشترک موفق تری داشته باشیم. از نامزدم دورم ولی اینطوری میبینم که ما این شانس رو داریم که بعدا بیشتر قدر زندگی مشترکی که با هم ساختیم رو بدونیم. از عشقم دورم ولی اینطور میبینمش که این پروسه ویزا از عجولانه رفتنِ من جلوگیری کرد تا حالا که مقصد و هدفم واسم روشن تره،بتونم مهارت هایی رو که میتونم اینجا یاد بگیرمو یاد بگیرم.تا به اطرافم یه طور دیگه نگاه کنم و با علم به اینکه دارم میرم سعی کنم بیشتر و بیشتر از داشته هام لذت ببرم،تا سعی کنم وقت بیشتری رو با خانواده ام بگذرونم،تا سعی کنم به همه چیز عمیقتر و شیرین تر و مثبت تر نگاه کنم. خارج شدن از هوای زمستونی تو روح آدم هم تاثیر میذاره.بهاری باشین. میبوسمتون.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012 دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013 سرویس سنتر: California اپروو :21 مه 2013
2013-03-18 ساعت 20:33
دوستای خوبم عیدتون مبارک.امیدوارم سال 92 بهترین سال برای همه باشه وهممون از بلاتکلیفی نجات پیدا کنیم.برای منم دعا کیند که زودتر کلیر بشم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
تشکر کنندگان: tondar ، storagemeter ، ارکیده ، dinadino228 ، girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، arian307 ، Tomas ، payamkj ، saba.m
سلام
من جدیدا هر موقع به این تاپیک سر میزنم با تاپیکهای "ویزای نامزدی آمریکا" و "از هر دری، سخنی ... (غیر مهاجرتی)" اشتباه میگیرم. بنظر شما چرا؟
2013-03-19 ساعت 01:11
آخه اینجا خیلی شبیه تاپیک از هر دری.. سخنی سهت و از طرف دیگه بچه ها سوالات مهاجرتیشونم اینجا مطرح میکنن
ارکیده جون مرسی از رتبه
2013-03-19 ساعت 03:13
بچه ها یک سوال......شوهر من هنوز نتونسته بره واکسن بزنه....میخاستم بپرسم اگه 1 هفته مونده به رفتنش به ترکیه میتونه بره انیستیتو پاستور واکسن بزنه؟؟؟(هپاتیت رو میخاد بگه که زده)چی میشه اگه 1 هفته قبل بزنه؟
2013-03-19 ساعت 05:17
واکسنی مثل MMR رو باید حتما تا 1 ماه قبل از مصاحبه میزد و الان دیگه نمیتونه بزنه. ولی دیفتیری و کزاز و آنفولانزا و هپاتیتو میتونه 1 هفته مونده به مصاحبه هم بزنه. اگرم نتونست اصلا بره پاستور، هیچ مساله ای نیست فقط اونجا ازش هزینه اضافی بابت تزریق واکسن میگیرن وگرنه اتفاق خاصی نمیفته. فقط گرون در میاد
2013-03-19 ساعت 14:10
(2013-03-18 ساعت 06:08)الهه سابق نوشته: مرسی کاملا جونم، ایشالا دو تا خواهر دارم تو مهاجرسرا و دو تا برادر مثل شیر پشتم هستن منم خیلی دوسشون دارم یکیشون الهه خانومه یکی شاپرک... من آرزومه یه بار هم شده این عزیزان رو از نزدیک ببینم ... اما الهه خانوم اگر قسمت نشد انشاالله تو بهشت همدیگرو میبینیم هم شما رو هم دریمر و آقای فروزن مایند رو و هم شاپرک... تشکر کنندگان: Tomas ، arian307 ، ارکیده ، الهه سابق ، shabnam.84
2013-03-19 ساعت 15:08
یروان باز 4 تا اپدیت کرد ... اشتباه نمیکنین ، درست حدس زدین من هنوز کلیر نشدم!!!! .. اینم از عیدی ما
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
2013-03-19 ساعت 15:20
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas
2013-03-19 ساعت 15:22
علی جان چندروز طول کشید برای هر کدوم؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
2013-03-19 ساعت 15:39
ما مهاجرتی بودیم اما مثلن.... از ارمنستان که اومدیم 1 ماه نیم بعد برای خالم کلیرش اومد اما برای ما نیومد ... خالم رفت گرین کارتشو هم گرفت تازه کلیر بابا و مامان اومد ... تقریبا 2 ماه و نیم بعد از اومدن از ایروان کلیر شدن ... ولی تا اونجا که من یادمه این سایت ایروان هر هفته دو روزش رو یادم بود آپدیت میکرد ... به هر حال نگران نباش یه لحظه اینجوری گفتی یاد خودمون افتادم چون برای ما هم استرس داشت که چهطور خالم کلیر شد اما ما نشدیم ... ولی آرین عزیز حتمن ایمیل رو چک کن ... و به نظر من نگران نباش ...
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان