کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
Big Grinالهه جون 7 سین شما هم خیلی قشنگ بود چراغها هم قابل شما رو نداره...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، battosai ، arian307 ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، سانازی
(2013-03-21 ساعت 06:40)الهه سابق نوشته:  وای سیمی چه ظرفای قشنگی
ارکیده جون عاشق اون دو تا چراغ قرمز رنگ سفرتون شدم و البته تخم مرغ رنگی های نازی که گذاشتی
دینا هم که مایه داری سفره چیده. آجیلللللل Big Grin ولی دسته گل سر سفره تو خیلی دوست داشتم و البته شاهنامه رو
منم عین حسودا بدو بدو رفتم شاهنامه رو آوردم گذاشتم سر سفره تازه عکس هفت سین همتون رو هم به مهمونامون و مامانم اینا نشون دادم.
خیلی دوست داشتن همه
Smile

جودی جونم ایشالا سال دیگه هفت سین میندازی به چه قشنگی. غصه نخور. اصلا ایشالا سال دیگه این موقع ایران باشی و کنار خانواده عزیزت
به به هفت سین مرسده چه قشنگه. گل هاشو خیلی دوست داشتم
علی، ننه، اون عینکو از سر هفت سینت بردار، آفرین مادر جان Big Grin

hahahahhaa الهه جون عینک مامان بزرگمه Smile))) حواسم نبود این عکس بعد از سال تحویل بود ... ندیده بگیرینش....Smile)) اما در مورد عکس ها ... به نظر من تا الان برای دینا خانوم از همه بهتر بود ... خیلی شاد بود رنگ آمیزی زیادی توی هفت سینشون هست ....
پاسخ
(2013-03-21 ساعت 06:40)الهه سابق نوشته:  وای سیمی چه ظرفای قشنگی
مرسی الهه جونم چشمات قشنگ میبینه
اگه دوست داشتی با خودت ازینا ببری امریکا بهم پیام خصوصی بده برات بگیرمBig Grin

ما هم آجیل نذاشتیم امسال بخاطر مادربزرگم وسایل پذیرایی رو از رو سفره برداشتم عکس گرفتم آخه خرما و میشگا بود :-((((

دینا جون سفره ات خیلی خوش رنگ و لعاب و زیبا بود

سفره های همه خوشگل بود
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، arian307 ، shadzad ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، dinadino228
سلااااااام دوستای عزییییزم! سال نو همگی مبارکککککک! Big Grin Big Grin Big Grin برای تک تکتون شادی آرزو می کنم. ببخشید من تازه دیروز برگشتم چون پاسمو که گرفتم رفتم یه شهر دیگه ترکیه پیش دوستم، دیگه پروازمو عقب انداختم و دیروز برگشتم. الان می خوام سفرنامرو تو تاپیکش بذارم، ببخشید دیر شد Wink
http://mohajersara.com/thread-2521-post-...#pid295365
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، arian307 ، tondar ، ارکیده ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، saba.m ، dinadino228 ، سانازی
سال نو بر همه مبارک
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، simi ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، battosai ، Tomas ، ارکیده ، saba.m ، tondar ، shabnam.84 ، dinadino228
مبارکه شادزاد جونم. محمد عزیز سال نو شما هم مبارک باشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، girl ، Tomas ، tondar ، ارکیده ، shadzad ، dinadino228 ، mhy_1985 ، shabnam.84
بازم مرسی الهه عزیزم :***
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، ارکیده ، dinadino228 ، girl ، Tomas ، الهه سابق
شادزاد جان خیلی تبریک میگم و آرزوی بهترینها رو برات دارم
اگه برات ممکنه تاریخ ارسال مدراکت رو به امضات اضافه کن لطفا
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، shabnam.84 ، shadzad ، dinadino228 ، girl ، Tomas ، الهه سابق
(2013-03-21 ساعت 11:08)dinadino228 نوشته:  به خدا آجیل هامون پسته نداره!!!!!!!! Sad
الان شرح میدم: تخمه ژاپنی ، تخمه سفید (فکر کنم کدو) ، فندق ، بادوم هندی...TongueWink

باسلام ولی ما امسال اصلا اجیل نگرفتیم

دوستان عزیز فکر میکنم دیگه از موضوع اصلی خارج شدیم واینجا شده تاپیک نوروز و هفت سین نننننننننننننننننننننننننننننننننه غلامBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، battosai ، dinadino228 ، shadzad ، girl ، tondar ، الهه سابق
رادمان عضو جدیدی؟من ندیده بودمت.. لطفا امضا بذار..
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، shadzad ، girl ، tondar ، Tomas ، الهه سابق
خیلی خوشحالم .... ارمیا عزیز برنده شد ....
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، Tomas ، ارکیده ، الهه سابق
مرسی تندر جان، منم برات آرزوی شادی دارم.
اضافه کردم، همونطوری که قبلا گفتم به خاطر اسپل های اشتباه تو چند مرحله کارا یکم بیشتر طول کشید، برای همین تاریخا نگرانت نکنه. روی هم رفته ما ۳ ماه به خاطر اشتباهات کارمون بیشتر طول کشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، tondar ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84
صبح همگي بخير و شادي
ممنون شادزاد جان خدا رو شكر كه ويزا تو گرفتي و انتظار ديگه تموم شد خوشبخت باشي
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، ارکیده ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl
الهه اپروو شدم. هوراااااااااا

اون یکهفته ای هم که میبینی تقصیر خودم شد . گواهی تولد خانومم رو یادم رفت با AOS بفرستم. خانومه گفت منتظر مصاحبه باش.
تو کی میری الهه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، tondar ، ASALI ، ارکیده ، الهه سابق ، simi ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، kamela
(2013-03-23 ساعت 13:39)mhy_1985 نوشته:  الهه اپروو شدم. هوراااااااااا

اون یکهفته ای هم که میبینی تقصیر خودم شد . گواهی تولد خانومم رو یادم رفت با AOS بفرستم. خانومه گفت منتظر مصاحبه باش.
تو کی میری الهه؟

تبرييييييييييييك تبريييييييييييك
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان