کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسی محمد عزیز Smile
دینا جان نگران نباش واسه من 57 روز طول کشید ولی معمولا کیس های نامزدی خیلی زود میرن NVC. حتما نامه اپروو رو اتچ کن به ایمیلت و واسشون بفرست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، shadzad ، tondar ، dinadino228 ، girl ، Tomas
دینا جون عجله نکن و استرس نداشته باش اما پیگیری بکن... من اپرووم 3 ماه طول کشید و از روز اپرووم تا روزی که دعوت به مصاحبه شدم 12 روز طول کشید.... فکر نمیکنم کار کسی سریع تر از من پیش میرفت.. حالا اون تعوقی هم که افتاد چون خودم سفارت رو عوض کردم.... اما خوب چه زود پیش بره چه کند کار انجام میشه... حالا اما این مرحله ی چک خودش اندازه ی یه اپروو طول میکشه.... همش میگزره و تموم میشه اما اگر خدایی نکرده چک بخوری اصلا زمان متوقف میشه... پیگیری کن اگر بت میگن اصلا مدارک نداری اینجا اما خودتم ناراحت نکن.. اون اپراتور هایی که گذاشتن اونجا جواب بدن مثل اپراتور های پارس انلاین و شاتل میمونن.. فقط نشستن و از رو دستور العمل نگاه میکنن.... همه چیز داره درست پیش میره و اگر مشکلی داشتی بت میگفتن... به قول هلندی ها وقتی هیچ خبری نیست خودش خبر خوبیه...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، shabnam.84 ، الهه سابق ، shadzad ، tondar ، dinadino228 ، girl ، Tomas
ااااااااارهههههههههههه آرین؟... چی میگییییییییییی؟ خودتی؟/؟؟/
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، tondar ، dinadino228 ، girl ، Tomas
محمد تبریک میگم. بعدا بیا یکم واسمون بگو مدارکتون رو چطوری تنظیم کرده بودی و فرستادی که انقدر همه چیز سریع پیش رفت Smile)
الهه کلی برات ارزوی خوب میکنم.خبر ویزای یک ضرب برامون بیار Wink
ببخشید من پست های قبلی رو وقت نکردم بخونم هنوز نمیدونم دیگه چی به چیه Tongue
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، tondar ، الهه سابق ، yalda91 ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، mhy_1985
یکی به ارکیده یه آب قندی چیزی برسونه.... مگه جن دیدی؟؟ Big Grin
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shadzad ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، ارکیده ، Tomas ، سانازی
[quote='girl' pid='295942' dateline='1364070263']
هورااااااااا گرین کارتم اومد Smile
مبارک باشه جودی خانمSmile
نوع ویزا : CR1 ( ازدواج با سیتی زن )
اولین اقدام : 2011
تکمیل مدارک در nvc : فوریه / 4 / 2013
محل مصاحبه : انکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shadzad ، الهه سابق ، yalda91 ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، amin_sh ، ارکیده ، Tomas ، سانازی
جودی جوننننننننن
محمد عزیز
بهتون تبریک میگم
امیدوارم همیشه موفق و شاد باشید

فکر کنم همتون میرید و من اینجا تک و تنها میمونم:-(
محمد جان میشه بگی چه مدارکی گذاشتی?
بچه ها من اومدمم گرگان اما دلم و هوش و حواسم یه جای دیگه هست
امیدوارم به همتون خوش بگذره
آرین دوست دارم زودتر بری, امیدوارم تا قبل از تموم شدن تعطیلات خبر خوش کلیر شدنت و ببینیم:-D
راستی کسی و میشناسید که کارمند اداره دولتی بوده باشه اما ویراشو یک ضرب گرفته باشه?
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، yalda91 ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، ارکیده ، Tomas ، shadzad ، سانازی
(2013-03-24 ساعت 00:54)girl نوشته:  هورااااااااا گرین کارتم اومد Smile

مبارک جودی جان .به سلامتی.موفق باشی
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas ، shadzad ، سانازی
مرسی‌ دوستای خوبم.. به هر حل امضای من تو پاسپورتم این نبود و الان ۲ تا امضای مختلف دارم .. اینجا اسم فامیلیشونو می‌نویسن ولی‌ نه اون‌جوری که بگن اسم فامیلیتو بنویس. من امضای خیلیارو دیدم اینجا که اینو میگم. در هر صورت مهم گرین کرده که اومد اینو گفتم واسه دوستانی که مثل من امضاشون براشون مهمه ؛)
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، ارکیده ، الهه سابق ، Tomas ، shadzad ، سانازی ، shabnam.84
(2013-03-24 ساعت 18:37)arian307 نوشته:  یکی به ارکیده یه آب قندی چیزی برسونه.... مگه جن دیدی؟؟ Big Grin
نه جن ندیدم...تو که خودت همش در حال اعتراضی شکلاتیم که شدی همش ما باید دلداریت بدیم وقتاییم که سایت آپ دیت میشه باید زیر بغلتو بگیریم برام جالب بود که دیدم به آرامش و صبر فرا خوانده بودی.....Big Grin

شینا جون لطف کن امضا بذار
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، shadzad ، arian307 ، سانازی ، shabnam.84
آقای آرین خان؟؟!؟! میگم، یه سؤال؟ تو از اولین اقدامت تا امروز ۸ماه شده ؟؟!؟!؟!
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shadzad ، arian307 ، سانازی ، الهه سابق ، shabnam.84
ای بابا ارکیده جون وفتی چک بخوری دیگه صبر اینا حالیت نیست... من این مرحله ی اپروو و اینا رو گززوندم.. انتظار واسه مصاحبه هم گزروندم و میدونم هیچ کدومشون اصلا نگرانی و ناراحتی نداره و همه چی ردیف میشه.. اما کسایی که چک خوردن و به خصوص چکشون مثل من طولانی شده حتی بعد از کلیر شدن هم نمیگن که مثلا انتظارش شبیه مصاحبست و میگذزه... لامصب تکون نمیخوده.... ضمنا من به جز یه بار کی غر غر کردم ؟ ! نامرد Big Grin
--------------
دینا جون آره شده 8 یا 9 ماه الان.. آخر های جولای تا االان رو حساب کن

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، dinadino228 ، الهه سابق ، tondar ، girl ، shadzad ، shabnam.84 ، Tomas
میدونم چی میگی...امیدوارم که هر چه زودتر کلیر بشی......

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، battosai ، arian307 ، سانازی ، girl ، shadzad ، shabnam.84 ، tondar ، Tomas
آرین!؟!؟!؟؟!؟!؟ منم الان میخواااااااااام یه عالمه بتو غرغر کنم .....CoolBig Grin
یعنی چی اصلا که تو غر میزنی؟!؟!؟!؟!؟!Wink
این پروسه باید یه زمانی طول بکشه، این سیستم این ماجراست .حالا یا قبل از چک یا بعد از چک.
برای من تا الان ۱۰ ماه و ۱۱ روز گذشته از اولین اقدام ، تازه اینم از شرایطم که حالا تا کی باید بازم انتظار بکشم
که کی وقت مصاحبه بدن و آیا چک میخورم بعدش یا نه!Sad
میدونی چقدرررر سحته؟!؟!!؟ Sad
باور کن اگه من جای تو بودم روزی ۱۰۰ بار میگفتم که من چقدر خوش شانس و خوش بختم.Smile
حالا میخوای جای من بودی؟Wink
فکر نکنم هیچ نامزدی این همه کارش طول کشیده باشه!!!
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، arian307 ، سانازی ، ارکیده ، leila.e ، girl ، shadzad ، shabnam.84 ، Tomas
خوب اگر بحث انتظار کشیدنه صرفه که من از 2008 منتظرم.. از 2008 ما هم و میشناسیم وقتی تصمیم گرفتیم ماجرای دانشگاه من بود.. بعد هم 2 سال رفتم خدمت که بتوونم پاسپورت بگیرم و الان هم که 9 ماهه کارای اداریش طول کشیده.... اگه خدمت و این مسخره بازی ها نبود الان 3 4 سال بود که اونجا بودم ..خیلی کارمون زود تر پیش میرفت....ضمنا بابا مگه من غر غر میکنم اصلا؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها تو این روزهای طولانی و مسخره ی تعطیل چرا شما ها نمیشینین پای سریال؟؟ خیلی حال میده

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، سانازی ، ارکیده ، leila.e ، girl ، shadzad ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، payamkj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان