موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها عیدتون مبارکککککککککککک(اسم تک تک نمیارم همتونو دوست دارم)
خوبین؟
بابا من نمیتونستم دخول کنم اینجا!همش میگفت نا معتبر!فقط با لپ تاب خودم وارد می شد نه از گوشی نه از ای پد الان از لپ تاپ پسر داییم امدم اخه مسافرتم.مرسی از سیمی جون زحمت کشیده نوشته.سیمی جون راستی این ورا امدی؟من درسته مسافرتم ولی امدی خبر بده ببینمت فدات شم.
خبر خوب زیاد داشتیم فکر کنم تبریک میگم به جودی جان.محمد جان واسه ما هم دعا کن دیگه کارامون زودپیش بره شما که باره اول تونه منو بیشتر دعا کنید ارین جان منم مثل شما هستم از نطر زمان تقریبا .همش دلم میخواست قبل عید خبر خوشتو ببینم باشه دیگه صحبت روز دیگه نمی خونه امسال سال ما هاست هممون اون وریم ایشالا.
شهرزاد جانم تبریک میگم یادم نیست گفتم یا نه.یلدا جانم ایشالا زود کلیر بشی.
راستی چه هفت سین های خوشگلی مرسی از همه.
[/size]
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
آرین عزیز جاوا من روشنه اما میتونم اینجا بیام ...؟!!!
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
قاعدتا نباید زیاد ربطی داشته باشه اما به خصوص وقتی از اینترنت سیم کارت استفاده میکنی بهتره که off کنی که سایت رو سبک تر لود کنه. البته در اون صورت اگر بخوای یه پست بزاری ممکنه دردسر زیادی داشته باشی به خصوص تو این سایت که از جاوا اسکریپت به وفور استفاده شده... اما واسه سر زدن دردسر کمتر و سرعت بالاتری رو میتونی رو گوشی تجربه کنی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوبم و سال نو همگی مبارک.
امیدوارم کار همه مون به زودی درست شه و از این بلاتکلیفی در بیایم و زندگیمون سر و سامان بگیره.
خدارو شکر امسال شرکت ما کلا تعطیلات عید کارگاه رو تعطیل کرد و من تونستم بیایم تهران و کلی با خانواده ام باشم.( آخرین عید رو، البته ایشالا)
با آرزوی خبر های خوب پشت سر هم برای تک تکتون
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
منم دقیقا این قضیه رو شنیده بودم...شنیدم که کسی که زود اپروو می شه چک می خوره و کسایی که دیر اپروو میشن دیگه چک نمی خورن....و در مجموع کار همه به یه اندازه طول می کشه
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها این ماجرایی که میگین فکر نمیکنم ربطی داشته باشه... اون مرحله ی اپرووال علاوه بر paper work هایی که داره مرحله ی fbi check پارتنر شما هم هست.. حالا ممکنه یکی 3 ماهه طول بکشه ممکنه یکی 10 ماه... شما رو چک نمیکنن تو این مرحله چون واقعا اطلاعات زیادی از شما ندارن....
نمیدونم والا من که الان به کار های اداری دورافتاده ترین روستاهای ایران بیشتر اعتماد دارم تا دفتر و دستک های fbi و cia !!!
امروز هم اپدیت کردن من نبودم توش.. 60 روز هم گذشت...
==========
بچه ها بجنبین واسه سفره های هفت سینتون... تندر خان عکس گذاشتی از هفت سینت یا نه؟ هفته ی دیگه قرعه کشی داریمااا.... شبنم جان عزیز دل برادر شما هم همینطور.... حالا نرین سفره آرای سفره ی عقد بیارین واسه هفت سینتون .. جایزش اونقدر نیست
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-26 ساعت 00:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-26 ساعت 00:41 توسط tondar.)
ارين داداش من يه سوال ايفوني دارم چطوري رو ايفون وپي ان نصب كنم و و پي ان و از كجا بگيرم اصلا ميشه اينكارو كرد مرصيييي
ارين داداش من تنها بودم امسال دل و دماغ هفت سين چيدن نداشتم
شادزاد خانوم خيلي خيلي ممنونم بابت رتبه موفق باشييييد
k1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
تندر جان وی پی ان می شه نصب کرد از همون setting برو general بعد network. اونجا تنظیمات وی پی ان هست ولی الان که وی پی ان کار نمی کنه پروکسی نصب کن که از setting برو تو wifi اون فلش کنار اسم wifiای که بهش وصلیو کلیک کن اونجا تنظیمات پروکسیو می بینی.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو