کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
Big GrinBig GrinBig Grin هاهاها.... باشه میرم پای سریال (تلویزیون ما هیج جا رو نمیگیره تقریبا) من که کلا در تعطیلاتمTongue
و اینکه حرفامو پس گرفتم.
تو به اندازهء کافی انتظاراتو کشیدیRolleyes
بهر حال از اعماق وجودم آرزو میکنم و امید دارم که، کار تو ، من و همهء ما... هر چه زودتر به سرانجام خوب برسه Smile
راستی فاضل چطوره؟Wink
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، leila.e ، girl ، shadzad ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas
(2013-03-25 ساعت 16:55)dinadino228 نوشته:  Big GrinBig GrinBig Grin هاهاها.... باشه میرم پای سریال (تلویزیون ما هیج جا رو نمیگیره تقریبا) من که کلا در تعطیلاتمTongue
و اینکه حرفامو پس گرفتم.
تو به اندازهء کافی انتظاراتو کشیدیRolleyes
بهر حال از اعماق وجودم آرزو میکنم و امید دارم که، کار تو ، من و همهء ما... هر چه زودتر به سرانجام خوب برسه Smile
راستی فاضل چطوره؟Wink

فاضل Smile))))
بش بگم دیگه نمیاد خونتون Smile)))
خوبه ... اتفاقا دیشب بم زنگ زد... الان بش زنگ زدم جواب نداد فکر کنم خوابه... ببینم میشه امشب دیدش و یه شام ازش گرفت یا نه Big Grin .... حالا سریال و اینا خواستی به فلش یا هارد بده بش پرش کنم واست بیارتش
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، سانازی ، ارکیده ، leila.e ، girl ، shadzad ، shabnam.84 ، tondar ، الهه سابق ، Tomas
Big Grinآره... مرسی حتما.
هنوز در سال ۹۲ ندیدیم همو، تازه سال نو رو هم بهم تبریک نگفته، یه زمانی کوچیکترها به بزرگترها تبریک میگفتن، ای بابا،،،،Tongue پیر شدیماااااSad
امروز باید حتما باهاش تماس بگیرم و بزودی قرار بزارمCool
بیشتر از این کلاسمو کنسل کنم توسط همسر ، کشته میشمTongue
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، leila.e ، girl ، shadzad ، shabnam.84 ، tondar ، الهه سابق ، Tomas
سلام بچه ها عیدتون مبارکککککککککککک(اسم تک تک نمیارم همتونو دوست دارم)
خوبین؟
بابا من نمیتونستم دخول کنم اینجا!همش میگفت نا معتبر!فقط با لپ تاب خودم وارد می شد نه از گوشی نه از ای پد الان از لپ تاپ پسر داییم امدم اخه مسافرتم.مرسی از سیمی جون زحمت کشیده نوشته.سیمی جون راستی این ورا امدی؟من درسته مسافرتم ولی امدی خبر بده ببینمت فدات شم.
خبر خوب زیاد داشتیم فکر کنم تبریک میگم به جودی جان.محمد جان واسه ما هم دعا کن دیگه کارامون زودپیش بره شما که باره اول تونه منو بیشتر دعا کنید ارین جان منم مثل شما هستم از نطر زمان تقریبا .همش دلم میخواست قبل عید خبر خوشتو ببینم باشه دیگه صحبت روز دیگه نمی خونه امسال سال ما هاست هممون اون وریم ایشالا.
شهرزاد جانم تبریک میگم یادم نیست گفتم یا نه.یلدا جانم ایشالا زود کلیر بشی.

راستی چه هفت سین های خوشگلی مرسی از همه.
[/size]
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
سانازی جان روی گوشی و روی ایپدت بورو تو تنظیمات safari و java script رو off کن ... اونوقت میتونی با ایپدت هم بیای اینجا Wink
سال نوی تو هم مبارک و به قول خودت امسال سال خوبیه واسه هممون
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، ارکیده ، battosai ، leila.e ، girl ، shadzad ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، payamkj
آرین عزیز جاوا من روشنه اما میتونم اینجا بیام ...؟!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، leila.e ، girl ، shadzad ، tondar ، الهه سابق ، Tomas ، payamkj
قاعدتا نباید زیاد ربطی داشته باشه اما به خصوص وقتی از اینترنت سیم کارت استفاده میکنی بهتره که off کنی که سایت رو سبک تر لود کنه. البته در اون صورت اگر بخوای یه پست بزاری ممکنه دردسر زیادی داشته باشی به خصوص تو این سایت که از جاوا اسکریپت به وفور استفاده شده... اما واسه سر زدن دردسر کمتر و سرعت بالاتری رو میتونی رو گوشی تجربه کنی

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، girl ، shadzad ، shabnam.84 ، battosai ، tondar ، الهه سابق ، Tomas ، payamkj
سلام به همه دوستان خوبم و سال نو همگی مبارک.
امیدوارم کار همه مون به زودی درست شه و از این بلاتکلیفی در بیایم و زندگیمون سر و سامان بگیره.
خدارو شکر امسال شرکت ما کلا تعطیلات عید کارگاه رو تعطیل کرد و من تونستم بیایم تهران و کلی با خانواده ام باشم.( آخرین عید رو، البته ایشالا)
با آرزوی خبر های خوب پشت سر هم برای تک تکتون
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، tondar ، arian307 ، الهه سابق ، Tomas
(2013-03-24 ساعت 17:06)NedaE نوشته:  محمد تبریک میگم. بعدا بیا یکم واسمون بگو مدارکتون رو چطوری تنظیم کرده بودی و فرستادی که انقدر همه چیز سریع پیش رفت Smile)
الهه کلی برات ارزوی خوب میکنم.خبر ویزای یک ضرب برامون بیار Wink
ببخشید من پست های قبلی رو وقت نکردم بخونم هنوز نمیدونم دیگه چی به چیه Tongue

ندا جان من همه کارامو خانومم کرد. اگه میخواستم خوددم انجام بدم دیوانه میشدم. خانومم قبلا مشاور مهاجرتی بود مدارک و فرم و کلا پکیج ازدواج یا نامزدی خیلی از زوج هایی از کشورهای دیگه رو براشون آماده کرده بود و فرستاده بود براشون که پست کنن. از تجربیاتش استفاده کرد بخاطر همین سریع شد. خب یه چیزی هم بگم. خانومم آمریکایی هستش و میدونه با جماعت nvc یا uscis چطور باید رفتار کرد که بهانه دستشون نده. یکی از نمونه کارای که کرد این بود که cover letter هایی مینوشت که واقعا کامل بود و من تا بحال ندیدم پیش بینی هاش غلط از آب دربیا. میدونم باورت نمیشه اما خانومم دقیقا پیش بینی کرد که چه موقع اپررو میشیم و همونم شد. اون یک هفته ای هم که میبینی nvc بیشتر طول کشید بخاطر حماقت خودم بود.

توصیه همیشگی خانومم به من این بود که هزار بار بشین instruction (نحوه پر کردن و مدارک لازم) رو بخون و دومین توصیه اش این بود به حرف هیچکس توی هر وبسایتی اکتفا نکن. (منظورم بچه های اینجا نیستن. منظورم این بود که میگفت منبع اصلی کارات باید خود سایت nvc یا uscis باشه) بعضی مواقع من گریه ام میگرفت ! میگفتم بابا توضیح خوب نداده. میومد پیدا میکرد پیج مربوطه رو مبفرستاد برام میگفت "دقت نمیکنی همه اطلاعاتی که لازم داری موجوده"

بعضی مواقع هم که من گیج میشدم میگفت "خوب توضیح داده تو نمیفهمی" راست هم میگفت "زبان من هرچقدر هم خوب باشه به خانومم که native هست نمیرسه، بهرحال ما زبانمون خوب نیست و مطمئنا افیسر از زبان من تعریف نخواهد کرد مثل بعضی ها و نخواهد پرسید که درس میدادی یا خیر.

کاری بود در خدمت همه هستیم و از زحمات همه در روزای اول که سعی داشتم کارای ازدواج رو انجام بدم و روزای بعدی، تشکر میکنم. امیدوارم نک نک تون شاد سالم و یه زندگی خوب رو تو کشور جدیدتون آمریکا آغاز کنین.

از بچه های مهاجرسرا که گاهی زنگ میزنن یا اس ام اس میدن منو از تنهاییم درمیارن ممنونم. مرسی که بهم اعتماد دارین منت میذارین گاه گدار یاد میکنین.

ممنونم از همه تون.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، tondar ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، payamkj
(2013-03-25 ساعت 15:54)dinadino228 نوشته:  آرین!؟!؟!؟؟!؟!؟ منم الان میخواااااااااام یه عالمه بتو غرغر کنم .....CoolBig Grin
یعنی چی اصلا که تو غر میزنی؟!؟!؟!؟!؟!Wink
این پروسه باید یه زمانی طول بکشه، این سیستم این ماجراست .حالا یا قبل از چک یا بعد از چک.
برای من تا الان ۱۰ ماه و ۱۱ روز گذشته از اولین اقدام ، تازه اینم از شرایطم که حالا تا کی باید بازم انتظار بکشم
که کی وقت مصاحبه بدن و آیا چک میخورم بعدش یا نه!Sad
میدونی چقدرررر سحته؟!؟!!؟ Sad
باور کن اگه من جای تو بودم روزی ۱۰۰ بار میگفتم که من چقدر خوش شانس و خوش بختم.Smile
حالا میخوای جای من بودی؟Wink
فکر نکنم هیچ نامزدی این همه کارش طول کشیده باشه!!!
دينا جان من كاملا با تو موافقم به نظر من اين پروسه يه زمان خاص داره كه باير طي بشه حالا كيس هر كسي به يه نحوي يكي كليرش طول مي كشه يكي اپرووالش اما من فكر ميكنم كه تو چك نميخوري ٩٩٪ مطمعنم كه چك نميخوري
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، Tomas
منم دقیقا این قضیه رو شنیده بودم...شنیدم که کسی که زود اپروو می شه چک می خوره و کسایی که دیر اپروو میشن دیگه چک نمی خورن....و در مجموع کار همه به یه اندازه طول می کشه
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، arian307 ، shadzad ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، mhy_1985
بچه ها این ماجرایی که میگین فکر نمیکنم ربطی داشته باشه... اون مرحله ی اپرووال علاوه بر paper work هایی که داره مرحله ی fbi check پارتنر شما هم هست.. حالا ممکنه یکی 3 ماهه طول بکشه ممکنه یکی 10 ماه... شما رو چک نمیکنن تو این مرحله چون واقعا اطلاعات زیادی از شما ندارن....
نمیدونم والا من که الان به کار های اداری دورافتاده ترین روستاهای ایران بیشتر اعتماد دارم تا دفتر و دستک های fbi و cia !!!
امروز هم اپدیت کردن من نبودم توش.. 60 روز هم گذشت...
==========
بچه ها بجنبین واسه سفره های هفت سینتون... تندر خان عکس گذاشتی از هفت سینت یا نه؟ هفته ی دیگه قرعه کشی داریمااا.... شبنم جان عزیز دل برادر شما هم همینطور.... حالا نرین سفره آرای سفره ی عقد بیارین واسه هفت سینتون .. جایزش اونقدر نیست

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، tondar ، ارکیده ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، payamkj
ارين داداش من يه سوال ايفوني دارم چطوري رو ايفون وپي ان نصب كنم و و پي ان و از كجا بگيرم اصلا ميشه اينكارو كرد مرصيييي

ارين داداش من تنها بودم امسال دل و دماغ هفت سين چيدن نداشتم

شادزاد خانوم خيلي خيلي ممنونم بابت رتبه موفق باشييييد
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، arian307 ، dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas
تندر تو پسری یا دختر؟من تا امروز فکر می کردم دختری ولی الان با داداش گفتنت به شک افتادم آخه پسرا همیشه به دوستاشون می گن داداش....Big Grin
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، tondar ، arian307 ، dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، Tomas
تندر جان وی پی ان می شه نصب کرد از همون setting برو general بعد network. اونجا تنظیمات وی پی ان هست ولی الان که وی پی ان کار نمی کنه پروکسی نصب کن که از setting برو تو wifi اون فلش کنار اسم wifiای که بهش وصلیو کلیک کن اونجا تنظیمات پروکسیو می بینی.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، ارکیده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان