موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
جودي جوونم بهت تبريك ميگم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
تندر جان من از vpn maker گرفتم، تو گوگل سرچ کن می بینی، ولی نمیدونم بهترینه یا نه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-26 ساعت 00:33)arian307 نوشته: بچه ها این ماجرایی که میگین فکر نمیکنم ربطی داشته باشه... اون مرحله ی اپرووال علاوه بر paper work هایی که داره مرحله ی fbi check پارتنر شما هم هست.. حالا ممکنه یکی 3 ماهه طول بکشه ممکنه یکی 10 ماه... شما رو چک نمیکنن تو این مرحله چون واقعا اطلاعات زیادی از شما ندارن....
نمیدونم والا من که الان به کار های اداری دورافتاده ترین روستاهای ایران بیشتر اعتماد دارم تا دفتر و دستک های fbi و cia !!!
امروز هم اپدیت کردن من نبودم توش.. 60 روز هم گذشت...
==========
بچه ها بجنبین واسه سفره های هفت سینتون... تندر خان عکس گذاشتی از هفت سینت یا نه؟ هفته ی دیگه قرعه کشی داریمااا.... شبنم جان عزیز دل برادر شما هم همینطور.... حالا نرین سفره آرای سفره ی عقد بیارین واسه هفت سینتون .. جایزش اونقدر نیست
برادر من حوصله ندارم عکس لود کنم اینجا. حالا حسش بیاد چشم حتما.
تا 13 به در وقت داریما درگیر پذیرایی و دید و بازدید هستیمو هی بشورو ببروبیار اصلا این زندگی همه ش دووووشوارییییی
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
به به سلام ؛ می بینم آرین جان حسابی اینجا بحث آیفون داغه
میشه بپرسم من وقتی که گوشیم رو آپدیت کردم دیگه برنامه سیری رو ندارم؛ اشتباه کردم دیروز تو بریا مال بودم نرفتم بپرسم؛ اگه میشه شما بفرمایید نصب کردنیه یا نه چیکار باید کرد.
ممنون
هر تبریکی که من اینجا میبینم کلی ذوق میکنم از جودی و محمد و وقت مصاحبه بچه ها ؛ الهه ؛ کاملا و ... هنوز فرصت نشده کامل این صفحات رو بخونم ولی منم به تمامی بچه ها که براشون اتفاقات خوب افتاده تبریک میگم.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ارين داداش ممنون از راهنمايي كاملت
k1
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز.... از این به بعد هر سوالی راجع به فندق شکن داشتین فقط و فقط مسیج بدین بم در خدمتتون هستم.... باقی سوالات هم که مشکل اخلاقی نداره رو میتونین همینجا بپرسین... اما در مورد اون مسائل بی عفتی فقط مسیج بدین..
چاکرات فراوون
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی از وقتی که پرونده می ره ان وی سی مراحل چک شروع میشه؟یا از همون اول ؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-26 ساعت 18:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-26 ساعت 18:20 توسط الهه سابق.)
طبق اون چیزی که من توی سایت ویکی پدیا دیدم، اف بی آی چک از لحظه ای شروع میشه که تاریخ مصاحبه به فرد اختصاص داده میشه. رابین خیلی زود مصاحبه شد و فاصله بین تعیین تاریخ مصاحبه تا روز مصاحبش خیلی کوتاه بود و همین یه علت میتونه باشه واسه طولانی شدن پروسش
رابین باور کن یک کلمه از حرفایی که راجع به آیفونو پروکسی و وی پی ان و .... میگی نمیفهمم. در کل سوادم در رابطه با توکنولوجی در حد بادوم هندیه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی