کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
جودي جوونم بهت تبريك ميگم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، dinadino228 ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، ارکیده
(2013-03-26 ساعت 00:42)ارکیده نوشته:  تندر تو پسری یا دختر؟من تا امروز فکر می کردم دختری ولی الان با داداش گفتنت به شک افتادم آخه پسرا همیشه به دوستاشون می گن داداش....Big Grin
والله اگه خدا قبول كنه پسرم

(2013-03-26 ساعت 00:44)shadzad نوشته:  تندر جان وی پی ان می شه نصب کرد از همون setting برو general بعد network. اونجا تنظیمات وی پی ان هست ولی الان که وی پی ان کار نمی کنه پروکسی نصب کن که از setting برو تو wifi اون فلش کنار اسم wifiای که بهش وصلیو کلیک کن اونجا تنظیمات پروکسیو می بینی.

ممنونم شادزاد جان
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، arian307 ، ارکیده
بچه ها دارم افسردگي ميگيررررررررم Sad((((
اَه ه ه ه ه ه Sad((((( ديگه واسه هيچي حال ندارم حتي مهاجرسرا Sad((((
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shadzad ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، arian307 ، ارکیده
(2013-03-26 ساعت 00:50)simi نوشته:  بچه ها دارم افسردگي ميگيررررررررم Sad((((
اَه ه ه ه ه ه Sad((((( ديگه واسه هيچي حال ندارم حتي مهاجرسرا Sad((((

به قول شاعر.
در اين بازار اگر سوديست با درويش خرسند است
الهي منعمم گردان به درويشي و خرسندي

شادزاد جان اين پروكسي و از كجا ميگيريد سايتي و مي شناسي كه پروكسي بده ؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، arian307 ، simi ، ارکیده
وی پی ان رو از همون مسیری که شیما گفت میتونی بری... 3 مدل میتونی کانفیگ کنی.. pptp و l2tp و ip sec
برای اطلاعات عمومی دوستان از انواع مختلف وی پی ان این مطلب رو مینویسم .. هرجا سوالی داشتین بپرسین
پروتوکل های وی پی ان تو ایران الان به شدت مختل شده اما گویا چنتا isp باز کردن... pptp یا point to point tuneling protocol ضعیف ترین نوع امنیت رو تو وی پی ان ها داره ... l2tp یا layer 2 tuneling protocol میتونه از ip sec و یا preshared key استفاده کنه که امنیت به مراتب بالاتری رو داره ...sstp یا Secure Socket Tunneling Protocol هم از لحاظ امنیت بالاترین نوع امنیت و encryption رو داره که متاسفانه کانفیگ کردنش رو سرور های ویندوز بیس یه مقداری سخته و حتما باید ssl ولید واسش خریداری شه اما رو سرورهای linux بیس به خصوص روی microtike به سادگی میش کانفیگش کرد و بستن این پروتوکل کار مشکلیه.. واسه همین الان 2 پروتوکل دیگه ی وی پی ان به طور کل قطع شدن اما sstp هنوز داره وصل میشه که متاسفانه توی ایفون نمیشه این پروتوکل رو کانفیگ کرد !!
اما در مورد پروکسی ها
ببینین وی پی ان تلفیقی از پروتوکل و ای پی هست اما پروکسی ترکیبی از ای پی ، پورت و پروتوکله... بستن پروکسی بیشتر از روی محدود کردم پورت های دیفالت س ا ک س و https انجام میشه که حالت پیش فرضش برای س ا ک س هست 1080 و برای https هست 808... البته این https یا https وب برازینگ فرق میکنه و اون هست 443.... حالا دوستان و سربازان همیشه در صحنه فضای سایبری پورت ها رو محدود میکنن و یا به طور کلی میبندن... ما بیش از 65 هزار پورت داریم توی اینترنت که فقط 1024 تا از این تعداد پورت های رزرو شده مثل 80 یا 443 هستن و باقیشون بازن... دوستانی که پروکسی دارن الان 100% پورت https رو 443 گزاشتن... دلیلش رو بتون نمیگم ببینم کدومتون باهوش تره و میتونه جواب این سوال رو بده...
توضیح فعلا کافیه ... بخونین اگر سوالی بود بپرسین..
در مورد کانفیگ پروکسی روی ایفون هم به دلیل کانفیگ های خاصی که باید روی سرور انجام بشه معمولا پروکسی هایی که از vpn provider ها میخرین روش کار نمیکنه اما هستن دوستانی که این خدمت رو ارائه میدن.. و باز هم متاسفانه این روش فقط در حالت wifi میتونه کار کنه و روی سیم کارت نمیشه اعمالش کرد.. که از نظر من به درد نمیخوره .. چون اکثر جاهایی که wifi هست لپ تاپ هم همراهمونه دیگه.. مرض نداریم اون و بزاریم کنار با ایفون وصل شیم که Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، tondar ، houmanmir ، Tomas ، ارکیده ، enchantress_boy ، payamkj
تندر جان من از vpn maker گرفتم، تو گوگل سرچ کن می بینی، ولی نمیدونم بهترینه یا نه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، girl ، tondar ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده
(2013-03-26 ساعت 00:33)arian307 نوشته:  بچه ها این ماجرایی که میگین فکر نمیکنم ربطی داشته باشه... اون مرحله ی اپرووال علاوه بر paper work هایی که داره مرحله ی fbi check پارتنر شما هم هست.. حالا ممکنه یکی 3 ماهه طول بکشه ممکنه یکی 10 ماه... شما رو چک نمیکنن تو این مرحله چون واقعا اطلاعات زیادی از شما ندارن....
نمیدونم والا من که الان به کار های اداری دورافتاده ترین روستاهای ایران بیشتر اعتماد دارم تا دفتر و دستک های fbi و cia !!!
امروز هم اپدیت کردن من نبودم توش.. 60 روز هم گذشت...
==========
بچه ها بجنبین واسه سفره های هفت سینتون... تندر خان عکس گذاشتی از هفت سینت یا نه؟ هفته ی دیگه قرعه کشی داریمااا.... شبنم جان عزیز دل برادر شما هم همینطور.... حالا نرین سفره آرای سفره ی عقد بیارین واسه هفت سینتون .. جایزش اونقدر نیست

برادر من حوصله ندارم عکس لود کنم اینجا. حالا حسش بیاد چشم حتما.
تا 13 به در وقت داریما Smile درگیر پذیرایی و دید و بازدید هستیمو هی بشورو ببروبیار اصلا این زندگی همه ش دووووشوارییییی

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، girl ، tondar ، dinadino228 ، Tomas ، arian307 ، ارکیده ، سانازی ، payamkj
(2013-03-26 ساعت 01:31)shadzad نوشته:  تندر جان من از vpn maker گرفتم، تو گوگل سرچ کن می بینی، ولی نمیدونم بهترینه یا نه.

با سلام... موقعی که وی پی ان کار میکرد من vpn express رو برای آیفونم خریدم ... خودش free هست 300 مگ هم اولش به شما هدیه میده اما بعدش تو ستینگش همه چی نوشته شده مثلن ماهانه داره یا ترافیکی داره و ... الان هم که ....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، tondar ، dinadino228 ، shadzad ، Tomas ، arian307 ، shabnam.84 ، ارکیده ، سانازی
به به سلام ؛ می بینم آرین جان حسابی اینجا بحث آیفون داغه
میشه بپرسم من وقتی که گوشیم رو آپدیت کردم دیگه برنامه سیری رو ندارم؛ اشتباه کردم دیروز تو بریا مال بودم نرفتم بپرسم؛ اگه میشه شما بفرمایید نصب کردنیه یا نه چیکار باید کرد.
ممنون
هر تبریکی که من اینجا میبینم کلی ذوق میکنم از جودی و محمد و وقت مصاحبه بچه ها ؛ الهه ؛ کاملا و ... هنوز فرصت نشده کامل این صفحات رو بخونم ولی منم به تمامی بچه ها که براشون اتفاقات خوب افتاده تبریک میگم.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
ارين داداش ممنون از راهنمايي كاملت
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shadzad ، الهه سابق ، Tomas ، arian307 ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، سانازی
مرسده جون اگر ایفونت 4s باشه آخرین اپدیتی که واسش اومد همین چند روز پیش بود 6.1.3 .. اگر جیل برک نباشه و این مشکل پیش بیاد باید بگم که 1 در میلیون اتفاق میفته و باید clean instal کرد.. یعنی کل ios 6.1.3 رو دانلود کنی و از نو کل گوشی رو برنامه ریزی کنی... اما من فکر کنم که یه ایراد خیلی ساده داره.. اونم اینه که siri کلا خاموش باشه.... بورو به مسیر setting - general
از ونجا هم بورو تو siri ببین یه وقت siri آف نباشه.. نتیجه رو بگو Wink
------
خوب من یه سوال پرسیدم تو توضیحاتی که دادم راجب انواع وی پی ان.. هنوز کسی جوابی واسش نداره؟؟؟؟!!!
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، الهه سابق ، battosai ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، payamkj
دوستان عزیز.... از این به بعد هر سوالی راجع به فندق شکن داشتین فقط و فقط مسیج بدین بم در خدمتتون هستم.... باقی سوالات هم که مشکل اخلاقی نداره رو میتونین همینجا بپرسین... اما در مورد اون مسائل بی عفتی فقط مسیج بدین..
چاکرات فراوون

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
(2013-03-25 ساعت 23:30)ارکیده نوشته:  منم دقیقا این قضیه رو شنیده بودم...شنیدم که کسی که زود اپروو می شه چک می خوره و کسایی که دیر اپروو میشن دیگه چک نمی خورن....و در مجموع کار همه به یه اندازه طول می کشه

ارکیده جان. این قضیه چک خوردن ربطی به زود اپروو شدن یا نشدن نداره، همه چک میشن عزیز. هیچکس نیست که بدون چک شدن بذارن وارد ایالات متحده بشه/ حالا یکی تا زمان مصاحبه ممکنه چک اش تموم بشه. یکی ممکنه تموم نشه. اونی که تموم شده. موقع مصاحبه ویزا میگیره. اونی که نیاز به طی مراحل اداری و چک داره و چک اش هنوز تموم نشده ، طول میکشه تا کلیر بشه.

همه چک میشن ربطی به کار دولتی یا غیر دولتی و سربازی و غیره هم نداره.
هر کس هم که میگه فلانی چک خورد فلانی نخورد اشتباهه. همه چک میشن. چه مرد چه زن. چه زود اپروو بشن چه دیر. چه کار دولتی داشته باشن چه نداشته باشن. همه چک میشن. دعا کنید فقط چک تون تا زمان مصاحبه تموم شده باشه و ویزای یکضرب بگیرین.
پاسخ
یعنی از وقتی که پرونده می ره ان وی سی مراحل چک شروع میشه؟یا از همون اول ؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، shadzad ، Tomas
طبق اون چیزی که من توی سایت ویکی پدیا دیدم، اف بی آی چک از لحظه ای شروع میشه که تاریخ مصاحبه به فرد اختصاص داده میشه. رابین خیلی زود مصاحبه شد و فاصله بین تعیین تاریخ مصاحبه تا روز مصاحبش خیلی کوتاه بود و همین یه علت میتونه باشه واسه طولانی شدن پروسش

رابین باور کن یک کلمه از حرفایی که راجع به آیفونو پروکسی و وی پی ان و .... میگی نمیفهمم. در کل سوادم در رابطه با توکنولوجی در حد بادوم هندیه Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، tondar ، Saeedv13 ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، سانازی ، shadzad ، battosai ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان