کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
دلم برای مامان کاملا تنگ شده چقدر جاش خالیه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
الهه جونم ولی‌ واسه منم مثل رابین اون فاصله زمانی‌ کوتاه بود.. اتفاقا به نظر من کار دولتی مهمه روز مصاحبه آفیسر به من گیر داده بود که کار میکنی‌ و می‌خواست یه دستی‌ به من بزنه البته من واقعا هیچوقت کار نکرده بودم و دروغم نگفتم.. من طبق تجربه شخصی خودم فکر می‌کنم چک از زمانی‌ شروع می‌شه که پرونده از uscis میاد بیرون.. زمانی‌ که پرواندم nvc بود چند بار از من سوالاتی پرسیدن که خیلی‌ ربطی‌ به قضیه ازدواجم نداشتن و یبار که دیگه همسرم خیلی‌ قاطی‌ کرده بود زنگ زد پرسید این سوالا برای چیه؟ گفتن fbi داره چک می‌کنه.. این حرفو تقریبا ۱ سال قبل از تاریخ مصاحبه به ما زدن!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
(2013-03-25 ساعت 19:01)arian307 نوشته:  سانازی جان روی گوشی و روی ایپدت بورو تو تنظیمات safari و java script رو off کن ... اونوقت میتونی با ایپدت هم بیای اینجا Wink
سال نوی تو هم مبارک و به قول خودت امسال سال خوبیه واسه هممون

مرسی ارین جان این کارم دیروز کردم نشد نمیدونم چرا .نه وایر لس بود از سیم کارت نبودم.البته با اونم نمیرفت بازم مرسی تکنو ارینWink

جودی جون خوبی؟از تفاوت هایی که احساس میکنی و باید چطور رفتار کنیم واسمون بگو.چیزای که واست جالب بود.همه چی همون جوری هست که فکر میکردی؟
راستی مرسی محمد جان از بابت رتبه بلاخره قبول شدم!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، الهه سابق ، girl ، ارکیده ، Tomas ، mhy_1985
(2013-03-25 ساعت 21:39)mhy_1985 نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 17:06)NedaE نوشته:  محمد تبریک میگم. بعدا بیا یکم واسمون بگو مدارکتون رو چطوری تنظیم کرده بودی و فرستادی که انقدر همه چیز سریع پیش رفت Smile)
الهه کلی برات ارزوی خوب میکنم.خبر ویزای یک ضرب برامون بیار Wink
ببخشید من پست های قبلی رو وقت نکردم بخونم هنوز نمیدونم دیگه چی به چیه Tongue

ندا جان من همه کارامو خانومم کرد. اگه میخواستم خوددم انجام بدم دیوانه میشدم. خانومم قبلا مشاور مهاجرتی بود مدارک و فرم و کلا پکیج ازدواج یا نامزدی خیلی از زوج هایی از کشورهای دیگه رو براشون آماده کرده بود و فرستاده بود براشون که پست کنن. از تجربیاتش استفاده کرد بخاطر همین سریع شد. خب یه چیزی هم بگم. خانومم آمریکایی هستش و میدونه با جماعت nvc یا uscis چطور باید رفتار کرد که بهانه دستشون نده. یکی از نمونه کارای که کرد این بود که cover letter هایی مینوشت که واقعا کامل بود و من تا بحال ندیدم پیش بینی هاش غلط از آب دربیا. میدونم باورت نمیشه اما خانومم دقیقا پیش بینی کرد که چه موقع اپررو میشیم و همونم شد. اون یک هفته ای هم که میبینی nvc بیشتر طول کشید بخاطر حماقت خودم بود.

توصیه همیشگی خانومم به من این بود که هزار بار بشین instruction (نحوه پر کردن و مدارک لازم) رو بخون و دومین توصیه اش این بود به حرف هیچکس توی هر وبسایتی اکتفا نکن. (منظورم بچه های اینجا نیستن. منظورم این بود که میگفت منبع اصلی کارات باید خود سایت nvc یا uscis باشه) بعضی مواقع من گریه ام میگرفت ! میگفتم بابا توضیح خوب نداده. میومد پیدا میکرد پیج مربوطه رو مبفرستاد برام میگفت "دقت نمیکنی همه اطلاعاتی که لازم داری موجوده"

بعضی مواقع هم که من گیج میشدم میگفت "خوب توضیح داده تو نمیفهمی" راست هم میگفت "زبان من هرچقدر هم خوب باشه به خانومم که native هست نمیرسه، بهرحال ما زبانمون خوب نیست و مطمئنا افیسر از زبان من تعریف نخواهد کرد مثل بعضی ها و نخواهد پرسید که درس میدادی یا خیر.

کاری بود در خدمت همه هستیم و از زحمات همه در روزای اول که سعی داشتم کارای ازدواج رو انجام بدم و روزای بعدی، تشکر میکنم. امیدوارم نک نک تون شاد سالم و یه زندگی خوب رو تو کشور جدیدتون آمریکا آغاز کنین.

از بچه های مهاجرسرا که گاهی زنگ میزنن یا اس ام اس میدن منو از تنهاییم درمیارن ممنونم. مرسی که بهم اعتماد دارین منت میذارین گاه گدار یاد میکنین.

ممنونم از همه تون.

سلام یه سوال شما کدوم سفارت هست مصاحبتون ؟
نوع ویزا : CR1 ( ازدواج با سیتی زن )
اولین اقدام : 2011
تکمیل مدارک در nvc : فوریه / 4 / 2013
محل مصاحبه : انکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، Tomas ، mhy_1985
اقا محمد مصاحبش انکاراست اگه اشتباه نکنم
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: wait for visa ، الهه سابق ، girl ، ارکیده ، Tomas ، mhy_1985
ممنون یکم جدیدم بیخبرم . این جا همه چیز خوبه از وقتی اومدم اطلاعاتم بیشتر شده .
الان 2 تا دغدغه دارم : یکی کلیرنس که بچه ها گفتن ممکنه طولانی باشه و یکی اینکه سفرم واسه مصاحبه که قراره تنها برم !
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، سانازی
بچه ها من یه خواب بد دیدم در مورد کاملا Sad
البته خواب های من اگر خواب بود 50 روز پیش که دیدم موبایل حیاتی افتاده جلو پام و اون سرباز امریکایی اومد بم گفت : (چه پسر خوبی هستی ) کلیر میشدم....
الان هم نگران نباشین... واسه کاملا هر اتفاقی هم که دور از جونش بیوفته با این خوابی که من دیدم عمرا غرق نمیشه....
منم دلتنگش شدم... ایشالا هر جا که هست خوش باشه همراه دختر نازش و همسر محترمش
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shabnam.84 ، سانازی ، payamkj
ساناز جان راستش اینجا خیلی‌ چیزا برای من تکراریه!! با اینکه خیلی‌ با ایران متفاوته و با توجه به اینکه من هیچوقت سفر خارج از ایران نداشتم قبلان ولی‌ هیچ چیزی توجّهم رو جلب نمی‌کنه تنها چیزی که خیلی‌ خوشم اومد اخلاق خوب و نظمو ترتیب‌شون بود.. همسرم میگه خیلی‌ بده که هرچی‌ بهت نشون میدم هر جا میبرمت خیلی‌ عادی واست ولی‌ نمیدونم چرا به وجد نمیام از هیچی‌!!! بعضی‌ وقتا الکی‌ ادای آدمای هیجان زدرو درمیارم ولی‌ راستشو بخواین اینجا هیچ فرقی‌ نمی‌کنه با ایران.. تنها فرقش یه سری آزادیاست که ما تو ایران نداریم ولی‌ اینجا هست مثل حجاب و .. که ماها دیگه اینقدر فیلم میبینیمو از طریقه اینترنت همهٔ این چیزارو دیدیم که واسمون عجیب نیست.. راستش من هیچوقت علاقمند نبودام مهاجرت کنم و شاید یه دلیلش این باشه.. روزی اول خوشم اومد از اینجا و نظمو ترتیب زندگی‌ و کارشون باعث شد که فکر کنم خیلی‌ اینجارو دوست خواهم داشت ولی‌ الان دیگه اون حسّو ندارم و دارم نقش می‌کشم یه کاری کنم بریم ایران برای زندگی‌.. این چیزی که گفتم احساسات واقعیه من هستن که دلم نمیاد به همسرم بگم شاید شما نظرتون با من متفاوت باشه ولی‌ من ایرانو با تمام بدیاش و با تمام محدودیتش به اینجا ترجیح میدم.. به نظر من اینجا برای مسافرت عالیه ولی‌ برای زندگی‌ نه.. یعنی‌ دلم می‌خواد بریم ایران و سالی‌ ۲ ماه بیایم اینجا که پولشو نداریم ولی‌ خوب دوست دارم اینجوری.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
جودی جونم فقط من میفهمم تو چی میگی. هرچی به روز مصاحبه نزدیکتر میشم بیشتر غصه میخورم. اصلا یه جوریم. شوهر منم همش میگه که اونجا به درد زندگی نمیخوره و فقط واسه این خوبه که آدم درس بخونه و مدرکشو از اونجا بگیره. همین حرفای تورو میزنه و میگه هیچ جاذبه ای واسش نداره و میگه میدونم تو بیای اینجا پا به فرار میذاری. چون واقعا اونجا هیچی نداره. به نظر من آمریکا یه سراب بزرگه. همین. نظم و ترتیبو و احترامی که بین آدما هست رو توی خیلی کشورهای دیگه هم میشه دید. حتی توی کشورهای عربی که ما قبولشون نداریم.
موندم چجور 4-5 سال اونجا دووم بیارم. تو هم سعیتو بکن که بتونی شوهرتو به ایران جذب کنی. اینجا زندگی خیلی راحت تره. اینو شوهرم میگه. من که هنوز تجربش نکردم

آدما با هم خیلی فرق میکنن. شوهرم میگه دانشجوهای ایرانی که اونجا هستن، خیلی آمریکا رو دوست دارن و اصلا حاضر نیسن برگردن ایران. حالا یا واقعا آمریکا رو دوست دارن، یا اینکه مثل بقیه مهاجرایی که دیدن آمریکا همچین مالی هم نیست، روی برگشت به ایرانو ندارن، نمیدونم. ولی واقعا خیلی ها هستن که عاشق آمریکا هستن و از ته دل حاضر نیستن برگردن ایران. خوب سلیقه ها و عقاید خیلی متفاوته و هر کسی از دید خودش به این قضیه نگاه میکنه. من نمیگم آمریکا بده، میگم من ایرانو ترجیح میدم.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Saeedv13 ، Tomas ، saba.m ، shabnam.84 ، سانازی ، payamkj
سلام عزیزانم
بچه ها حالا که حرف از اومدن شدن منم بگم که اینا که اینجا هستن فکر میکنن اینجا چه خبره
یعنی از هرنظری میخوان بگن ما بهترینیم
در حالیکه الان من کلی بهشون تیکه میندازم که اینجا هم همچین خبرایی نیست و هر روز یا مرگ و میر دارین یا کشتار
با اون وضع رانندگیاشون
قوانین راهنمایی رانندگی رو اونقدر زیاد کردن که مردم تند نرن؛ شما هرچی تو تهران توی ترافیکی اینجا پشت چراغ قرمزی
غافلی چقدر ترمز - گاز - ترمز - گاز
یعنی راستش من وقتی یادم میفته که باید برم بیرون غصه ام میگیره
بعدش هر روز یا یه تصادف خفن دارن یا یکی مرده یا دوچرخه ای بوده یا از بالا کوه افتاده یا کشتنش
دقیقا همون حرف جودی که میگه مثل کشور خودمون
تنها و تنها چیزی که اینجا متفاوته
مواد غذایی مفت
هوای خوب
و آزادیه بیان و آزادی آدمهاست
تازه من میگم قبول این آزادی بیان ولی دیگه بیش از حدش مسخره است؛ توی تلویزیونشون به همه کار دارن؛ فلانی چی پوشید؛ چی کار کرد و چی گفت بعد هم کلی بهش می خندن و تازه این رو به رأی گیری مردمی هم میذارن ؛ عین بیکارا
و یه چیز دیگه ای هم که دارن ریـــــــــــــــلـــــــــــــــکــــــــــــــــــســـــــــــــــــی شونه
خود اینا میگن که هرکی میاد اینجا یه آمپول آرامبخش بهش می زنن اگر هم که طرف اینجا به دنیا اومده باشه که بدتر
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
سرویس سنتر کالیفرنیا 5 ماه میانگینشون بود حالا شده 6.6 Sad
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، الهه سابق ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، girl
(2013-03-26 ساعت 18:03)ارکیده نوشته:  یعنی از وقتی که پرونده می ره ان وی سی مراحل چک شروع میشه؟یا از همون اول ؟
یکبار از خانومم پرسیدم فکر کنم گفت چک از زمانی شروع میشه که تاریخ مصاحبه به فرد میدن البته دقیقا یادم نیست چی گفت ولی باز میپرسم اینجا مینویسم.

موفق باشی عزیزم

(2013-03-27 ساعت 00:59)wait for visa نوشته:  
(2013-03-25 ساعت 21:39)mhy_1985 نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 17:06)NedaE نوشته:  محمد تبریک میگم. بعدا بیا یکم واسمون بگو مدارکتون رو چطوری تنظیم کرده بودی و فرستادی که انقدر همه چیز سریع پیش رفت Smile)
الهه کلی برات ارزوی خوب میکنم.خبر ویزای یک ضرب برامون بیار Wink
ببخشید من پست های قبلی رو وقت نکردم بخونم هنوز نمیدونم دیگه چی به چیه Tongue

ندا جان من همه کارامو خانومم کرد. اگه میخواستم خوددم انجام بدم دیوانه میشدم. خانومم قبلا مشاور مهاجرتی بود مدارک و فرم و کلا پکیج ازدواج یا نامزدی خیلی از زوج هایی از کشورهای دیگه رو براشون آماده کرده بود و فرستاده بود براشون که پست کنن. از تجربیاتش استفاده کرد بخاطر همین سریع شد. خب یه چیزی هم بگم. خانومم آمریکایی هستش و میدونه با جماعت nvc یا uscis چطور باید رفتار کرد که بهانه دستشون نده. یکی از نمونه کارای که کرد این بود که cover letter هایی مینوشت که واقعا کامل بود و من تا بحال ندیدم پیش بینی هاش غلط از آب دربیا. میدونم باورت نمیشه اما خانومم دقیقا پیش بینی کرد که چه موقع اپررو میشیم و همونم شد. اون یک هفته ای هم که میبینی nvc بیشتر طول کشید بخاطر حماقت خودم بود.

توصیه همیشگی خانومم به من این بود که هزار بار بشین instruction (نحوه پر کردن و مدارک لازم) رو بخون و دومین توصیه اش این بود به حرف هیچکس توی هر وبسایتی اکتفا نکن. (منظورم بچه های اینجا نیستن. منظورم این بود که میگفت منبع اصلی کارات باید خود سایت nvc یا uscis باشه) بعضی مواقع من گریه ام میگرفت ! میگفتم بابا توضیح خوب نداده. میومد پیدا میکرد پیج مربوطه رو مبفرستاد برام میگفت "دقت نمیکنی همه اطلاعاتی که لازم داری موجوده"

بعضی مواقع هم که من گیج میشدم میگفت "خوب توضیح داده تو نمیفهمی" راست هم میگفت "زبان من هرچقدر هم خوب باشه به خانومم که native هست نمیرسه، بهرحال ما زبانمون خوب نیست و مطمئنا افیسر از زبان من تعریف نخواهد کرد مثل بعضی ها و نخواهد پرسید که درس میدادی یا خیر.

کاری بود در خدمت همه هستیم و از زحمات همه در روزای اول که سعی داشتم کارای ازدواج رو انجام بدم و روزای بعدی، تشکر میکنم. امیدوارم نک نک تون شاد سالم و یه زندگی خوب رو تو کشور جدیدتون آمریکا آغاز کنین.

از بچه های مهاجرسرا که گاهی زنگ میزنن یا اس ام اس میدن منو از تنهاییم درمیارن ممنونم. مرسی که بهم اعتماد دارین منت میذارین گاه گدار یاد میکنین.

ممنونم از همه تون.

سلام یه سوال شما کدوم سفارت هست مصاحبتون ؟

سلام خدمت شما دوست عزیز مصاحبه من در کشور ترکیه شهر آنکارا هست.

(2013-03-27 ساعت 01:26)wait for visa نوشته:  ممنون یکم جدیدم بیخبرم . این جا همه چیز خوبه از وقتی اومدم اطلاعاتم بیشتر شده .
الان 2 تا دغدغه دارم : یکی کلیرنس که بچه ها گفتن ممکنه طولانی باشه و یکی اینکه سفرم واسه مصاحبه که قراره تنها برم !

من محمدم. اگه مصاحبه مون افتاد با هم میتونید با من تشریف بیارید. من با هواپیما میرم. ترکی استانبولی رو هم بلدم.

موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، الهه سابق ، dinadino228 ، wait for visa ، shabnam.84 ، girl ، سانازی
(2013-03-27 ساعت 10:28)NedaE نوشته:  سرویس سنتر کالیفرنیا 5 ماه میانگینشون بود حالا شده 6.6 Sad

ندا خانوم غصه یکماه و نیم بیشتر رو نخور . بیشتر به این فکر باش مدارک رو خوب پر کنی آماده کنی و بفرستی که ایراد نگیرن. یکماه دیرتر زودتر اصلا مهم نیست. آمریکا رو واسه خودت بُت نکن. فقط به همسر عزیزت فکر کن. اصلا راهت هم ندن دست شوهرت رو بگیر بیارش اینجا.

موفق باشین همگی

هر روز که میگذره و به رفتن نزدیک میشم بیشتر دلتنگ بچه های مهاجرسرا میشم
مخصوصا بچه هایی که هنوز ایران هستند.
الهه
ارکیده
ارین
شبنم
ندا
ساناز
سیمی
دینا دینو
و هرکس دیگه ای که هنوز ایرانه و اسمش رو جا انداختم.

مثل یه خانواده بودیم تو این مدت. مهم نیست که کی زودتر میره کی دیرتر. با رفتن هرکدومتون احساس میکنم یه تیکه از وجودم کنده میشه.

همه تون رو دوست دارم موفق باشین
پاسخ
ممنون محمد آقا .
ایشالا وقت مصاحبه رو بدن زودتر .
شما هم موفق باشید .
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mhy_1985 ، الهه سابق ، dinadino228 ، girl ، سانازی ، Tomas
محمد جان ممنون از توجهت. درسته همه ی ما اینجا دوستان خوبی برای هم شدیم و تو دلتنگی ها و شادی های هم شریکیم.

همه بالاخره میریم اما خوبیش به اینه که بازهم این دوستی ها ادامه پیدا کنه و از حال هم باخبر باشیم.

برای همه آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم.و آینده ی روشنی رو از خدا برای همه میخوام Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: wait for visa ، mhy_1985 ، arian307 ، الهه سابق ، dinadino228 ، shadzad ، girl ، سانازی ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان