کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسی محمد
ببینم میتونی زود وقت مصاحبه بگیری و رکورد ازدواجیا رو بزنی؟ ببینم میشه بالاخره ما پیش نامزدیا سرمونو بالا بگیریمو بگیم بله ما ازدواجیا هم یه نفرو داشتیم که 7 ماهه ویزاشو گرفت Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، girl ، سانازی ، Tomas
خوبیش اینه که بعد از این هم که همه رفتیم میتونیم از هر کجای دنیا که خواستیم بیایم تو این سایت و محدودیت نداره.... من که ویزام رو بگیرم و برم در خونم به روی همتون بازه... از اون ادمایی نیستم که همش هویتم پشت ای دیم باشه... دوستای خوب رو ادم باید حقیقی کنه.... حالا ویزا رو گرفتم فیسبوقم ! رو میدم که با هم هماهنگ کنیم.... همتون دست زن یا شوهرتون رو بگیرین بیایین خونه ی ما.. البته قبلش واسه خودتون غذا درست کنین که من حوصله ی آشپزی اینا ندارم.... قبل رفتن هم خونه رو مرتب کنین که بازم حال مرتب کردنش و ندارم Big GrinBig Grin:
خلاصه دور از شوخی ما در خدمتیم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
رابین، مادر، اول با آنا هماهنگ کن بعد مهمون دعوت کن Big Grin
دور از شوخی رابین و علی از بهترین آقایون مهاجرسرا هستن Smile. البته عمو سعید که جای خود داره و یادش بخیر فروزن و دریمر که دیگه این روزا نمیان مهاجرسرا Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Saeedv13 ، dinadino228 ، battosai ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، سانازی ، payamkj ، Tomas
الاهه جون شما مهمون نیستین.... بعد هم همه ی کارا رو خودتون میخواین بکنین دیگه... من فقط میخوام شکلات بخرم بزارم جلوتون.....Big Grin
ضمن این که اگر جدول خانوم ها تو مهاجر سرا به صورت یه هرم باشه تو پله ی اول خودتی و چند نفر محدود دیگه .....
من میگم همه اومدین خونمون به عمو سعید بگیم چی کار کنه؟ مثلا اینجا مدیره.. بیاد خونه ی ما هممون باید غذا هامون رو بدیم بش
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، الهه سابق ، dinadino228 ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، سانازی ، payamkj ، Tomas
لطف داری داداشی Smile
رابین تو سایت آنکارا رو هم چک میکنی؟ میگم نکنه شمارت اونجا اعلام میشه؟ راستی توی سایت ceas که شمارتو میزنی چه پیغامی میده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، سانازی ، Tomas
(2013-03-27 ساعت 17:01)الهه سابق نوشته:  لطف داری داداشی Smile
رابین تو سایت آنکارا رو هم چک میکنی؟ میگم نکنه شمارت اونجا اعلام میشه؟ راستی توی سایت ceas که شمارتو میزنی چه پیغامی میده؟

نه اونجا چک نمیکنم چون دیگه مطمئنم کیسنامبرم عوض نشده ... بت گفتم؟ ایمیل زدم بشون؟ همون کپی پیست معروف رو فرستادن اخرش هم نوشتن که کیس نامبرت هنوز همونه.... پریشب هم آنا زنگ زد به dos اونا هم گفتن هنوز از سفارت به ما جوابی ندادن.... نمیدونم ... باید یه جور خاصی بشون ایمیل بدم که دلشون بیاد برن سراغ پروندم... نظری داری؟
فکر میکردم اندازه نوشی طول بکشه کار منم.. منتها الان 12 روز هم بیشتر شده

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، سانازی ، payamkj ، Tomas
خوب وقتی کیس نامبرت عوض نشده ممکنه توی سایت آنکارا بزنه.
آره گفتی ایمیل زدی و چه جوابی دادن. والا چی بگم. ایمیل بزنو حرف دلتو بزن. بگو من و نامزدم این دوری برامون سخته و از این حرفا. من تا دلت بخواد از این ایمیلا واسه NVC زدم تا بالاخره بهم وقت مصاحبه دادن. باور کن اگه انقدر عز و جز نمیکردم توی ماه می بهم وقت میدادن. چون قشنگ معلوم بود توی دقایق آخر بزور چپوندنم آخر اپریل. چون به dos که زنگیدم گفت اصلا ابوظبی انقدر شلوغه که حالا حالا ها وقت خالی نداره و بعدشم من ایمیل بارونشون کردم. به نظر من ایمیل زدن هیچ ضرری نداره. بچه های لاتاریو ببین. دست به ایمیلشون خیلی خوبه
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، arian307 ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، سانازی ، Tomas
من هنوز سر حرفم هستم. چون فاصله تعیین وقت مصاحبه تا زمان مصاحبت کوتاه بود چکت طولانی شده. جودی هم فاصله تعیین وقت تا روز مصاحبش کوتاه بود ولی حتما پرونده جودی یه مشکل خاص داشته که توی NVC به پروندش FBI گیر داده بود. چون اصلا اف بی آی توی ان وی سی با کسی کاری نداره. حالا یا تشابه اسمی بدجوری داشته یا هر چیز دیگه ای. بعدشم چون جودی از همون ان وی سی تحت نظر اف بی آی بود دیگه چک نخورد. وگرنه اونم ممکن بود چک بخوره. البته جودی هیچ وقت سر کار نرفته بود و پسر هم نبود که سربازی داشته باشه.
یکی دیگه از علتهای طولانی شدن چکت احتمالا بخاطر سواد اینترنت و شبکه است که داری. خوب این چیزا واسشون خیلی مهمه
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، سانازی ، Tomas
محمد جان منم واسه همین وقتی 6.6 ماه رو دیدم حالم گرفته شد.الان تقریبا 3 ماه شده که مدارکمون تو USCIS هستش،هی میگم نریم سفر یکم دندون رو جگر بذاریم چیزی نمونده تا اپروو شم چون پول مسافرت رفتن در حال حاضر تو زندگیمون تاثیر داره ولی مثل اینکه این USCIS نمیخواد ما رو زودتر بهم برسونه. من دلم تنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ شده.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، dinadino228 ، tondar ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، girl ، الهه سابق ، سانازی ، Tomas
این dos که میگین کجاست؟ Big Grin Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas
الاهه من تو فورم هام نوشتم مدارکم رو... mcse و mcsa و mcitp و ccna و ccnp که معتبر ترین مدارک مهندسی شبکه از مایکروسافت و کمپانی cisco ... اما به نظرم این چیزی نیست که روش حساس باشن....حالا خودت هم اگر دوست داشتی در مورد هر کدوم یه سرچ تو نت بکن متوجه میشی در مورد چیه..... تو مشاغل حساس علاوه بر بیولوژی و هسته ای و اینا فقط یک جا به شبکه اشاره شده اونم شبکه های عصبی انسان هست که اصلا به تخصص من کاری نداره..... ینی به نظرت میتونه این مهم باشه؟؟؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، سانازی ، payamkj ، Tomas
آرین میشه یه لینک به من بده که ببینم رو چه رشته ها و تخصص هایی حساس هستند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، dinadino228 ، arian307 ، girl ، Tomas
(2013-03-27 ساعت 18:17)arian307 نوشته:  الاهه من تو فورم هام نوشتم مدارکم رو... mcse و mcsa و mcitp و ccna و ccnp که معتبر ترین مدارک مهندسی شبکه از مایکروسافت و کمپانی cisco ... اما به نظرم این چیزی نیست که روش حساس باشن....حالا خودت هم اگر دوست داشتی در مورد هر کدوم یه سرچ تو نت بکن متوجه میشی در مورد چیه..... تو مشاغل حساس علاوه بر بیولوژی و هسته ای و اینا فقط یک جا به شبکه اشاره شده اونم شبکه های عصبی انسان هست که اصلا به تخصص من کاری نداره..... ینی به نظرت میتونه این مهم باشه؟؟؟

ایوللل مدرک! آرین سه سوته کار پیدا می کنیا اونجا Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، battosai ، arian307 ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، NedaE ، ارکیده
(2013-03-27 ساعت 16:51)الهه سابق نوشته:  رابین، مادر، اول با آنا هماهنگ کن بعد مهمون دعوت کن Big Grin
دور از شوخی رابین و علی از بهترین آقایون مهاجرسرا هستن Smile. البته عمو سعید که جای خود داره و یادش بخیر فروزن و دریمر که دیگه این روزا نمیان مهاجرسرا Sad

مرسی الهه عزیز .. من هم آقا رابین رو خیلی دوست دارم ... هفت سینشون که خیلی زیبا بود ... مبلاشون هم خیلی طرح زیبایی داشت Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، girl ، tondar ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، Tomas
محمد آقا وقتی تا ایرانی این فکرا رو می کنی
و وقتی می رسی اینجا روز هزار مرتبه بر پدر و مادر و هفت جد اون کسی که اینترنت رو خلق کرد فاتحه و صلوات می فرستی
بچه ها این گوشه دنیا داشتن اینترنت یعنی یه دنیا یعنی همه چیز یعنی زندگی
وقتی بیای اینجا متوجه میشی که با وجود اینترنت اینقدرها هم از بچه ها دور نیستی
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، girl ، tondar ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان