کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
منا جون چی دروغ سیزده بود؟؟ فکر نمیکنم الهه دروغ گفته باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، Tomas ، الهه سابق ، tondar ، wait for visa ، poram ، girl
(2013-04-03 ساعت 11:52)simi نوشته:  كسي نميدونه بعد اينكه اصل شناسنامه و عقدنامه رو فرستاديم nvc و رسيد عقدنامه و شناسنامه هم اومد ديگه چيا ميخوان؟

سیمی جون اصل شناسنامه و عقدنامه رو فرستادین یا اصل ترجمه مدارک رو ؟
غیر از اون عکس 5*5 هم میخوان .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، tondar ، poram ، girl
عکس رو از همه می خوان؟من شنیدم کسایی که عکسشون ایراد داره تو ان وی سی دوباره ازشون عکس می خوان
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، tondar ، girl
مونا جون عكس رو هم با شناسنامه و عقدنامه فرستاديم و تو رسيد زدن كه عكس و شناسنامه و عقدنامه رو دريافت كردن
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، tondar ، girl
من یک بار ابوظبی رفتم ... شهر جالبیه الهه خانوم ( چه جایی هم افتاده ... )... الهه در ابوظبی ...چه رسمی ... Smile))
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، tondar ، poram ، ارکیده ، girl ، soruosh
سلام به همه
کسی شماره تلفن سفارت ابوظبی برای انتقال پرونده رو داره؟؟
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، tondar ، ارکیده ، girl
شینا جان دروغ سیزده مربوط به حرف آرین بود در مورد از ف ی ل ت ر برداشته شدن ف ی س ب و ک
واااای الهه در ابوظبی عجب کلمه خنده داریه Big Grin میتونه اسم یه کتاب باشه Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، battosai ، Tomas
(2013-04-03 ساعت 12:23)shinna نوشته:  منا جون چی دروغ سیزده بود؟؟ فکر نمیکنم الهه دروغ گفته باشه

نه عزیزم . ارین گفت نه الهه . Tongue

(2013-04-03 ساعت 12:46)ارکیده نوشته:  عکس رو از همه می خوان؟من شنیدم کسایی که عکسشون ایراد داره تو ان وی سی دوباره ازشون عکس می خوان

عکس باید برای 6ماه گذشته باشه .
در نامه های بعدی میگن چه فرم هایی رو باید پر کنی . ds230 فکر کنم و اسپانسر و IRS لعنتی.
نوع ویزا : CR1 ( ازدواج با سیتی زن )
اولین اقدام : 2011
تکمیل مدارک در nvc : فوریه / 4 / 2013
محل مصاحبه : انکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، الهه سابق ، Tomas
Shina جان دروغ 13 واسه قبل بودو
ارکیده جان عکس جدید میخوان و
سیمی جون کیس نامبر رو گرفتی عایا ؟

(2013-04-03 ساعت 12:23)shinna نوشته:  منا جون چی دروغ سیزده بود؟؟ فکر نمیکنم الهه دروغ گفته باشه

Big GrinBig GrinBig Grin نه بابا الهه نبود

راستی در مورد تعویض سفارت کسی اطلاعات داره عایا ؟
از انکارا ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، سانازی
(2013-04-03 ساعت 22:13)MONA FB نوشته:  Shina جان دروغ 13 واسه قبل بودو
ارکیده جان عکس جدید میخوان و
سیمی جون کیس نامبر رو گرفتی عایا ؟

بله مونا جون ، نوامبر اپروشدم و ژانويه كيس نامبر گرفتم ١٩و ٨٠$ ٢٣٠$ و مدارك مالياتي رو به ترتيب فرستاديم و ١٩ مارچ شناسنامه و عقدنامه و عكس به nvc فرستاديم و رسيدش ٣١مارچ اومد، ديگه چي ميخوان؟Sad
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، الهه سابق ، battosai ، Tomas ، MONA FB ، سانازی
مونا جان من بعد از تکمیل مدارک در NVC تقاضای انتقال سفارت دادم به ارمنستان که 1 ماه بعدش گفتن پرونده منتقل شده ابوظبی بجای ارمنستان!!! در هر حال الان چون ترکیه شلوغه اگه تقاضای انتقال بدی موافقت میکنن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، battosai ، Tomas ، سانازی
سلام دوستی‌ خوبم Smile

جاتون خالی‌ این ۳ روز رفتیم تمپا خیییییییلی خوش گذشت. رفتیم بوشگاردنز نمیدونید چه جای قشنگیه واقعا روحیم عوض شد.. اگه بهتون نزدیکه حتما برید ببینید با ما ۴ ساعت فاصله داره (با ماشین) بازی‌های هیجان انگیز داره و کلی‌ حیوونای خوشگلو با مزه و البته ترسناک! که من بیشتر بخاطر حیوونا و طبیعت قشنگش خوشم اومد.. از بازی‌های اینشکلی میترسم ولی‌ برای اینکه پایه باشم سوار شدم اما تا امروز گردن درد دارم Sad

واقعا جای همتون خالی‌ بود امیدوارم همتون یه روزی ببینید اینجارو Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Saeedv13 ، Tomas ، ارکیده ، MONA FB ، simi ، سانازی ، الهه سابق ، ASALI
سلام
منم تازه از لاس وگاس رسیدم
توپ بود توپ
کازینوها
هتلهای عظیم
دکورهای فوق العاده دیدنی
ووووووووواااااااااااااای که چقدر دستگاههای بازی بود؛ من فکر می کنم تو هر هتلی بین 1000 تا 3000 تا دستگاه بازیه سرکاری وجود داره ...
اونقدر من راه رفتم که پایم تاول زده و از درد دیگه حتی یک قدم هم نمی تونم بردارم.

این سفر استثنایی و جالب رو در عین دلتنگی برای خانواده رفتم
راستی اینترنت داغوووووووووووووووووون ؛ ما هتل اکسلیبر بودیم ؛ خیلی بزرگ و قشنگ و خوب بود به غیر از اینترنتش (اونم فقط طبقه دومش که کافی شاپها و رستورانهاش بودن اینترنت داشت ؛ اونقدر ضعیف که از داشتنش میگذری)
ولی خیلی جالب بود ... بخصوص بعد از دیدن فیلم هنگ اور یک برام خیلی جالب بود که اینجا رو ببینم)
جـــــــــــای همــــــــــــــگی خالی ؛ امیدوارم به زودی زود اینجا رو هم سر بزنید.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Saeedv13 ، girl ، Tomas ، ارکیده ، MONA FB ، simi ، سانازی ، shabnam.84 ، الهه سابق ، ASALI ، NedaE ، arian307 ، shadzad
ایشالا همیشه به شادی و گردش عزیزم.. ما سفر بعدیمون قراره اونجا باشه Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Tomas ، ارکیده ، سانازی ، shabnam.84 ، الهه سابق ، arian307 ، shadzad
(2013-04-04 ساعت 03:03)mercedeh2011 نوشته:  سلام
منم تازه از لاس وگاس رسیدم
توپ بود توپ
کازینوها
هتلهای عظیم
دکورهای فوق العاده دیدنی
ووووووووواااااااااااااای که چقدر دستگاههای بازی بود؛ من فکر می کنم تو هر هتلی بین 1000 تا 3000 تا دستگاه بازیه سرکاری وجود داره ...
اونقدر من راه رفتم که پایم تاول زده و از درد دیگه حتی یک قدم هم نمی تونم بردارم.

این سفر استثنایی و جالب رو در عین دلتنگی برای خانواده رفتم
راستی اینترنت داغوووووووووووووووووون ؛ ما هتل اکسلیبر بودیم ؛ خیلی بزرگ و قشنگ و خوب بود به غیر از اینترنتش (اونم فقط طبقه دومش که کافی شاپها و رستورانهاش بودن اینترنت داشت ؛ اونقدر ضعیف که از داشتنش میگذری)
ولی خیلی جالب بود ... بخصوص بعد از دیدن فیلم هنگ اور یک برام خیلی جالب بود که اینجا رو ببینم)
جـــــــــــای همــــــــــــــگی خالی ؛ امیدوارم به زودی زود اینجا رو هم سر بزنید.

خوش به حالتون مرسده خانوم کاشکی میشد منم یه بار اونجا رو میدیدم... تعریف کنید چه جوری بود اصلن یه تایپیک بسازید سفر به لاس وگاس و تجربیاتتون رو اونجا بنویسین
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، ارکیده ، سانازی ، shabnam.84 ، الهه سابق ، shadzad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان