کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ارکیده جان الان از شما باید قاعدتا 2012 رو بخوان چون تا آخر اپریل دیگه 2012 ها رو ملت پر میکنن. با این حساب 2010 و 2011 و 2012 رو باید بدید.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، kamela ، girl ، shabnam.84 ، shadzad ، Tomas ، سانازی
شادزاد جون منم دلم برات خیلی تنگ شده بود عززززیزم...وکیل و اسپانسر گفتن در امریکا 15 اپریل به بعد تکس هارو مردم فایل میکنن و تا 3 ماه هم قانونا وقت دارن که این کارو انجام بدن..به همین دلیل هرکس تا 3ماه بعد از 15 اپریل میره مصاحبه میتونه 2011 رو بده..

بچه ها فرم 1040 رو باید ببره شوهرم؟کسی میدونه ایا
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، shabnam.84 ، الهه سابق ، shadzad ، Tomas ، سانازی
کاملا جان رسیدن بخیر عزیزم Smile
ولی یادمه جودی میگفت توی ماه فوریه که مصاحبه رفته بود از یه دختری تکس 2012 خواسته بودن!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، shadzad ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84
ممنونم ازت الاهه جونم.....والا اگرم خاسته بودن خیلی ببخشید ادمای بی شعوری هستن...یعنی قوانین کشور خودشون رو نمیدونن؟هنوزم که هنوزه مردم فایل نمیکنن و زمانش 15 اپریل به بعده..اون موقع که جودی رفته بوده چطور از اون دختر خاستن عجیبه...من که کلا حتی اگه بدونم شوهرم نقض مدرک میخوره هم نمیتونم کاری کنم و باید بره..چون اسپانسر خیلی منطقی صحبت کرد و من نمیتونم فشار بیارم بهش...من ندارم 2012 رو و وکیل هم بهم گفت ازتون همون 2011 رو میخان..من هم به خدا توکل میکنم...

راستی بچه هایی که 1040 رو پر کردین میشه بگین ایا ازدواجی ها حتما باید ببرن و ایا واقعا میخان؟؟در رابطه با چی این فرم..با تشکر

بچه ها این فرم های تکس رو اصلا برای چی میخان؟مگه برای این نمیخان که بدونن ایا طرف که اسپانسر شده تکس هاشو میده یا نه؟ببینین اگه توی مدارک و فرم های اسپانسر ببینن که اسپانسر ادم خیلی خیلی خیلی قوی هست از نظر حساب بانکی و ملک و ...وخیلی وضعش خوبه باز به مدارک تکس گیر میدن؟اسپانسر ما چند تا شرکت داره و کلی ادم زیر دستش کار میکنن..یعنی باز میخان چکش کنن؟حساب بانکیش رو ببینن که کپ میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shadzad ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84
1040 و w2 رو درصورتی میخوان که i864 جدیدو بخوان. خوب من و تو هم که اسپانسرمون واسمون i864 جدید نمیفرسته. بعیده بخوان. ولی گفتم کار از محکم کاری عیب نمیکنه. بد نبود اگه همراهمون بود. حالا مهم نیست دیگه. میریم ببینیم چی میشه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، shadzad ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84
اره الاهه جون چاره ای نیست..بریم ببینیم چی میشه..والا اگر چیز شدنی بود اسپانسر ما بهمون میداد..حتی گفت اگر 1یا 2 ماه دیگه مصاحبتون بود براتون میفرستادم..ولی میگه الان کلا فایل نشده که چیزی بدم به شما..راست هم میگه..من نمیتونم چیزی رو که نیست و وجود نداره بهش بگم باید بدی..حالا اگر شوهرم خدایی نکرده نقض مدارک خورد اسپانسر تا اون موقع فایل کرده و میده.

راستی تکس 2011 رو اسپانسر ما ایمیل داده به شوهرم و شوهرم کپی کرده که ببره سفارت..حالا کپی رو قبول دارن؟الاهه جون بلیط گرفتی؟

الاهه جون چیزی به اسم (1040) 2011 وجود داره؟نکنه اونو بخاااااان؟اگه تکس 2012 بخان 1040 رو هم میخان..اگه بگن تکس 2011 رو بدین 1040 2011 رو نمیخان؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، Tomas ، ارکیده ، الهه سابق ، shabnam.84
كاملا جون سلام و سال نوت مبارك... نه بابا من هنوز عين چنار همينجا وايسادم.... ميبينم كه ٢ هفته شمال و تركوندي ... خوش حالم كه بت خوش گذشته
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، battosai ، shadzad ، mercedeh2011 ، Tomas ، ارکیده ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی
سلام كاملا جون ، رسيدن بخير. ايشالا هميشه سفرهاي خوبي داشته باشين و همسرت ويزاشو يه ضرب بگيره 
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، battosai ، shadzad ، الهه سابق ، kamela ، Tomas ، shabnam.84 ، girl
(2013-04-05 ساعت 01:34)الهه سابق نوشته:  ماه عسل؟ چه دل خجسته ای داری مادر؟ Big Grin

بابا آخه الهه جونم همین دل خجسته خوبه دیگه وگرنه چجوری دوری و هزار تا پیامد اش رو تحمل کنیم؟ Sad
خسته نشدما ولی خیلی داره بهم فشار روحی میاد،حساس شدم تا اقای نامزد بیچاره یکم کار و بارش زیاد میشه نمیرسه زیاد مسیج اینا بده من دلخور میشم تازه بهشم نمیگم که دلخور شدم که اینم بدترش میکنه،چون بهترین راه واسه دور کردن یه مرد اینه که از رفتارت بفهمه تو یه چیزیت هست ولی بهش نگی قضیه چیه! چون هییچ وقت خودشون استعداد ندادن دلیل ناراحتی تو رو بفهمن فقط اینو میفهمن که تو اون لحظه خواستنی نیستن...چه حسی بدتر از این! Smile)
خدایاااا من یه لحظه خودمو میذارم جای ارین اگه بعد از این همه صبر بعد از مصاحبه هم باز بخوام دو ماه صبر کنم دیوونه میشم. آرین خییییلی ناراحت شدم واست امیدوارم همین روزا این انتظار برای تو هم تموم بشه.

ما که هنوز هیچ برنامه ریزی ای برای ماه عسل نریختیم، از آمریکا هم که نمیتونیم خارج بشیم.ترجیح میدم یه جای ساحلی باشه،از طرفی جای ساحلی رطوبت اش بالا هستش و موهای من مثل بزغاله میشه Big Grin
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، MONA FB ، battosai ، shadzad ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl
ندا جان بهتره يه خورده انتظارت رو كمتر كني... ممكنه چك هم بخوري (اميدوارم نخوري) اما ممكنه طولاني هم بشه... ممكن هم هست كه نشه و يه ضرب ويزا بگيري و اگر هم چك خوردي ممكنه ٢٠ روزه كلير شي... اما من خودم هميشه بدترين شرايط رو در نظر ميگيرم كه اگر شرايط خوبي شد از اين كه انتظارش رو نداشتم شادي دوچندان كنم و اگر هم بد شد امادگيش رو داشته باشم.... فكر هم ميكنم كه من هم مثل بعضي دوستان ١٠٠ روز رو هم رد كنم... تازه يكي به تازگي اومده كه ٨ ماهه منتظر كلير شدنه و ٣٠٢ روزه كه منتظره Smile)... اما خوب اينا يك در ميليون پيش مياد... جان مايه ي كلامم اينه كه از الان بي تابي نكن و امادگيه چك خوردن رو داشته باش.. من از اين كه همه واسه راضي كردن خودششون ميگن به هرچي فكر كني همون ميشه خندم ميگيره... بايد منطقي باشه ادم...
عين نميرالمومنين دارم نصيحت ميكنم Smile))
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، battosai ، Tomas ، shadzad ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، سانازی ، NedaE
کاملا جان (1040) 2011 همون تکس 2011 هستش که nvc قبلا دیده الان دیگه قاعدتا نباید بخوان از کسی. اگه چیزی بخوان تکس 2012 هستش. والا نمیدونم چیا میخوان اینا. من که هیچی ندارم که ببرم. فقط مدارک شخصیمو دارم میبرم و کپی اجراه نامه همسرم و تکس 2012 همسرم که با درآمد صفر!! پرش کرده. همین Sad. من تور میگیرم کاملا جان. اینجوری ارزونتر در میاد وی پروازمو سیستمی میگیرم تا قابل تغییر باشه. من هفته چهارم اپریل هستم و دیگه باید همین روزا تورمو بگیرم

ای خدا این رابین پس کی کلیر میشه Sad
نمیدونم مشکل پروندت چی بوده که اینا دارن انقدر طولش میدن Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، Tomas ، shadzad ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، سانازی
الاهه جون همه ي كيس هايي كه تو ژانويه مصاحبه شدن فارغ از كشوري كه توش مصاحبه شدن كاراشون گير كرده بچه هايي كه انكارا بودن اخرين اپديتشون ٣١ ژانويه بوده و ديگه تكون نخورده... نميدونم ماجرا چيه اما چيز عجيبيه!!!

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shadzad ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، سانازی
ارین جان هر روز به امید اینکه بیام ببینم کلیر شدی صفحه رو باز میکنم...نمیدونم چرا طول کشید..ولی همین روزا حتما کلیر میشی...همیشه دعا میکنم....
سیمی جووونم ممنونم ازت عزیزم..جای همتون خالی بود.برای همتون بهترین ارزوهارو دارم

الاهه جونم ممنونم از پاسخت...من هم فقط مدارک شخصی رو میدم همسرم ببره..فرم تکس 2011 رو هم میبره..من هم چیز دیگه ای ندارم بدم..الاهه جون من حتی اون فرم با درامد صفر رو هم پر نکردم..باید پر کنم؟؟دمیسایل رو هم ندارم که دوباره بدم همسرم ببره چون یکبار ازمون خاستن....فکر کنم چک بخوریم!!!چاره ای نداریم........راستی همسر من یک بلیط برای انکارا با ماهان گرفت 520 تومان....به نظرم خیلی خوب بود...و یک هتل با شبی 50 دلار...به نظرم خوبه خیلی...شاید سوسک داشته باشه که همسرم میگه عیب نداره با دمپایی میکوبم رو سرش ..میگم شاید اب گرم نداشته باشه میگه اب گرم میخام چیکار مگه میخام زایمان کنم..میگم شاید به رستوران دور باشه میگه خوب باشه قدم میزنم میرم..میگم شاید به سفارت دور باشه میگه مگه قراره هتلی که میگیرم دم در سفارت باشه!!!!!به اینهمه ارامش مردا جداااااااااااا حسودیم میشه..خوشا به حالش
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، Tomas ، shadzad ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، arian307
بچه ها خیلی جوش اینو نزنین که بلیط سیتمی بگیرین، من خیلی شیک چارتر ارزون واسه اولین پرواز بعد مصاحبه گرفتم Big Grin (چون منم دقیقا همونطوری که آرین گفت بدترین حالتو در نظر می گیرم و براش برنامه می ریزم)، مال من ایران ایر بود، فک کنم رفت و برگشت ۴۰۰ تومنم نشد(رو تور گرفتم ولی جدا ۴۰۰ قیمت گرفته بودم)، باورتون نمی شه ۳ بار تاریخشو عوض کردم چون می خواستم برم جاهای دیگه رو ببینم، کلن یه دونه ۵۰ دلاری جریمه گرفت ازم فقط، یعنی دفعه اول جریمه گرفت ۲ بار بعدی فقط عوض کرد(ماهان بچه ها می گفتن ۸۰ یوروس جریمش). می بینید که سیستمیا گاهی خیلی گرونتره و اصلن ارزششو نداره اینطوری! این کارا رو در حالی کردم که تورم تو ایران و دفتر ایران ایر با صراحت بهم گفتن چارتره هاااا نیای باهاش سوخت می شه، ولی من برام مهم نبود می گفتم اگه یه ضرب بگیرم که بلیط جدید و با جون و دل می خرم Big Grin

کاملا جونم اصلن نترس هتل من که با تور گرفتم شبی ۳۶ دلار افتاد(قیمت عادیش ۷۰ بود، ولی واسه من تور گرفت و تمدیدشم از طریق همون آژانس کردم چون اینا با تورا قرارداد دارن و کلی تخفیف بهشون می دن)، نه کثیفن، نه آبش سرده نه جای پرتیه، مال من فقط عیبش این بود که اینترنتش تو طبقه من بد بود و ۹ صبح تا ۹ شب شوفاژو خاموش می کرد که معمولن هتل نبودم ولی چون من سرمایی ام گاهی که بودم اذیت می شدم ، ولی الان که هواشم خوب شده، کلن با پولی که می دی بد نبود، انگلیسی یکیشون فقط خوب بود ولی در کل همه کار واسه من کردن، حتی میومدن باهام راهو نشون می دادن گاهی، تو لابی هی چایی و قهوه، آب معدنی مجانی می دادن بهم و به همه مهمونام که از هتلای دیگه میاوردم، و اینکه واقعا مرکزی بود همه جا پیاده می رفتم، کلا مجردی بخوای بری و جای شیک نخوای بد نیستن هتلاش فیمتشون که مفته، واسه همین نترس مال همسرتم خوبه حتما اذیت نمی شه Wink

آرین تکبیرررر Big Grin باهات خیلی موافقم! کلن "جان مایه" کلامت رو پسندیدیم Smile))
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
کاملا جونم خیلی‌ خوش اومدی عزیزم.. جات واقعا خالی‌ بود و ممنونم واسه تبریک امیدوارم خیلی‌ زود بیای خبر رسیدن گرین کارت همسرت رو بنویسی‌..

آرین می‌خوای من برم اینجا بمبی چیزی بذارم یکم دلت خنک شه؟ ارمنستان کاری نمیتونم کنم ولی‌ اینجا می‌شه.. دیگه همسرمم هر روز میپرسه آرین کارش درست نشد؟!

آره اله جونم.. مطمعنم از اون خانم مدارک ۲۰۱۲ خسته بودن چون عباس سیویل گفت الان خیلی‌ زوده که خواستن ازش گفت من فکر نمیکردم نقص مدرک بخور بخاطر این بد بهمون گفت اگه نیوردین بگید تا فردا واستون ایمیل کنن که ما برده بودیم همراهمون ولی‌ تو پیام خصوصی هم به کاملیا گفتم به نظر من مصاحبه کاملا فرمالیتس.. اگه نکهن کسی‌ چک بخور نمی‌خوره همون خانمی که میگم ازش مدارک خسته بودن فقط یدونه عکس برده بود برای اثبات رابطش و تنها سالی‌ که ازش پرسیده بودن این بود که این عکس کجا گرفتید! نه پرینت چت برده بود نه تلفن.. ولی‌ به یکی‌ گفت بودن عکس بیشتر باید بیاری.. به نظر من اونا الان ته توی زندگی‌ سپنسرو کاملیا و همسرشو کامل درآوردن و مصاحبه فقط برای اینه که از نزدیک ببیننتون همین. البته این نظر من شاید درست نباشه ولی‌ طبقه چیزایی‌ که دیدمو شنیدم اینو میگم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، ارکیده ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، arian307 ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان