کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
جودي جون از طرف من به همسرت درود ويژه بفرست... والا نميدونم از كجا ميشه درست و حسابي پيگيري كرد... كاش يه اشنايي چيزي تو اف بي اي يا وزارت خارجه داشتم كه فقط يه سوال ميپرسيد واسم... از ايجنت توماس كه بخاري بلند نميشه:دي
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، shadzad ، ارکیده ، سانازی ، shabnam.84
جودی جونم ممنونم ازت عزیزم..خدا کنه واقعا همینطور که میگی باشه..دیگه واقعا انرژی غصه خوردن رو ندارم.اگه اسپانسر من رو کامل بررسی کرده باشن میفهمن که ادم درستی هست و گیر نمیدن بهمون...ممنون جودی گلم

شادزاد چونم ممنونم از راهنماییت عزیزم...ببین راستی شوهر من بلیط رفت و برگشت گرفته و برگشتش یک هفته بعد از تاریخ رفتش هست....از اژانس بلیط گرفت....حالا اگه خدایی نکرده ویزا نگرفت و خاست 2روز بعدش برگرده ایران چطور میتونه این کارو بکنه؟پرواز همسر من ماهان چارتر هست...وقتی بلیط رو گرفت گفتن اگه پشیمون بشی صد در صد سوخت میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shadzad ، ارکیده ، arian307 ، سانازی ، shabnam.84
کاملا جون بهتر بود سیستمی بگیره و با جریمه اندکی قابل تعویض بود
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shadzad ، ارکیده ، arian307 ، سانازی ، kamela
کاملیا جونم همونطور که الهه گفت بهتر بود این کارو میکردید ولی‌ موقعی که ما بلیت گرفتیم بهمون گفتن هر بلیتیرو اگه تو کلاس خودش تغییر بدید فقط یه جریمه مختصر میدید حالا می‌خوای یه سوال بپرس که مطمئن بشی‌.. ایشالا که یضرب بگیر اگه یضرب گرفت ویسرو ۱ هفته کاملا مناسب ما هم واسه ۱ هفته گرفتیم و خیلی‌ به موقع بود
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shadzad ، simi ، ارکیده ، arian307 ، سانازی ، kamela ، الهه سابق ، shabnam.84
۲-۳ روز تب و لرز شدید داشتم ولی‌ هیچیم نبود.. نه سرما خورده بودم نه هیچ چیز دیگه.. دکتر رفتم گفت عفونتم نیست تو بدنت ولی‌ خودم میدونستم از دلتنگیه و مشکلاتی که اینجا واسم پیش اومد.. واقعا حالم بد بود دیشب یه دوست خیلی‌ خوب باهام صحبت کرد تمام حرفایی که تو دلم بود بهش گفتم واقعا سبک شدم و امروز به طرز معجزه آسا تبم قطع شد!! دیگه نمیزارم هیچ حرفی‌ تو دلم بمونه Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
کاملا جون باید بره دفتر ماهان اونجا، دقیق نمی دونم ماهان کجاش بود، ولی ایران ایر که جلوی سفارت چند قدم بالاتر بود، شمارشم گرفتم و دفعه های بعد فقط با زنگ تاریخو جابجا کردم، دفتر ماهانم می گفتن نزدیکه، بپرسه راحت پیدا می کنه هردوشون نزدیک سفارتن.
نه بلیطش سوخت نمیشه، الان می گن اصلن چیزی با اون مفهوم چارتر قبلی نیس، خیالت راحت، به منم همینو گفته بودن. من که توصیم فقط چارتره، قرار رو هم بر این گذاشته بودم که اگه ام مجبور شم بلیط جدید بگیرم باز از تهران برام بگیرن، چون تهران چارتر لحظه آخرم راحت پیدا می شه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، ارکیده ، arian307 ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، girl
بچه ها سلام. همگی خوب و سلامت هستین؟
امیدوارم همه چیز خوب باشه.
من بازم سؤال دارم، به من وقت مصاحبه دادن، ولی هنوز ازم نخواستن که مدارکم رو واسشون پست کنم!!!
کسی تا حالا همچین شرایطی داشته؟؟ نگرانم که روز مصاحبه مشکلی واسم پیش بیاد!!!!
ممنموم میشم اگه کسی میدونه کمک کنه، مرسی.
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، ارکیده ، simi ، shadzad ، arian307 ، سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، wait for visa
(2013-04-08 ساعت 10:56)dinadino228 نوشته:  بچه ها سلام. همگی خوب و سلامت هستین؟
من بازم سؤال دارم، به من وقت مصاحبه دادن، ولی هنوز ازم نخواستن که مدارکم رو واسشون پست کنم!!!
دینایی اون روزم بهت گفتم، حالا ضرر نداره خودت کپی ها رو بفرست، اصل هارو روز مصاحبه با خودت ببر، جدیدن واسه نامزدیا انگار اینجوری شده آنکارا، کلن خیلی از سفارت های آمریکا (مثل ابوظبی) مدارکو همون روز مصاحبه می خوان، اصن نگران نباش هانی، مهم وقت مصاحبه بود که گرفتییی، اینقدرم زود افتاد تازه! دیدی گفتم سفارتو نمی خواد عوض کنی، به نامزدی ازدواجیا زود وقت می ده، هورااااا، بازم تبریک Big Grin Big GrinBig Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
عزیزان توجه داشته باشید در صفحه دوم اطلاعات اشتباهی هست که بنده تصحیح میکنم :

اونجا نوشته شده که :

"واکسن MMR رو حتما باید "در صورت امکان و تا جایی که امکان داره" نزدیک به زمان مدیکال تست بزنین. شایع هست که اگه از رو تزریق MMR بیش از 15 روز گذشته باشه, دکتر اونگان ملزم هست که تجدیدش میکنه و شامل هزینه اضافی هست."

این درست نیست و شما باید MMR رو جوری بزنید که موقعی که میرید مصاجبه ، حداقل سی روز ازش گذشته باشه.

دلیل: واکسن MMR زنده هست و شما باید تا سی روز قبل از مصاجبه، MMR رو تموم کرده باشید. مثلا نمیشه یکهفته قبل از مصاحبه برید MMR بزنید . این توی سایت دکتر اونگان هم قید شده چون ممکنه تست آنتی بادی شما رو تو ترکیه مختل کنه کارتون عقب بیفته. البته گفتم "ممکنه"

اینکه ایشون گفته اند توی این پست که تا جایی که امکان داره نزدیک مدیگال بزنین و اگه از تزریق mmr 15 روز بگذره دکتر ترکیه تجدید میکنه درست نیست.

جوری بزنین که "حداقل" سی روز ازش بگذره بعد برین ترکیه تست خون بدین. نباید هیچ واکسن زنده ای قبلش تزریق کنین چون ممکنه براتون مشکل ایجاد بشه.

واکسن های زنده ای که اینجا ذکر نامشون مفیده تب زرد هست که نیاز به تزریقش ندارین . mmr هست ، varicella هست برای افرادی که تست آنتی بادی شون منفیه و فلج اطفال که اونم همگی بچگی زدین.

پس mmr و احیانا varicella رو جوری بزنین که 30 روز حداقل بگذره بعد برین مدیکال که توی تیتر خونی تون مشکلی پیش نیاد و معطل نشین.

دکتر مملی.
پاسخ
(2013-04-08 ساعت 12:48)shadzad نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 10:56)dinadino228 نوشته:  بچه ها سلام. همگی خوب و سلامت هستین؟
دینایی اون روزم بهت گفتم، حالا ضرر نداره خودت کپی ها رو بفرست، اصل هارو روز مصاحبه با خودت ببر، جدیدن واسه نامزدیا انگار اینجوری شده آنکارا، کلن خیلی از سفارت های آمریکا (مثل ابوظبی) مدارکو همون روز مصاحبه می خوان، اصن نگران نباش هانی، مهم وقت مصاحبه بود که گرفتییی، هورااااا، بازم تبریک Big Grin Big GrinBig Grin

دینا جان سلام
خییییییلی تبریک میگم اصلا نگران نباش همسر من هم که از طریق خانوادگی رفت همینطور بود
آنکارا وقت مصاحبه رو گذاشت توی فرم مصاحبه مثل همه اعلام کرد چی می خواد حتی فرم های مروبط به اسپانسر رو هم خودش برد
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228
Smile تفلد تفلد تفلد عید شما مبارک ای(اقای) مجری !(اوا نه ای ارین)
مبارک الهی مهندیس بشی پسر(که هستی)
زود باش کیک بذار به جای سبزه بعدش بیا شمع ها رو فوت کن ارزو بکن زووود ویزات بیاد و 100 ساله باشه!Big Grin
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، ارکیده ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، girl ، wait for visa
سهلام
به همه بچه های گل
خوب هستین؟اصلا حالی از من نپرسین ها که چرا نیستمSad اب نداره اب نداره
کاملا جان خوش امدی خوشحالم که خوش گذشته براتون.
کاملا جان به شوهر شما که با خیال راحت ویزا رو میدن تمام.به شما نخوان بدن به کی بدن بااااا دخمل گل.
دینا جون میخواستم بگم پس کجایی نگو با خبر خوب می خواستی بیای تبریک که دیگه راحت شدی میری با یک ضرب میای به زودی خیالت راحت دیگه کم سوال واسه خودت ایجاد کن.
شیما جون خوبی؟کدوم هتل بود چه خوب گرفته بودی.
جودی جون الهی فدات بشم چرا اخه؟ببین نمیدونم چه جور منو شناختین ولی منم مثل یه خواهر تو دلت چیزی نگه ندار بگو.دلم گرفت اونجوری شدی.اینجا بنویس اگه تونستی.الان درسته همه ما یه جور درگیرو انتظار میکشیم ولی تو ناز خانم که تازه رفتی باید بیشتر هواتو داشته باشیم دلتنگی نکنی.فهمیدم وضعیت رو از جمله ای که نوشتی ایشالا همه چی رو به راه میشه موقع دلتنگی فکرکن که چقدر اینجا بودی دلت واسه اونجا پرپر میزد.
و در اخر مرسی از اقای دکتر
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، ارکیده ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، girl ، wait for visa ، dinadino228
(2013-04-08 ساعت 14:58)سانازی نوشته:  Smile تفلد تفلد تفلد عید شما مبارک ای(اقای) مجری !(اوا نه ای ارین)
مبارک الهی مهندیس بشی پسر(که هستی)
زود باش کیک بذار به جای سبزه بعدش بیا شمع ها رو فوت کن ارزو بکن زووود ویزات بیاد و 100 ساله باشه!Big Grin

چه جالبببببب... الان اومدم تولدم رو به خودم تبریک بگم که همه شرم کنین از این که بم تبریک نگفتین که میبینم خانم سانازی شرمندمون کردننننننن....
امشب هم میخوایم جمع شیم تو یه کافه ... هر کی میاد پیام خصوصی بده....
سانازی جون دست گلت درد نکنه .. مرسییییییی که به یادم بودی... غافاگیرمون کردیییییییی...
تولدمممممم مبارککککککککک...Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
آرین جان تولدت مبارک
ایشالا امسال از بهترین سال های زندگیت باشه و دیگه این هفته نشد هفته دیگه راهی بشی Smile
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، ارکیده ، arian307 ، سانازی ، battosai ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228
تولدت مبارررررررررررررکککککککککککککککک...کلی تبریکککککک..ایشالا سال دیگه تولدت رو کنار نامزد جون (البته اون موقع دیگه نامزد نیست) جشن بگیری....امیدوارم زودتر کلیر شی.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، سانازی ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان