کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها من واسه ماه عسل پکیج های خوبی پیدا کردم تو این سایت یه سر بزنید:
http://www.cheapcaribbean.com/
ازدواجی ها که دامنه انتخابشون بیشتره می تونن از آمریکا خارج شن ولی ما تا گرین کارد نیاد باید داخل بگردیم که البته برای من یکی که آمریکا حالا حالاها جای دیدنی داره چون اروپا رو بارها زیرو رو کردم و دوس دارم جای جدید برم، آفریقارم زیاد دوس ندارم، ولی جاهای دیگه قاره آمریکا خوبه، اگه می تونستیم قبل گرین کارد خارج شیم شاید فقط یا مکزیک می رفتیم یا برزیل که عاشق ساحلاشونم Big Grin ازدواجیا برید حال کنید توراشم مفته Wink
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، battosai ، shabnam.84 ، simi ، ارکیده ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، yalda91 ، سانازی ، NedaE
شیما جوونم عاشقتم با این پیشنهاد خوبت .
منم اروپارو ترجیح میدم مخصوصا زمستو ن سویس واسه اسکی. بقول شیما بعد زیرو رو کردن امریکا جاهای دیگه هم میریم Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی
SadSadSadSadSadدوستای گلم من قاطی کردم خیلی بدSad(
دیگه پدرم هم بهم داره گیر میده که این چه وضعیه، واسه چی باید کارتون طول بکشه خب بیاد ایران از اینجا اقدام کنید.
خیلی راحت تو چشمام نگاه کرد و گفت خودت شوهرت و فرستادی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انگار من دوست داشتم که از هم دور باشیمSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی
(2013-04-05 ساعت 18:36)simi نوشته:  شیما جوونم عاشقتم با این پیشنهاد خوبت .
منم اروپارو ترجیح میدم مخصوصا زمستو ن سویس واسه اسکی. بقول شیما بعد زیرو رو کردن آمریکا جاهای دیگه هم میریم Big Grin

قربون تو برم من اینقد خوش سلیقه ای! جدن سوئیس عالیههه! با کل اروپا فرق داره، مردمش که فرشته ان! گفتی فرانسه ام دوس داری پاریسم خوبه واسه ماه عسل، جوش بد رمانتیکه! من که مجردی رفتم، همه جاش از پرواز گرفته تا تک تک جاهای دیدنیش زوج های ماه عسلی می دیدم هی دلم می خواس Sad Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی
(2013-04-05 ساعت 18:54)shinna نوشته:  SadSadSadSadSadدوستای گلم من قاطی کردم خیلی بدSad(
دیگه پدرم هم بهم داره گیر میده که این چه وضعیه، واسه چی باید کارتون طول بکشه خب بیاد ایران از اینجا اقدام کنید.
شینا جون می فهممت، خیلی سخته Sad فقط بدون تنها نیستی اینجا هممون یه روزایی رو داشتیم که حتی نزدیک ترین اعضای خانوادمونم درکمون نکردن، چه برسه به دوست و آشناها. به هدفت فک کن فقط، مهم ترین چیز برای این که آرامش داشته باشی اینه که به کاری که می کنی ایمان داشته باشی وگرنه هر چقدم خوب انجامش بدی در آخر اون حس رضایتو نخواهی داشت.
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، yalda91 ، سانازی
وای منم عاشق فرانسه هستم زبونشون هم خیلی قشنگه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، simi ، MONA FB ، سانازی
وای ارکیده زبانشون سخته. تلفظ و دیکته افتضاحه. من 4 ترم خوندم فرانسه. الانم همه ش یادم رفته Big Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، simi ، yalda91 ، سانازی
آره شبنم جون سخته ولی من خیلی دوست دارم ولی خوب من دوست دارم بشنوم حال و حوصله یادگیریشو ندارم..من همون انگلیسی رو یاد بگیرم کلاهم رو میندازم هوا.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، سانازی
سیمی من یه دوست دارم توی سوییس. اسمش فیلیپ هستش.. تو خیابون باهاش آشنا شدم تو ایران با گرل فرندش اومده بود آدرس رستوران میپرسید هیچکی هم نبود بهش آدرس بده. بردمشون خونه و قورمه سبزی دادم خوردن. چند ماه پیش برام کادوی ازدواج فرستاد و تبریک گفت و دعوتمون کرد اما چه کنم که از اروپا خوشم نمیاد. عاشق جاهایی هستم که بقیه افراد نمیرن. دوست دارم برم تانزانیا و کنیا و کلا عاشق آفریقام. آمریکا رو هم دوست دارم بگردم کل اش رو + آمریکای جنوبی.

انقدر تو شهر خودمون که اومدی دیدی چقدر تو کوه برف داشت و سرد بود اسکی کردم حالم دیگه از اسکی بهم میخوره. آلمان و اتریش و فنلاند رو بخاطر کار پدرم توشون چند سال زندگی کردم کوچه پس کوچه هاشونو هم گشتم و دیدم و حذابیتی برام نداشت. ولی اگه رفتی عکس بفرست. منم عکس میفرستم از جاهایی که برم بخندیم. میخوام برم با قبایل آفریقایی و بومی های جنوب آمریکا عکس بگیرم. شایدم لباساشونو بپوشم عکس بگیرم بخندیم. کلا فکر میکنم ایرانی ها از اروپا بیشتر خوششون میاد. اما من برعکس. عاشق جاهایی هستم که بومی زیاد داشته باشه. مثل آفریقا. آمریکای جنوبی. تبت. سیبری و طرفای استرالیا و جزایرش. بری بشینی باهاشون غذا درست کنی. شکار کنی عکس بگیری. ازشون خاصیت گیاهان دارویی شونو یاد بگیری. عاشق مسافرتم. امیدوارم ماه عسل به تو و بقیه بچه ها خوش بگذرد.

(2013-04-05 ساعت 18:54)shinna نوشته:  SadSadSadSadSadدوستای گلم من قاطی کردم خیلی بدSad(

بهش بگو "صبر داشته باشی همه چی درست میشه. اگه تو هم استرس داشته باشی و بیتابی کنی، پدرت هم بدتر میشه. بنابراین ریلکس باش و بگو این پروسه مال همه هست."

(2013-04-05 ساعت 20:43)ارکیده نوشته:  آره شبنم جون سخته ولی من خیلی دوست دارم ولی خوب من دوست دارم بشنوم حال و حوصله یادگیریشو ندارم..من همون انگلیسی رو یاد بگیرم کلاهم رو میندازم هوا.....

یاد میگیری نگران نباش. تلاش ات رو متوقف نکن
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، ارکیده ، الهه سابق ، girl ، MONA FB ، سانازی
ای مرفهین بی درد. ماه عسل کجا بود بابا؟ دلتون خوشه بخدا. ما تا رستوران سر خیابونمون هم نمیتونیم بریم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، girl ، Tomas ، yalda91 ، MONA FB ، سانازی ، آناهيتا
(2013-04-05 ساعت 00:51)simi نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 17:19)MONA FB نوشته:  امیدوارم به همه خوش بگذره .
نه 5/ ماه یا بیشترش یا کمترش رو نمیتونم بگم عزیزم .
سیمی جون در واقع وقتی که ان وی سی نامه بده که مدارک تکمیل شده دیگه خیال ادم راحت میشه چون بعدش نامه مصاحبه ات میاد و بعد میریم مصاحبه و به امید خدا یه ضرب ویزا میگیریم و از اون موقع تا 6 ماه وقت داریم که بلیط بگیریم و بریم .
من که از انکارا بیام میرم اولین پرواز ممکن رو میگیرم و منتظر نمیمونم . تقریبا دارم کارامو انجام میدم .
خیلی خسته شدم 2 ماه دیگه 2 سال میشه تو این وضعیتم .
مرسي مونا جون از راهنماييت ، يه سوال ديگه دارم ازت : بعد رسيد عكست چندماه بعدش نامه تكميل مدارك گرفتي؟
خدا كنه قبل هاي سيزن بهمون وقت مصاحبه بدن كه مجبور نشيم tkt گرون بخريم
ايشالا زووووووودبهت وقت مصاحبه بدن و مطمئنم يه ضرب ويزا ميگيريBig Grin

(2013-04-04 ساعت 21:09)girl نوشته:  سیمی جونم واقعا دلم خواست همه اونجا باشن Smile

ما ۲ تایی‌ رفته بودیم ولی‌ همش می‌گفتیم کاش چند نفر بودیم که بیشتر خوش بگذره. اینجوری جاها باید دست جمعی‌ رفت
مرسي فدات بشم ، ما تو قلبت باهات اومديمWink دفعه بعد با دوستاتون برين جاي مارو هم خالي كنينBig Grin

nvc برای من خیلی طول کشید عزیزم از اول تابستون تا اول زمستون . امیدوارم واسه هیچ کس اینطوری نباشه . راستی های سیزن از کی تا کی هست ؟

ماه عسل دوست دارم
تا حالا در موردش فکر نکرده بودم .
اخه شوهرم از صبح تا شب کار داره...
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، سانازی
بچه ها کسی هست ازدواج با سیتیزن منتظر وقت مصاحبه باشه یا نه ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، سانازی
(2013-04-05 ساعت 19:32)shadzad نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 18:36)simi نوشته:  شیما جوونم عاشقتم با این پیشنهاد خوبت .
منم اروپارو ترجیح میدم مخصوصا زمستو ن سویس واسه اسکی. بقول شیما بعد زیرو رو کردن آمریکا جاهای دیگه هم میریم Big Grin

قربون تو برم من اینقد خوش سلیقه ای! جدن سوئیس عالیههه! با کل اروپا فرق داره، مردمش که فرشته ان! گفتی فرانسه ام دوس داری پاریسم خوبه واسه ماه عسل، جوش بد رمانتیکه! من که مجردی رفتم، همه جاش از پرواز گرفته تا تک تک جاهای دیدنیش زوج های ماه عسلی می دیدم هی دلم می خواس Sad Cool
فداي شيما جون مهربون بررررم، من تاحالا از آسيا اونورتر نرفتم ولي اين دفعه دوم كه ميشنوم مردم سوئيس خيلي خوبن، بهم نخندينا اما دوست دارم برم فرانسه خورشت خروس بخورم شنيدم يكي از غذاهاي خوشمزشونه ، شيما جونم واسه اروپا رفتن بايد با خودت مشورت كنم

(2013-04-05 ساعت 21:20)mhy_1985 نوشته:  سیمی من یه دوست دارم توی سوییس. اسمش فیلیپ هستش.. تو خیابون باهاش آشنا شدم تو ایران با گرل فرندش اومده بود آدرس رستوران میپرسید هیچکی هم نبود بهش آدرس بده. بردمشون خونه و قورمه سبزی دادم خوردن. چند ماه پیش برام کادوی ازدواج فرستاد و تبریک گفت و دعوتمون کرد اما چه کنم که از اروپا خوشم نمیاد. عاشق جاهایی هستم که بقیه افراد نمیرن. دوست دارم برم تانزانیا و کنیا و کلا عاشق آفریقام. آمریکا رو هم دوست دارم بگردم کل اش رو + آمریکای جنوبی.

انقدر تو شهر خودمون که اومدی دیدی چقدر تو کوه برف داشت و سرد بود اسکی کردم حالم دیگه از اسکی بهم میخوره. آلمان و اتریش و فنلاند رو بخاطر کار پدرم توشون چند سال زندگی کردم کوچه پس کوچه هاشونو هم گشتم و دیدم و حذابیتی برام نداشت. ولی اگه رفتی عکس بفرست. منم عکس میفرستم از جاهایی که برم بخندیم. میخوام برم با قبایل آفریقایی و بومی های جنوب آمریکا عکس بگیرم. شایدم لباساشونو بپوشم عکس بگیرم بخندیم. کلا فکر میکنم ایرانی ها از اروپا بیشتر خوششون میاد. اما من برعکس. عاشق جاهایی هستم که بومی زیاد داشته باشه. مثل آفریقا. آمریکای جنوبی. تبت. سیبری و طرفای استرالیا و جزایرش. بری بشینی باهاشون غذا درست کنی. شکار کنی عکس بگیری. ازشون خاصیت گیاهان دارویی شونو یاد بگیری. عاشق مسافرتم. امیدوارم ماه عسل به تو و بقیه بچه ها خوش بگذرد.

محمد ، من آفريقا و كلا جاهاي گرم و استوايي نميتونم طاقت بيارم نه من نه همسرم، حتي شهرهاي جنوبي ايران، اما جاهاي سرد و جفتمون دوست داريم، اصلا يكي از دلايلي كه عاشق همدونم سرماشه ،پس سراغ قبايل بومي كانادا هم برو ، يه سرياشون تلويزيون هنوز نميدونن چيه و زندگي جالبي دارن ، حتما برام عكساي سفر به افريقارو بفرست
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، battosai ، girl ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas
(2013-04-05 ساعت 23:08)الهه سابق نوشته:  ای مرفهین بی درد. ماه عسل کجا بود بابا؟ دلتون خوشه بخدا. ما تا رستوران سر خیابونمون هم نمیتونیم بریم
الهه جان واسه منكه سوئيس و فرانسه و هلند آرزوي همسرم آب پاكي رو ريخت رو دستم كه هنوز دستم خيسه ، Big Grin اين سفرا يكي از برنامه هاي يه عمر زندگيمون قراره باشهBig Grin
من ماه عسل بعد عقدم رفتم شمال ماه عسل ، سفر ٢نفره شد ٣٠ نفره Big Grin
ماه عسلمون هم به شيكي مراسمه خواستگاريمون بودBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، battosai ، girl ، Tomas ، MONA FB ، shabnam.84 ، سانازی
شينا جان پدرت رو با مهاجرسرا آشنا كن ببينه دختر گلش تنها كسي نيست كه از همسرش دوره ، ماها همه شوهرامونو دوست داريم و دلمون ميخواد الان پيششون باشيم اما خودمونو اذيت نميكنيم، چون شوهرامون دارن اونجا كار ميكنن زحمت ميكشن كه ما رفتيم پيششون تو آسايش باشيم ،با فكرو خيال و ناراحتي كردن هيچ اتفاقي نميافته فقط خودت و اطرافيانت رو كلافه ميكني ، بجاي اين پا و اون پا كردن كه cr1 اقدام كني يا k3 ، زود تصميم بگير k3 فكر كنم بهتر باشه با يه وكيل مشورت كنيد خواستي بهم پيام خصوصي بده شماره اون خانم رو واسه مشورت بهتون بدم بهتون بگه با توجه به سرويس سنترتون كدوم بهتره

nvc برای من خیلی طول کشید عزیزم از اول تابستون تا اول زمستون . امیدوارم واسه هیچ کس اینطوری نباشه . راستی های سیزن از کی تا کی هست ؟

ماه عسل دوست دارم
تا حالا در موردش فکر نکرده بودم .
اخه شوهرم از صبح تا شب کار داره...
[/quote]
ااا؟ ايشالا همه مرحله nvc رو زود بگذرونن ، دقيقا نميدونننننم اگر اشتباه نكنم از اواسط ماه جون تا اواسط ماه سپتامبر
مونا جون اونجا عمري كاره ديگه Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، battosai ، girl ، Tomas ، yalda91 ، MONA FB ، shabnam.84 ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان