کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
حتما سیمی جونم، ایشالا زووود می ری، آمریکا هم جای عالی زیاد داره که خود اروپاییا آرزو دارن ببینن Wink خورشت خروس عالییی بود! Smile)) باید سرچ کنم ببینم چیه، من که غذای جدید زیاد نمی تونم بخورم!
وای عاشق ماه عسل و خواستگاریتمممم، خانواده باحااال به شما می گن Wink Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، girl ، Tomas ، ارکیده ، MONA FB ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-04-05 ساعت 23:10)MONA FB نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 00:51)simi نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 17:19)MONA FB نوشته:  امیدوارم به همه خوش بگذره .
نه 5/ ماه یا بیشترش یا کمترش رو نمیتونم بگم عزیزم .
سیمی جون در واقع وقتی که ان وی سی نامه بده که مدارک تکمیل شده دیگه خیال ادم راحت میشه چون بعدش نامه مصاحبه ات میاد و بعد میریم مصاحبه و به امید خدا یه ضرب ویزا میگیریم و از اون موقع تا 6 ماه وقت داریم که بلیط بگیریم و بریم .
من که از انکارا بیام میرم اولین پرواز ممکن رو میگیرم و منتظر نمیمونم . تقریبا دارم کارامو انجام میدم .
خیلی خسته شدم 2 ماه دیگه 2 سال میشه تو این وضعیتم .
مرسي مونا جون از راهنماييت ، يه سوال ديگه دارم ازت : بعد رسيد عكست چندماه بعدش نامه تكميل مدارك گرفتي؟
خدا كنه قبل هاي سيزن بهمون وقت مصاحبه بدن كه مجبور نشيم tkt گرون بخريم
ايشالا زووووووودبهت وقت مصاحبه بدن و مطمئنم يه ضرب ويزا ميگيريBig Grin

(2013-04-04 ساعت 21:09)girl نوشته:  سیمی جونم واقعا دلم خواست همه اونجا باشن Smile

ما ۲ تایی‌ رفته بودیم ولی‌ همش می‌گفتیم کاش چند نفر بودیم که بیشتر خوش بگذره. اینجوری جاها باید دست جمعی‌ رفت
مرسي فدات بشم ، ما تو قلبت باهات اومديمWink دفعه بعد با دوستاتون برين جاي مارو هم خالي كنينBig Grin

nvc برای من خیلی طول کشید عزیزم از اول تابستون تا اول زمستون . امیدوارم واسه هیچ کس اینطوری نباشه . راستی های سیزن از کی تا کی هست ؟

ماه عسل دوست دارم
تا حالا در موردش فکر نکرده بودم .
اخه شوهرم از صبح تا شب کار داره...

های سیزن از 15 جون شروع میشه و تقریبا میشه گفت تا 20 سپتامبر قیمت ها کمی بالاست. های سیزن در جولای به اوج قیمت خودش میرسه.

(2013-04-06 ساعت 01:26)simi نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 19:32)shadzad نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 18:36)simi نوشته:  شیما جوونم عاشقتم با این پیشنهاد خوبت .
منم اروپارو ترجیح میدم مخصوصا زمستو ن سویس واسه اسکی. بقول شیما بعد زیرو رو کردن آمریکا جاهای دیگه هم میریم Big Grin

قربون تو برم من اینقد خوش سلیقه ای! جدن سوئیس عالیههه! با کل اروپا فرق داره، مردمش که فرشته ان! گفتی فرانسه ام دوس داری پاریسم خوبه واسه ماه عسل، جوش بد رمانتیکه! من که مجردی رفتم، همه جاش از پرواز گرفته تا تک تک جاهای دیدنیش زوج های ماه عسلی می دیدم هی دلم می خواس Sad Cool
فداي شيما جون مهربون بررررم، من تاحالا از آسيا اونورتر نرفتم ولي اين دفعه دوم كه ميشنوم مردم سوئيس خيلي خوبن، بهم نخندينا اما دوست دارم برم فرانسه خورشت خروس بخورم شنيدم يكي از غذاهاي خوشمزشونه ، شيما جونم واسه اروپا رفتن بايد با خودت مشورت كنم

(2013-04-05 ساعت 21:20)mhy_1985 نوشته:  سیمی من یه دوست دارم توی سوییس. اسمش فیلیپ هستش.. تو خیابون باهاش آشنا شدم تو ایران با گرل فرندش اومده بود آدرس رستوران میپرسید هیچکی هم نبود بهش آدرس بده. بردمشون خونه و قورمه سبزی دادم خوردن. چند ماه پیش برام کادوی ازدواج فرستاد و تبریک گفت و دعوتمون کرد اما چه کنم که از اروپا خوشم نمیاد. عاشق جاهایی هستم که بقیه افراد نمیرن. دوست دارم برم تانزانیا و کنیا و کلا عاشق آفریقام. آمریکا رو هم دوست دارم بگردم کل اش رو + آمریکای جنوبی.

انقدر تو شهر خودمون که اومدی دیدی چقدر تو کوه برف داشت و سرد بود اسکی کردم حالم دیگه از اسکی بهم میخوره. آلمان و اتریش و فنلاند رو بخاطر کار پدرم توشون چند سال زندگی کردم کوچه پس کوچه هاشونو هم گشتم و دیدم و حذابیتی برام نداشت. ولی اگه رفتی عکس بفرست. منم عکس میفرستم از جاهایی که برم بخندیم. میخوام برم با قبایل آفریقایی و بومی های جنوب آمریکا عکس بگیرم. شایدم لباساشونو بپوشم عکس بگیرم بخندیم. کلا فکر میکنم ایرانی ها از اروپا بیشتر خوششون میاد. اما من برعکس. عاشق جاهایی هستم که بومی زیاد داشته باشه. مثل آفریقا. آمریکای جنوبی. تبت. سیبری و طرفای استرالیا و جزایرش. بری بشینی باهاشون غذا درست کنی. شکار کنی عکس بگیری. ازشون خاصیت گیاهان دارویی شونو یاد بگیری. عاشق مسافرتم. امیدوارم ماه عسل به تو و بقیه بچه ها خوش بگذرد.

محمد ، من آفريقا و كلا جاهاي گرم و استوايي نميتونم طاقت بيارم نه من نه همسرم، حتي شهرهاي جنوبي ايران، اما جاهاي سرد و جفتمون دوست داريم، اصلا يكي از دلايلي كه عاشق همدونم سرماشه ،پس سراغ قبايل بومي كانادا هم برو ، يه سرياشون تلويزيون هنوز نميدونن چيه و زندگي جالبي دارن ، حتما برام عكساي سفر به افريقارو بفرست

چیزی راجع به قبایل بومی کانادا نمیدونم شبیه اسکیمو ها هستند یعنی؟ برم سرچ کنم ببینم چی پیدا میکنم. آره یادمه بهم گفتی سرمادوستی. من سرما گرما برام مهم نیست فقط عاشق طبیعت و قبایل بومی و حیوانات ام. باشه حتما عکس میفرستم. تو هم هروقت رفتی سوییس عکساتو بفرست. خوش بگذرد
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، الهه سابق ، girl ، Tomas
(2013-04-05 ساعت 23:20)MONA FB نوشته:  بچه ها کسی هست ازدواج با سیتیزن منتظر وقت مصاحبه باشه یا نه ؟

سلام عزیزم.من ازدواج با سیتی زن هستم فوریه مصاحبم بود منتظر کلیر شدنم.که خیلی خسته کنندس.دیگه دارم کم می یارم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، sadeghi897 ، shabnam.84 ، سانازی ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، Tomas
(2013-04-06 ساعت 02:24)shadzad نوشته:  حتما سیمی جونم، ایشالا زووود می ری، آمریکا هم جای عالی زیاد داره که خود اروپاییا آرزو دارن ببینن Wink خورشت خروس عالییی بود! Smile)) باید سرچ کنم ببینم چیه، من که غذای جدید زیاد نمی تونم بخورم!
ایشالاااااا .منم هر غذایی نمیتونم بخورم اما فکر نکنم خوردن خورشت خروس واسه ما بد غذاها بد باشهBig Grin
میگم که معلوم نبود تاتر کمدی بود یا مراسم خواستگاری و ماه عسلBig Grin در عوضش خاطره ی شیرینی بیاد همه اقوام حتی دوستای مهاجرسرایی ام گذاشتBig Grin

چیزی راجع به قبایل بومی کانادا نمیدونم شبیه اسکیمو ها هستند یعنی؟ برم سرچ کنم ببینم چی پیدا میکنم. آره یادمه بهم گفتی سرمادوستی. من سرما گرما برام مهم نیست فقط عاشق طبیعت و قبایل بومی و حیوانات ام. باشه حتما عکس میفرستم. تو هم هروقت رفتی سوییس عکساتو بفرست. خوش بگذرد
[/quote]
سرخپوستن . خیلی جالبا محصولات کشاورزیشون کاملا ارگنیک هستش مطمئنم لذت میبری. حتما میفرستم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، shadzad ، mhy_1985 ، الهه سابق ، girl ، Tomas
(2013-04-06 ساعت 16:14)simi نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 02:24)shadzad نوشته:  حتما سیمی جونم، ایشالا زووود می ری، آمریکا هم جای عالی زیاد داره که خود اروپاییا آرزو دارن ببینن Wink خورشت خروس عالییی بود! Smile)) باید سرچ کنم ببینم چیه، من که غذای جدید زیاد نمی تونم بخورم!
ایشالاااااا .منم هر غذایی نمیتونم بخورم اما فکر نکنم خوردن خورشت خروس واسه ما بد غذاها بد باشهBig Grin
میگم که معلوم نبود تاتر کمدی بود یا مراسم خواستگاری و ماه عسلBig Grin در عوضش خاطره ی شیرینی بیاد همه اقوام حتی دوستای مهاجرسرایی ام گذاشتBig Grin

سرخپوستن . خیلی جالبا محصولات کشاورزیشون کاملا ارگنیک هستش مطمئنم لذت میبری. حتما میفرستم
[/quote]
من هم در مورد سرخپوستایی شنیدم که کاملا از تمدن به دورند . ولی فکر کنم من میترسم ازشون Big Grin

(2013-04-06 ساعت 15:21)yalda91 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 23:20)MONA FB نوشته:  بچه ها کسی هست ازدواج با سیتیزن منتظر وقت مصاحبه باشه یا نه ؟

سلام عزیزم.من ازدواج با سیتی زن هستم فوریه مصاحبم بود منتظر کلیر شدنم.که خیلی خسته کنندس.دیگه دارم کم می یارم.

وای یلدا جون امیدوارم زودتر کلیر بشی.
من منتظر م بهم وقت بدن . الان 2 ماهه . شما چند وقت منتظر بودی ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shabnam.84 ، ارکیده ، shadzad ، mhy_1985 ، الهه سابق ، girl ، Tomas
سلام دوستای گلم...من از یک مسافرت 2 هفته ای بسیاااااار عالی برگشتم..جای همتون خالی و به فکر تک تکتون بودم.اونقدر صفحه ها جلو رفته که 3 روز طول میکشه بخونم...ولی فهمیدم که جودی عزیزم گرین کارتش اومد...کلی بهت تبریک میگم عزیز دلم..الان با خیال راحت میتونی بیای ایران.مبارکت باشه....دیدم محمد عزیز اپرو شده...محمد جان خیلی مبارک باشه و انشاالاه همه کارای مهاجرتت همینجور تند پیش بره.ولی خیلی ناراحت شدم که ارین هنوز منتظره.به خدا یک جورایی مطمین بودم الان که میام همه بهش تبریک گفتن و الان ارمنستانه....چی بگم!!!!!!!!ناراحت شدم خیلی زیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، battosai ، shadzad ، mhy_1985 ، الهه سابق ، girl ، arian307 ، Tomas ، سانازی
بچه ها شوهر من همین روزا میره مصاحبه..بلیط هم گرفت...با عباس سیویل هم قرار گذاشت که خدااااااااااااا عمرش بده..هم خیلی به ادم دلگرمی میده و هم از وکیلا بهتر بلده.....چند تا سوال دارم فقط.ایا شناسنامه من و کارت ملی من هم ترجمش لازمه و شوهرم باید ببره و اونا میخان یا اینکه ترجمه شناسنامه و کارت ملی لازم نیست؟؟؟؟راستی بچه ها کارت ملی و معافی از خدمت هم ترجمه میخاد؟پس من بدم مال خودمو ترجمه یا نه؟بعدش اینکه یک چیز مهم که میخام بگم.....ببینید من با اسپانسر صحبت کردم و گفت من الان I864 رو نمیتونم بدم..گفت در امریکا تازه از 15 اپریل مردم میتونن تکس هاشونو فایل کنن و تحویل بدن...گفت تا 3 ماه بعد از این تاریخ هم فرصت این کار رو دارن و قانونی هم هست و گفت ان وی سی احتمالا 2012 رو از شوهر من نمیخاد....از وکیل هم پرسیدم گفت مال 2011 رو ببرید کافی.....حتی از عباس سیویل هم پرسیدم گفت بله هنوز هیچ کس 2012 رو فایل نکرده و تا 3 ماه وقت هست و ازتون نمیخان و همون 2011 رو میخان....حالا من خیلی استرس دارم که نکنه یکهو ازمون 2012 رو بخان..چاره ای هم نداریم و باید همون 2011 رو ببریم جون اسپانسر فایل نکرده...راستی بچه ها این فرم 1040 چی؟ایا باید برد حتما؟تاحالا از کسی خاستن
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، سانازی
سلام کاملا جون. چطوری عزیزم؟ جات واقعا خالی بود. خوشحالم که بهت خوش گذشته و سرحالی.

ایشالا مصاحبه ی همسرت هم به خوبی پیش بره و شما هم راهی بشین Smile

در مورد کارت ملی و کارت معافی برای همسرت تا جایی که میدونم ترجمه رو هم روز مصاحبه میخوان اما مال خودت رو شک دارم.حال مال خودت رو هم بدی فکر نمیکنم ضرر داشته باشه.در مورد تکس هم درست گفتن همه. نامزد من هم تازه میخواد مال 2012 رو فایل کنه و همون 2011 رو ببر. خود اونا هم تو سفارت میدونن قانون کشورشون چیه. فرم 1040 هم در مورد تکس ریترن هستش. باز بچه ها بهتر میتونن راهنمایی کنن که این پروسه رو انجام دادن

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، kamela ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، سانازی
سلام کاملا جون خوش اومدی جات واقعا خالی بود.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، سانازی
شبنم جونم ممنونم ازت عزیزم..امیدوارم به تو و بقیه بچه ها هم خوش گذشته باشه...ممنونم که خیلی خوب جواب دادی عزیزم....والا من دوباره شناسنامه ام رو دادم ترجمه تا همسرم ببره با مال خودش..ولی خودم بهش گفتم کارت ملی رو نبر و نمیخان....در مورد تکس هم چاره ای ندارم والا..چون اسپانسر مثل همسر تو میگه تازه میخام ماه دیگه فایل کنم و من روم نشد چیزی بگم...امیدوارم واقعا نگن 2012 رو میخان...دقیقا اسپانسر ما و وکیلم میگه اونا قوانین امریکا رو میدونن و به شما نمیگن 2012 رو بدین...من هم همون 2011 رو میبرم به امید خدا که مشکلی پیش نیاد...بازم ممنونم ازت شبنم مهربونم.
بچه ها کسی میدونه من باید کارت ملی خودم رو هم حتما بدم ترجمه یا نه؟

ارکیده جونم فدات بششششم...من هم به یاد همه شما بودم..به خدا هر روز به یادتون بودم....دلم هم براتون تنگ شده بود.خدارو شکر برگشتم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، سانازی
به به مامان کاملااا! دلمون تنگ شده بود واسه پستات بابا! جات خیلی خالی بود :-*
تکس ۲۰۱۲ رو من بردم، ولی همون اول بهم پس داد گفت نمی خواد، گفت همون ۲۰۱۱ بسه. کارت ملی ام مال تورو برای چی بخوان؟ الان متقاضی ویزا همسرته، از اینجا به بعد دیگه فقط مدارک خودشو می خوان Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas ، سانازی
بچه ها یعنی ما که چند هفته دیگه مدارک مالیاتیمونو ازمون می خوان یعنی اگه تو ان وی سی ازمون 2012 رو نخوان ممکنه موقع مصاحبه که شاید 5 ماه دیگه باشه 2012 رو بخوان؟

یه سوال دیگه ان وی سی فقط تکس 2011 رو مخواد یا تکس 3سال قبل رو؟یعنی 2011و 2010و 2009
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas ، سانازی

سلام من ازدواج با سیتیزن ام منتظر وقت مصاحبه ام

(2013-04-06 ساعت 19:10)kamela نوشته:  سلام دوستای گلم...من از یک مسافرت 2 هفته ای بسیاااااار عالی برگشتم..جای همتون خالی و به فکر تک تکتون بودم.اونقدر صفحه ها جلو رفته که 3 روز طول میکشه بخونم...ولی فهمیدم که جودی عزیزم گرین کارتش اومد...کلی بهت تبریک میگم عزیز دلم..الان با خیال راحت میتونی بیای ایران.مبارکت باشه....دیدم محمد عزیز اپرو شده...محمد جان خیلی مبارک باشه و انشاالاه همه کارای مهاجرتت همینجور تند پیش بره.ولی خیلی ناراحت شدم که ارین هنوز منتظره.به خدا یک جورایی مطمین بودم الان که میام همه بهش تبریک گفتن و الان ارمنستانه....چی بگم!!!!!!!!ناراحت شدم خیلی زیاد

مرسی مامان کاملا
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، MONA FB ، battosai ، الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas ، سانازی
(2013-04-06 ساعت 21:01)kamela نوشته:  شبنم جونم ممنونم ازت عزیزم..امیدوارم به تو و بقیه بچه ها هم خوش گذشته باشه...ممنونم که خیلی خوب جواب دادی عزیزم....والا من دوباره شناسنامه ام رو دادم ترجمه تا همسرم ببره با مال خودش..ولی خودم بهش گفتم کارت ملی رو نبر و نمیخان....در مورد تکس هم چاره ای ندارم والا..چون اسپانسر مثل همسر تو میگه تازه میخام ماه دیگه فایل کنم و من روم نشد چیزی بگم...امیدوارم واقعا نگن 2012 رو میخان...دقیقا اسپانسر ما و وکیلم میگه اونا قوانین آمریکا رو میدونن و به شما نمیگن 2012 رو بدین...من هم همون 2011 رو میبرم به امید خدا که مشکلی پیش نیاد...بازم ممنونم ازت شبنم مهربونم.
بچه ها کسی میدونه من باید کارت ملی خودم رو هم حتما بدم ترجمه یا نه؟

ارکیده جونم فدات بششششم...من هم به یاد همه شما بودم..به خدا هر روز به یادتون بودم....دلم هم براتون تنگ شده بود.خدارو شکر برگشتم

خواهش میکنم عزیزم. کاری نکردم. تا جایی که بدونم راهنمایی میکنم

ندونم هم بقیه بچه ها خوب راهنمایی میکنن مخصوصا الهه عزیز Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده ، kamela ، girl ، shadzad ، Tomas ، سانازی
(2013-04-06 ساعت 21:37)mhy_1985 نوشته:  

سلام من ازدواج با سیتیزن ام منتظر وقت مصاحبه ام

(2013-04-06 ساعت 19:10)kamela نوشته:  سلام دوستای گلم...من از یک مسافرت 2 هفته ای بسیاااااار عالی برگشتم..جای همتون خالی و به فکر تک تکتون بودم.اونقدر صفحه ها جلو رفته که 3 روز طول میکشه بخونم...ولی فهمیدم که جودی عزیزم گرین کارتش اومد...کلی بهت تبریک میگم عزیز دلم..الان با خیال راحت میتونی بیای ایران.مبارکت باشه....دیدم محمد عزیز اپرو شده...محمد جان خیلی مبارک باشه و انشاالاه همه کارای مهاجرتت همینجور تند پیش بره.ولی خیلی ناراحت شدم که ارین هنوز منتظره.به خدا یک جورایی مطمین بودم الان که میام همه بهش تبریک گفتن و الان ارمنستانه....چی بگم!!!!!!!!ناراحت شدم خیلی زیاد

مرسی مامان کاملا

یکم سخت میگذره . Sad
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده ، battosai ، girl ، shabnam.84 ، shadzad ، Tomas ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان