موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای گلم...من از یک مسافرت 2 هفته ای بسیاااااار عالی برگشتم..جای همتون خالی و به فکر تک تکتون بودم.اونقدر صفحه ها جلو رفته که 3 روز طول میکشه بخونم...ولی فهمیدم که جودی عزیزم گرین کارتش اومد...کلی بهت تبریک میگم عزیز دلم..الان با خیال راحت میتونی بیای ایران.مبارکت باشه....دیدم محمد عزیز اپرو شده...محمد جان خیلی مبارک باشه و انشاالاه همه کارای مهاجرتت همینجور تند پیش بره.ولی خیلی ناراحت شدم که ارین هنوز منتظره.به خدا یک جورایی مطمین بودم الان که میام همه بهش تبریک گفتن و الان ارمنستانه....چی بگم!!!!!!!!ناراحت شدم خیلی زیاد
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها شوهر من همین روزا میره مصاحبه..بلیط هم گرفت...با عباس سیویل هم قرار گذاشت که خدااااااااااااا عمرش بده..هم خیلی به ادم دلگرمی میده و هم از وکیلا بهتر بلده.....چند تا سوال دارم فقط.ایا شناسنامه من و کارت ملی من هم ترجمش لازمه و شوهرم باید ببره و اونا میخان یا اینکه ترجمه شناسنامه و کارت ملی لازم نیست؟؟؟؟راستی بچه ها کارت ملی و معافی از خدمت هم ترجمه میخاد؟پس من بدم مال خودمو ترجمه یا نه؟بعدش اینکه یک چیز مهم که میخام بگم.....ببینید من با اسپانسر صحبت کردم و گفت من الان I864 رو نمیتونم بدم..گفت در امریکا تازه از 15 اپریل مردم میتونن تکس هاشونو فایل کنن و تحویل بدن...گفت تا 3 ماه بعد از این تاریخ هم فرصت این کار رو دارن و قانونی هم هست و گفت ان وی سی احتمالا 2012 رو از شوهر من نمیخاد....از وکیل هم پرسیدم گفت مال 2011 رو ببرید کافی.....حتی از عباس سیویل هم پرسیدم گفت بله هنوز هیچ کس 2012 رو فایل نکرده و تا 3 ماه وقت هست و ازتون نمیخان و همون 2011 رو میخان....حالا من خیلی استرس دارم که نکنه یکهو ازمون 2012 رو بخان..چاره ای هم نداریم و باید همون 2011 رو ببریم جون اسپانسر فایل نکرده...راستی بچه ها این فرم 1040 چی؟ایا باید برد حتما؟تاحالا از کسی خاستن
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کاملا جون. چطوری عزیزم؟ جات واقعا خالی بود. خوشحالم که بهت خوش گذشته و سرحالی.
ایشالا مصاحبه ی همسرت هم به خوبی پیش بره و شما هم راهی بشین
در مورد کارت ملی و کارت معافی برای همسرت تا جایی که میدونم ترجمه رو هم روز مصاحبه میخوان اما مال خودت رو شک دارم.حال مال خودت رو هم بدی فکر نمیکنم ضرر داشته باشه.در مورد تکس هم درست گفتن همه. نامزد من هم تازه میخواد مال 2012 رو فایل کنه و همون 2011 رو ببر. خود اونا هم تو سفارت میدونن قانون کشورشون چیه. فرم 1040 هم در مورد تکس ریترن هستش. باز بچه ها بهتر میتونن راهنمایی کنن که این پروسه رو انجام دادن
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کاملا جون خوش اومدی جات واقعا خالی بود.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-06 ساعت 21:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-06 ساعت 21:09 توسط kamela.)
شبنم جونم ممنونم ازت عزیزم..امیدوارم به تو و بقیه بچه ها هم خوش گذشته باشه...ممنونم که خیلی خوب جواب دادی عزیزم....والا من دوباره شناسنامه ام رو دادم ترجمه تا همسرم ببره با مال خودش..ولی خودم بهش گفتم کارت ملی رو نبر و نمیخان....در مورد تکس هم چاره ای ندارم والا..چون اسپانسر مثل همسر تو میگه تازه میخام ماه دیگه فایل کنم و من روم نشد چیزی بگم...امیدوارم واقعا نگن 2012 رو میخان...دقیقا اسپانسر ما و وکیلم میگه اونا قوانین امریکا رو میدونن و به شما نمیگن 2012 رو بدین...من هم همون 2011 رو میبرم به امید خدا که مشکلی پیش نیاد...بازم ممنونم ازت شبنم مهربونم.
بچه ها کسی میدونه من باید کارت ملی خودم رو هم حتما بدم ترجمه یا نه؟
ارکیده جونم فدات بششششم...من هم به یاد همه شما بودم..به خدا هر روز به یادتون بودم....دلم هم براتون تنگ شده بود.خدارو شکر برگشتم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
به به مامان کاملااا! دلمون تنگ شده بود واسه پستات بابا! جات خیلی خالی بود :-*
تکس ۲۰۱۲ رو من بردم، ولی همون اول بهم پس داد گفت نمی خواد، گفت همون ۲۰۱۱ بسه. کارت ملی ام مال تورو برای چی بخوان؟ الان متقاضی ویزا همسرته، از اینجا به بعد دیگه فقط مدارک خودشو می خوان
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-06 ساعت 21:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-06 ساعت 21:34 توسط ارکیده.)
بچه ها یعنی ما که چند هفته دیگه مدارک مالیاتیمونو ازمون می خوان یعنی اگه تو ان وی سی ازمون 2012 رو نخوان ممکنه موقع مصاحبه که شاید 5 ماه دیگه باشه 2012 رو بخوان؟
یه سوال دیگه ان وی سی فقط تکس 2011 رو مخواد یا تکس 3سال قبل رو؟یعنی 2011و 2010و 2009
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-06 ساعت 21:01)kamela نوشته: شبنم جونم ممنونم ازت عزیزم..امیدوارم به تو و بقیه بچه ها هم خوش گذشته باشه...ممنونم که خیلی خوب جواب دادی عزیزم....والا من دوباره شناسنامه ام رو دادم ترجمه تا همسرم ببره با مال خودش..ولی خودم بهش گفتم کارت ملی رو نبر و نمیخان....در مورد تکس هم چاره ای ندارم والا..چون اسپانسر مثل همسر تو میگه تازه میخام ماه دیگه فایل کنم و من روم نشد چیزی بگم...امیدوارم واقعا نگن 2012 رو میخان...دقیقا اسپانسر ما و وکیلم میگه اونا قوانین آمریکا رو میدونن و به شما نمیگن 2012 رو بدین...من هم همون 2011 رو میبرم به امید خدا که مشکلی پیش نیاد...بازم ممنونم ازت شبنم مهربونم.
بچه ها کسی میدونه من باید کارت ملی خودم رو هم حتما بدم ترجمه یا نه؟
ارکیده جونم فدات بششششم...من هم به یاد همه شما بودم..به خدا هر روز به یادتون بودم....دلم هم براتون تنگ شده بود.خدارو شکر برگشتم
خواهش میکنم عزیزم. کاری نکردم. تا جایی که بدونم راهنمایی میکنم
ندونم هم بقیه بچه ها خوب راهنمایی میکنن مخصوصا الهه عزیز
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...