2013-04-08 ساعت 19:27
ااااااااا تولدت مبارك مبارك داداش هزار تا تبريييييك ايشاله ١٢٠ سال كنار خانوم بچه ها خوش و خرم زندگي كني با ارزوي بهترينها واسه داداش ارين گل كه يه دونس
k1
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2013-04-08 ساعت 19:27
ااااااااا تولدت مبارك مبارك داداش هزار تا تبريييييك ايشاله ١٢٠ سال كنار خانوم بچه ها خوش و خرم زندگي كني با ارزوي بهترينها واسه داداش ارين گل كه يه دونس
k1
2013-04-08 ساعت 20:07
(2013-04-08 ساعت 17:05)kamela نوشته: بچه ها از همتون بابت راهنمایی هاتون و وقتی که گذاشتین یک دنیا ممنونم....الاهه جودی شادزاد عزیزم دوستون دارم....همسرم گفت در انکارا میره دفتر ماهان و اگر خدایی نکرده ویزا نگرفت زمانشو تغیر میده.... عزیزم میرم برمیگردم بیرون برات جواب سوالاتو مینویسم همینجا. راجع به واکسن
2013-04-08 ساعت 21:30
کاملا جان عزیز شوهر شما آنفولانزا میخوادچکار؟ فصل آنفولانزا گذشته حتی اگه بری سایت uscis میبینی. آنفولانزا از مهر شروع میشه و آخر اسفند تموم میشه.
عزیزم واکسن varicella هست تو ایران کی میگه نیست. ببین واریسلا دوحالت داره: 1-آنتی بادی اش مثبت باشه که ایران بهش نمیزنن میره ترکیه 60 دلار میگیرن میزنن. 2-آنتی بادیش منفی باشه که همینجا خانه بهداشت میزنن پیشنهاد من در صورت مثبت بودن: برین خانه بهداشت بگین براتون مهر بزنن که کارتتون روپر کنین.(واکسن رو نزنین) به دکتر ترکیه هم بگین که زدین دیگه ایشون حق نداره دوباره بزنه. چی چی رو قبول نمیکنه؟ مگه الکیه؟ عزیز mmr شامل 3 واکسن هست measles-rubella و mumps و میتونین ایران بزنین (نه تو انستیتو) برین 16 آذر. حتما بزنین mmr رو. (تک دوز اش رو بزنین) مننژیت رو هم بزن. (دو ظرفیتی اش ) که پنوموکوک نداره زمان سربازی تزریق شده به آقایون. اگه دوسال از سربازی شوهرت گذتشه بگو بره بزنه ولی اینبار دیگه دوباره دوظرفیتی نزنه. بره چهار ظرفیتی بزنه که پنوموکوک رو هم داشته باشه. تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، ارکیده ، kamela ، dinadino228 ، Tomas ، سانازی
تولدتون مبارک ارین خاان . با ارزوی بهترینها .
خیلی باحاله اینجها همه با هم صمیمی اند . بچه ها یه سوال دارم از کسایی که رفتند مصاحبه یا وقت گرفتند . من الان خیلی وقته منتظر نامه مصاحبه هستم . به نظرتون چیکار باید کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CR1
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، shadzad ، girl ، ارکیده ، kamela ، arian307 ، dinadino228 ، Tomas ، سانازی
2013-04-08 ساعت 22:47
باید مرتب به nvc و dos زنگ بزنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تولد تولد تولدت مبارک، مبارک مبارک تولدت مبارک (با آهنگ بخون)
ایشالا ۱۰۰۰ ساله شی و ساله دیگه این موقع تولدتو با انا جشن بگیری منا جان شما ۲ ماه که منتظرید درسته؟ برا من ۲ ماه نیم طول کشید عزیزم نگران نباش
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
الاهه جون میشه لطف کنی بگی ایا MMR رو زدی یا نه؟چون شوهر من هم پاستور تجریش زد و بهش فقط کزاز زدن و 4 شنبه انفولانزا میزنه ولی حرفی از ام ام ار نزدن!!ممنون میشم الاهه جون
محمد جون ممنونم از پاسخت...اینقدررر فنی میگی که من باز یک جاهاییش رو نفهمیدم...ببین گفتن واکسن ابله نیست توی ایران....به هر حال تستش رو هم گرفتن ولی بعید میدونم دکتر ترکیه بهش نزنه چون میخاد پول بگیره....ممنونم عزیزم از توضیحاتت
2013-04-09 ساعت 02:26
از همه ی دوستای گلم که تبریک گفتن ممنونم .... ایشالا تولد خودتون .... ساناز خوش حافظه و علی گل و شبنم جون مهربون عزیز دل برادر و الاهه که سرور ماست و کاملا جون و بچه ی ماه خوردنیش .. داششششششش تندر ۹۰ که خودشم یه دونست اونم محض نمونست.. مونای گللللل و جودی خوشانس و مهربون که الان من ۷۵ روزه دارم حسودی میکنم بش شیما هم که مارو پیچوند و رفت پی خوشگذرونی خودش!... و همچنین صبای گل..... یه سپاس ویژه هم از ۲ خانم زیبا و مهربون ( سیمی و ارکیده ) که با افتخار دادن به من و منور کردن کافه یه دنیا خوشحالم کردن و یه کادوی خیلی خیلی خوبببب بم دادن و از همه مهمتر این که سیمی شکلاتی که باید با کافیش میخورد رو داد به من ببخشید اگر بد گذشت من همون ساعت ۲ تصمیم گرفتم جمع شیم .. ایشالا روزی که کلیر شدم یه مهمونی حسابی میگیرم و میدونم که بالای ۲۰۰ نفر مهمون خواهم داشت.. همتونم خِرکش میکنم میارم و هیچ بهانه ای هم قبول نیست... دوستون دارم اندازه ی یه کامیون کیندر
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
2013-04-09 ساعت 02:44
به به سیمی و ارکیده مهربون و با معرفت
کاملا جان من MMR رو طی دو نوبت به فاصله 1 ماه زدم. یکیشو دی اونیکیو بهمن. دکتر پاستور گفت بزنم. البته صد در صد چون شوهرت دیر اقدام کرده و MMR باید حداقل 1 ماه با تاریخ مصاحبه فاصله داشته باشه، نزده واسش که اونجا اونگان بهش میزنه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
2013-04-09 ساعت 02:46
الاهه جون ای دی هاشون رو بده پسورد هاشون رو در بیارممم بابا ....
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
2013-04-09 ساعت 02:51
کلا پیاممو بستم تا مشکل پیش نیاد. امضامم پاک کردم. مرسی. راستی خوب خوش گذروندینا
آرين جون ايشالا سال ديگه تولدت رو ال اي با همسرامون جشن ميگيريم همه چيز عالي بود ، دست اركيده هم درد نكنه ( خودش ميدونه چراشو ) شكلات هم نوشه جونت ، من شكلات تلخ دوست ندارم وگرنه عمرا بهت شكلاتمو ميدادم خيليييييييي شب خوبي بود مرسي ، مهمونيه كلير شدنت ايشالااااااااا و تولد ١٢٠ سالگيت
الهه جون جاتون خيلي خالي بود باز اون اومده بود ؟؟؟؟ رو،،، شر،، ؟؟؟؟ چه خبر بوده اينجا؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
خوب خداروشکر که بهتون خوش گذشت بچه ها، یه خستگی در کردید
حالا من این پست رو ویرایش میکنم که کسی سر در نیاره
2013-04-09 ساعت 03:24
نه سیمی جان اون نبود، مشکل چیز دیگه ای بود. خداروشکر اون بنده خدا ظاهرا فعلا دیگه اینورا پیداش نمیشه.
|