کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سفيد رو درست بود اما چاق اصلا نبووووود الهه ، ريشاشو هم زده بود Big Grin

(2013-04-09 ساعت 03:24)الهه سابق نوشته:  نه سیمی جان اون نبود، مشکل چیز دیگه ای بود. خداروشکر اون بنده خدا ظاهرا فعلا دیگه اینورا پیداش نمیشه.
خوبه كه اون نبوده، اما هركي بوده و هرچي بوده در جريان باشه كه ميره پيش بعضيا ، حواسشو جمع كنه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، girl ، battosai ، ارکیده ، Tomas ، farshadsh ، kamela ، shabnam.84
مرسی آرین. شب همگی خووووووووش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، ارکیده ، Tomas ، farshadsh ، kamela
خوب دوستان ...
قرار بر این بود که رای گیری کنیم واسه بهترین سفره ی هفت سین که با کمی تاخیر انجام میدیم... فقط جنبه ی رای دادن داشته باشین یهو مثل عکدمی نشه امیر بهمن بیاد بالا!!!!

این برای من بود ( بزن کف قشنگ رو )

[عکس: k0px8j1gzz3rqubwyi6n.jpg]

این برای الاهه

[عکس: attachment.php?aid=2712]

برای علی

[عکس: attachment.php?aid=2714]

برای سیمی

[عکس: fb46yg1nozpnvjprxn.jpg]

برای ارکیده

[عکس: 3no8ladtukxxvk4gz1d1.gif]

برای دینا

[img][عکس: 3h1amoc6repdtgo7fbyh.jpg][/img]۷سین:P

اینم برای مرسده

ٖ[عکس: zt7w4zjildkataz22olh.jpg]
[/quote]

هر کی به هر کی خواست رای بده یه راهی پیدا کنه که شیر تو شیر نشه.. جایزه رو هم شنیدم عمو سعید میخواد یه نیم سکه بده Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
من به سیمی رأی میدم

بالاخره امروز رفتم تعیین سطح و یکم از بد بهتر بودم گفتن بشین کلاس ۲ Smile البته کلا ۴تا کلاسن

ولی‌ خیلی‌ دستپاچه شدم کلی‌ کلمات از ذهنم پریدن ولی‌ اینطوری بهتره همه چیز از اول و خوب یاد میگیرم.. بچها واقعا اینجا وقتی‌ نتونیم صحبت کنیم اعتماد به نفسمون میاد پایین من الان بزرگترین دغدغم اینه که زودتر بتونم صحبت کنم و دوست پیدا کنم.. کلی‌ امید داشتم که اونجا دوست پیدا کنم ولی‌ تنها فارسی زبان اونجا منم بقیه همه اسپانیایی‌ هستن که اصلا نمی‌تونیم باهم صحبت کنیم چه برسه به اینکه دوست بشیم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، farshadsh ، سانازی ، الهه سابق ، kamela ، arian307 ، simi ، shadzad
ای آرین حسود.. ولی‌ واقعا احساس می‌کنم نامردی کردم که اومدم دلم می‌خواد زودتر بیای خبر خوبو بدی بهمون.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
سلام ما بالاخره امروز مدارک رو به شیکاگو پست میکنیم، فقط یه سوال چند تا عکس 5*5 از خودم و همسرم بذاریم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، Tomas ، farshadsh ، kamela ، arian307 ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84
من به دینا رای میدم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، arian307 ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84
سلام به همه....امیدوارم روز خوبی رو همراه با شادی و سلامتی شروع کرده باشید....آرین دیگه خجالتمون نده ما که کاری نکردیم ولی خیلی خیلی خوش گذشت مرسی برای همه چیز....امیدوارم زودتر گودبای پارتی رو بگیری....
الهه جون مرسی برای تعریف قشنگت..
سیمی جون من کاری نکردم مرسی از تو که همیشه برای هر کاری همراه من هستی.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Tomas ، kamela ، arian307 ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84
سلام سلام
خوبید همگی ؟
میبینم که سفره ها رو آرین زحمت کشیده گذاشته اینجا
من به ارکیده رأی میدم ...
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Tomas ، الهه سابق ، arian307 ، shadzad ، girl ، ارکیده
بچه ها هیچ کسی جواب سوال منو نمیدونه؟؟
مگه مدارکتون رو نفرستادید؟
خبمن چند تا عکس 5*5 بذارم؟
من به دینا رای میدم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Tomas ، arian307 ، ارکیده ، shadzad ، girl
پس ما چی
ما هم شیرینی میخوایم
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، سانازی ، arian307 ، ارکیده ، shadzad ، girl
من به خانم دینا رای می دهم
هم طراحی ایشون زیبا تره ولی بیشتر بخاطر کتاب خانه کوچیک و قشنگش
فوق العاده بود
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، battosai ، الهه سابق ، arian307 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، shadzad ، MONA FB ، girl
به سلامتی جودی جونم Smile
شینا جان دو تا عکس 5 در 5 با مشخصات لاتاری که حتما حتما پشتش اسم و تاریخ تولدتو نوشته باشی
بچه ها من نمیتونم به کسی رای بدم. توی سفره هر کسی یه چیزیشو دوست دارم. شاهنامه آرین، ظرفهای قشنگ سیمی و ارکید و گلهای قشنگ مرسده و دینا. کتابخونه دینا رو خیلی دوست داشتم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، battosai ، Tomas ، arian307 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، shadzad ، girl
(2013-04-09 ساعت 10:06)shinna نوشته:  بچه ها هیچ کسی جواب سوال منو نمیدونه؟؟
مگه مدارکتون رو نفرستادید؟
خبمن چند تا عکس 5*5 بذارم؟
من به دینا رای میدم

شینا جان فکر کنم از هر کدومتون 2تا میخوان.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Tomas ، arian307 ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، girl
اخه واسه همه قشنگه من نمیدونم به کی رای بدم.به مامان میگم بیا نگاه کن میگه تو هم میذاشتی دیگه واسه ما هم قشنگ بود دیگه فرصت نشدShy
چه خوب مرسی از ارکیده وسیمی جونم که رفتین تفلد. از کیک نگفتین اقا من عکس میخوام ببینمCool
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Tomas ، arian307 ، simi ، ارکیده ، mercedeh2011 ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان