2013-04-09 ساعت 13:54
من به ارکیده رای میدم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2013-04-09 ساعت 13:54
من به ارکیده رای میدم
2013-04-09 ساعت 14:16
سانازی من واقعا نصف کافه های تهران دوستامن منتها یا همشون میگفتن که ممنوعه و نمیتونیم یا میگفتن کیک نزار... بنابراین اصلا کیک نداشتیم و دنیا یکی از دوستام روی یه اسلایس کیک شکلاتی ۳ تا کبریت گذاشت و من سریع فوتش کردم :دی
بچه ها فکر کنم عکس اول درست اپلود نشده ... رای دهندگان کمننننننننننن...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت (2013-04-09 ساعت 07:47)girl نوشته: من به سیمی رأی میدممرسي عزيزم به سلامتي اياشلا خيلي زود زبانت خوب ميشه و ترم جديد كالج ثبت نام ميكني (2013-04-09 ساعت 09:14)ارکیده نوشته: سلام به همه....امیدوارم روز خوبی رو همراه با شادی و سلامتی شروع کرده باشید....آرین دیگه خجالتمون نده ما که کاری نکردیم ولی خیلی خیلی خوش گذشت مرسی برای همه چیز....امیدوارم زودتر گوبای پارتی رو بگیری....عزيززززززي همسايه و همشهري آينده (2013-04-09 ساعت 08:16)shinna نوشته: سلام ما بالاخره امروز مدارک رو به شیکاگو پست میکنیم، فقط یه سوال چند تا عکس 5*5 از خودم و همسرم بذاریم؟تا اونجا كه من يادم مياد ٢تا عكس از من رو همسرم فرستاد
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
2013-04-09 ساعت 16:14
(2013-04-09 ساعت 13:05)الهه سابق نوشته: به سلامتی جودی جونمالهه راست ميگي همه سفره ها قشنگ بودن راي دادن سخته ظرفا هم قابل شمارو نداره
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
2013-04-09 ساعت 16:38
شینا جون ما هم 2 تا عکس فرستادیم یکی از من یکی از همسرم...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
به شدت حرف عمو سعید رو تایید میکنم.... من که میدونم واسه اجیلش رای دادیننننن.... برژوازی اینجا بیداد میکنه آقا...
من میگم تحریم کنیم .. رسانه شمایید.. سوسمار خوری اگر لایک نکنی ( به قول این بپج دوزاری های فیسبوکی که واسه لایک فقط ف ح ش نمیدن به ادم)
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
2013-04-09 ساعت 19:34
بچه ها منم نمی دونم به کی رای بدم من می گم اینجا که از جایزه خبری نیست بیایید همه به هم جایزه بدیم اونایی که به همدیگه رتبه ندادن بدن که دیگه حرفی توش نباشه....آرینم که شنیدم می خواد برای شیرینی ویزاش به هر کس یه نیم سکه بده....حالا اگه هر کی سکه نمی خواد می تونه به اندازه پول نیم سکه دلار 4000 تومنی بگیره
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
2013-04-09 ساعت 21:04
(2013-04-09 ساعت 00:18)girl نوشته: تولد تولد تولدت مبارک، مبارک مبارک تولدت مبارک (با آهنگ بخون) بله جودی جان 2 ماه و تقریبا یک هفته است . به قول آقوی همساده : داغونما
CR1
2013-04-09 ساعت 21:17
آرین من نمی دونم زود کلیر شو مهمونی بگیر تا من نرفتم، باز تک خوری نکنیدااا
بچه ها سفره همه خیلی خوبه، آره سخته انتخاب، کلن مال ارکیده بیشتر تو چشمم اومد ولی لذت بردممم ازشاهنامه آرین! به هر دوتون بالاترین رتبه رو می دم.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو
به به از این همه سلیقه های خوب
بچه ها من هم از هر سفره ای واقعا از یه سری چیزاش خوشم میاد . از شاهنامه از قران از حافظ از مروارید از ظرف سفالی از ترمه از گل از اجییییییییییییییییل از چراغ قرمزا از کتاب ......... از چی بگم ؟ همه عکسا خوب بود اصلا همه سفره های هفت سین قشنگن چون به ایین مون ارج نهادیم . فقط واسه همه ازدواجیا و نامزدیا ارزو میکنم هفت سین 93 رو با عشقشون بچینن و دست تو دست هم سال و تحویل کنن . کافه میرید دسته جمعی خبر نمیکنین مام بیایم . من که برم دلم واسه یه چیز میدونم زود تنگ میشه ، اونم بعضی از کافه های طهروونه . آقا 2 تا عکس استاندارد بفرستین . پشت نویسی هم داشته باشه . 5*5 وB ح ج ا ب
CR1
2013-04-09 ساعت 21:54
بیا حالا همه ممتنع رایشون... بابا رودروایسی نکنین من چون خودم تو شورای نگهبانم نمیتونم رای بدم.... قول میدم که با رای کسی پز ندم ... با ماشین هم از رو کسی رد نمیشم!!! .. مهلت رای گیری هم تا فردا شبه و غیر قابل تمدید
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
راستی عمو نوروز سفره علی رو یادم رفت بگم. خیلی نازه
شینا جان هم خودت هم شوهرت هر کدوم 2 تا عکس 5 در 5 پشت نویسی شده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
2013-04-09 ساعت 22:07
بابا بخدا اصلا نمیشه رای داد. خداییش یکی از یکی قشنگتره. من که عمرا نمیتونم انتخاب کنم. فقط میدونم سفره من خیلی بی رنگ رو روئه. سفره همه بچه ها پر از رنگای شاده. بی سلیقگی کردم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
شینا جان منظورت عکس ۲ نفرس دیگه؟ به نظر من ۱۰ تا عکس ۲ نفر و خانوادگی جاهای مختلف بفرست.. راجبه پشت نویسی یه چیزی بگم که همسر من نمیدونست باید پشت نویسی کنه عاعاورعوع و هیچ عکسی رو پشت نویسی شده نفرستد ولی مشکلی هم پیش نیومد حتما خودشون نوشتن یه چیز دیگه راجبه وکسنا میخوام بگم که امروز تو پیام خصوصی به کاملا گفتم نمیدونم تو سفرنامه نوشتن یا نه ولی کلا معنی که با یه کارت پر از مهر رفتم و کلا ۲ تا وکسان کم داشتم یکی آبله و یکی آنفلوانزا کلا ۲۰$ کمتر از یه خانمی پول دادم که تو مطب دکتر فهمید باید کارت میورد!! پس الان نگران نباشید فقط اون آقای دکتر به برخوردتون نگاه میکنه اگه خوش برخورد باشید و خیلی سوال نپرسید باور کنید الکی ازتون پول نمیگیره.. من باید ۲ تا وکسان میخوردم ولی یدونه بهم زد بسکه خودمو زدم به موش مردگی )
منا جون اون موقع که منتظر وقت مصاحبه بودم دقیقا دیوونه شدم همش نگران بودم نکنه منو یادشون بره نکنه پرواندم گم شده و ۱۰۰۰ تا فکر دیگه ولی مطمئن باش تا ۲ هفته دیگه تاریخ میگیری ولی یه کاری کن همین الان یه ایمیل به nvc بده و بگو پرواندم در فعلا تاریخ تکمیل شده ولی هنوز نامهٔ مصاحبهرو دریافت نکردم میخوام بدونم تاریکه مصاحبم کیه.. این ایمیل رو اگه شوهرت قبول نمیکنه بده خودتم خیلی راحت میتونی بعدی بهشون اینجوری دیگه خیالت کاملا راحت میشه تا ۲ هفته دیگه جواب میگیری
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
2013-04-09 ساعت 22:29
بچه ها دارم دیوونه میشم....ما 230 $ رو تقریبا 3 هفته است که فرستادیم ولی هیچ خبری ازشون نبود که بگن مدارک مالیاتی رو بفرسیم همسرم امروز زنگ زد ان وی سی میگن دیگه از این به بعد ما نمی گیم چی بفرسید خودتون باید مدارک رو برامون پست کنید....یعنی چی آخه؟ ما از کجا بدونیم که چه مدرکی رو کی پست کنیم؟
|