کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسی جودی جون . اره قبول نمیکنه وقتی میگم باید هی زنگ بزنیم یا ایمیل بدیم میگه فکر کردی ایرانه ؟
همین الان هم داشتم باهاش حرف میزدم . گفت یه زنگ میزنه . تمام کارها رو خودش انجام داده من زیاد در جریان نیستم و بلد نیستم . الان هم DOS رو گفتم بهش زنگ بزنه قبول نکرد .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، shadzad ، arian307 ، الهه سابق ، سانازی ، Tomas
اركيده جون نگران نباش وقتي رسيد ٢٣٠$ رو ميدن ٢/٣ روز بعدش باز اعلام ميكنن چي ميخوان ، اگه هم نگفتن به اون وكيل زنگ بزن خودش راهنماييت ميكنه نگران نباش ، رسيد ٢٣٠$ ما هم دير اومد
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، arian307 ، الهه سابق ، سانازی ، Tomas
زنگ زده به اون سیمی همش گفته شما الید بلید شما که بلد نیستید چرا این کارارو انجام میدید...شوهرم گفته حالا داش ل ی ل ی خودتو ناراحت نکن...من اشتباه کردم....: وکیله کلا قاطی کرده براش....D
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، arian307 ، simi ، shabnam.84 ، الهه سابق ، سانازی ، Tomas
سلام به همه ی عزیزای خودم. همه گی خوبین؟ تازه الان فرصت کردم بیام و سر بزنم. انقدر تند تند جلو میره این صفحه ها باید اول یه وقتی بزارم اونا رو بخونم

به نظرم همه ی سفره ها زیبا بود و هرکسی تا میتونسته سلیقه به خرج داده. امیدوارم همه تون دلهاتون شاد و همیشه سبز باشه

آرین جان خوشحالم که بهت خوش گذشته و شب خوبی رو داشتی. Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، arian307 ، الهه سابق ، سانازی ، shadzad ، Tomas
(2013-04-09 ساعت 22:42)ارکیده نوشته:  زنگ زده به اون سیمی همش گفته شما الید بلید شما که بلد نیستید چرا این کارارو انجام میدید...شوهرم گفته حالا داش ل ی ل ی خودتو ناراحت نکن...من اشتباه کردم....: وکیله کلا قاطی کرده براش....D
خدا نكشدتون اين بدبختو چند وقته ما هي مسخره اش كرديماBig GrinBig Grin نگران نباش هرچي از من خواستن بهت ميگم توام براشون بفرست
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، ارکیده ، الهه سابق ، سانازی ، shadzad ، Tomas
راستی برادر حالا چند سالت شد؟ نگی 18 سال Smile) Big Grin

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، arian307 ، الهه سابق ، سانازی ، shadzad ، Tomas ، آناهيتا
باشه مررسی... منم به شوهرم می گم فردا عقد نامه و فرمای مالیاتی و شناسنامه ها و همه چیز و یجا براشون بفرسه بعدم می گم خودتون شروع کردید...فکر کن با ان وی سی لج کنم....Big Grin
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، simi ، shabnam.84 ، arian307 ، الهه سابق ، سانازی ، shadzad ، Tomas ، MONA FB
(2013-04-09 ساعت 23:25)ارکیده نوشته:  باشه مررسی... منم به شوهرم می گم فردا عقد نامه و فرمای مالیاتی و شناسنامه ها و همه چیز و یجا براشون بفرسه بعدم می گم خودتون شروع کردید...فکر کن با ان وی سی لج کنم....Big Grin
خودشون نامه ميدن هرچي بخوان عجله نكنين
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، الهه سابق ، سانازی ، shadzad ، Tomas ، ارکیده
(2013-04-09 ساعت 23:25)shabnam.84 نوشته:  راستی برادر حالا چند سالت شد؟ نگی 18 سال Smile) Big Grin

دوست ۲۰ ساله ی من هم نمیدونه من چند سالمه... هیچ کس نمیدونه حالا شاید خانوادم بدونن Big GrinBig Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، سانازی ، shadzad ، Tomas ، houmanmir ، ارکیده ، MONA FB
من که 32 سالمه. جودی هم 25 سالشه. کاملا هم فکر کنم همسن و سال من باشه. رابین باید 30 ساله باشه. علی که 24 سالس. بقیه رو نمیدونم

ارکیده جان اگه تاییدیه پرداختتون اومده میتونید مدارکو بفرستید:
ترجمه شناسنامه هاتون و عقدنامه
کپی پاس خودت و پاس همسرت
2 تا عکس 5 در 5 پشت نویسی شده (حتتتتما پشت نویسی باید بشه) از خودت
ترجمه طلاقنامه احتمالی
فرم i864 به همراه برگه های مالیاتی که همون w2 و 1040 هستن
فرم ds230 که فقط قسمت اولش باید پر بشه و امضا بشه و قسمت دوم به هییچ عنوان نباید چیزی بنویسید و یا امضا کنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، سانازی ، shadzad ، Tomas ، battosai ، shabnam.84 ، ارکیده
صبا هستم 32 ساله Smile کسی میدونه با چه پستی میتونم یه سری مدارک برای شوهرم بفرستم که مطمئن باشه و حتما برسه و گم نشه
مرسی
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، arian307 ، سانازی ، shadzad ، Tomas ، battosai ، ارکیده
دی اچ ال همیشه 4-5 روزه میرسه قابل ردیابی هم هست از همه هم مطمئن تره
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، saba.m ، سانازی ، shadzad ، girl ، Tomas ، ارکیده ، battosai
منم ۲۶ سالمه Big Grin اِ فک نمی کردم جودی از من کوچیک تر باشه Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، battosai ، ارکیده ، سانازی ، shabnam.84
من فکر می‌کنم آرین ۲۸-۲۹ سالش باشه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
من فکر میکردم 23-24 سالشه ولی یه جا گفت 30 سالشه Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shadzad ، battosai ، ارکیده ، آناهيتا ، arian307 ، سانازی ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان