2013-04-10 ساعت 14:50
arian307 ممنون از سفر نامه
در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2013-04-10 ساعت 14:51
(2013-04-10 ساعت 14:45)ارکیده نوشته: سلام آنا جون 1 ساعته دارم فکر می کنم آناهیتا کی می تونه باشه که از من و سیمی برای تولد آرین تشکر کرده الان ساناز گفت تازه 2زاریم افتاد..... خواهش می کنم ما که کاری نکردیم امیدوارم تولد بعدی در کنار هم با خوشبختی و سلامتی جشن بگیرید.....امیدوارم که هم آرین هم ما و همه بچه هایی که منتظرن کارشون زودتر انجام بشه و انتظار شما و شوهرای ما هم زودتر به پایان برسه... ارکیده خدا نکششتت به قول کاملیا جان.خوبه نوشتم از سردرگمی درت اوردم منم نمیدونستم.فدات شم
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec approv: 5dec
2013-04-10 ساعت 15:29
خب میبینم که همه گفتن چند سالشونه به جز این پسر شیطون که منم مطمئنم کمتر از 30 سال داره )
10 اردیبهشت هم تولد منه .29 سالم میشه. تقریبا همه تو یه رده ی سنی هستیم غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
2013-04-10 ساعت 16:21
شبنم جون منم اردیبهشتی هستم.
18 اردیبهشت 28 سالم میشه.
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل سرویس سنتر: National Benefit Center اپرو: تاریخ نمیدونم مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
ارین جون به جووووون بچم من هیچ ایمیلی به ان وی سی ندادم...من کلا یک بار(تاکید میکنم 1 بار)از ان وی سی پرسیدم حالا که پروندم تکمیل شده وقت مصاحبه کی هست و 2 روز بعد جواب دادن که تاریخش فلان روزه.....از وقتی وقت مصاحبه گرفتیم از ترسم دوووور ان وی سی رو خط کشیدم و بهشون ایمیل ندادم...ایمیل بدم چی بگم اخههه؟خودمم تعاجب کردم اینو گفتن بهم
ببینین تورو خدا چقدر این وکیلا به درد نخورن...دیشب وکیلم ایمیل زده و گفته تنها چیزی که با خودتون میبرید سفارت برگه واکسن هست....حالا خود سفارت چند تا چیز دیگه مثل عکس و اصل مدارک و فرم های تکس رو دقیقا از شوهرم خواسته....یعنی اینا کلا به موکل اهمیت نمیدن ها.... شوهر من هم کم کم داره میره ...خدا کنه با دست پر برگرده.راستی من هم 33 سالمه..ولی دلم جووووووونه
آناهیتا جون خوش اوومدیییی! آرزو می کنم زود زود انتظارت تموم شه
بچه ها این چه وضعشه؟ همتون لوس انجلسین؟ سنفرانسیسکو نبود؟؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو
2013-04-10 ساعت 17:39
شادزاد جون پس من چی بگم که میرم مریلند؟؟؟؟؟؟هیچ کدومتون اونورا نمیرین
(2013-04-10 ساعت 17:22)shadzad نوشته: آناهیتا جون خوش اوومدیییی! آرزو می کنم زود زود انتظارت تموم شه من همه مدارکم رو با تی ان تی فرستادم . 3-4 روزه میرسید . (2013-04-10 ساعت 11:59)آناهيتا نوشته: [quote='الهه سابق' pid='301781' dateline='1365187095'] واييييي الاهه جان اين حرفت عالللييييي بود .... داشتم از قصه دق ميكردم اومدم تو اين تاپيك همينطور داشتم ميخوندمش ...از اين حرف تو يهو منفجر شدم از خنده .... درضمن از تمامي دوستان كه تولد آرينو تبريك گفتن سپاسگذارم و همچنين از سيمي و اركيده عزيز كه خيلي لطف كردن بهمون [/quot انا جان واقعا این کلمه انتظار رو اصلا نمیشه دوووست داشت . خیلی با جملهء " منتظرم منتظری منتظره " حال کردم . بچه ها امضا رو که همه حتما داریم ولی نظرتوون چیه مقصد هم به امضا هم اضافه کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
CR1
موافقم اضافه کنیم....من اصلا نمی دونم بچه ها کجا می خوان زندگی کنن بعد دوست از کجا بیارم؟؟؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
2013-04-10 ساعت 19:04
ایوللللل مونا جون چه خوببببب! امیدوارم زود بگیری ویزارو بیای! پس واسه ویزای تو شادی مخصوص باید بکنم
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو
2013-04-10 ساعت 20:13
بیشتر بچه ها کالیفرنیا میرن من چی که ایشالا میرم نیویورک. تازه اونجا زمستان سرد هم هست
اما آب و هوای کالیفرنیا خوبه و گرم غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
2013-04-10 ساعت 21:13
موافقم مونا جون، خوبه هم شهری و هم ولایتی(هم ایالتی ) هامون معلوم میشه
نیویورک سیتی منظورته شبنم جون؟ اگه منهتن بری که عالیههه! غصه سرماشو نخور که اینقد جای خوبیه ارزششو داره، بعد سن فرنسیسکو فیوریت سیتی منه NYC!
2013-04-10 ساعت 21:28
شیما جون خود نیویورک سیتی نه.ایالت نیویورک . اما خیلی نزدیک هستش نامزدم با خود شهرش. آب و هواش هم همونه دقیقا.
اما آره خب ارزشش رو داره واقعا. منم سنفرنسیسکو رو دوست دارم غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
شبنم جون منم سرماییم حسابی ولی عادت می کنی, حسابییی بهت خوش می گذره ما همین تابستون می یایم اونجا یه سفر، عاشقشم
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو |