کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
arian307 ممنون از سفر نامه
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، ارکیده ، kamela ، shadzad ، arian307 ، آناهيتا ، الهه سابق ، girl
(2013-04-10 ساعت 14:45)ارکیده نوشته:  سلام آنا جون 1 ساعته دارم فکر می کنم آناهیتا کی می تونه باشه که از من و سیمی برای تولد آرین تشکر کرده الان ساناز گفت تازه 2زاریم افتاد.....Big Grin خواهش می کنم ما که کاری نکردیم امیدوارم تولد بعدی در کنار هم با خوشبختی و سلامتی جشن بگیرید.....امیدوارم که هم آرین هم ما و همه بچه هایی که منتظرن کارشون زودتر انجام بشه و انتظار شما و شوهرای ما هم زودتر به پایان برسه...

Big Grin ارکیده خدا نکششتت به قول کاملیا جان.خوبه نوشتم از سردرگمی درت اوردمWink منم نمیدونستم.فدات شم
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shabnam.84 ، ارکیده ، kamela ، shadzad ، MONA FB ، arian307 ، آناهيتا ، الهه سابق ، girl
خب میبینم که همه گفتن چند سالشونه به جز این پسر شیطون که منم مطمئنم کمتر از 30 سال داره Smile)

10 اردیبهشت هم تولد منه .29 سالم میشه. تقریبا همه تو یه رده ی سنی هستیم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، battosai ، سانازی ، kamela ، shadzad ، MONA FB ، arian307 ، الهه سابق ، girl ، Tomas
شبنم جون منم اردیبهشتی هستم.
18 اردیبهشت 28 سالم میشه.
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
ارین جون به جووووون بچم من هیچ ایمیلی به ان وی سی ندادم...من کلا یک بار(تاکید میکنم 1 بار)از ان وی سی پرسیدم حالا که پروندم تکمیل شده وقت مصاحبه کی هست و 2 روز بعد جواب دادن که تاریخش فلان روزه.....از وقتی وقت مصاحبه گرفتیم از ترسم دوووور ان وی سی رو خط کشیدم و بهشون ایمیل ندادم...ایمیل بدم چی بگم اخههه؟خودمم تعاجب کردم اینو گفتن بهم

ببینین تورو خدا چقدر این وکیلا به درد نخورن...دیشب وکیلم ایمیل زده و گفته تنها چیزی که با خودتون میبرید سفارت برگه واکسن هست....حالا خود سفارت چند تا چیز دیگه مثل عکس و اصل مدارک و فرم های تکس رو دقیقا از شوهرم خواسته....یعنی اینا کلا به موکل اهمیت نمیدن ها....

شوهر من هم کم کم داره میره Sad ...خدا کنه با دست پر برگرده.راستی من هم 33 سالمه..ولی دلم جووووووونه
پاسخ
آناهیتا جون خوش اوومدیییی! آرزو می کنم زود زود انتظارت تموم شه Smile
بچه ها این چه وضعشه؟ همتون لوس انجلسین؟Sad سنفرانسیسکو نبود؟؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
شادزاد جون پس من چی بگم که میرم مریلند؟؟؟؟؟؟هیچ کدومتون اونورا نمیرین
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، سانازی ، arian307 ، shabnam.84 ، battosai ، الهه سابق ، girl ، Tomas
(2013-04-10 ساعت 17:22)shadzad نوشته:  آناهیتا جون خوش اوومدیییی! آرزو می کنم زود زود انتظارت تموم شه Smile
بچه ها این چه وضعشه؟ همتون لوس انجلسین؟Sad سنفرانسیسکو نبود؟؟
[/qu

شادزاد جون منم مقصدم سنفرنسیسکو هست . و به محض گرفتن ویزا میخوام Big GrinبرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممBig Grin

منم 28 سالمه

[quote='الهه سابق' pid='304728' dateline='1365536115']
دی اچ ال همیشه 4-5 روزه میرسه قابل ردیابی هم هست از همه هم مطمئن تره

من همه مدارکم رو با تی ان تی فرستادم . 3-4 روزه میرسید .

(2013-04-10 ساعت 11:59)آناهيتا نوشته:  [quote='الهه سابق' pid='301781' dateline='1365187095']
ای مرفهین بی درد. ماه عسل کجا بود بابا؟ دلتون خوشه بخدا. ما تا رستوران سر خیابونمون هم نمیتونیم بریم

واييييي الاهه جان اين حرفت عالللييييي بود .... داشتم از قصه دق ميكردم اومدم تو اين تاپيك همينطور داشتم ميخوندمش ...از اين حرف تو يهو منفجر شدم از خنده ....

درضمن از تمامي دوستان كه تولد آرينو تبريك گفتن سپاسگذارم و همچنين از سيمي و اركيده عزيز كه خيلي لطف كردن بهمون
[/quot

انا جان واقعا این کلمه انتظار رو اصلا نمیشه دوووست داشت .
خیلی با جملهء " منتظرم منتظری منتظره " حال کردم . Big Grin

بچه ها امضا رو که همه حتما داریم ولی نظرتوون چیه مقصد هم به امضا هم اضافه کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، shabnam.84 ، arian307 ، shadzad ، battosai ، آناهيتا ، الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas
موافقم اضافه کنیم....من اصلا نمی دونم بچه ها کجا می خوان زندگی کنن بعد دوست از کجا بیارم؟؟؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، arian307 ، shabnam.84 ، shadzad ، battosai ، MONA FB ، الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas
ایوللللل مونا جون چه خوببببب! امیدوارم زود بگیری ویزارو بیای! پس واسه ویزای تو شادی مخصوص باید بکنم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، arian307 ، shabnam.84 ، MONA FB ، الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas
بیشتر بچه ها کالیفرنیا میرن Smile من چی که ایشالا میرم نیویورک. تازه اونجا زمستان سرد هم هست Sad

اما آب و هوای کالیفرنیا خوبه و گرم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، battosai ، ارکیده ، آناهيتا ، الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas
موافقم مونا جون، خوبه هم شهری و هم ولایتی(هم ایالتی Big Grin) هامون معلوم میشه Tongue
نیویورک سیتی منظورته شبنم جون؟ اگه منهتن بری که عالیههه! غصه سرماشو نخور که اینقد جای خوبیه ارزششو داره، بعد سن فرنسیسکو فیوریت سیتی منه NYC!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، MONA FB ، الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas
شیما جون خود نیویورک سیتی نه.ایالت نیویورک . اما خیلی نزدیک هستش نامزدم با خود شهرش. آب و هواش هم همونه دقیقا.

اما آره خب ارزشش رو داره واقعا. منم سنفرنسیسکو رو دوست دارم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، battosai ، ارکیده ، الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas ، سانازی
شبنم جون منم سرماییم حسابی Big Grin ولی عادت می کنی, حسابییی بهت خوش می گذره Wink ما همین تابستون می یایم اونجا یه سفر، عاشقشم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، arian307 ، kamela ، girl ، Tomas ، سانازی
خوشششش بگذره بهت عزیزم Smile ایشالا زندگی خوبی رو شروع کنی . بقیه بچه ها هم همینطور

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، kamela ، girl ، Tomas ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان