کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسی شبنم جونم، منم آرزو می کنم کارات زود زود تموم شه بری پیش نامزد عزیزت و شاد باشین همیشه Smile 
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، MONA FB ، ارکیده ، arian307 ، kamela ، girl ، Tomas ، سانازی
(2013-04-10 ساعت 19:04)shadzad نوشته:  ایوللللل مونا جون چه خوببببب! امیدوارم زود بگیری ویزارو بیای! پس واسه ویزای تو شادی مخصوص باید بکنم Big Grin

ایشاللا Smile هر چه زودتر بگیرم Big GrinBig Grin

جودی جون کجایی دخمل ؟ عاشقتم . مرسسسسسسسسسیی

شادزاد جون کی داری میری به سلامتی ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، آناهيتا ، shadzad ، arian307 ، kamela ، girl ، Tomas ، سانازی
(2013-04-10 ساعت 21:13)shadzad نوشته:  موافقم مونا جون، خوبه هم شهری و هم ولایتی(هم ایالتی Big Grin) هامون معلوم میشه Tongue
نیویورک سیتی منظورته شبنم جون؟ اگه منهتن بری که عالیههه! غصه سرماشو نخور که اینقد جای خوبیه ارزششو داره، بعد سن فرنسیسکو فیوریت سیتی منه NYC!

من NY رو واقعا دوست دارم ببینم
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، arian307 ، girl ، Tomas ، سانازی
(2013-04-10 ساعت 14:25)سانازی نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 11:59)آناهيتا نوشته:  [quote='الهه سابق' pid='301781' dateline='1365187095']
ای مرفهین بی درد. ماه عسل کجا بود بابا؟ دلتون خوشه بخدا. ما تا رستوران سر خیابونمون هم نمیتونیم بریم

واييييي الاهه جان اين حرفت عالللييييي بود .... داشتم از قصه دق ميكردم اومدم تو اين تاپيك همينطور داشتم ميخوندمش ...از اين حرف تو يهو منفجر شدم از خنده ....

درضمن از تمامي دوستان كه تولد آرينو تبريك گفتن سپاسگذارم و همچنين از سيمي و اركيده عزيز كه خيلي لطف كردن بهمون

ا سلام انا خانوم گل که این همه تعریفتونو شنیدیم شمایید.نمیدونستم خیلی خوشحال شدم از اشناییتون.چرا پس نمیایین اینجا؟همگی دعا میکنین که انشالله زود کلیر بشن اقا ارین بیان پیشتون. و یلدا جان هم زود کلیر بشه.
و کار همه زودزود پیش بره.امیین
[/quote]

سلام گلم ... منم از آشنايي با شما خوشحالم .... والا دعا كرديم نشد ... شمع روشن كرديم نشد.... نزري داديم نشد ..... هاهاها والا فك كنم اين خدا مارو سر كار گذاشته

(2013-04-10 ساعت 14:45)ارکیده نوشته:  سلام آنا جون 1 ساعته دارم فکر می کنم آناهیتا کی می تونه باشه که از من و سیمی برای تولد آرین تشکر کرده الان ساناز گفت تازه 2زاریم افتاد.....Big Grin خواهش می کنم ما که کاری نکردیم امیدوارم تولد بعدی در کنار هم با خوشبختی و سلامتی جشن بگیرید.....امیدوارم که هم آرین هم ما و همه بچه هایی که منتظرن کارشون زودتر انجام بشه و انتظار شما و شوهرای ما هم زودتر به پایان برسه...
سلام عزيزممممم .بله گلي آناهيتا همون آنا هست... اميدوارم اين انتظارها براي همه زودي تموم بشه Smile

(2013-04-10 ساعت 16:21)shinna نوشته:  شبنم جون منم اردیبهشتی هستم.
18 اردیبهشت 28 سالم میشه.

واييي چقدر ارديبهشتي اينجايتتتت
منم ١٦ ارديبهشتيم

(2013-04-10 ساعت 18:49)MONA FB نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 17:22)shadzad نوشته:  آناهیتا جون خوش اوومدیییی! آرزو می کنم زود زود انتظارت تموم شه Smile
بچه ها این چه وضعشه؟ همتون لوس انجلسین؟Sad سنفرانسیسکو نبود؟؟
[/qu

شادزاد جون منم مقصدم سنفرنسیسکو هست . و به محض گرفتن ویزا میخوام Big GrinبرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممBig Grin

منم 28 سالمه

[quote='الهه سابق' pid='304728' dateline='1365536115']
دی اچ ال همیشه 4-5 روزه میرسه قابل ردیابی هم هست از همه هم مطمئن تره

من همه مدارکم رو با تی ان تی فرستادم . 3-4 روزه میرسید .

(2013-04-10 ساعت 11:59)آناهيتا نوشته:  [quote='الهه سابق' pid='301781' dateline='1365187095']
ای مرفهین بی درد. ماه عسل کجا بود بابا؟ دلتون خوشه بخدا. ما تا رستوران سر خیابونمون هم نمیتونیم بریم

واييييي الاهه جان اين حرفت عالللييييي بود .... داشتم از قصه دق ميكردم اومدم تو اين تاپيك همينطور داشتم ميخوندمش ...از اين حرف تو يهو منفجر شدم از خنده ....

درضمن از تمامي دوستان كه تولد آرينو تبريك گفتن سپاسگذارم و همچنين از سيمي و اركيده عزيز كه خيلي لطف كردن بهمون
[/quot

انا جان واقعا این کلمه انتظار رو اصلا نمیشه دوووست داشت .
خیلی با جملهء " منتظرم منتظری منتظره " حال کردم . Big Grin

بچه ها امضا رو که همه حتما داریم ولی نظرتوون چیه مقصد هم به امضا هم اضافه کنیم ؟؟؟؟؟؟؟

موافقم ..... اينطوري شايد بتونيم همديگرو ببينيممممم
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas
(2013-04-10 ساعت 23:04)MONA FB نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 19:04)shadzad نوشته:  ایوللللل مونا جون چه خوببببب! امیدوارم زود بگیری ویزارو بیای! پس واسه ویزای تو شادی مخصوص باید بکنم Big Grin

آخرای مِی عزیزم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، kamela ، girl ، Tomas ، سانازی ، MONA FB
آنا جون چطوری خانم؟ امیدوارم هرچه زودتر آرین کلیر بشه و ویزاش رو بگیره.

ما همه منتظر خبر خوش آرین هستیم.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، الهه سابق ، shadzad ، arian307 ، kamela ، girl ، Tomas ، سانازی
(2013-04-10 ساعت 23:59)shabnam.84 نوشته:  آنا جون چطوری خانم؟ امیدوارم هرچه زودتر آرین کلیر بشه و ویزاش رو بگیره.

ما همه منتظر خبر خوش آرین هستیم.

سلام عزيزم .... فدات بشم .... سعي ميكنم خوب باشم .... شما خوبين ....
منم اميدوارم اين انتظار براي همه دوستان زودي تموم بشه ...

(2013-04-10 ساعت 23:58)shadzad نوشته:  

آخرای مِی عزیزم
به سلامتي .... خوشبخت بشي دوستم Smile
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، shabnam.84 ، arian307 ، kamela ، girl ، Tomas ، سانازی
آنا جون خوشحالم که اینجا سر زدی عزیزم Smile من همیشه به فکر کلیر شدن آرین هستم و از صمیم قلبم آرزو میکنم زودتر به عشقش (آنای گل) برسه Smile Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، arian307 ، kamela ، girl ، Tomas ، سانازی ، MONA FB
(2013-04-10 ساعت 23:58)shadzad نوشته:  

آخرای مِی عزیزم
به سلامتي .... خوشبخت بشي دوستم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، Tomas ، سانازی
الان یه رتبه میدم به آنا به مناسبت ورود به تاپیک Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، آناهيتا ، arian307 ، kamela ، shadzad ، girl ، Tomas ، سانازی
(2013-04-11 ساعت 00:15)الهه سابق نوشته:  آنا جون خوشحالم که اینجا سر زدی عزیزم Smile من همیشه به فکر کلیر شدن آرین هستم و از صمیم قلبم آرزو میکنم زودتر به عشقش (آنای گل) برسه Smile Smile

قربونت برم الهه جان .... لطف داري گلم ... اميدوارم تموم بشه زودي واقعا خسته شديم

(2013-04-11 ساعت 00:17)الهه سابق نوشته:  الان یه رتبه میدم به آنا به مناسبت ورود به تاپیک Smile

واييييي سپاسگذارممم
مرسييييي الهه ي عزيزممممم
آرين كجايي بيا كه منم رتبه دار شدمممنم
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، arian307 ، الهه سابق ، kamela ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، سانازی
سلام، آرین جان میخواستم با تأخیر تولدت رو شادباش بگم و برات آرزوی آرامش و خوشبختی میکنم در کنار عزیزانت.
و باز هم آرزو میکنم هر چه زودتر جوابتو بگیری.
دوستان ، من یه مهمون خیلی عزیز دارم(آقای همسر) واسه همین وقت نمیکنم نوشته هاتونو بخونم.
برای همتون آرزوی خوشبختی و خوشحالی میکنم.

ممنونم از ارکیده و آقای علی بابت رتبه Wink
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
دینا جون چقدر خوب می دونم الان حسابی خوشحالی ایشالا همیشه شاد باشی کنار عشقت و کسانی که دوستشون داری Smile

آرین خجالت نمیکشی تا حالا به آنا یه رتبه ندادی؟ Smile)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
مرسی عزیزم، واقعا خیلییییییییی خوشحالم ، اینقدر که اصلا به کارم فکر نمیکردم دیگه. ....
امیدوارم همتون، هر روز مثل الان من، شاد باشید....
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، ارکیده ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، سانازی ، MONA FB
(2013-04-11 ساعت 00:42)shabnam.84 نوشته:  دینا جون چقدر خوب می دونم الان حسابی خوشحالی ایشالا همیشه شاد باشی کنار عشقت و کسانی که دوستشون داری Smile

آرین خجالت نمیکشی تا حالا به آنا یه رتبه ندادی؟ Smile)

واقعااااا خجالت آوره Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، ارکیده ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی ، MONA FB

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان