2013-04-11 ساعت 00:49
بچه ها نوشی کجاست؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2013-04-11 ساعت 00:49
بچه ها نوشی کجاست؟
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، simi ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی
شبنم جون شما شریک دزدی یا رفیق قافله؟ بابا من اصلا تو فکر رتبه و اینا نیستم آنا هم اصلا اکتیو نبود .. حالا الان دادم چی شد مگه؟؟؟؟ هاااا شبنم خانوم چی شد؟؟؟؟
کاملا خوب فلاش تانک نصب کن .... یه ایمیل خالی بده به این ایمیل خودشون آریییییییییییییییین
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، ارکیده ، الهه سابق ، آناهيتا ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی
سلام کاملا ی عزیزم. چطوری؟ دختر ماهت چطوره؟ فکر میکنم نوشی رفته باشه چون اصلا ازش خبری نیست.
احتمالا این دفعه از آمریکا برامون بنویسه [/quote] برادر خودت میدونی که من دوستت دارم به عنوان خواهرت اما الان دیگه چون آنا اکتیو شده تو تاپیک باید بیشتر هوای اون و داشت غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
ارین این ایمیل خالی رو الکی گفتی؟؟؟؟؟جرا ایمباسی داره؟؟؟؟؟این ایمباسی ولکن مانیس انگار...درضمن فلاش تانک هم جواب نداد....منم عین ارین اهل رتیه و اینا نیستم...اینهمه اینجا همه با هم دوستن .هیج وقت نفهمیدم این رتبه به چه دردی میخوره
شبنم جون فدات بشم عزیززز دلم....دختر من هم خوبه و اینقدر شیطون شده که دیگه دارم میمیرم.میخاسته پسر بشه وسط راه عوض شده...پس نوشی به سلامتی رفتتتته تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، الهه سابق ، آناهيتا ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی ، arian307
2013-04-11 ساعت 01:08
دقیقا همینه کاملا. برای شوخی اینا رو میگیم. رتبه ارزشی نداره. اینجا همه با هم دوستیم و تو همه ی لحظه ها کنار هم هستیم
این ارزش داره نه هیچ چیز دیگه ای غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
راست میگی کاملا منم خیلی برام جای سواله که این رتبه به چه دردی میخوره؟شنیدم می شه با دلار تعویضش کنیم با خودمون ببریم...من تا حالا 13000 دلار جمع کردم بدید در راه آمریکا.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، الهه سابق ، آناهيتا ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، سانازی ، arian307 ، MONA FB
2013-04-11 ساعت 01:17
اااا...پس بیخود نیست اینقدر همه به هم رتبه میدن..نگو دلار میدن جاااش...پس بدین بچه ها به منم بددددددین
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، الهه سابق ، آناهيتا ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی ، arian307
2013-04-11 ساعت 01:20
ای جونم دوست دارم شیطونی بچه ها رو. عصبانی هم بخواد بشه مامانه یه شیرین زبونی میکنن آدم غش و ضعف میره براشون. تو هم باید از صبح
بدویی دنبالش ) آره فکر میکنم رفته باشه چون بعد از اینکه ویزاش رو گرفت ندیدم دیگه چیزی بنویسه. غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
تو 16000 دلار داری دیگه بسه میتونی باهاش یه ماشین خوب بخری....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
تشکر کنندگان: الهه سابق ، آناهيتا ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، battosai ، shabnam.84 ، سانازی ، arian307 ، kamela
(2013-04-11 ساعت 00:57)shabnam.84 نوشته: سلام کاملا ی عزیزم. چطوری؟ دختر ماهت چطوره؟ فکر میکنم نوشی رفته باشه چون اصلا ازش خبری نیست.برادر خودت میدونی که من دوستت دارم به عنوان خواهرت اما الان دیگه چون آنا اکتیو شده تو تاپیک باید بیشتر هوای اون و داشت [/quote] مرسي عزيزم *: دددد آري جان ديگه از اين اكتيوتر هر روز كوه و جيم و دشت و صحرا در حال ورزشم lol الان ايني كه گفتي دزده منم يا تو ؟؟؟؟؟
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، سانازی ، arian307 ، MONA FB ، kamela
2013-04-11 ساعت 04:58
منا جون مرسی عزیزم :*
آنا جان خیلی خوشحالم که تو جمعمون میبینمت عزیزم آرین میگی چند سالته یا از آنا بپرسیم؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه! تشکر کنندگان: آناهيتا ، Tomas ، ارکیده ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، سانازی ، arian307 ، MONA FB ، kamela
2013-04-11 ساعت 06:12
(2013-04-11 ساعت 04:58)girl نوشته: منا جون مرسی عزیزم :* مرسي عزيزم ... منم خوشحالم كه تو جمع شما دوستان خوبم هستم .... جودي جان از اين آرين خيلي سخت ميشه حرف كشيد .... منم كه مثلا محرم اسرارش بايد باشم .... لطفا از من نپرس كه معذورم قربون شكلت lol
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، ارکیده ، dinadino228 ، battosai ، shabnam.84 ، سانازی ، shadzad ، arian307 ، kamela
(2012-07-31 ساعت 00:52)manoun نوشته: دارم به این نتیجه می رسم من یا زیادی حساس و ترسو هستم یا مشکلات روانی دارم! خیلی خلاصه بگم که من 1 سال و 11 ماه با یه پسر آمریکایی دوستم و هنوز همدیگه رو ندیدیم اما تصمیم ازدواج داریم یه چند مدتی هست و این آقاهه دنبال جمع کردن پول بود تا سه ماه بیاد ترکیه و ازدواج کنیم و چه و چه که الان میگه نامزدی. حالا از این بگذریم. این که آخر عاقبت ما بشه یا نشه یه طرف من با یه مشکل روحی مواجه هستم که داره واقعا خوردم میکنه. آقاجون من به صورت خیلی مدام نمیتونم از فکر این که بعد رفتنم چه بر مادرم خواهد گذشت بیام بیرون! من تک فرزندم و مامانم هم از لحاظ روحی خیلی حساسه و راستش همچین راضی به این ازدواج هم نیست که البته شاید بیشترش به خاطر ترس حرف فامیل باشه و غیره! من تصمیم دارم بلافاصله بعد اینکه گرینکارتم اومد یا سیتیزن شدم برا مهاجرت مامان و بابام اقدام کنم. (خونواده ی پولداری نیستم. بابام کارمند بازنشسته اس). اما همه ترسم از اینه که اگه نشه چی؟ این حرفا رو قبلا به "ی" یکی دیگه از بچه های مهاجرسرا گفتم. پیشنهاد داد با پسره به هم بزنم! اما بدبختی اینه من خیلی دوست پسرمو دوست دارم. تا حدی که حاضرم تو خود ایرن (که اصلا هم از اینجا راضی نیستم با این شرایط گل و بلبلش) باهاش زندگی کنم. (این البته توهمه ها. چون اون بیچاره میترسه بیاد اینجا منو ببینه چه رسد به این که بیاد اینجا زندگی کنه.) تصمیم دارم برم پیش یه روانشناسی چیزی اما گفتم به شماهام بگم ببینم اگه کسی تو شرایط من هست پیشنهادی یا راه حلی برای مبارزه با این احساس وحشتناک داره یا نه. چون دوست پسرم احتمالا اوایل پاییز داره میاد و یعنی دیگه من واقعا باید تصمیمم رو بگیرم به زودی. از طرفی هم رابطه مون طولانی شده و باور کنید از استرس میترسم پام به آمریکا نرسیده بمیرم! تو یه آنچنان دوراهی موندم که نه راه پس دارم نه راه پیش. من نمی خوام نصیحت کنم. من دقیقا تجربه ای مثل شما در سال 80 داشتم ولی سرانجامی نداشت. اگه مادرتون راضی نباشه ... نمیشه ضمنا ما ایرانی هاکه این همه دم از وفاداری می زنیم وفادار نیستیم چه برسه به مردمانی که به نظر من اعتقادی به این مسئله ندارن. چند روزی باهم هستن و اگه از هم خوششون اومد شاید ازدواج کنن. توی این مسائل هم , همه ی ما می دونیم خانوم ها بازنده اند چون اقایون چیزی برای از دست دادن ندارن ... شرمنده ... این نظر من بود ... شاید غلط باشه در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
2013-04-11 ساعت 11:30
خانوما و آقایون محترم من بازم سؤال دارم مرسی.
چند روز قبل از مصاحبه لازم است که در آنکارا باشم؟ کارای مدیکال چند روز طول میکشه؟ مثلا من که ۴شنبه مصاحبه دارم، اگه ۲شنبه ساعت ۹ صبح آنکارا باشم تا ۳شنبه دیگه کارای مدیکالم تموم میشه؟
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont رسید مدارک(سری اول) : (22may2012) رسید مدارک بیشتر 7january2013) تاریخ اپروو: (february\2013) زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب
2013-04-11 ساعت 11:49
(2013-04-11 ساعت 11:30)dinadino228 نوشته: خانوما و آقایون محترم من بازم سؤال دارم مرسی. فكر كنم بايد دو سه روز قبلش اونجا باشي ....
|