کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
کاملا جان توی سایت صراحتا اعلام کرده که پتیشنر، همیشه اسپانسره و باید i864 پر کنه. عجیبه که nvc ازت i864 نخواسته. حالا ممکنه سفارت از شوهرت بخواد. پس با درآمد صفر پر کن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، yalda91 ، ارکیده ، battosai ، shadzad ، shabnam.84
الاهه جون..من یک بار پر کردم و فرستادم ان وی سی...ولی میگم ممکنه باز همچین چیزی یا چیزی شبه به این بخان یا نه!!!!ولی یک بار یا درامد صفر پر کردم و اگه یادت باشه حسابدار هم گرفتم..یعنی باز میخان؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، battosai ، ارکیده ، shadzad
(2013-04-15 ساعت 02:11)kamela نوشته:  الاهه جون..من یک بار پر کردم و فرستادم ان وی سی...ولی میگم ممکنه باز همچین چیزی یا چیزی شبه به این بخان یا نه!!!!ولی یک بار یا درامد صفر پر کردم و اگه یادت باشه حسابدار هم گرفتم..یعنی باز میخان؟

سلام.منم قبلا فرستاده بودم .اما موقع مصاحبه ازم خواستن که من گفتم قبلا فرستادم کپی شده نشون دادم.بعد مصاحبه هم همه مدارکی که اصل فرستاده بودمو بهم دادن.جز چتد مورد اصلی ترجمه شناسنامه .سند ازدواج
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، simi ، shadzad ، Tomas ، kamela ، girl
جودی جون شما برای دریافت گرین کارت پول دادید؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، shadzad ، Tomas ، kamela ، girl
(2013-04-14 ساعت 17:56)الهه سابق نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 12:31)ارکیده نوشته:  بچه ها درآمد 23000 دلار برای سال 2012 ممکنه کو اسپانسر بخواد؟
برای 2 نفر اگه باشه، یعنی همسرتون فقط خرج خودش و شما رو با این درآمد بده، نه نیازی به کو اسپانسر نیست. پارسال حدود 19000 تا بود واسه 2 نفر. امسال فوقش بشه 20000 تا

You also must meet certain income requirements (whether you are a sponsor, a joint sponsor, or a substitute sponsor). You must show that your household income is equal to or higher than 125% of the U.S. poverty level for your household size.  (Your household size includes you, your dependents, any relatives living with you, and the immigrants you are sponsoring.) 

تو سايت uscis نوشته گلم كه بايد درآمد سالانه بايد برابر يا بيشتر از ١٢٥٪ خط فقر باشه
http://www.masslegalservices.org/content...lines-2013
تو اين وبسات نوشه ١٢٥٪ براي دو نفر ١٩٣٨٨

از سانازي و simi عزيزم واسه رتبه ها سپاسگذارمممم *****:
مرسي دوستاي خوبم
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، simi ، shadzad ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، yalda91 ، girl
آناهیتای عزیزم مرسی برای رتبه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، shadzad ، Tomas ، shabnam.84 ، girl
(2013-04-15 ساعت 11:54)ارکیده نوشته:  آناهیتای عزیزم مرسی برای رتبه....

قابل شمارو نداشت گلم Smile
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، Tomas ، shabnam.84 ، girl
یلدا جون ممنونم ازت عزیزم....من چون برای تکسم حسابدار گرفتم اصلا دست خودم نداشتم که بخام کپیش رو بگیرم....من با دست خط امضا کردم و فرستادم برای حسابدار و اون کاملش کرد و فرستاد...یعنی به خاطر اینکه اصلش دستشون هست و شوهرم کپیش رو نداره ردش میکنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، Tomas ، girl
سلام به همه ی دوستان
یه سوال فنی Smile
ترجمه ی شناسنامه، کارت ملی و معافیت خدمت نباید بیشتر 6 ماه ازش گذشته باشه؟؟ من نمیدونستم کجا باید این سوالو بپرسم اومدم تو بازار مهاجرسرا Smile اینجا شلوغترین جای مهاجرسراست Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، girl
ای بابا .... خراب بمونه این امریکا با این سفارت ها و کارمند های سرهنگش!!!!!! ف ح ش مادر هم بشون بدی همون ایمیل و کپی میکنن..... مسخرش و در اوردن... میگن 60 روز که گذشت و خبری نشد حتما پیگیری کنین.. بعد ایمیل که میدی بشون اون گوساله ای که داره جواب میده میگه تو پروسست... انگار من نمیدونم تو پروسست ..... میگم من بد شانسم میگین نه... اگر به 70 میلیون نفر قرار باشه جایزه بدن به یه نفر ندن اون منم//// این که دیگه ویزاست!!!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، s.s.h ، ارکیده ، آناهيتا ، mercedeh2011 ، girl
آرین کلیر شدی؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، girl
هومن جان منم اینطور شنیدم. که بیشتر از 6 ماه نباید گذشته باشه از تاریخ ترجمه ش. حالا اینکه چقدر درست هستش رو نمیدونم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، girl
ندا جان واقعا قیافم به کلیر شده ها میخوره؟
نه کلیر نشدم پیگیری هامون هم هیچ نتیجه ای نداره
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: s.s.h ، battosai ، kamela ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl
(2013-04-15 ساعت 15:45)shabnam.84 نوشته:  هومن جان منم اینطور شنیدم. که بیشتر از 6 ماه نباید گذشته باشه از تاریخ ترجمه ش. حالا اینکه چقدر درست هستش رو نمیدونم

مرسی شبنم جان ، نمیدونم از کجا باید بپرسم ، چون من مدارکمو ترجمه کردم ولی 3 روز قبل مصاحبه 6ماهش تموم میشه!! اگه به جواب نرسیدم میدم برا ترجمه ، اصلا دوست ندارم نقص پرونده بخورم !
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، girl
ارین جان..مثل ان وی سی که زنگ میزدیم بهشون..نمیتونید زنگ بزنید به سفارت و از پروندتون بپرسین؟تاحالا به سفارت زنگ زدی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان