کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
زنگ نزدیم واسه پیگیری این ماجرا .. اما قبل مصاحبه زنگ زدیم که بعد 2 ساعت که صدای ماشین آشغالی های اواخر دهه 70 رو که به عنوان موزیک رو هلد گذاشته بودن شنیدیم قطع شدیم...... زنگ هم بزنیم چیزی عایدمون نمیشه جز یاداوری خاطرات 15 16 سال پیش!!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl
ارین جان..با خودت لج کردی؟؟خوب زنگ بزن بابا...حالا شاید این دفعه قطع نشد..من که هروقت به ان وی سی زنگ میزدم خوب جواب میگرفتم...قبل از مصاحبه زنگ زدی حالا که باید بزنی میگی نمیزنم....فوقش معطل میشی قطع میشه دیگه..چیزی از دست نمیدی که....ازت خواهش میکنم زنگ بزن امروز...خدارو چه دیدی.شاید امروز یک جوابی بگیری که اقلا خیالت راحت بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، arian307 ، الهه سابق ، girl
آرین به کدوم ایمیلشون می زنی؟ می بینی که تو سایتش ۴ تا ایمیل داره:
Consular E-mail

consyerevan@state.gov (for general inquiries and questions about non-immigrant visas)
IVYerevan@state.gov (for immigrant visa and adoption-related inquiries)
IranIVYerevan@state.gov (for Iranian citizen’s immigrant visa inquiries)
ACSYerevan@state.gov (for inquiries related to American Citizen Services)

به سومی می زنی فقط؟ من می گم به چهارمی بزنید، آنا خودت بزن، به ایمیلای سیتیزن خودشون سریعتر و دقیقتر پاسخ می دن به نظر من. یعنی سرویس به اونا در اولویته تا جایی که من می دونم.

هومن منم دقیقا همین شرایطو داشتم، نخواستم ریسک کنم دادم ترجمه دوباره، اونجام که تحویل دادم قدیمیارو بهم پس داد. به نظر من اینکارو بکن چون اگه قبول نکنن کاملا کارشون قانونیه، نقص می خوری و باید بدی همون ابوظبی ترجمه کنن به قیمت چندین برابر.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، kamela ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، arian307 ، الهه سابق ، Saeedv13 ، girl
شادزاد جون..از شما هم باز تکس کسی رو خاستن که برات اقدام کرده؟من با اینکه درامدم صفر بود و اسپانسر هم داشتیم یک بار هم گفتن با درامد صفر خودم پر کنم که کردم و دادیم به ان وی سی...یعنی یک بار دیگه ممکنه بخان؟از شما خاستن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، arian307 ، الهه سابق ، girl
کاملیا جون باید خود سیتیزن به هر حال پر کنه حتی اگه صفر باشه درآمدش، اونو به ان وی سی فرستادی؟ آخه مال ما فرق داره ان وی سی چیزی نمی دیم همه رو روز مصاحبه بردم، شاید بس باشه به ان وی سی فرستادین، ولی کلا هر چیزی کواسپانسر پر کرده باید اسپانسر(که خودتی به هرحال) هم پر کنه، منم یه فرمیو خیلی دیر فهمیدم که نامزدم هم باید پرکنه با پست خیلی فوری برام فرستاد روزای آخر. ولی شرایط شما فرق داره کاش ازدواجیا جواب بدن چون ما مرحله ان وی سی نداشتیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، arian307 ، الهه سابق ، girl
(2013-04-15 ساعت 17:25)shadzad نوشته:  آرین به کدوم ایمیلشون می زنی؟ می بینی که تو سایتش ۴ تا ایمیل داره:
Consular E-mail

consyerevan@state.gov (for general inquiries and questions about non-immigrant visas)
IVYerevan@state.gov (for immigrant visa and adoption-related inquiries)
IranIVYerevan@state.gov (for Iranian citizen’s immigrant visa inquiries)
ACSYerevan@state.gov (for inquiries related to American Citizen Services)

به سومی می زنی فقط؟ من می گم به چهارمی بزنید، آنا خودت بزن، به ایمیلای سیتیزن خودشون سریعتر و دقیقتر پاسخ می دن به نظر من. یعنی سرویس به اونا در اولویته تا جایی که من می دونم.

هومن منم دقیقا همین شرایطو داشتم، نخواستم ریسک کنم دادم ترجمه دوباره، اونجام که تحویل دادم قدیمیارو بهم پس داد. به نظر من اینکارو بکن چون اگه قبول نکنن کاملا کارشون قانونیه، نقص می خوری و باید بدی همون ابوظبی ترجمه کنن به قیمت چندین برابر.

درسته باید همین کارو انجام بدم ، مرسی شادزاد Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، arian307 ، girl
شادزاد جون ممنونم ازت...بله من هم پر کردم و حتی حسابدار گرفتیم و خیلی هم درست و خوب پر شد ولی همون چند ماه پیش دادیم به ان وی سی...میگم نکنه مثل خیلی چیزایی که الان ان وی سی داره و باز میگه با خودتون بیارین این هم همینجور باشه..خداکنه دیگه ازمون نخان چون ندارمش دیگه...یکدونه دست حسابدار بود و همون الان دست سفارت هست....هرچی بود بابدبختی جور کردم..ولی این یکی رو واقعا دیگه ندارم که بخایم ببریم...دوباره پر از استرس شدم..اصلا الان حالم خیلی بده..میترسم ناقص باشه مدارک..از تکس اسپانسر هم میترسم..چون 2012 رو هنوز پر نکردن و مال 2011 رو داد به شوهرم وگفت هنوز در امریکا مردم 2012 رو پر نکردن و سفارت نباید ازتون بخاد..ولی خیلی میترسم که بخان
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، Tomas ، girl
بچه ها شما تا حالا نامه ای از ان وی سی اومده در خونتون ایران؟امروز برای من یه نامه 5 صفحه ای از ان وی سی اومد توش کیس نامبر و چند تا فرم خالی از همون فرمایی که باید براشون پر کنیم و چند صفحه دیگه که من اصلا نفهمیدم چیه اومده توشم نوشته نامه رو یه جای امن بذارید...نکنه قراره چک بخورم/؟؟؟SadSadSad
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، Tomas ، arian307 ، girl
نترس عزیزم، حالا حسابدارت شاید یه کپی داشته باشه بپرس اگه می تونی، ولی واقعن من بعید می دونم بخوان ازت دوباره، چون همه چیزو می فرستن سفارت و کلن چیزایی که کم باشه ازت می خوان فقط، من نمی دونم مال ازدواجیارو ولی مال نامزدیای آنکارا اینطوریه که یه هفته قبل مصاحبه ایمیل مصاحبه می یاد و قشنگگگگ یادآوری می کنه همه چیو و می گه چیا رو روز مصاحبه ببری، خیلی هم دقیق می گه و معلومه مدارکی که فرستادیم و خوب بررسی کردن. به اون شماره ای هم که تو سایته زنگ بزن بپرس، من کلن همه چیو باهاشون تلفنی چک کردم، هومن اون ترجمه جدیدا هم تلفنی از سفارت پرسیده بودم، اپراتوره هم همین نظرو داشت که جدید بیارم که خیالم راحت باشه.

ارکیده جون چک چیههه؟‌Smile)) ربطی نداره عزیزم، این واسه همه قبلن میومده در خونه ولی جدیدا فقط ایمیل می دن، مهم نیس اصلن، همون ایمیلو با پست فرستادن، فرمارو پر کن بفرست نگرانی نداره Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، ارکیده ، houmanmir ، Tomas ، arian307 ، الهه سابق ، girl
آره؟خوب خیالم راحت شد....آخه برای هیچ کس نمی ره ترسیدم...گفتم شاید قراره چک بخورم دارن از قبل آمادگی میدن.....Big Grin
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، Tomas ، arian307 ، girl
واقعا آرین راست گفت آدم یاد 15/16 سال پیش میوفته ما این فرمارو2ماه پیش فرستادیم ان وی سی تاییدیه ارسالشم اومد امروز تازه نامش اومده...می خوام نامه رو ریپلای کنم یه کمم زغال سنگ براشون بذارم توش زمستون اگه سردشون شد سوخت داشته باشن....

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، Tomas ، آناهيتا ، arian307 ، girl
بچه هایی که می خوان مدارکشون رو بدن ترجمه این دارالترجمه %70 آف گذاشته..امروز ایمیلش برام اومد.... http://netbarg.com/deal/3551

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، shadzad ، yalda91 ، Tomas ، arian307 ، girl
(2013-04-15 ساعت 14:50)kamela نوشته:  یلدا جون ممنونم ازت عزیزم....من چون برای تکسم حسابدار گرفتم اصلا دست خودم نداشتم که بخام کپیش رو بگیرم....من با دست خط امضا کردم و فرستادم برای حسابدار و اون کاملش کرد و فرستاد...یعنی به خاطر اینکه اصلش دستشون هست و شوهرم کپیش رو نداره ردش میکنن؟

نه عزیزم اونا اصلشونو دستشون دارن.من برای اطمینان بردم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، Tomas ، kamela ، girl
وای منم که ترجمه هام واسه خیلی وقت پیشه !!!
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadzad ، Tomas ، girl
دوستای گل ایشالله هر چه زوذتر هر کدوممون بریم مرحله بعدی و چون کیبوردم فارسی نداره الان چقدر سحته نوشتن تکتک .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، shadzad ، Tomas ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان