کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ترجمه هایی که برای ان وی سی هم میفرسیم تاریخش باید کمتر از 6 ماه باشه؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadzad ، Tomas ، shabnam.84 ، girl
(2013-04-15 ساعت 21:06)ارکیده نوشته:  ترجمه هایی که برای ان وی سی هم میفرسیم تاریخش باید کمتر از 6 ماه باشه؟

به من گفتن ترجمه شناسنامه وسند ازدواج نباید بیشتر از 6 ماه باشه ممکنه زمان مصاحبه ازتون جدید بخوان.ولی برای منو قبول کردن هم تو nvcهم مصاحبه .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadzad ، Tomas ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl
ندوستای گلم وقتی رسید نامیر رو میدن سرویس سنتر مشخص میشه?
برای ما یه ایمیل اومده که توش ذکر شده مدارک ما رسیده و گفته 7_10 روز دیگه یه نامه دیگه میاد به همراه فرم I_797 که , البته تو این نامه نوشته شده که مدارکمون برای پروسسینگ میره بنفیت سنتر.
سرویس سنتر ما مشخص شده یا تو نامه بعدی مشخص میشه?
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shabnam.84 ، shadzad ، ارکیده ، girl
آره عزیزم تو نامه بعدی مشخص میشه سرویس سنتر Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، shadzad ، arian307 ، Tomas ، girl
(2013-04-15 ساعت 17:25)shadzad نوشته:  آرین به کدوم ایمیلشون می زنی؟ می بینی که تو سایتش ۴ تا ایمیل داره:
Consular E-mail

consyerevan@state.gov (for general inquiries and questions about non-immigrant visas)
IVYerevan@state.gov (for immigrant visa and adoption-related inquiries)
IranIVYerevan@state.gov (for Iranian citizen’s immigrant visa inquiries)
ACSYerevan@state.gov (for inquiries related to American Citizen Services)

به سومی می زنی فقط؟ من می گم به چهارمی بزنید، آنا خودت بزن، به ایمیلای سیتیزن خودشون سریعتر و دقیقتر پاسخ می دن به نظر من. یعنی سرویس به اونا در اولویته تا جایی که من می دونم.

هومن منم دقیقا همین شرایطو داشتم، نخواستم ریسک کنم دادم ترجمه دوباره، اونجام که تحویل دادم قدیمیارو بهم پس داد. به نظر من اینکارو بکن چون اگه قبول نکنن کاملا کارشون قانونیه، نقص می خوری و باید بدی همون ابوظبی ترجمه کنن به قیمت چندین برابر.

اتفاقا ايندفعا من ايميلو زدم و حتي قيد كردم لطفا كپي واسم نفرستين اما بازم كپي فرستادن Sad به نظرم اين ايميلا هيچ كاري پيش نميبره .... مطمعنا كارمنداشون همه ارمنستاني هستن م فقط آفيسراشون آمريكايي .... واقعا يه عده احمق هستن .... آره عزيزم NVC قشنگ جواب ميدن اما اينا انگار هيچي حاليشون نيست ...
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، arian307 ، ارکیده ، الهه سابق ، Tomas ، girl
بچه ها اگه اینا مهرای ترجمه ها رو قبول ندارن پس نباید تاریخ براشون مهم باشه چون تاریخها رو تو مهرا می زنن....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، shadzad ، MONA FB ، Tomas ، girl
میشه دقیقا منبعی رو که ذکر کرده ترجمه ها نباید 6 ماه بیش تر گذشته باشه رو بنویسید. ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، girl
(2013-04-15 ساعت 21:38)shinna نوشته:  ندوستای گلم وقتی رسید نامیر رو میدن سرویس سنتر مشخص میشه?
برای ما یه ایمیل اومده که توش ذکر شده مدارک ما رسیده و گفته 7_10 روز دیگه یه نامه دیگه میاد به همراه فرم I_797 که , البته تو این نامه نوشته شده که مدارکمون برای پروسسینگ میره بنفیت سنتر.
سرویس سنتر ما مشخص شده یا تو نامه بعدی مشخص میشه?
سرویس سنترت همون نشنال بنفیت سنتره که الان توی سایت نزده که این سرویس ینتر اپرووش چقدر طول میکشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
بچه ها کسی میدونه فرم i 134 چه فرمیه؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl
(2013-04-16 ساعت 00:52)ارکیده نوشته:  بچه ها کسی میدونه فرم i 134 چه فرمیه؟

آره عزيزم فرم ساپرت ماليه اسپانسرت بايد پر كنه
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
ولی فکر نکنم اسپانسر ما اینو پر کرده باشه انا جون....اسپانسر ما i864 و 1040 رو پر کرده....راستی ارین جان کجاست ؟کم پیدا شده...حالش خوبه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، arian307 ، Tomas ، girl
(2013-04-16 ساعت 02:51)kamela نوشته:  ولی فکر نکنم اسپانسر ما اینو پر کرده باشه انا جون....اسپانسر ما i864 و 1040 رو پر کرده....راستی ارین جان کجاست ؟کم پیدا شده...حالش خوبه؟

آرين هم بد نيست خوبه .... اين انتظار ديگه خيلي اذيتمون ميكنه .

تو اين وبسايت فرق i134 و i864 رو نوشته

http://www.uscis.gov/USCIS/Resources/F3en.pdf

اينجا نوشته كه اگر فاميل نزديك كه در مورد كيسهاي ما ميشه همسر يا نامزد خودش بتونه ساپرت كنه i134 رو پر ميكنين
اما اگر كس ديگه اي ساپرت ميكنه ( به غير از همسر يا نامزد) بايد i864 رو همراه با فرم سپانسري اون آدم ارسال بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، kamela ، arian307 ، yalda91 ، Tomas ، girl ، سانازی
ارکیده جان این فرم واسه نامزدیا و لاتاریاست. واسه ازدواجیا همون i864

آنا جان مرسی بابت رتبه عزیزم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، kamela ، arian307 ، yalda91 ، Tomas ، girl ، سانازی
(2013-04-16 ساعت 03:54)الهه سابق نوشته:  ارکیده جان این فرم واسه نامزدیا و لاتاریاست. واسه ازدواجیا همون i864

آنا جان مرسی بابت رتبه عزیزم Smile

خواهش ميكنم عزيزم
ببخشيد منظورم دادن اطلاعات اشتباه نيست .... من طبق تجربه ي خودم گفتم ....و البته يه سرچ چند دقيقه اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، kamela ، arian307 ، yalda91 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی
دوستای گلم از نشنال بنفیت سنتر برای ما نامه اومده، پس سرویس سنترمون اونجاست؟
و اینکه تو سایت ب رای اپرو فرم I-130 اصلا این سرویس سنتر وجود نداره که ببینیم اپرو چقدر زمان میبره!!!
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، kamela ، arian307 ، yalda91 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان