کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسی از جوابهاتون بچه ها....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، آناهيتا ، shabnam.84 ، kamela ، arian307 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی
بچه ها دیروز همسرم رفته تکس 2012 رو پر کرده که فرمهای 1040 وw2 رو بگیره که بفرسیم ان وی سی، w2 رو کپیش رو بهش داده گفته اصلش باید پیش ما بمونه بچه هایی که فرستادید اصل فرم w2 رو فرستادید؟کپیش رو بفرسیم مشکلی پیش نمیاد؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، kamela ، arian307 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی
ارکیده جون کپیش رو میشه بفرستی ولی اصلش رو روز مصاحبه باید ببری.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
(2013-04-16 ساعت 10:49)ارکیده نوشته:  بچه ها دیروز همسرم رفته تکس 2012 رو پر کرده که فرمهای 1040 وw2 رو بگیره که بفرسیم ان وی سی، w2 رو کپیش رو بهش داده گفته اصلش باید پیش ما بمونه بچه هایی که فرستادید اصل فرم w2 رو فرستادید؟کپیش رو بفرسیم مشکلی پیش نمیاد؟
آره عزيزم اصل w2 رو حسابدار نگه ميداره
من اين چند ساله كه اينجا هستم و هر سال هم تكس فايل كردم ...هر سال اصل w2 پيش حسابدار ميمونه و كپي w2 همراه ١٠٤٠ به ماها ميدن كه يه مهر client copy داره روش...... كپي اينو من پست كردم و خودشو تو مصاحبه داديم
اينا طبق تجربه ي منه ....
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، kamela ، arian307 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی
راس می گی آنا جون، می گم پس، آخه اصلشم شبیه کپی بود، حتما اصلو نمی دن به ما Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، kamela ، arian307 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی
بچها لطفنننن سوال‌های مربوط به این فرم‌ها رو واین تاپیک فرم‌های سفارت بنویسین.آخه خیلی‌ اطلاعات خوبیه ولی‌ امثال من که وقت نمیکنن اینجا ااا کامل بخونم از دست میدان.

[quote='arian307' pid='308360' dateline='1366024999']
ندا جان واقعا قیافم به کلیر شده ها میخوره؟
نه کلیر نشدم پیگیری هامون هم هیچ نتیجه ای نداره

واقعا از ته دلم واست دعا می‌کنم همین روز‌ها خبر خوب کلیر شدن را بگیری
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، kamela ، arian307 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی
مدارک مربوط به domicil برای کدوم مرحله است؟ان وی سی یا مصاحبه؟ و برای چه ویزاهایی هست؟ما که cr1 هستیم باید این مدارک رو آماده کنیم؟

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی
(2013-04-16 ساعت 14:37)ارکیده نوشته:  مدارک مربوط به domicil برای کدوم مرحله است؟ان وی سی یا مصاحبه؟ و برای چه ویزاهایی هست؟ما که cr1 هستیم باید این مدارک رو آماده کنیم؟

ارکیده جان تاجایی که من میدونم برای همه ویزا های خانوادگی هستش و تو مصاحبه میخوان
البته فکر کنم بتونین برای NVC هم بفرستین ولی تو مصاحبه ازتون میخوان
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی
مهاجرای عزیز من یه سوال فوری دارم. پرونده ی ما الان 4.5 ماهه که در USCIS است. اگر قرار باشه نامه ی RFE (درخواست مدارک و شواهد بیشتر ) را دریافت کنیم. معمولا چقدر به ما زمان میدن تا اون مدارک اعم از عکسِ بیشتر و ... را براشون پُست کنیم؟ کسایی که USCIS ازشون عکس و مدارک بیشتر خواسته بوده تو نامه چی نوشته بوده؟ چه مدت بعد اش اگه مدارک رو براشون پُست نکنیم،کیس expire میشه؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی
صبا جان ما دمیسایل دادیم به ان وی سی..چون خودشون ازمون خاستن که بدیم...یعنی روز مصاحبه باز هم میخان؟2ماه پیش فرستادیم...از ان وی سی هم میره به سفارت دیگه..پس الان دارنش..پس یکی بگه اخه چراااااااااااا توی مصاحبه هم باز میخان؟پس ما کلا ردیم دیگه..ارکیده جون هم که میگه تکس 2012 رو گرفتن و انا جون هم که میگه میدن...اسپانسر ما 2011 رو داد و گفت 2012 رو خیلی ها پر نکردن و قانونی هست و در مصاحبه نمیخان ازتون...ولی انگار میگن 2012 رو بدیم که ما اونم نداریم.....به نظرتون ردیم ما؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، سانازی
کاملا جون تکس2012 رو اگه با خودتون ببرید خیالتون راحته...همسرم از چند تا وکیل پرسیده بود گفته بودن شما حتما باید 2012 رو بفرسید ان وی سی... دیروز تو آمریکا آخرین فرصت file کردن تکس 2012 بود پس مطمئنان اسپانسرتون file کرده ولی شاید درآمد 2012 اسپانسرتون مشکل داره که زیاد راغب نیست بهتون بده.......ولی کاملا جون شما افتادید تو مرحله ای که مرز بین 2012 و 2011 هستید شما چون تکس 2011 رو ان وی سی ازتون خواسته بود شاید دیگه ازتون 2012 نخوان یه زنگ بزنید سفارت بپرسید جواب این سوال رو فقط خودشون می تونن بدن...

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، Tomas ، الهه سابق ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، سانازی
باز هم زلزله..خدایا چرا سر مردم ایران اینقدر بلا میاد....چه بهاری شد
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، battosai ، simi ، ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، yalda91 ، girl ، سانازی
این جبر جغرافیایی که پدر ما رو در اورده ، دست هم بر نمیداره. این سرزمین فرتوت با صدهزار گسل. این ما که آرزو به دلمون موند یه بار یه خبر بخونیم که:
در اثر فلان اتفاق مردم در خیابانهای شهرهای مختلف ایران ساعتها رقصیدند و خندیدند.!!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
اااااخ ارین گفتی....نمیرم اون روز رو ببینم..اااه
پاسخ
کجا زلزله اومده دوباره؟
بچه ها کسی جواب سوال منو نمیدونست؟
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، dinadino228 ، ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، girl ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان