کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
عزیزم .من که هنوز کلیر نشدم مرتب با دوستام قرار می ذارم .دقیقا حالتو می دونم.جلوی خانوادم هم در همه صحنه ها حاضرم به ظاهر می خندم در حالیکه درونم داره فریاد می زنه.فردا شب هم قراره یک سری دوستام بیان شب پیشم بمونن .از گذشته ها خاطره بگیم.خیلی حس بدی هست.می دونم وقتی اسممو تو سایت ببینم هو خوشحالم ولی از اون به بد میشه همش گریه .دیشب به همسرم گفتم اصلا بیا اینجا زندگی کنیم.من نمی یام .بیچاره کپ کرده بود می گفت مگه میشه.همه زندگیم اینجاست.خوب منم همه زندگیم پدرو مادرم هست.اصلا تو شک افتادم.....اینم از مزایای انتظاره
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، سانازی ، ارکیده ، arian307 ، girl ، MONA FB
بچه ها مرسی که اومدین...
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، ارکیده ، arian307 ، girl ، MONA FB
یلدا جان انشالله
وای نگو شادزاد منم فکر کنم ترس اونروز که میرمو همش میکنم که کارم طول میکشهSad الان که نوشتتو می خوندم چشام بارونی شد بابا خوشبحالت که همسرت اینجاست وای خدا اونروزو بیار ولی با صبر و خوشی.وای الان خانوادت چه جورین؟چمدونا حاضره؟وای بچه ها من نمیتونم اخه اونروزو تصور کنم میترسم انگار! چرا مگه دوست ندارم نامزدمو!!؟نمیدونمSad چراااا
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، yalda91 ، shadzad ، ارکیده ، arian307 ، girl
بچه ها قهر نکنیننننن . بیاین مثل همیشه به من دلداری بدینننننننن .یکی بگه آخه من چرا اپرو نمیشمممم؟؟؟ جونمون گرفته شد بخدااا . الان 6 ماهه آزگاره ما اقدام کردیم پیر شدممم تو این راه. نکنه حالا تازه بیاین نقص مدارک به ما بدن که دیگه میمیرم . عمو آرین؟ بچه ها فقط لایک نکنین بیاین بیرون از لاکتون من دلم برا جمع ساده و صمیمیمون تنگ شد . بیاییین دلم گرفت اینجوریRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، ارکیده ، arian307 ، shadzad ، girl
آرین جان ،آنا جان اومدید.خوش آمدید.پس بگید چه خبرها.آرین جان خبر جدیدی نشده؟آپدیت نشدی؟برای من آخرین آپدیت 22 آپریله.شنیدی می گن آنکارا سه شنبه و جمعه ها کلیر می کنه؟من چند بار پرسیدم تورو خدا یکی جوابمو بده دیگه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، ارکیده ، arian307 ، shadzad ، girl ، آناهيتا
بازگشت پیروزمندانه ی خودم رو به عرصه به همه ی دوستان و یاران گرامی مدیران محترم خصوصا لیلی و سعید (جواهر) تبریک میگم.... مونا از شاملوی بزرگ گفت که من و یاد یکی از شعرهاش انداخت که ۵ سال پیش تو وضعیت خیلی فجیعی یکی از بهترین دوستان عمرم به اسم کاظم بم گفت و آبی بود رو اتیش وجودم... واسه شما هم تکرارش میکنم :

تو را چه سود
فخر به فلک بَر
فروختن
هنگامی که
هر غبار ِ راه ِ لعنت‌شده نفرین‌ات می‌کند؟
تو را چه سود از باغ و درخت
که با یاس‌ها
به داس سخن گفته‌ای.
آن‌جا که قدم برنهاده باشی

گیاه
از رُستن تن می‌زند
چرا که تو
تقوای خاک و آب را
هرگز
باور نداشتی.
....
ادامه داره اما شاید تو حوصله ی تاپیکمون نباشه .. بچه ها اگر خواستین سرچ کنین و بقیش رو بخونین چون یه خورده طولانیه...

.....

شنیدم دینا داره میره مصاحبه... تو با استادت(فاضل Big Grin ) کارت تموم شد ؟؟ درسات و خوندی؟؟؟ شنیدم قراره مصاحبه رو انگلیسی انجام بدی....
الاهه هم تا جایی که میدونم رهسپار شده گویا اما از اونجایی که میخواد سوپرایزمون کنه فقط وقتی میاد اینجا که خبر ویزای یه ضرب رو بمون بده...
.... از همه ی دوستانی که انقدر به من لطف داشتن.. محبت کردن ... منت گذاشتن .. خواهری و برادری کردن ... شرمندمون کردن و با مسیج هاشون من و دوباره دعوت کردن ممنونم...
اگر اعضای سایت رو ۱۰۰ نفر در نظر بگیریم ۹۹ نفر انسان هایی با کمالات و فهمیده و مهربونی هستن و من این ٪۹۹ رو مثل خواهر ها و برادر های خودم دوست دارم و مخلص همشونم هستم ...
کیه که موافق باشه این تاپیک و بکنیم ۸۰۰ صففففففحه؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، yalda91 ، poram ، shadzad ، ارکیده ، girl ، battosai ، mercedeh2011 ، simi ، shabnam.84 ، kamela ، mohajer13 ، Hedieh20 ، آناهيتا ، MONA FB
بچه ها من اگه نامه تکمیل مدارکم از ان وی سی بیاد کلییییییییییییییی خوشحال می شم اصلا هم دلم تنگ نمی شه بابا پیر شدیم خونه مامان بابامون نا سلامتی 1 ساله عقد کردم هنوز خونه بابام هستم مردم از بلا تکلیفی از وقتی که عقد کردم 1 دونه روسری هم نخریدم همش می گم دیگه می خوام برم بارم سبک باشه میرم اونجا خرید می کنم... به خدا روزی که بخوام برم تو فرودگاه 10 کیلو شیرینی خامه ای 10 کیلو ام شیرینی خشک (چون خودم خامه ای دوست ندارم)پخش میکنم اصلا هم گریه نمی کنم اصلا هم دلم تنگ نمی شه(البته فقط اون لحظه دلم تنگ نمی شه بعدش رو نمی دونم ولی سعی می کنم که تنگ نشه)اخه دیگه بچه نیستیم باید بریم دنبال زندگیمون....تحمل دلتنگی از این بلاتکلیفی خیلی بهتره به خدا....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، Saeedv13 ، shadzad ، poram ، arian307 ، yalda91 ، girl ، simi ، آناهيتا ، MONA FB
نه سانازی چمدونا که آماده نیس، فقط اتاقمو دارم زیرو رو می کنم و تکلیف همه چیزامو روشن می کنم، چیزایی که می خوام ببرم و مشخص کردم تا حدودی، ولی اگه لباس عروسو از اینجا بخوام بخرم که کلی جا کم میاد، هنوز معلوم نیس، چون آخرای مٍی می رم وقت دارم فعلن، اصلن نمی شه بست چمدونو تا روزای آخر، اندازه ۱۰ تا چمدون فعلن کنار گذاشتم باز باید غربال کنم Big Grin نامزدمم تهدید کردم با چمدون خالی بیاد خودم پر کنم Big Grin
خانواده ام چیزی نمی گن از رفتن، کلن به روی هم نمیاریم، راس می گی امیدوارم اون روز آخر به خوبی بیاد و خیلی سخت نباشه Sad عزیزم معلومه که دوسش داری، توام طبیعیه حست، هممون همسرامونو دوس داریم ولی خب وابستگی به خانواده رو کاریش نمیشه کرد.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، سانازی ، yalda91 ، ارکیده ، girl ، simi ، shabnam.84 ، MONA FB
خوش اومدی آرین جان.خوب هستید؟آنا خوبه .خدارو شکر بابت اینکه بچه ها اومدن ودوباره دوستها دور هم هستند وبا هم درد دل می کنن.به ما عضوهای جدید هم اجازه حرف زدن می دن.
مونا جان فکر کنم رفتی به مادر شوهرت برسی نه؟بهت خوش بگذره ولی اینجا هم بیا بگو چیکار می کنی.
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، poram ، ارکیده ، shadzad ، girl ، آناهيتا ، MONA FB
الهی قوربونش بلم ارکیده جونم خدا زود راهیش کن نمی خواد گریه کنه بزلگ شده بالامWink نمیدونم که انگار من که ته تغاریم بزرگ نمیشم
ارییییییییییییییییین plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz فهمیدی که؟!Sad
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، shadzad ، girl ، simi ، shabnam.84
جواب دادم سانازی جان.. پیامت رو چک کن.... Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، yalda91 ، shadzad ، girl
(2013-04-25 ساعت 00:44)سانازی نوشته:  الهی قوربونش بلم ارکیده جونم خدا زود راهیش کن نمی خواد گریه کنه بزلگ شده بالامWink نمیدونم که انگار من که ته تغاریم بزرگ نمیشم
ارییییییییییییییییین plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz فهمیدی که؟!Sad

آره عزیزم .ولی مطمئن هستم ارکیده جان از ما بیشتر دلتنگی می کنه .هر چی نزدیک تر می شیم .دلتنگی بیشتر هست.البته منم خیلی سختمه .عزیزم من که 2 سال هست که عقد کردم.یک ساله عروسی گرفتم .8 روز دیگه هم سالگرد ازدواجمه .قراره اگه تا اون موقعه کلیر نشم با دوستام با عکس همسرم بریم غیابی جشن بگیریم.اینم عاقبت ماست دیگه چیکار کنیم.Big GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، battosai ، shadzad ، girl ، MONA FB
(2013-04-25 ساعت 00:51)arian307 نوشته:  جواب دادم سانازی جان.. پیامت رو چک کن.... Wink

ممنون دیدم ولی بازم باز نکرد یاهو نمیدونم چیکار کنم اووه حالا من از کجا بدونم چی مشخصات داده بودم روزی که ایمیل باز کردم وایی invalid ID مینویسهSad
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، girl
یلدا جون دست رو دلم نذار من 10 ساله دارم مصیبت دوری می کشم....حالا نمی خوام بحث رو باز کنم...ولی راست میگی شاید منم نزدیکای رفتنم بشه دلتنگیام شروع بشه الان داغم نمی فهمم....Big Grin
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، arian307 ، سانازی ، shadzad ، girl ، MONA FB
بازم دلم گرفته گریم اختیاری نیست گریم اختیاری نیست آخه جز گریه منو کاری نیست یه عمر از محبت بی نصیبم ای خدا من غریبم ای خدا چرا جز غصه منو یاری نیست اگه عشق همینه اگه زندگی اینه نمیخوام چشمام دنیا رو ببینه ....
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، arian307 ، سانازی ، shadzad ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان