موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم .من که هنوز کلیر نشدم مرتب با دوستام قرار می ذارم .دقیقا حالتو می دونم.جلوی خانوادم هم در همه صحنه ها حاضرم به ظاهر می خندم در حالیکه درونم داره فریاد می زنه.فردا شب هم قراره یک سری دوستام بیان شب پیشم بمونن .از گذشته ها خاطره بگیم.خیلی حس بدی هست.می دونم وقتی اسممو تو سایت ببینم هو خوشحالم ولی از اون به بد میشه همش گریه .دیشب به همسرم گفتم اصلا بیا اینجا زندگی کنیم.من نمی یام .بیچاره کپ کرده بود می گفت مگه میشه.همه زندگیم اینجاست.خوب منم همه زندگیم پدرو مادرم هست.اصلا تو شک افتادم.....اینم از مزایای انتظاره
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها مرسی که اومدین...
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جان انشالله
وای نگو شادزاد منم فکر کنم ترس اونروز که میرمو همش میکنم که کارم طول میکشه
الان که نوشتتو می خوندم چشام بارونی شد بابا خوشبحالت که همسرت اینجاست وای خدا اونروزو بیار ولی با صبر و خوشی.وای الان خانوادت چه جورین؟چمدونا حاضره؟وای بچه ها من نمیتونم اخه اونروزو تصور کنم میترسم انگار! چرا مگه دوست ندارم نامزدمو!!؟نمیدونم
چراااا
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
آرین جان ،آنا جان اومدید.خوش آمدید.پس بگید چه خبرها.آرین جان خبر جدیدی نشده؟آپدیت نشدی؟برای من آخرین آپدیت 22 آپریله.شنیدی می گن آنکارا سه شنبه و جمعه ها کلیر می کنه؟من چند بار پرسیدم تورو خدا یکی جوابمو بده دیگه؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من اگه نامه تکمیل مدارکم از ان وی سی بیاد کلییییییییییییییی خوشحال می شم اصلا هم دلم تنگ نمی شه بابا پیر شدیم خونه مامان بابامون نا سلامتی 1 ساله عقد کردم هنوز خونه بابام هستم مردم از بلا تکلیفی از وقتی که عقد کردم 1 دونه روسری هم نخریدم همش می گم دیگه می خوام برم بارم سبک باشه میرم اونجا خرید می کنم... به خدا روزی که بخوام برم تو فرودگاه 10 کیلو شیرینی خامه ای 10 کیلو ام شیرینی خشک (چون خودم خامه ای دوست ندارم)پخش میکنم اصلا هم گریه نمی کنم اصلا هم دلم تنگ نمی شه(البته فقط اون لحظه دلم تنگ نمی شه بعدش رو نمی دونم ولی سعی می کنم که تنگ نشه)اخه دیگه بچه نیستیم باید بریم دنبال زندگیمون....تحمل دلتنگی از این بلاتکلیفی خیلی بهتره به خدا....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
نه سانازی چمدونا که آماده نیس، فقط اتاقمو دارم زیرو رو می کنم و تکلیف همه چیزامو روشن می کنم، چیزایی که می خوام ببرم و مشخص کردم تا حدودی، ولی اگه لباس عروسو از اینجا بخوام بخرم که کلی جا کم میاد، هنوز معلوم نیس، چون آخرای مٍی می رم وقت دارم فعلن، اصلن نمی شه بست چمدونو تا روزای آخر، اندازه ۱۰ تا چمدون فعلن کنار گذاشتم باز باید غربال کنم
نامزدمم تهدید کردم با چمدون خالی بیاد خودم پر کنم ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
خانواده ام چیزی نمی گن از رفتن، کلن به روی هم نمیاریم، راس می گی امیدوارم اون روز آخر به خوبی بیاد و خیلی سخت نباشه
عزیزم معلومه که دوسش داری، توام طبیعیه حست، هممون همسرامونو دوس داریم ولی خب وابستگی به خانواده رو کاریش نمیشه کرد.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
خوش اومدی آرین جان.خوب هستید؟آنا خوبه .خدارو شکر بابت اینکه بچه ها اومدن ودوباره دوستها دور هم هستند وبا هم درد دل می کنن.به ما عضوهای جدید هم اجازه حرف زدن می دن.
مونا جان فکر کنم رفتی به مادر شوهرت برسی نه؟بهت خوش بگذره ولی اینجا هم بیا بگو چیکار می کنی.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
الهی قوربونش بلم ارکیده جونم خدا زود راهیش کن نمی خواد گریه کنه بزلگ شده بالام
نمیدونم که انگار من که ته تغاریم بزرگ نمیشم
ارییییییییییییییییین plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz فهمیدی که؟!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-25 ساعت 00:51)arian307 نوشته: جواب دادم سانازی جان.. پیامت رو چک کن.... ![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
ممنون دیدم ولی بازم باز نکرد یاهو نمیدونم چیکار کنم اووه حالا من از کجا بدونم چی مشخصات داده بودم روزی که ایمیل باز کردم وایی invalid ID مینویسه
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
بازم دلم گرفته گریم اختیاری نیست گریم اختیاری نیست آخه جز گریه منو کاری نیست یه عمر از محبت بی نصیبم ای خدا من غریبم ای خدا چرا جز غصه منو یاری نیست اگه عشق همینه اگه زندگی اینه نمیخوام چشمام دنیا رو ببینه ....