کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-04-25 ساعت 01:06)alisarvareharchiabi نوشته:  بازم دلم گرفته گریم اختیاری نیست گریم اختیاری نیست آخه جز گریه منو کاری نیست یه عمر از محبت بی نصیبم ای خدا من غریبم ای خدا چرا جز غصه منو یاری نیست اگه عشق همینه اگه زندگی اینه نمیخوام چشمام دنیا رو ببینه ....

علیرضا جان دیگه واقعا با این شعر باید گریه کنم نمیشه.Tongue
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، arian307 ، battosai ، shadzad ، girl ، آناهيتا
علیییییییییییییییییییییی؟مطمئنی نمی خوای چشمات دنیا رو ببینه؟؟؟؟؟Wink
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، arian307 ، shadzad ، girl ، yalda91 ، battosai ، آناهيتا
یکی علی رو بگیره الان خودکشی میکنه Big Grin.... کسی که نمیتونه بغلت کنه پسر.... بیا بقل خودم.. باید بریم عروس خانوم و اماده کنیم و کم کم بفرستیمت بری Big Grin ... چه کردی اخر؟ به کجا رسیدی؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، girl ، yalda91 ، mercedeh2011 ، battosai ، MONA FB
آرین فکر کن خودکشی کنه پسرمون تازه عاشق شده...الان این حالشم اثرات شاید نیم ساعت حرف نزدن با عروس خانومه....

جودی جونم خوش اومدی عزیزم...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، arian307 ، battosai ، shadzad ، آناهيتا ، MONA FB
ارکیده جان حرف زدن به خدا بدتره دلتگی آدمو زیاد می کنه.اگه ویدیویی باشه که بهتر.ما خانومها بهتر درک می کنیم .این برادران گرامی که باز تحملشون بیشتره
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، girl
(2013-04-25 ساعت 01:08)yalda91 نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 01:06)alisarvareharchiabi نوشته:  بازم دلم گرفته گریم اختیاری نیست گریم اختیاری نیست آخه جز گریه منو کاری نیست یه عمر از محبت بی نصیبم ای خدا من غریبم ای خدا چرا جز غصه منو یاری نیست اگه عشق همینه اگه زندگی اینه نمیخوام چشمام دنیا رو ببینه ....

علیرضا جان دیگه واقعا با این شعر باید گریه کنم نمیشه.Tongue

درود یلدا خانوم یه سوال الان این علیرضا کیه ! ؟ Smile)))) ما یه بار یه هورا گفتیم Smile))) آقا تمام تایپیک ها الان دارن میگن Smile)))) یه بار هم شاپرک به ما گفت علیرضا ... Smile))))) .... ( اسم من فقط علی هست یلدا خانوم) Smile))))

(2013-04-25 ساعت 01:08)ارکیده نوشته:  علیییییییییییییییییییییی؟مطمئنی نمی خوای چشمات دنیا رو ببینه؟؟؟؟؟Wink

نه بابا میخوام ببینم تقصیره آهنگه ...

(2013-04-25 ساعت 01:09)arian307 نوشته:  یکی علی رو بگیره الان خودکشی میکنه Big Grin.... کسی که نمیتونه بغلت کنه پسر.... بیا بقل خودم.. باید بریم عروس خانوم و اماده کنیم و کم کم بفرستیمت بری Big Grin ... چه کردی اخر؟ به کجا رسیدی؟

هیچی اصلن میدونی احساس بدی دارم اصن یه وضعییییی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، arian307 ، ارکیده ، simi ، آناهيتا
منم خیلی‌ خوشحالم که بازم همه دوره همیم Smile

من دیر اومدم همهٔ این پستای جدید رو خوندم ولی‌ یه چیزی رو می‌خوام به بچهای جدیدتر بگم ولی‌ واقعا قصدم کش‌دار کردن بحث نیستش.. خیلی‌ وقت پیش یه مشکلی‌ تو این تاپیک پیش اومد که نقطه‌ی مرکزش تقریبا من بودم و بچها و مدیران به من کمک کردن و اون موضوع حل شد. اگه طرفداری و حمایت بچها نبود شاید اون مشکل برای من جدی میشد چون ساده لوحانه داشتم به کسی‌ که تظاهر به دوستی‌ میکرد اعتماد می‌کردم این موضوع خیلی‌ با موضوع پیش اومده متفاوته ولی‌ دوستای خوبم به من کمک کردن.. اون روز چون من گفتم آنا جون منظوری نداشته ۲-۳ تا پیام خصوصی گرفتم که چرا تو طرفداری کردی هر کسی‌ مشکلشو خودش حل می‌کنه ولی‌ اینطور نیست.. دوستای خوبم هر موقع حس کردید یکی‌ از دوستاتون حتا تو محیط مجازی دچار مشکلی‌ شده کمکش کنید.. اگه همین حمایتا نباشه اینجا اینقدر صمیمی‌ نمیمونه.

از مدیران محترم بخاطر وقتی‌ که می‌ذارن کامل تشکر رو دارم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Saeedv13 ، shadzad ، yalda91 ، arian307 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، simi ، shabnam.84 ، kamela ، ASALI ، آناهيتا ، Hedieh20 ، MONA FB
اشتباه لپی بود.علی جان .به قول دوستم میگه چون اسمم همسرت علیرضاست همه اسمارو اشتباه می گی .خدایش درسته .:-(((((((((
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، girl ، shadzad ، ارکیده ، MONA FB
(2013-04-25 ساعت 00:24)yalda91 نوشته:  آرین جان ،آنا جان اومدید.خوش آمدید.پس بگید چه خبرها.آرین جان خبر جدیدی نشده؟آپدیت نشدی؟برای من آخرین آپدیت 22 آپریله.شنیدی می گن آنکارا سه شنبه و جمعه ها کلیر می کنه؟من چند بار پرسیدم تورو خدا یکی جوابمو بده دیگه؟

عزيزم انقدر نگران نباش .... اپديتا قانون خاصي نداره .... من هر روز صبح ساعت ١١-١٢ به وقت كاليفرنيا چك ميكنم سايتو ... فكر كنم هر چي كه هست از آمريكا آپديت ميشه چون معمولا صبح آمريكا شب ايران كليرنسو اعلام ميكنن
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، girl ، battosai ، ارکیده ، kamela ، arian307 ، poram
دوستاي خوبممم سلاااااام
من امروز صبح رسيدم تهران و خونه مادرشوهرم بودم خيليييي خوش گذشت اما از دوستان شنيدم اينجا چه خبر بوده دلم نميخواست بدون جودي و شيما و اركيده و ساناز و آرين و آناهيتاي عزيزم پستي بزارم
از ليلي و عمو سعيد عزيز ممنونم كه مديريت رو سايت ميكنن و با تجربه اي كه دارن حق رو از ناحق تشخيص ميدن ، ديگه بحث رو ادامه نميدم و از ساناز خواهش ميكنم منو نكشه :-) ساناز جونم ايشالا ١٥/٢٠ روز ديگه ميام و قول ميدم بيام تبريز پيشت
اركيده نامه تكميل مداركت اومدبايد بريم هايپر ازون چاي خوشمزه ها بهم بدي :-) الهه بي خبر رفت و دست پر مياد بهتون قول ميدم ، شيما من هنوز مصاحبه نرفته دلم از اينكه قراره از فاميلام دور بشم ميگيره امشب تولد بوديم با فاميلامون ١٠ بار اشك جلو چشمامو گرفت كه سال بعد سيمي بين اينا نيست اما راهي هست كه خودمون انتخابش كرديم ...
و آرين كلير شو ديگه ه ه ه :-///
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، battosai ، آناهيتا ، mercedeh2011 ، shadzad ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، yalda91 ، arian307 ، laili ، ارکیده ، poram ، Hedieh20
سلام به همه ی دوستای خوب خودم. من یه چیزایی در مورد بحث های چند روز پیش شنیدم و اصلا هم نمیخوام بدونم جریان چی بوده

اما خوشحالم که دوباره همه دور هم جمع شدیم و مثل همیشه در مورد مهاجرت و موضوع های دیگه صحبت میکنیم. من این تاپیک رو واقعا دوست دارم اولین
باری که اینجا پست گذاشتم هنور صفحه ها به 50 هم نرسیده بود.امیدوارم همینطور خوب ادامه پیدا کنه.

بقیه تاپیک ها رو هم گاهی میخونم و دوست دارم. مخصوصا بچه های لاتاری رو. شور و امیدی که تو وجودشون هست آدم و به وجد میاره.

ایشالا هرکی هرچی که میخواد و براش خوبه بدست بیاره....... برای بچه های ویزای ازدواج و نامزدی هم مثل خودم آرزو میکنم هرچه زودتر این دوری و انتظار

برای همه به خوبی تموم بشه......

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، yalda91 ، shadzad ، arian307 ، Saeedv13 ، ارکیده ، poram ، girl ، Hedieh20
سلام دوستای گل و مهربونم..بچه ها دقیقا از روزی که اینجا وضعیتش به هم ریخت روز اولش که اینقدررررر که به خاطر ناراحتی ارین و انا ناراحت بودم که نیومدم و از روز دوم هم اینترنتم به طور کامل قطع شد..مال خواهرم و برادرم اینا و شرکت همسرم هم قطع شده..همین الان دیدم وصله و زود اومدم سر بزنم..میگن تا ا ن ت خ ا ب ا ت همینه اوضاع....اومدم بگم ارین جان خیلللی خوشحالم که اینجایی و سرحالی..عین یک برادر دوستت دارم و همیشه دارم برات دعا میکنم...راستش فقط الان اومدم ببینم بهتری یا نه که دیدم شکر خدا خوبی...الاهه هم که مثل اینکه رفته و براش ارزوی موفقیت دارم..برای همه شما دوستای نازنینم بهترینا رو میخام.....ببخشید اگه پیام خصوصی هاتون رو جواب ندادن..اوضاع اینترنتم هنوزم خیلی خرابه....راستی عمو سعید شوهر من هم خیلی از انکارا خوشش اومده...از استانبول اصلا خوشش نمیاد ولی خیلی از انکارا خوشش اومده..اونقدر که میگخ یک خونه میخره اونجا...خدا به دادمون برسه...به جای اینکه بریم امریکایی بشیم داریم میریم ترکیه ترک بشیم.....راستی بچه ها من هنوز در به درررررر دنبال اسپانسر هستم...اگر دیدین کسی با گرفتن پولی این کار رو میکنه لطفا به من خبر بدین...دوستون دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، battosai ، yalda91 ، shadzad ، arian307 ، Saeedv13 ، ارکیده ، girl
(2013-04-25 ساعت 16:46)kamela نوشته:  سلام دوستای گل و مهربونم..بچه ها دقیقا از روزی که اینجا وضعیتش به هم ریخت روز اولش که اینقدررررر که به خاطر ناراحتی ارین و انا ناراحت بودم که نیومدم و از روز دوم هم اینترنتم به طور کامل قطع شد..مال خواهرم و برادرم اینا و شرکت همسرم هم قطع شده..همین الان دیدم وصله و زود اومدم سر بزنم..میگن تا ا ن ت خ ا ب ا ت همینه اوضاع....اومدم بگم ارین جان خیلللی خوشحالم که اینجایی و سرحالی..عین یک برادر دوستت دارم و همیشه دارم برات دعا میکنم...راستش فقط الان اومدم ببینم بهتری یا نه که دیدم شکر خدا خوبی...الاهه هم که مثل اینکه رفته و براش ارزوی موفقیت دارم..برای همه شما دوستای نازنینم بهترینا رو میخام.....ببخشید اگه پیام خصوصی هاتون رو جواب ندادن..اوضاع اینترنتم هنوزم خیلی خرابه....راستی عمو سعید شوهر من هم خیلی از انکارا خوشش اومده...از استانبول اصلا خوشش نمیاد ولی خیلی از انکارا خوشش اومده..اونقدر که میگخ یک خونه میخره اونجا...خدا به دادمون برسه...به جای اینکه بریم آمریکایی بشیم داریم میریم ترکیه ترک بشیم.....راستی بچه ها من هنوز در به درررررر دنبال اسپانسر هستم...اگر دیدین کسی با گرفتن پولی این کار رو میکنه لطفا به من خبر بدین...دوستون دارم

کاملیا جان .یه تاپیکی هست که اگه اسپانسر نداریم چیکار کنیم.اونجا شاید بتونی راه حلی پیدا کنی.راستی یه چیزی خودت نمی تونی بری اونجا یه ملکی چیزی بگیری؟اونو ساپورت مالیت نشون بدی؟یا یه پلن سرمایه گذاری.یه شرکت کوچیکی بزنی.یا با کسی که می خواد شرکت بزنه همکاری کنی/اینا فکرهایی بود که به ذهنم رسید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، arian307 ، kamela ، ارکیده ، آناهيتا ، poram ، girl
آره کاملیا جون این تاپیکو بخونی شاید مفید باشه برات. البته برای لاتاریاس بیشتر و خب شرایطشون با ما فرق داره.
تاپیک نداشتن اسپانسر و راه حل ها:
http://mohajersara.com/thread-5730.html?...ht=اسپانسر
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، ارکیده ، poram ، girl ، yalda91
یلدا جونننم وشیما جوونم من هرروز به این تاپیک سر میزنم..ولی اونجا هیچ راه حلی برای ماها پیدا نمیشه..شرایط اسپانسر اونا زمین تا اسمون با مال ما فرق داره و خیلی راحت تره...درمورد خرید خونه باید بگم تنهایی سخته از پس این کارا بر بیام...برای کسی که زبان بلد نیست خیلی سخته این کارا....من اول باید تا جایی که میشه دنبال اسپانسر باشم...خیلی هم پیدا کردنش سخته.....داغوووونم یعنی....ازتون ممنونم عزیزای دلم که اینقدر مهربونید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، shabnam.84 ، poram ، girl ، sadeghi897 ، yalda91 ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان