موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
من با عمو سعید کاملن موافقم، جدن این ضعفه اگه این همه پیشینه ی این تاپیک رو فدای ۴ صفحه بحث کرد، یه نگا به شماره صفحه بندازین، واقعن به خاطر چی نیایم بچه ها؟ چرا اصلن اجازه بدیم یه تاپیک این شکلی به خاطر همچین اتفاقی فعالیتش کم شه؟ اگه کسی رو بینمون نمی خوایم همون طوری که سعید گفت می تونیم ایگنورش کنیم،
خب دیگه بیاین از این چند روزتون بگین، چی کارا می کنین؟ من که کم کم دارم پک می کنم، هر چند روز یه بار بغضم می گیره یاد دوری از خونواده میفتم ولی جلو خودمو می گیرمو همش جلوشون می خندم و سعی می کنم شادشون کنم.
الهه جون اگه رفتی امیدوارم دست پر برگردی که یه شادی بزرگ به هممون می دی، دینا هم که نزدیکه بره، به امید اینکه این یکی دو هفته دو تا ویزای یه ضرب داشته باشیم، هوراااااا
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اگر دیگر پای رفتن مان نیست،
باری
قلعه بانان
این حجت با ما تمام کرده اند
که اگر می خواهید در این دیار اقامت
گزینید
می باید با ابلیس
قراری ببندید!
- احمد شاملو
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
من مردهء همبستگی و اتحادم .
شادزاد جان امیدوارم همیشه موفق باشی و سفر خوبی رو برات ارزو میکنم و زندگی عالی با همسرت .
الهه هم ایشالله دست پر میاد .
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی سعید خان . خدا عمرت بده
CR1
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی عمو سعید.واقعا جای آرین جان خالی هست .آنا جون .الهه عزیز که هر روز یادشمو دعا می کنم مثل ما نشه.جودی عزیز که به معنای واقعی پیشکسوت هست.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
به من میگن مونا قهر نکن !
آرین هم رفته هوا خوری زن کدومه ؟
منتظریم بیاد خبر کلیر شدنشو بده .
CR1
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-24 ساعت 23:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-24 ساعت 23:40 توسط yalda91.)
بچه ها یه چیزی بپرسم.برای کلیر شدن بچه های ازدواجی تاحالا شده بیشتر از 3 ماه طول بکشه؟بچه های لاتاری یه پست گذاشتن بالای 100 روز انتظار برای آنکارا .خیلی حالم بد شد.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-24 ساعت 23:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-24 ساعت 23:45 توسط MONA FB.)
ضمنا همه قسمتها واسه خودته عمو سعید . این حرفا کدومه ؟
یلدا جون ایشالله زود ویزاتو بگیری با اولین پرواز بپری بری .
وااای
من دیشب رفته بودم مادر شوهرم رو از فرودگاه بیارم . از امریکا اومده 1 -2 ماه میمونه . تو راه همش داشتم به رفتنم فکر میکردم .
نمیدونم ، هم حس خیلی خوبیه ، هم اون قسمت دوریش حس بدیه .
اگه این وقت مصاحبه رو میدادن ، پشت بندش هم ویزا ، من میتونستم باهاش برگردم محشر بود .
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-25 ساعت 00:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-25 ساعت 00:14 توسط shadzad.)
یلدا جونم نترس بعضی کیس ها استثناست، امیدوارم همین روزا بیای خبر خوبتو بدی
زندگی همینه دیگه، با اینکه ویزارو می گیری بال در میاری همزمان یاد دل کندنا میفتی دلت هرری می ریزه، دیشب با بهترین دوستم رفته بودم بیرون، از وقتی برگشتم از ترکیه هی به هر بهونه ای میریم بیرون که بیشتر با هم باشیم روزای آخر، به روی همم نمی یاریم چرا، فقط دنبال بهونه ایم، من کلن سعی می کنم حرف رفتنو دم رفتن بزنمو زیاد بهش فک نکنم، ولی یهو تو رستوران که نشسته بودیم یه آهنگ گذاشته بود که خیلی ته دلمونو خالی کرد، هی اومدم حرفای مسخره بزنم چیزی یادمون نیاد، دوستمم همینطور، ولی یه جای آهنگ دیگه نشد، یهو سکوت شد، هر کاری کردم برای چند ثانیه انگار حرفم نمی یومد، چند ثانیه به هم خیره شده بودیم و به یه چیز فک می کردیم، یهو بغض هر دومون شکستو همون وسط زار زار تو بغل هم گریه کردیم، فک کنم مردم فک کردن دیوونه ایم که یه لحظه قهقهه خندمون اونجارو بر می داره چند دقیقه بعدش گریه... خیلی حالم گرفته ست یادش میفتم. همه دلخوشیم اینه لا اقل موقع خداحافظی با خانواده نامزدم پیشمه و با هم میریم و می تونه آرومم کنه...
عموسعید موافقم شهر باحالیه آنکارا، ما که با بچه هایی که اونجا با هم آشنا شدیم(که بیشتر لاتاری بودن) واقعن خوش گذروندیم، جوری که ازسفرای تفریحیم با حال تر شد، یکی از بهترین سفرام بود.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو