کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
یا این یکی

666 سه تا شیش داره مال پارسال بود امسال مد شده:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

۷۷۷ سه تا هفت داره ...
زمستونا خیابونا برفداره...
صابون که به دست بمالی کف داره...
ایران و اینجوری نبین نفت داره...
نونوایی محلمون صف داره...
آهنگای قدیمی توش دف داره...
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، sadeghi897 ، ارکیده ، shadzad ، girl
بچه ها همه گی خوبین؟ من از دیروز صبح تا الان فرصت نکردم سر بزنم و پست ها رو خوندم. امیدوارم همه این روزای سخت و با خوبی پشت سر بگذاریم و آینده ی خوبی رو بسازیم. و قدر این دوستیها و کمک های خالصانه رو بیشتر بدونیم.

عمو سعید تبریک میگم بابت ویزا. ایشالا کنار خانواده زندگی خوبی رو اونجا شروع کنید. شاد باشید Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، Saeedv13 ، mhy_1985 ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، shadzad ، leila.e
(2013-04-24 ساعت 00:10)shabnam.84 نوشته:  بچه ها همه گی خوبین؟ من از دیروز صبح تا الان فرصت نکردم سر بزنم و پست ها رو خوندم. امیدوارم همه این روزای سخت و با خوبی پشت سر بگذاریم و آینده ی خوبی رو بسازیم. و قدر این دوستیها و کمک های خالصانه رو بیشتر بدونیم.

عمو سعید تبریک میگم بابت ویزا. ایشالا کنار خانواده زندگی خوبی رو اونجا شروع کنید. شاد باشید Smile

خوش اومدی شبنم جان. من خوبم و امیدوارم شما و همسر محترم ات هم خوب باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84
به به،،،، به سلامتی و میمنت و مبارکی... خیلی خیلی زیاددد تبریک میگم آقای عمو سعید.......
چی شده؟!؟ چه خبره؟؟ کی با کی دعوا کرده!؟؟!
هیچی بی خیال، خاطرات بد دیگه تعریف کردن نداره، حالا!
همگی خوب هستین؟
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، shinna ، mercedeh2011 ، shadzad ، Saeedv13 ، ارکیده ، leila.e ، battosai ، mhy_1985 ، MONA FB ، shabnam.84
خیلی وقت بود به این تاپیک نیومده بودم ..بچه های قدیمی تر ممکنه بدونن دقیقا بعد از جریان رویا دیگه اینجا نیومدم .برای همین هیچکدومتون رو نمیشناسم که بخوام با تعصب برخورد کنم .وقتی سعید عزیز توی تاپیک مدیران مطرح کرد که اینجا چه خبره به دلیل گرفتاری که خودش داره از ما خواست حواسمون به این تاپیک باشه اومدم پستها رو خوندم و واقعا متاسف شدم .(پستها از دید کاربران عادی قابل رویت نیست ولی مدیران امکان دسترسی به اون رو دارن )
نمیخوام بگم کی مقصره و قصد قضاوت هم ندارم .نگرانیهای همتون قابل درکه ولی این باعث نمیشه هر چیزی دلتون میخواد توی تاپیک عمومی مطرح کنین .اگه مشکلی دارین با هم توی پیام خصوصی هر چی دلتون میخواد بگین ولی به قول عمو سعید اینجا مثلا یه محیط فرهنگیه که تحت هیچ شرایطی اجازه نمیدم با فروم های زرد اشتباه گرفته بشه .
مدیریت از روش دیکتاتوری رو اصلا برای "مهاجرسرا "نمیپسندم ولی به دلیل زیاده روی هائی که در این تاپیک شده در صورت ادامه ی بحث تاپیک رو قفل میکنم و کاربران خاطی رو برای همیشه محروم میکنم .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، ارکیده ، leila.e ، simi ، battosai ، shadzad ، shinna ، mhy_1985 ، Saeedv13 ، mercedeh2011 ، ASALI ، yalda91 ، girl ، shabnam.84
لیلی خانوم و سعید عزیز سلام
همونطور که مستحضرید من فقط میخواستم اون پستی که به آمریکاییها توهین شده بود پاک بشه که الحمدالله شد. بخاطر همینم وایسادم جنگیدم. آقا سعید هم میدونه من قصد رفتن داشتم ولی بدلایلی که خود سعید هم برام نوشت موندم. بالاخره مهم نیست چی شد مهم این بود که ثابت بشه اون پست، پستی بوده که باید پاک میشده و وقتی که پاک شد دیگه حرفی ندارم چون به هدفم رسیدم.

دیگه ام علاقه ای به فعالیت تو این تاپیک ندارم. تو این مدتی که هستم تو سایت میرم تو تاپیک ازدواج تا اگه کسی در آینده از بچه های جدید سوالی راجع به ویزای ازدواج داشتن اونجا سوالاشونو بپرسن و جواب میدم.

از زحمات شما مدیران محترم هم سپاسگذاری میکنم.

محمد
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها چه خبرها؟آرین جان خبری شد از کلیر شدن؟
کاملیا جان چه طوری تونستی تصمیم بگیری؟از الهه کسی خبری داره؟خیلی نگرانم .امیدوارم با دست پر برگرده ودلمونو شاد کنه.راستی بچه ها تو کلیرنس بچه های لاتاری ،بچه ها می گن که سه شنبه ها وجمعه ها سایت آنکارا updateمیشه وشماره های جدید می زنه .من تا حالا دقت به روز نکردم.کسی چیزی می دونه؟4 زوه دیگه 3 ماه از مصاحبم می گذره .:-))))))))
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shadzad ، ارکیده ، girl ، kamela
آقای محمد من پست شما رو عدم تائید کردم چون خطاب به عمو سعید نوشته بودید میتونستید توی پیام خصوصی هم بهشون توضیح بدین ..تعجب میکنم که با وجود درخواستی که من و عمو سعید از شما داشتیم در صورت ادامه ندادن بحث همچنان شما بحث رو ادامه میدید ..
باور کنید من وقت اینکه اینجا بیام تا پست عدم تائید کنم و مثل مدیر مهدکودک مواظب باشم تا بچه ها مشکلی پیدا نکنن رو ندارم در صورت ادامه علی رغم میل باطنیم از امکانات مدیریتی ام استفاده میکنم .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، MONA FB ، shadzad ، battosai ، ارکیده ، yalda91 ، mercedeh2011 ، girl ، arian307 ، kamela
(2013-04-24 ساعت 21:46)laili نوشته:  آقای محمد من پست شما رو عدم تائید کردم چون خطاب به عمو سعید نوشته بودید میتونستید توی پیام خصوصی هم بهشون توضیح بدین ..تعجب میکنم که با وجود درخواستی که من و عمو سعید از شما داشتیم در صورت ادامه ندادن بحث همچنان شما بحث رو ادامه میدید ..
باور کنید من وقت اینکه اینجا بیام تا پست عدم تائید کنم و مثل مدیر مهدکودک مواظب باشم تا بچه ها مشکلی پیدا نکنن رو ندارم در صورت ادامه علی رغم میل باطنیم از امکانات مدیریتی ام استفاده میکنم .
فکرکنم به خاطره همینه که کسی‌ دیگه نمیاد باعث تأسف واقعا ،لطفا این پست رو هم پاک کنید ولی‌ واقعا دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم چون تو این چند روز همه خسته شدن ،و حالا که برای من و چند نفر دیگه لحظه‌های سخته و میخوایم که بچها درددل کنیم ،ولی‌ مثکه دیگه باید جدی ما از اینجا برویمSad
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، ارکیده ، shadzad ، girl ، mercedeh2011 ، arian307 ، shabnam.84
فکر کنم زمان این رسیده که بگیم الهه خانوم در ابوظبی ( بازم مطمئن نیستم ) اما احساسم میگه درسته . امیدوارم یک ضرب بگیره من تا حدودی مطمئنم چون حرفه ای هست و اطلاعات خیلی خیلی زیادی داره و اشتباهی نمیکنه ... کاملا خانوم شما ایشالا که دارین اون تیک ها رو یک به یک پر می کنید دیگه ؟ سایت رو هم چک کنید .اسپانسر هم خدا بزرگه حالا اونایی که میشه فعلن درست کرد رو تهیه کنید بقیش حالا ببینیم چی میشه . و در آخر بچه ها با هم خوب باشین
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، shadzad ، girl ، kamela ، shabnam.84
اینجا خیلی جو خوب و صمیمی ای داشت
تا اینکه سر یه مسئله ای بهم ریخت
از اونجا که اکثر افرادی که اینجا سر میزدند متاهل و مونث بودن
اینجا رو ترک کردند.
چون هتاکی مسئله ء کمی نیست .
اینجا میتونه ارزونی کسایی باشه که فکر میکنن برای هر صحبتی باید جوابی داشته باشند .

چون دیدم دوستان قدیمی میان و میخونن ولی چیزی نمیگن این رو نوشتم . این حرف دل ماست .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، arian307 ، poram ، ارکیده ، girl ، kamela ، shabnam.84
میگما : بر شما چه گذشت، چه می گذرد؟ Big GrinBig GrinBig Grin
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، yalda91 ، MONA FB ، shadzad ، battosai ، arian307 ، ارکیده ، girl ، mercedeh2011
عزیزم ما که حقی نداریم تازه اومدیم .اقایونی که پیشت کسوت هستند به خانومها بی احترامی کنن وهرچی می خوان بگن.اخه قدیمی هستند.مثل اینکه اینجا ......بچه ها عمو سعید راست می گن باید باشیم کسی که تنش ایجاد می کند باید برود.این جا اومدیم تا درد دل کنیم .ناراحتی هامونو باهم در میون بذاریم.جای بی احترامی وحرفهای ناسزای پیشکسوتانم نیست .البته این درجواب اقای محترمه .بقیه ناراحت نشونا .چرا باید حرفامونو با پیغام بزنیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، ارکیده ، girl
البته به نکته ظریفی اشاره کردید که شاید عمدی در کار هست .
اخه چطور میشه یه نفر بیاد همه رو از هم بپاشونه و تنها جولون بده .

چی بگیم عسل بانو ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، ASALI ، arian307 ، ارکیده ، girl
(2013-04-24 ساعت 22:56)ASALI نوشته:  میگما : بر شما چه گذشت، چه می گذرد؟ Big GrinBig GrinBig Grin

فعلا داریم از پیشکسوت محله حرفهای مفید می شنویمو ......بقیه هم که مثل اینکه گداشتن رفتن دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ASALI ، arian307 ، ارکیده ، girl ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان