کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
یلدا جونم همین روزاس که توام میای خبر خوشو میدی، دیگه چیزی نمونده، قول می دم اینقدر خوشحال شی که این روزا یادت بره Smile

آره یلدا جون باید با ANK بزنی.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، shabnam.84 ، arian307 ، parastoo mohajer ، girl
پس درسته مرسی عزیزم.خدار از دهنت بشنو.البته دوست ندارم زود برم اما می گم بهم تاریخ بدن از این بلاتکلیفی بیام بیرون.
بچه ها اینقدر خوشحال شدن گذاشتن رفتن .از الهه خبری نیست ....
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، آناهيتا
آرین و آناهیتای عزیییییییییییززززز تبریک می گم امیدوارم زندگیتون همیشه پر از خبرای خوب و خوشبختی و سلامتی باشه.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، Saeedv13 ، shadzad ، arian307 ، girl ، آناهيتا
(2013-04-26 ساعت 21:31)yalda91 نوشته:  عمو سعید میشه بگید این سایت درسته وشماره کیسمو درست وارد می کنم یا نه؟
بله یلدا جان
انگلیسیش اینجاست. ترکیش اینجاست. دو دفعه هست که اول ترکی آپدیت میشه بعد انگلیسی. سایت CEAC رو هم یه نگاهی بنداز ببین کیس های مدل شما رو می شناسه؟ برای ماها که خوب جواب میده. اگر کیست رو شناخت برای آشنایی بیشتر به اینجا مراجعه کن.
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، yalda91 ، shadzad ، mercedeh2011 ، arian307 ، parastoo mohajer ، girl
(2013-04-26 ساعت 22:37)Saeedv13 نوشته:  [quote='yalda91' pid='318042' dateline='1366995663']
عمو سعید میشه بگید این سایت درسته وشماره کیسمو درست وارد می کنم یا نه؟
بله یلدا جان
انگلیسیش اینجاست. ترکیش اینجاست. دو دفعه هست که اول ترکی آپدیت میشه بعد انگلیسی. سایت CEAC رو هم یه نگاهی بنداز ببین کیس های مدل شما رو می شناسه؟ برای ماها که خوب جواب میده. اگر کیست رو شناخت

مرسی عمو سعید.بله همین جاهارو چک می کنم.مرسی از راهنمایتون.کلیر نشدممممم SadSadSadSadSadSadSadSadSad
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Saeedv13 ، arian307 ، girl
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا بلاخره بعد از 3 ماه
آرین بهت تبریک میگم .................................................................... عالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بود.
اینم خبر خوش امروزمون
آریـــــــــــــــــــــــــــــــــن مـــــــــــــــــــــــــــــــبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، simi ، Saeedv13 ، girl ، آناهيتا ، leila.e ، shadzad ، yalda91 ، shabnam.84
اررررین نفسم بند اومد از خوشحاااالی....هزااااار بار تبریک به ارین و انای عزیزم....خدایا شکرررت..مطمین بودم که کلیر میشی ولی دوست داشتم خیلی زود این اتفاق بیفته...خدایا دست گلت درد نکنهه که ارین رو شاد کردی...امیدوارم همیشه در زندگی خبرای خوب بشنوی....

یلدا جون کجا تنهایی عزیزم؟؟؟؟ما هم که عین تو چک خوردیم و باید هییی سایت رو چک کنیم..با این تفاوت که نقض مدرک هم هستیم و بر عکس شما که مننظرین کلیر بشین برین ویزا بگیرین ما از طرفی هم میگیم کلیر بشیم که چی بشه وقتی اسپانسر نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟هم منتظریم هم نیستیم...خیلی مسخرست کار ما به خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Saeedv13 ، girl ، آناهيتا ، leila.e ، shadzad ، yalda91 ، shabnam.84
ارین جان یک سوال....ادم کلیر که میشه دیگه نمیگن مثلا فلان روز فلان ساعت بیاین؟؟چطوری اصلا؟بعد از کلیر شدن هر روزی ادم بخاد میتونه بره سفارت و راهش میدن؟چه ساعتی باید رفت و تا چند وقت بعد از کلیر شدن ادم مهلت داره بره سفارت؟ممنونت میشم بهم بگی..اصلا سر از این موضوع در نمیارم
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، shadzad ، ارکیده ، yalda91
الهیییی من قربون همتون برمممممممممممممممممم....... امروز فهمیدم علاوه بر کودک درون یه خر درون هم دارم که چند ساعته داره جفتک میندازه از خوشحالییییییی...... به خدا همتون کلیر میشین.... به جان خودم کلیر میشین و ویزا میگیرین.... یلدا جون خواهر گل من یه وقت فکر نکنی تنها موندییییی.. من کسی رو تنها نمیزارم ... نه این تاپیک ول میکنم نه چیز دیگه ای ... به خدا ویزات میاد و تو هم گنگام استایل میزنی مثل من و عمو سعیدددددد...... همتون گلین.. همتون ماهین.. مادرم که از خوشحالی هم میخندید از ته دلش هم گریه میکرد از ته دلش.. پدرم هم همینطور... انا هم طفلی خواب بود و من بیدارش کردم و اون هم از خوشحالی گریه کرد.... امشب حس میکنم خوشبخت ترین ادم دنیام ... اما بازم میگم .... همتون ویزا میگیرین و راهی میشین... وقتی خودم منتظر بودم همه ی اونایی که کلیر شده بودن میومدن و دلداری میدادن و من میگفتم خودشون گرفتن و وضعیت ما رو درک نمیکنن اما الان واقعا دارم میگم .. حس همتون و میدونم و یقیین دارم که فکر میکنین دارم دلداری میدم اما مطمنم که همتون کلیر میشین و ویزا رو میگیرین...... برین چک آپ های پزشکیتون رو بشین و دندوناتون رو درست کنید که دیگه وقت نیست...
هورا ها رو بکشینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.....
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، Saeedv13 ، kamela ، girl ، آناهيتا ، mercedeh2011 ، leila.e ، shadzad ، ارکیده ، s.s.h ، yalda91 ، poram ، shabnam.84
(2013-04-27 ساعت 00:29)kamela نوشته:  ارین جان یک سوال....ادم کلیر که میشه دیگه نمیگن مثلا فلان روز فلان ساعت بیاین؟؟چطوری اصلا؟بعد از کلیر شدن هر روزی ادم بخاد میتونه بره سفارت و راهش میدن؟چه ساعتی باید رفت و تا چند وقت بعد از کلیر شدن ادم مهلت داره بره سفارت؟ممنونت میشم بهم بگی..اصلا سر از این موضوع در نمیارم

كاملا جون من از تجربه خواهرم بگم كه بدليل نقص پرونده چك خورد و وقتي بعد ٢٨ روز اسمش رو در سايت ديد اعلام كرده بودن تا ٤ماه وقت داره به سفارت مراجعه كنه كه بعد ١٠ روز رفت مدارك رو ارائه داد پاسپورتشو ازش گرفتن و ٤ روز بعدش پاس + ويزا تحويلش دادن
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، girl ، leila.e ، shadzad ، ارکیده ، shabnam.84 ، MONA FB
به خدا همتون ماهیننننن... عمو سعید که من عاشقشم و مرد به این با مرامی ندیدم تا حالا.. به خدا یه دونستتتتت .....
این و بدونین که در خونه ی من و انا به روی همتون بازه.... و باید همتون بیاین خونه ی ما... اگر هم نیاین خودم دونه دونه خِر کشتون میکنم میارم خونمون....
نمیدونم چه جوری این همه لطفی که به من دارین و جبران کنم... دم همتون گرم... عمو سعید دمت اساسسییییییی گرم

کاملا جون ۲ شنبه تا جمعه تو ساعات اداری هر روزی که خواستی میری و برگه ی ابی و اگر نقص مدرک داری که داری با مدارک میدی و ۴ ۵ روز بعدش هم ویزات رو میگیری و این روز هم اصلا دور نیست
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، poram ، kamela ، girl ، آناهيتا ، mercedeh2011 ، leila.e ، shadzad ، ارکیده ، s.s.h ، yalda91 ، shabnam.84 ، MONA FB
(2013-04-27 ساعت 01:22)arian307 نوشته:  به خدا همتون ماهیننننن... عمو سعید که من عاشقشم و مرد به این با مرامی ندیدم تا حالا.. به خدا یه دونستتتتت .....
این و بدونین که در خونه ی من و انا به روی همتون بازه.... و باید همتون بیاین خونه ی ما... اگر هم نیاین خودم دونه دونه خِر کشتون میکنم میارم خونمون....
نمیدونم چه جوری این همه لطفی که به من دارین و جبران کنم... دم همتون گرم... عمو سعید دمت اساسسییییییی گرم

کاملا جون ۲ شنبه تا جمعه تو ساعات اداری هر روزی که خواستی میری و برگه ی ابی و اگر نقص مدرک داری که داری با مدارک میدی و ۴ ۵ روز بعدش هم ویزات رو میگیری و این روز هم اصلا دور نیست

وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی آرین جان مبارک باشه . بخدا اشک تو چشمام جمع شد از خوشحالی . اینشالا که همیشه شاد و پیروز باشین با آناهیتای عزیز . برای ما هم دعا کنین که ما هم یه خبر کوچیکی بگیریم دلمون خوش شه Smile مبارک باشه ه ه ه آقا دومادددددددددددددددددددددددددددددددد گل
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Saeedv13 ، girl ، kamela ، آناهيتا ، leila.e ، shadzad ، ارکیده ، yalda91 ، shabnam.84
اریییییییییییین مبارکههههههههههههه

خیلی‌ خبر خوبی‌ بود آنا جان بهت تبریک میگم امیدوارم در کنار هم همیشه شاد و خوشبخت باشید Smile

هووووورررررااااا
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Saeedv13 ، kamela ، آناهيتا ، mercedeh2011 ، leila.e ، shadzad ، ارکیده ، yalda91 ، poram ، shabnam.84 ، MONA FB
مرسی پوران جوننن... کارای تو هم ردیف میشه ... یه روز به امروزت لبخند میزنی خواهر مهربون و احساساتی من ... نگران هیچی نباش...
....
جودی جون مرسییییییی.... راستیییی یه خبرررررر... دیگه بت حسودییییی نمیکنم Smile))))
من همیشه ارزوی این و داشتم که یدونه خواهر داشته باشم و الان میبینم این همه خواهر مهربون و محترم پیدا کردم.... دم همتون گرم

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، girl ، سانازی ، kamela ، آناهيتا ، mercedeh2011 ، leila.e ، shadzad ، ارکیده ، yalda91 ، poram ، MONA FB
وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی یی
خدا رو شکر مبارکههههههههههههههههههههههههههههههه اقا ارین اناهیتا جان
خیلییی خوشحال شدم واییییییییی نمیدونین که اشک جلو چشامو گرفته. الان دیدم والا ساعت 2 شب مهمون داریم از صبح هم باغ بودیم خیلی خوشحال شدم به مامان میگم میگه اا چه خوب .خلاصه تبریک والا عین اعضا خانوادم شدین همچین اسماتونو میگم میپرسن اون کیه میگم دوستمه از اینترنت میگن همچین تعریف میکنی انگار 10 سال میشناشی هنوز ندیده.به خدا بچه ها برا همه تون ارزوی خوشبختی و موفقیت دارم دیدین که میگفتم سوخت و سوز نداره.خیلی خوشحالم الان یه خواب راحت میکنه اقا ارین و انا جان.تبریک میگم زیااااد به خدا .ما رو هم دعا کنین یلدا جان نوبت تو هاا ان شالله به زودیRolleyes

وای از ذوق چند بار ویرایش کردم اشتباه تایپی داشتم وای الان من چه طور بخوابم!از خوشحالی
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، Saeedv13 ، kamela ، آناهيتا ، leila.e ، shadzad ، ارکیده ، yalda91 ، shabnam.84 ، MONA FB

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان