خرس گریزلییییییییی؟ وای ترکیدم )))) آرین با کلیه موارد موافقم ولی بلیط رو خواستی بگیری آنلاین هم چک کن شاید ارزونتر درآد، من با آژانسا چک نکردم ولی فک می کنم نامزدم خیلی خوب گرفته مال منو، با ترکیشه مال من ۸۲۰ دلار، اصلن رنج بلیط غیر آنلاینو نگرفتم تا حالا ولی اینکه می گی دوبرابر ارمنستان یعنی ۴ میلیون؟ خب اونجوری آنلاین که خیلی ارزون تر میشه!؟!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
شیما ۸۲۰ دلار ترکیش چه کلاسی؟ چون ترکیش ۳ تاست.. یه economy داره یه comfort داره یه business .... قطعا سومی که نیست .... امکاناتش چیه ؟ به ویژه صندلی هاش چطورن ؟ تخت خواب میشن؟ اینترنت داره؟ و این که تو کدوم کشور ترانزیتشه؟
واسه لوفتانزا در میاد نزدیک ۵ میلیون!!!!.. اما منم ۹۰۰ دلاری و اینا دیدم واسه این ایرلاین روسیه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا
2013-04-27 ساعت 15:55 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 15:59 توسط yalda91.)
الهه جان جات اینجا خیلی خالیه .با گرفتن ویزای آرین تاپیک ماهم مثل بچه های لاتاری منفجر شد.خدایا همه دلهارو خندان کن .ان شاءالله از این به بعد خبرهای خوش پشت هم برامون بیاد.الهه جون دست پر بیای .من کلیر بشم .کاملیا جان کلیر بشن به همراه یک اسپانسر توپ.مونا جان وقت مصاحبه بگیره و....
2013-04-27 ساعت 15:57 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 15:59 توسط arian307.)
شینا و صبای گل... ممنون از لطفتون.... اصلا نگران نباشین و برین حال زندگیتون رو ببرین که این روزا زود میگزره .. لیلا جان همچین هوراااا میکشی که رنگ همه میپره... یه خورده دیگه باید صبر کنی فقط.. تو این مدت هم دپ نکن خودت رو که بعدا پشیمون میشی
حالا تازه اول شادیمونه.... الاهه هم میاد و علاوه بر ویزای یه ضربش یه چند تا سوسمار هم سوغات میاره
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا
کلاسش که قطعن اکانمیه، بیزینس کلس می خوام چیکار؟ کلن من که از ترکیش خاطره خوب دارم، از استانبول میره مال من، layover هم نداره یعنی ۴ ساعت روهم بین پروازا شاید، می خوای لینکشو بدم؟ مال توام چک کردم لوس آنجلسو، ۸۵۴ دلاره واسه آخر مِی، با همون ترکیش و معطلی بین پروازا هم نداره، عجیبه واسه توام این پیدا شد، مسیر من الان ۱۰۰ تا رفته روش!
(2013-04-27 ساعت 16:01)shadzad نوشته: کلاسش که قطعن اکانمیه، بیزینس کلس می خوام چیکار؟ کلن من که از ترکیش خاطره خوب دارم، از استانبول میره مال من، layover هم نداره یعنی ۴ ساعت روهم بین پروازا شاید، می خوای لینکشو بدم؟ مال توام چک کردم لوس آنجلسو، ۸۵۴ دلاره واسه آخر مِی، با همون ترکیش و معطلی بین پروازا هم نداره، عجیبه واسه توام این پیدا شد، مسیر من الان ۱۰۰ تا رفته روش!
یلدا جون من kayak.com و cheapoair.com رو چک می کنم، تاریخ و مقصد و بزن مال خودتو ببین، سایت اینطوری زیاده البته، من این دو تا رو بیشتر چک می کنم. بعضی هاشونم همرو همزمان با هم چک می کنه و ارزونترین آفر رو می ده بهت، تو گوگل cheap flights بزنی می بینی، ولی نتیجه هاشون شبیه همه تقریبن.
2013-04-27 ساعت 16:25 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 16:36 توسط kamela.)
یلدای گل من ممنونم از این نوشته هات که همیشه پر هست از ارزوهای خوب...انشاالاه تو همین هفته نوبت توست که خبر کلیر شدن رو بدی....انشاالاه همه برسن به اون چیزی که میخان ...ممنونم از محبتت دوست عزیزم...واقعا خداکنه یک اسپانسر پیدا کنیم
2013-04-27 ساعت 16:29 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 16:31 توسط arian307.)
شیما جون ینی میری ترکیه از ترکیه میری؟ یا این که پروازش از تهران به ترکیه و بعد از اون به امریکاست؟ لینکش رو بی زحمت بزار.. منم انلاین چک میکنم انا هم میخواست بیاد ارمنستان انلاین خرید
(2013-04-27 ساعت 16:25)kamela نوشته: یلدای گل من ممنونم از این نوته هتا که همیه پر هست از ارزوهای خوب...اناالاه تو همین هفته نوبت توست که خبر کلیر دن رو بدی....انشاالاه همه برسن به اون چیزی که میخان ...ممنونم از محبتت دوست عزیزم...واقعا خداکنه یک اسپانسر پیدا کنیم
کاملیا فکر کنم قبل کلیر شدنت یه کیبورد باید بخری
قونت کیبوردت میخی شده؟
هاهاهااااااااااا..ارین متخصصی زود میفهمی هاااااااا..نمیدونم چرا ش من امروز باید چکش توی سرش زد تا کار کنه.ش خیلی صفت شده و الان دیدم کلی غلط نوشتم...خوب شد دیدم و اصلاح کردم
آرين جان پروازاي تركيش از تهران به ساعت هاي ٤ و ٥ و ٨ به مقصد استانبول پرواز ميمنه و ساعت ١٢:٣٠ به وقت استانبول پرواز ميكنه به ال اي ايكس حدودا ١٤ ساعت پروازت طول ميكشه و اگر پرواز ٨ صبح تهران رو بخري حدود ١٩/٢٠ ساعت كل پروازت ميشه، كلاسهاي اكونومي تركيش هم صندلياي راحتي داره هم ميتوني از اينترنت استفاده كني ، به نظر من واسه ال اي بهترين گزينه تركيش و بعد لوفتهانزاست البته اين نظر من بود
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
2013-04-27 ساعت 16:50 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 16:53 توسط shadzad.)
نه خود بلیط از تهران به ترکیست و بعد مستقیم به امریکا، مال تو تهران به آنکاراس، بعد استانبول و بعد مستقیم میره ال اي. لینکشو اگه کپی کنم کار نمی کنه، چون لحظه به لحظه آپدیته، از cheapoair اینی که اتچ کردمو پیدا کردم، برو تو سایتش ال ای رو انتخاب کن واسه ۳۱ مِی اینو میاره. می بینی که با قطر بخوای بری یکم ارزونتره ولی ۱۹ ساعت layover داره!!!!! من که هیچ وقت نمی تونم با layover حتی کمش کنار بیام!
2013-04-27 ساعت 17:15 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 17:21 توسط battosai.)
یک طرفه دارین میرین شیما خانوم به به چیپو ایر ... شیما جون 30 می بذار صفحه نتایج که اومد رو 1 استاپ کلیک کن صبر کن تا براساس 1 استاپ سورت کنه لزومی نداره بری آنکارا بعد بری استانبول شما که میخواهی 845 بدی یه ذره بیشتر بذار 919 اوه اوه چه لی اوری 18 ساعت پاینیش امارات هم بد نیست ... اماراتو ببین 946 تا میری دبی یه ضرب میری ال ای ...
2013-04-27 ساعت 17:35 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 17:37 توسط shadzad.)
نه علی جون من که ال ای نیستم خیلی وقت هم هست بیلیطمو گرفتم، اینارو واسه آرین گفتم، ولی آره کلن اون بالاش یه خلاصه ای از همه پروازا بر اساس تعداد استاپ یا ایرلاین موردنظر هست، با این حال معمولن پیشنهاد خودش بهترینه و به ترتیب این اولویتهاست: قیمت، راحتی پرواز. مثلن دو تا قیمت برابر رو اولی رو با توقف کمتر بین پروازا میاره. یه آپشن خوبش اون قسمت flexible dates هست، مثلن اگه روز دقیقیو نمی خوایم می تونیم اگه دورو بر اون روز بیلیط ارزونتری پیدا شه همونو بگیریم.
پس آرین میخواد بره ال ای ... مایه داریه دیگه ) بچه ها من یه سوال از کاربر asali پرسیدم که بهشون گفتم چرا امضاتون رو عوض کردین به من جواب نداد (( چرا جواب نداد؟