کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
باور کن داشتم می‌نوشتم دیگه به من که حسودی نمیکنی‌؟!!! Smile))))))

واقعا خوشحال شدم واستون.. همسرمم کلی‌ تبریک میگه Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
حس خوب الان من + این همه محبت شماها + تموم شدن انتظار برای بودن با بهترین دختر دنیا و شروع پیشرفت های جدید + ترک بهترین پدر و مادر و برادر دنیا باعث شده که خودم الان چشام پر از آب شه Big Grin این و جدی میگم.... حالا نبینین میخندم عادتم شده دیگه

جودی جون درود ویژه بفرست خدمت همسر محترم .... سانازی خانوم شما هم همینطور
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، girl ، Saeedv13 ، kamela ، آناهيتا ، mercedeh2011 ، leila.e ، shadzad ، ارکیده ، yalda91 ، shabnam.84
اینقدر اینترنت داغونه که حتی این سایت باز نمیشه ببینم شماره شوهرم اومده یا نه...هرچند برای ما زیاد فرقی نمیکنه....شماره بیاد تازه اول بدبختی.چون مدارک کامل نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، leila.e ، shadzad ، ارکیده ، yalda91
امروز رفتم دکتر چشم پزشک که چشمامو چک کنم.. بخاطر ضعف دیدم ۵-۶ ساله که لنز استفاده می‌کنم،شماره‌ای که واسه چشمم داد ۱ شماره با ایران فرق میکرد!!! میدونید یعنی‌ چی‌؟!! یعنی‌ من با لنزی که ۱ شماره بیشتر از چشمم بوده این همه داشتم سر می‌کردم. گفت قرنیه چشم چپت پر از خطای تقریبا عمیقه که چند سال طول میکشه اینقدر عمیق بشن.. دکتر تا حالا بهت نگفته بود؟!!!! اگه زودتر بهت میگفتن اینقدر عمیق نمی‌شد و درمانش خیلی‌ راحت تر بودSad(((((

واقعا متأسف واسه دکترامون.. خیلی‌ ناراحتم واسه چشمم Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، آناهيتا ، mercedeh2011 ، leila.e ، shadzad ، ارکیده ، s.s.h ، Saeedv13 ، yalda91 ، poram ، shabnam.84 ، MONA FB
ارین جان اونجا که توی تاپیک کلیرنس برندگان 2013 نوشتی دوستان 100 به بالا یعنی چی؟اونوقت اون ستاره کوچولو ها چی کنار بعضی از شماره ها؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، shadzad ، ارکیده ، yalda91
دوستاي گلم از همتون بايت تبريك و آرزوهاي خوشگلتون ممنونم ..... خوشحالم كه دوستاي نازنيني مثل شماها دارم و اميدوارم كارهاي همهتون زود زود انجام بشه ..... واقعا انتظار كشندست و اين چند وقت پدر ما درآمد D:
ما پنج ساله كه منتظر اين لحظه بوديم .... بالاخره به هدفمون رسيديم و از اينكه تونستم يكي از بهترين پسراي دنيا مال خودم باشه بيش از حد خوشحالم و بيصبرانه منتظر ديدنشم Smile
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، leila.e ، shadzad ، ارکیده ، shinna ، Saeedv13 ، kamela ، yalda91 ، arian307 ، poram ، saba.m ، mercedeh2011 ، shabnam.84
آرین جان
آناهیتا جان
تبریک میگممممممممممممممممممممممممم
هووورااااااااااااااااااااااااااااا Smile)))
مبارک باشه
امیدوارم آرین زودتر بره
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، آناهيتا ، shadzad ، ارکیده ، girl ، kamela ، yalda91 ، arian307
وایییی چه خبر خوبی....
یه دنیا تبریک به آرین و آنای عزیز. براتون آرزوی خوشبختی میکنم.
کاش زودتر اون روزی برسه که منم بیام اینجا بگم هورااااا.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، shinna ، shadzad ، ارکیده ، girl ، yalda91 ، arian307
سلام دوستان. يكى از دوستان ايرانى سايت ويزا جورنى اينجا رو به من معرفى كرد و من مدتهاست اين سايتو چك ميكنم و فقط به خاطر تنبلى تا الان اكانت درست نكرده بودم.
اين فقط به خاطر اين درست كردم كه به كاملا جون بگم كه شما تا مدارك رو تحويل سفارت ندين كلير نميشينا، بيخودى وقت هدر نكنين.كيس شما عملا به خاطر اين " چك" خورده كه نقص مدارك داشتين.واسه سفارت چك زدن يه وسيله ست كه كيسو رد نكنن و براتون وقت بخرن.
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، آناهيتا ، shinna ، yalda91 ، arian307 ، poram ، shadzad ، shabnam.84 ، MONA FB ، leila.e
آرین و آناهیتا عزیز خیلی خوشحال شدم خیییییییییلی تبریک
امیدوارم زندگی شما و همه دوستای مهاجر پر از شادی و خوشبختی باشه
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، ارکیده ، girl ، سانازی ، yalda91 ، arian307 ، poram ، omnia ، shadzad ، shabnam.84 ، leila.e
srahmuffin مرسی عزیزم..ولی توی برگه صورتی که به ما دادن دقیقا دور چک رو خط کشیده و نوشتن توی سایت شمارتون رو چک کنید و بعد از اینکه شمارتون درومد با مدارک بیاین سفارت..سیمی جون هم خواهرش همینجور برگه صورتی گرفته بود به اضافه نقض مدارک که بعد از 28 روز شمارش توی سایت درومد و رفت..شما از چه منبعی اینو میگی عزیزم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، ارکیده ، سانازی ، yalda91 ، arian307 ، poram ، shadzad ، mercedeh2011 ، leila.e
آرین جان من که دیشب فقط گریه می کردم از خوشحالی.به همسرم هم گفتم خیلی خوشخال شدو می گفت خوشبحالشون .بهشون تبریک بگو .ان شاءالله از این به بعد همش شادی تو زندگیتون باشه وهرچه زودتر برید سر خونه زندگیتون .حالا آرین جان کی دارید می رید؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، kamela ، arian307 ، shadzad ، ارکیده ، Saeedv13 ، آناهيتا ، shabnam.84 ، girl ، leila.e
به همسر گلت درود بفرست یلدا جون.... والا من میخوام برم دندون پزشکی و یه چک اپ بکنم... ماشینم رو هم بفروشم بعد میرم.... تا دیشب میگفتم رفتم ارمنستان ویزا رو گرفتم از همون جا برم امریکا .. منتها الان که فکر میکنم کار خیلی سختیه به چند دلیل..:
۱ - این که از اونجایی که پرواز ارمنستان دست یه سری ادم کلاه برداره واسه یه پرواز ۱ ساعت و نیمه نزدیک ۲ میلیون تومن میگیرین!!! این ینی تقریبا نصف پرواز به امریکا!!!! منم پول به کلاهبردار جماعت نمیدم و باید این سفر رو هم مثل سری پیش زمینی برم... که خوب سختی های خودش رو داره به خصوص اگر بخوای همه ی زندگیت رو بکنی ۲ تا چمدون و با خودت حمل کنی...
۲ - قیمت های پرواز هایی که از یروان میره سمت لس انجلس زیاد فرقی با ایران نمیکنه و از لحاظ هزینه ای تقریبا چیزی جلو نیستی
۳ - مگه چند بار قرار مهاجرت کنیم که تک و تنها تو فرودگاه یه کشور کوچولو منتظر پرواز وایسیم؟ من دوست دارم پدر و مادر و برادرم رو تو فرودگاه بقل کنم و مثل خرس گریزلی داد بکشم از ناراحتی
۴ - گرفتن بیلیط امریکا هم از یروان واسه خودش درد سریه ... اینجا میشه از یه اژانس اقدام کرد و تر و تمیز بیلیط بگیره ادم... با وضعیت موجود که انلاین هم نمیشه پروازی رو رزرو کرد....
۵ - اگر بارم زیاد باشه و بخوام فرت کنم از یروان نمیتونم... باید یکی ۲ روز قبل پروازم چمدونام رو تحویل بدم که این هم توی یروان شدنی نیست
۶ - الان شماره ی ۶ رو میگم همه پیش خودتون میگین حالا نرفته فاز برداشت... اما من جونم واسه ایران در میره.. ناسیونالیزمم هم به ۴ تا ستون تخت جمشید ختم نمیشه و در عمل خیلی .... بگزریم .. اما دلم میخواد پرواز وقتی بلند میشه از خاک ایران باشه تا ادم دلش گرم بمونه.. نه از یه کشوری که هیچ حسی بش ندارم و روحم میخواد پر بزنه ازش...
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shinna ، shadzad ، kamela ، ارکیده ، Saeedv13 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، MONA FB ، girl ، leila.e
(2013-04-27 ساعت 10:13)Sarahmuffin نوشته:  سلام دوستان. يكى از دوستان ايرانى سايت ويزا جورنى اينجا رو به من معرفى كرد و من مدتهاست اين سايتو چك ميكنم و فقط به خاطر تنبلى تا الان اكانت درست نكرده بودم.
اين فقط به خاطر اين درست كردم كه به كاملا جون بگم كه شما تا مدارك رو تحويل سفارت ندين كلير نميشينا، بيخودى وقت هدر نكنين.كيس شما عملا به خاطر اين " چك" خورده كه نقص مدارك داشتين.واسه سفارت چك زدن يه وسيله ست كه كيسو رد نكنن و براتون وقت بخرن.

خوش اومدی به این جا دوست من
فرمایش شما هم درسته هم غلط.. درستیش از اینجاست که خوب به طبع اگر مدارک رو کامل نکنین خبری از ویزا نیست اما غلطیش اینجاست که تا اسم شما در نیاد نمیتونین برین سفارت که مدارک رو بدین که..... ینی اینجوری نیست که یه بار دیگه وقت مصاحبه بگیرین و برین و مدارک رو بدین و دوباره صبر کنین واسه کلیر شدن!!... بلکه همون روزی که کلیر میشین باید مدارک رو بدین بشون تا ویزا رو صادر کنن

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، kamela ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، leila.e
آرین باورت نمی شه .ولی من همین طوز که می خونم دارم گریه می کنم .همش دارم فکر رفتن خودم. می کنم.واقعا سخته .دوری از خاتواده با هیچ مقایسی قابله ارزیابی نیست.اما این سختی هم سپری میشه.امیدوارم که به زودی بری ارمنستان وویزاتو بگیری.الان حاله آنا جونو می دونم.داره روز شماری میکنه که بیاد پیشت.این لحظه هارو از دست نده .خیلی حواست به مامانت اینا باشه.قدر همه ثانیه هاشو بدون که بر نمی گرده.
امیدوارم روزی برسه که همه بچه های این تاپیک ویزا بگیریم وبتونیم اونجا با همسرامون دور هم جمع بشیم.واز این لحظه های سخت به عنوان خاطره های به یاد ماندنی صحبت کنیم.
آرین جان آنا جان ولی از این تاپیک نرید وتجربه های بعدیتونو با ماهم درمیون بذارید.درضمن برای من و کامیلا جون هم دعا کنید زود کلیر بشیم :-)))))))))

(2013-04-27 ساعت 15:13)arian307 نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 10:13)Sarahmuffin نوشته:  سلام دوستان. يكى از دوستان ايرانى سايت ويزا جورنى اينجا رو به من معرفى كرد و من مدتهاست اين سايتو چك ميكنم و فقط به خاطر تنبلى تا الان اكانت درست نكرده بودم.

خوش اومدی به این جا دوست من
فرمایش شما هم درسته هم غلط.. درستیش از اینجاست که خوب به طبع اگر مدارک رو کامل نکنین خبری از ویزا نیست اما غلطیش اینجاست که تا اسم شما در نیاد نمیتونین برین سفارت که مدارک رو بدین که..... ینی اینجوری نیست که یه بار دیگه وقت مصاحبه بگیرین و برین و مدارک رو بدین و دوباره صبر کنین واسه کلیر شدن!!... بلکه همون روزی که کلیر میشین باید مدارک رو بدین بشون تا ویزا رو صادر کنن

آرین جان یه چیزی .من هم باید فرم I-864 دوباره می فرستادم که آفیسر گفت می تونی پست کنی که کارت زودتر انجام بشه ،می تونی هم روزی که میای ویزاتو بگیری با خودت بیاری .که من همسرم فورا پست کرد.بعد یک هفته هم میل زدن که بدست ما رسیده .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، kamela ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، leila.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان