موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
باور کن داشتم مینوشتم دیگه به من که حسودی نمیکنی؟!!!
))))))
واقعا خوشحال شدم واستون.. همسرمم کلی تبریک میگه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اینقدر اینترنت داغونه که حتی این سایت باز نمیشه ببینم شماره شوهرم اومده یا نه...هرچند برای ما زیاد فرقی نمیکنه....شماره بیاد تازه اول بدبختی.چون مدارک کامل نیست
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
امروز رفتم دکتر چشم پزشک که چشمامو چک کنم.. بخاطر ضعف دیدم ۵-۶ ساله که لنز استفاده میکنم،شمارهای که واسه چشمم داد ۱ شماره با ایران فرق میکرد!!! میدونید یعنی چی؟!! یعنی من با لنزی که ۱ شماره بیشتر از چشمم بوده این همه داشتم سر میکردم. گفت قرنیه چشم چپت پر از خطای تقریبا عمیقه که چند سال طول میکشه اینقدر عمیق بشن.. دکتر تا حالا بهت نگفته بود؟!!!! اگه زودتر بهت میگفتن اینقدر عمیق نمیشد و درمانش خیلی راحت تر بود
(((((
واقعا متأسف واسه دکترامون.. خیلی ناراحتم واسه چشمم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ارین جان اونجا که توی تاپیک کلیرنس برندگان 2013 نوشتی دوستان 100 به بالا یعنی چی؟اونوقت اون ستاره کوچولو ها چی کنار بعضی از شماره ها؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
وایییی چه خبر خوبی....
یه دنیا تبریک به آرین و آنای عزیز. براتون آرزوی خوشبختی میکنم.
کاش زودتر اون روزی برسه که منم بیام اینجا بگم هورااااا.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. يكى از دوستان ايرانى سايت ويزا جورنى اينجا رو به من معرفى كرد و من مدتهاست اين سايتو چك ميكنم و فقط به خاطر تنبلى تا الان اكانت درست نكرده بودم.
اين فقط به خاطر اين درست كردم كه به كاملا جون بگم كه شما تا مدارك رو تحويل سفارت ندين كلير نميشينا، بيخودى وقت هدر نكنين.كيس شما عملا به خاطر اين " چك" خورده كه نقص مدارك داشتين.واسه سفارت چك زدن يه وسيله ست كه كيسو رد نكنن و براتون وقت بخرن.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
آرین و آناهیتا عزیز خیلی خوشحال شدم خیییییییییلی تبریک
امیدوارم زندگی شما و همه دوستای مهاجر پر از شادی و خوشبختی باشه
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-27 ساعت 12:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 13:01 توسط kamela.)
srahmuffin مرسی عزیزم..ولی توی برگه صورتی که به ما دادن دقیقا دور چک رو خط کشیده و نوشتن توی سایت شمارتون رو چک کنید و بعد از اینکه شمارتون درومد با مدارک بیاین سفارت..سیمی جون هم خواهرش همینجور برگه صورتی گرفته بود به اضافه نقض مدارک که بعد از 28 روز شمارش توی سایت درومد و رفت..شما از چه منبعی اینو میگی عزیزم؟
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
آرین جان من که دیشب فقط گریه می کردم از خوشحالی.به همسرم هم گفتم خیلی خوشخال شدو می گفت خوشبحالشون .بهشون تبریک بگو .ان شاءالله از این به بعد همش شادی تو زندگیتون باشه وهرچه زودتر برید سر خونه زندگیتون .حالا آرین جان کی دارید می رید؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
به همسر گلت درود بفرست یلدا جون.... والا من میخوام برم دندون پزشکی و یه چک اپ بکنم... ماشینم رو هم بفروشم بعد میرم.... تا دیشب میگفتم رفتم ارمنستان ویزا رو گرفتم از همون جا برم امریکا .. منتها الان که فکر میکنم کار خیلی سختیه به چند دلیل..:
۱ - این که از اونجایی که پرواز ارمنستان دست یه سری ادم کلاه برداره واسه یه پرواز ۱ ساعت و نیمه نزدیک ۲ میلیون تومن میگیرین!!! این ینی تقریبا نصف پرواز به امریکا!!!! منم پول به کلاهبردار جماعت نمیدم و باید این سفر رو هم مثل سری پیش زمینی برم... که خوب سختی های خودش رو داره به خصوص اگر بخوای همه ی زندگیت رو بکنی ۲ تا چمدون و با خودت حمل کنی...
۲ - قیمت های پرواز هایی که از یروان میره سمت لس انجلس زیاد فرقی با ایران نمیکنه و از لحاظ هزینه ای تقریبا چیزی جلو نیستی
۳ - مگه چند بار قرار مهاجرت کنیم که تک و تنها تو فرودگاه یه کشور کوچولو منتظر پرواز وایسیم؟ من دوست دارم پدر و مادر و برادرم رو تو فرودگاه بقل کنم و مثل خرس گریزلی داد بکشم از ناراحتی
۴ - گرفتن بیلیط امریکا هم از یروان واسه خودش درد سریه ... اینجا میشه از یه اژانس اقدام کرد و تر و تمیز بیلیط بگیره ادم... با وضعیت موجود که انلاین هم نمیشه پروازی رو رزرو کرد....
۵ - اگر بارم زیاد باشه و بخوام فرت کنم از یروان نمیتونم... باید یکی ۲ روز قبل پروازم چمدونام رو تحویل بدم که این هم توی یروان شدنی نیست
۶ - الان شماره ی ۶ رو میگم همه پیش خودتون میگین حالا نرفته فاز برداشت... اما من جونم واسه ایران در میره.. ناسیونالیزمم هم به ۴ تا ستون تخت جمشید ختم نمیشه و در عمل خیلی .... بگزریم .. اما دلم میخواد پرواز وقتی بلند میشه از خاک ایران باشه تا ادم دلش گرم بمونه.. نه از یه کشوری که هیچ حسی بش ندارم و روحم میخواد پر بزنه ازش...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت