موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوس نداشته حتمن علی
)) حالا مگه چی بود چی شد که اینقد کنجکاوی؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
نه همینجوری ... بلیط گرفتین شیما خانوم ریال دادین یا میخواهین از اونجا دلار بدین بلیط بگیرین ؟ برای تیر ماه به نظرتون از الان برم بلیط بگیرم یا نه ؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-27 ساعت 18:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 18:06 توسط shadzad.)
بلیط منو نامزدم آنلاین خرید، گفتم که علییی
، کامنتارو نمی خونیااا
عاشق شدی حواست نیست
اگه مطمئنی از ویزات و تاریخ رفتنت آره بگیر خیلی هم وقت خوبیه برای تیر بگیری، بلیط ارزونتریم گیرت میاد اینطوری، ولی اگه مطمئن نیستی سوخت میشه حواست باشه.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
عسلی جون حالا که تشریف آوردی منم یه سوال دارم، چرا هنوز ۳ تا ستاره دارین؟ با این همه پست و رتبه؟ و اینکه اون اسم مسافر سیاتلتون، اونو چه جوری می نویسید؟ دست خود کاربره؟ مثلن مال من چرا عضو فعاله فقط و آپشنی واسه تغییرش نمی بینم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-27 ساعت 18:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 18:33 توسط shadzad.)
وای آره آرین از دندون پزشکی نگو که سر آدم سوت میکشه! امروز وقت گرفته بودم از دندونپزشک قدیمم که از دانشگا سن فرنسیسکو مدرک گرفته و کارش عالیه، خیلی شیک منشیه بدون اینکه چیزی بگه وقت داده، رفتم می بینم یه دکتر دیگه نشسته جاش میگم مگه من از ایشون وقت خواسته بودم، میگه دکترتون رفته امریکا فعلن ایشون جاش میاد! قیمتا هم بالاااا! یه پرکردگی ساده ام خیلی گرونه!
در و دیوار مطبم مدرکای دکتر خودم بود اصلن نفهمیدم این یارو دکتر بود یا نه، سوالم می کنی از مدرکشون بهشون بر می خوره :O
ولی بازم اینجا کاری داریم باید بکنیم خواهرم میگه یه عصب کشی ۱۰۰۰ دلار کرده اونجا :O
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
ارين بعد از كلير شدن زمان با سرعت چندبرابر ميگذره ....
الان من سه ماهه اينجام
دقيقا يادم مياد اون روزايي كه منتظر كلير شدن بودم چقدر سخت و نفس گير ولي چشم به هم زدني تموم شد.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
آرین جان من دکتر خیلی عالی می شناسم اما هزینش پایین نیست ولی عمریه .همه خانوادم از خارج از کشور هم که می یان پیشش می رن وراضب هستند.اما اگه مناسب می خوای کلینیک دندانپزشکی امام علی تو سهروردی هم کارش خوبه یا بیمارستان قائم انتهای همت غرب اینا کاراشونو دیدم که خوبن.
به سلامتی ان شاءالله بلیط مناسب هم پیدا می کنی.اما تو تاپیک ایر لاینهای خارجی بچه ها همه همون سایته cheapero معرفی کردن .می گن بهترین وارزونترین سایته .موفق باشی.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
والا اينجوري كه آرين ميگه ميخواد شيش ماه ديگه بياد .... تا حالا چيكار ميكردي آري جان ..... تازه يادت افتاده ماشين بفروشي ال و بل كني ....ميبينين تروخدا من از دست اين شوهر چي ميكشم ....lol
البته اينطور منتظر بودن شيرينه اما امان از قبل كليرنسسسسسسسسس
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل