کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
دوس نداشته حتمن علی Smile)) حالا مگه چی بود چی شد که اینقد کنجکاوی؟ Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، arian307 ، آناهيتا ، yalda91 ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، leila.e
نه همینجوری ... بلیط گرفتین شیما خانوم ریال دادین یا میخواهین از اونجا دلار بدین بلیط بگیرین ؟ برای تیر ماه به نظرتون از الان برم بلیط بگیرم یا نه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، arian307 ، yalda91 ، ارکیده ، girl ، leila.e
(2013-04-27 ساعت 17:43)alisarvareharchiabi نوشته:  پس آرین میخواد بره ال ای ... Smile مایه داریه دیگه Smile) بچه ها من یه سوال از کاربر asali پرسیدم که بهشون گفتم چرا امضاتون رو عوض کردین به من جواب نداد Sad(( چرا جواب نداد؟
فکر کردم شوخی میکنی ... . اما پاسخ :
ما یک سفر کوچولو برای اخذ گرین کارت به هیوستون داریم و به امید خدا برای اقامت میریم سیاتل ...Big Grin

@ بلیط هر چه زودتر بگیرین بهتره ... از اول سال 2 برابر شده بعضی پروازها Sad
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shadzad ، arian307 ، amir2640 ، shimoda ، mercedeh2011 ، yalda91 ، shabnam.84 ، ارکیده ، MONA FB ، girl ، leila.e
بلیط منو نامزدم آنلاین خرید، گفتم که علیییBig Grin، کامنتارو نمی خونیااا Wink عاشق شدی حواست نیستBig Grin اگه مطمئنی از ویزات و تاریخ رفتنت آره بگیر خیلی هم وقت خوبیه برای تیر بگیری، بلیط ارزونتریم گیرت میاد اینطوری، ولی اگه مطمئن نیستی سوخت میشه حواست باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، battosai ، ASALI ، yalda91 ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، leila.e
مرسی بچه ها از اطلاعات خوبتون ... بازم سرچ میکنم و نتیجه رو اینجا میگم...
علی سر به هوا شدیااا... به امضای asali چی کار داری تو ؟Smile))) چرا اب تو تلمبست چرا عزرا قلمبست Big Grin
تازه منم کلیر شدم ... دندون پزشک اشنا نداری ؟ بدون بیمه کارش هم خوب باشه سرمونم نبره؟ یه دندون و عکس میگیرن میشه ۳۰۰ تومن... وای به حال این که بخوان پر کنن....
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ASALI ، mercedeh2011 ، yalda91 ، shabnam.84 ، ارکیده ، girl ، leila.e
میخوام برای پدرم بگیرم پس شما آنلاینی گرفتین این klm دیگه پرواز نداره خیلی بد شد ... حالا یه روز باید برم لوفتانزا ببینم قیمت ها چهطوره 2 ماهه رفتن برگشتن حالا دارم راضیشون میکنم تا با این قیمت های زیاد بیشتر بمونن اونجا ... اگر ببینم آنلاین به صرفه تر باشه از چیپو میگیریم ... عسلی یه تایپیک داشتی 118 چی شد ؟ Smile)) میری سیاتل شهر مهندس ها ... حالا پورتلند رو هم در نظر داشته باش .
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ASALI ، yalda91 ، ارکیده ، arian307 ، سانازی ، girl ، leila.e
عسلی جون حالا که تشریف آوردی منم یه سوال دارم، چرا هنوز ۳ تا ستاره دارین؟ با این همه پست و رتبه؟ و اینکه اون اسم مسافر سیاتلتون، اونو چه جوری می نویسید؟ دست خود کاربره؟ مثلن مال من چرا عضو فعاله فقط و آپشنی واسه تغییرش نمی بینم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ASALI ، yalda91 ، shabnam.84 ، ارکیده ، MONA FB ، arian307 ، سانازی ، girl ، leila.e
اااااااااااااااااااااا بالاخره آرین کلیر شد ...................... هووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااا پس چرا من متوجه نشدم ؟!!!!!! دندون پزشکی رو همین ایران انجام بدین اونجا خدا تومن میگیرن جراح میخوای معرفی کنم یا ساده هست مثل پر کردن دندون یا ... من برای کشیدن دندون عقل رفتم پیش بهترین جراح ایران (به نظر خودم ) اگه خواستی تو پیام خصوصی بگم به شما ... پس کلیر شد ... Smile)))))))) دندون رو همین جا درست کنید باور کنید اونجا برای یک کار خیلی ساده 1000 تا میگیرن ...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، Saeedv13 ، ASALI ، s.s.h ، yalda91 ، shabnam.84 ، ارکیده ، arian307 ، سانازی ، girl ، leila.e
وای آره آرین از دندون پزشکی نگو که سر آدم سوت میکشه! امروز وقت گرفته بودم از دندونپزشک قدیمم که از دانشگا سن فرنسیسکو مدرک گرفته و کارش عالیه، خیلی شیک منشیه بدون اینکه چیزی بگه وقت داده، رفتم می بینم یه دکتر دیگه نشسته جاش میگم مگه من از ایشون وقت خواسته بودم، میگه دکترتون رفته امریکا فعلن ایشون جاش میاد! قیمتا هم بالاااا! یه پرکردگی ساده ام خیلی گرونه!
در و دیوار مطبم مدرکای دکتر خودم بود اصلن نفهمیدم این یارو دکتر بود یا نه، سوالم می کنی از مدرکشون بهشون بر می خوره :O
ولی بازم اینجا کاری داریم باید بکنیم خواهرم میگه یه عصب کشی ۱۰۰۰ دلار کرده اونجا :O
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ASALI ، yalda91 ، ارکیده ، MONA FB ، arian307 ، سانازی ، girl ، leila.e
(2013-04-27 ساعت 18:13)shadzad نوشته:  عسلی جون حالا که تشریف آوردی منم یه سوال دارم، چرا هنوز ۳ تا ستاره دارین؟ با این همه پست و رتبه؟ و اینکه اون اسم مسافر سیاتلتون، اونو چه جوری می نویسید؟ دست خود کاربره؟ مثلن مال من چرا عضو فعاله فقط و آپشنی واسه تغییرش نمی بینم Sad

@یه روزهایی بود که حال و حوصله داشتم ولی هرچی پست میذاشتم یکی از مدیران محترم زحمت میکشید و پاک میکرد Tongue ای بابا ... اینا مهم نیست Wink مهم اینه که من از اینکه شما دوستای خوبم رو اینجا دارم خیلی خیلی خوشحالم Smile

@ اون مسافر سیاتل کار یک دوست مجازیه که حالا برای خانواده ما حقیقی تر و عزیزتر از سایر دوستامونه ...امیر مهاجر عزیز و میدونم اگر اسم خاصی در نظر داری و بهش بگی ...انجام میده Wink

@118 مهاجر سرا هم هست که Cool
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، yalda91 ، ارکیده ، arian307 ، سانازی ، girl ، leila.e
سلام كاملا جون. من منبع أم چيزيه كه به عينه ديدم. من دو سال پيش از ايتاليا ويزا نامزدى گرفتم، شيش مإه بعد از اومدنم هم گريين كارت گرفتم. اتفاقا همزمان با من يكى از دوستام هم دنبال كاراش بود، كه اونم به خاطر مشكلاتى كه براى اسپانسرش پيش اومد هم نقصى مدرك خورد هم چك. خلاصه بعد از چهار ماه رفت پيش يه وكيل و بهش گفتن كه چون بدون اطلاعات مالى اين چك كامل نميتونسته بشه به خاطر همين انقدر طول كشيده. البته اينم بگما تو مسائل مهاجرتى نميشه صد در صد گفت دليل چى بوده يا چرا اينجورى شده چون به هر حال كيس با كيس فرق ميكنه. ولى شما اگر هنوز با وكيلتون كار ميكنين يا خودتون ميتونين به سفارت زنگ بزنين حتما دنبالشو بگيرين كه خيالتون راحت باشه. اگر هم خودتون تصميم گرفتين خونه بخرين و اسپانسر شوهرتون بشين حتما اينو حتى با گوگل ترنسليت هم كه شده بخونين صفحه مربوطه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، yalda91 ، آناهيتا ، ارکیده ، arian307 ، سانازی ، girl ، leila.e
ارين بعد از كلير شدن زمان با سرعت چندبرابر ميگذره ....
الان من سه ماهه اينجام
دقيقا يادم مياد اون روزايي كه منتظر كلير شدن بودم چقدر سخت و نفس گير ولي چشم به هم زدني تموم شد.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، آناهيتا ، ارکیده ، ASALI ، shadzad ، arian307 ، سانازی ، girl ، kamela ، leila.e
آرین جان من دکتر خیلی عالی می شناسم اما هزینش پایین نیست ولی عمریه .همه خانوادم از خارج از کشور هم که می یان پیشش می رن وراضب هستند.اما اگه مناسب می خوای کلینیک دندانپزشکی امام علی تو سهروردی هم کارش خوبه یا بیمارستان قائم انتهای همت غرب اینا کاراشونو دیدم که خوبن.
به سلامتی ان شاءالله بلیط مناسب هم پیدا می کنی.اما تو تاپیک ایر لاینهای خارجی بچه ها همه همون سایته cheapero معرفی کردن .می گن بهترین وارزونترین سایته .موفق باشی.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، ASALI ، shadzad ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، leila.e
(2013-04-27 ساعت 19:25)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 18:51)ASALI نوشته:  @یه روزهایی بود که حال و حوصله داشتم ولی هرچی پست میذاشتم یکی از مدیران محترم زحمت میکشید و پاک میکرد Tongue ای بابا ... اینا مهم نیست Wink مهم اینه که من از اینکه شما دوستای خوبم رو اینجا دارم خیلی خیلی خوشحالم Smile
...
الان این متلکی که گفتی منظورت من که نبودم، بودم؟!!Tongue
حالا از تو تاپیک های لاتاری میای تو تاپیک های ازدواجی پشت سر مدیران محترم و زحمتکش صفحه میذاری؟!Tongue. اگر امشب تو انجمن مدیران چغلیتو نکردمBig Grin.

عمو سعید عزیز شما که تاج سر مایین Big Grin... شما هم از دوستان خوب و خانوادگی مایین و حقیقتا یکی از بهترین مدیران مهاجر سرایین ( بدون هر گونه اغراق ) .... و به شخصه امیدوارم به آنچه که میخوایین برسین چون لیاقتشو دارین .Wink اون مدیر محترم هم نمیدونم چرا از من خوشش نمیومد ... حالا گذشته و مهم نیست . دوستان پرسیدن و واجب الجواب بود .. Smile راستی خواننده کره ایه آهنگ جدید داده برای شادی گرفتن گرین کارت تمرین کنین Tongue
این نیز بگذرد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، ارکیده ، yalda91 ، MONA FB ، Saeedv13 ، arian307 ، سانازی ، girl ، leila.e ، battosai
والا اينجوري كه آرين ميگه ميخواد شيش ماه ديگه بياد .... تا حالا چيكار ميكردي آري جان ..... تازه يادت افتاده ماشين بفروشي ال و بل كني ....ميبينين تروخدا من از دست اين شوهر چي ميكشم ....lol
البته اينطور منتظر بودن شيرينه اما امان از قبل كليرنسسسسسسسسس
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، shadzad ، shabnam.84 ، battosai ، ارکیده ، yalda91 ، MONA FB ، Saeedv13 ، arian307 ، سانازی ، girl ، leila.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان