کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آرین از رتبه ات خیلی انرژی گرفتم . مرسی .
امیدوارم هر چه زودتر کارهاتو انجام بدی بری پیش همسرت .
من هم این NVC رو میسپارم به کلید اسرار . خدا خودش هدایتش کنه .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، ارکیده ، girl ، shabnam.84
نمیدونم کاملیا جون، حالا یه زنگ بزن سفارت ببینیم چی میگه، اون اپراتوره شماره پسپورتو می پرسه فک کنم می گه دقیقن وضعیتت چیه، چی کار باید کنی.

خوب شد یادآروری کردی شبنم جون، اینقد سرم شلوغه کلن یادم نبود روز مادر نزدیکه Sad
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91 ، ارکیده ، سانازی ، girl ، kamela
مونا خواهر منم یه رتبه ناقابل اهدا کردم. باشد که رستگار شوی Smile)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، shadzad ، ارکیده ، سانازی ، girl
مرسی شبنم جون . SmileSmileSmile
دیدم رتبه ات رو عزیزم . Tongue
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، سانازی ، girl ، shabnam.84
سلام به همه دوستان.کامیلا جون من گفتم باید فرم I-864دوباره می فرستادم وآفیسر گفت اگه زودتر بفرستی روند اداریت زودتر پیش می ره.اون روزه مصاحبه افیسر ها به بچه ها می گفتند که سایتو چک کنید.یه نظر من هم از سفارت حتما بپرسید ،هم دونبالش باش .وهر چه زودتر مدارک اصلی رو پست کن.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، MONA FB ، shadzad ، ارکیده ، girl ، سانازی
کاملیا جان از همسرم در مورد اسپانسر پرسیدم گفت معمولا کسی این کار رو نمیکنه که پول بگیره اسپانسر شه چون فرد اسپانسر تا مدتها ( چند سال ) در مقابل ساپورتش مسئوله . به نظرم از بین فامیل یا دوست یا آشنا باید یکی رو پیدا کنی .
نمیخوام ناراحت شی چون میدونم که خیلی حساسی ولی اینو گفتم که دنباله راههای بیهوده نباشی و سعی کنی زودتر یکی رو پیدا کنی .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، ارکیده ، سانازی ، girl ، shabnam.84 ، آناهيتا
یلدا یه سوال . فک کنم یه جا نوشته بودی از تکمیل مدارک NVC تا نامه مصاحبه ات 4 ماه طول کشیده !
درسته ؟ یا کلا تا زمان مصاحبه منظورت بوده ؟

چند روز دیگه سه ماه میشه که من مدارکم تو NVC تکمیله

صحبت از فاصله نیست
صحبت از مهر و وفاست
شاید این فاصله ها
محک عاطفه هاست .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، ارکیده ، سانازی ، girl ، shabnam.84
(2013-04-28 ساعت 20:40)MONA FB نوشته:  یلدا یه سوال . فک کنم یه جا نوشته بودی از تکمیل مدارک NVC تا نامه مصاحبه ات 4 ماه طول کشیده !
درسته ؟ یا کلا تا زمان مصاحبه منظورت بوده ؟

چند روز دیگه سه ماه میشه که من مدارکم تو NVC تکمیله

صحبت از فاصله نیست
صحبت از مهر و وفاست
شاید این فاصله ها
محک عاطفه هاست .

دقیقا دوستم .من وقتی هنوز نامه مصاحبمو نگرفته بودم .همسرم مرتب زنگ می زد وایمیل می داد .تو اونجا خیلی اهمیت می دن .و من فکر می کنم که تاثبر داره.به ما گفتن از زمانی که مدارکو بفرستی تا جواب بدیم حداقل 60روز طول می کشه .ما هم همش اینو می زدیم تو سرشون.Big GrinBig Grin.ولی حتما زنگ بزن.ان شاءالله به زودی بهت خبر می دن.

بچه ها امروز 60 روز شد .یعنی میشه این هفته اسمم در بیاد.فعلا که از آپدیت شدن هم خبری نیست.آخریش 22آپریل بوده.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، سانازی ، MONA FB ، girl ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz
ایمیل دادم اشتباه شد و دوباره همسرم ایمیل داد هنوز جواب ندادن .
راستش درست و حسابی جواب نمیدن .

یلدا جون ایشالا تو همین هفته کلیر شی عزیزم .
سانازی مرسی از رتبه ات .

هیشکی مث مو از رتبه خوشش نمیاد .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، shadzad ، yalda91 ، سانازی
سلام بچه ها
اناهیتا جان نه من تیر ماهی هستم اردیبهشت ماهی هامون که منم دوستی دارم هم اسم خودم دخترای خوبی میشن مثل شبنم که 10 اردیبهشت و شینا 28 .
انا جان شما تولدتون کی هست؟
مونا جان قابل نداره فکر میکردم رتبه دادم.کاری ناچیز میکنیم به هم دوستی مونو نشون بدیم.امیدوارم که هیچ وقت نا خواسته همدیگرو ناراحت نکنیم چون من اصلا نمیتونم تحمل کنم کسی ازم ناراحت باشه.
من اخه چرا اپروو نمیشم بچه ها اگه اپروو دور اول زیاد باشه تو nvcمیشه زود رد بشه؟Sad
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، girl ، shabnam.84 ، shadzad ، yalda91 ، آناهيتا ، shinna
(2013-04-28 ساعت 14:43)shadzad نوشته:  کاملیا جونم من برداشتم از حرف سارا و تجربه بچه های دیگه اینه که اگه نقص مدرکی که خوردید نیاز به بررسی جداگانه داره شاید لازمه تو مدت adminstrative processing روش کارشه، ولی اگه مثلن کپی و ترجمه و اصل های یه مدرکی و چیزای این شکلی باشه شاید لازم نیست و شما کلیر می شی و بعد مدارکو بدی ویزا صادر می شه، اینا حدس منه شایدم اشتباه باشه، ولی فکر می کنم قضیه اسپانسر شاید براشون بررسی اضافه بخواد و تو کلیرنس اثر بگذاره، من می گم با خود سفارت تماس بگیر ببین چی میگه، شاید علتش همینه که افیسر چیزی نگفته از اینکه اسمتو تو سایت چک کنی شاید اول می خواد این مدارکت کامل شه و بعد پروسه چک رو کامل کنند، شاید لازم نباشه حضوری برید، کپی های مدارک رو بفرستید اونا بررسی می کنند و اینطوری فقط روزی که حضوری می رید اصل ها رو می برید و ویزا صادر میشه. من جات باشم به محض اینکه مدارک اسپانسر آماده شه کپی رو می فرستم، هیچ ضرری نمی تونه داشته باشه.

دقيقا. عملا دو تا چك در كاره. يكى براى خود همسر كاملا جون كه چيز غير طبيعى نيست، اكثر اقايون خاور ميانه اى ميگيرن اين چك و ، يكى هم چك اسپانسره، كه اينا ميرن و اطلاعاتى كه تو دتا بيس خودشون از اسپانسر تو امريكا دارن رو چك ميكنن. مثلا ميگم واسه يه كيسى مثل كاملا جون هرچه نقصى مدارك رو زودتر تحويل بدن، احتمال اينكه چك همسرشون و بررسى اسپانسرشون همزمان جلو بره و باهم تموم بشه بيشتره
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، girl ، سانازی ، shabnam.84 ، shadzad ، yalda91 ، kamela ، rrrraaaazzzz
سلام دوستان
دنبالتون می گشتم
خوشحاااااااالم که اینجا می بینمتون Smile
مرسی از یلدای عزیز که تایپیک " برماچه میگذرد " معرفی کرد
داشتم دق می کردم Sad
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، shabnam.84 ، shadzad ، yalda91
سلام
خوش اومدی
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
کاملیا جونم همون خانمی که گفتم همزمان با آرین چک خورد و هنوز کلیر نشده نقص مدرک هم داشت و مربوط به اسپانسر بود.. آفیسر بهش گفت هرموقع شمارتو تو سایت دیدی به مدارکت بیا

علی‌ جان ممنونم بابت رتبه ؛)

الهه نامرد قرار بود تند تند از خودت خبر بدی، کوشی پس؟ نگرانتیم Sad

بیا بگو چیکار کردی دختر مهربون

راز عزیز خیلی‌ خوش اومدی.. می‌شه یه خلاصه از پروندت بگی‌ Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، سانازی ، shabnam.84 ، shadzad ، MONA FB ، yalda91 ، kamela ، rrrraaaazzzz
راز جان گم کرده بودی بچه ها رو Smile Big Grin
بچه ها تو تاپیک های ازدواج و نامزدی سر میزنن و جواب میدن به سوال ها

اما پاتوق همه ی ما این تاپیک هستش و بچه ها رو میتونی اینجا پبدا کنی. مخصوصا شب ها که همه ماشالا بی خوابن Big Grin

الهه با ویزای یک ضرب میخواد بیا و خبر بده. 100% مطمئنم Smile امیدوارم بهش خوش گذشته باشه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، MONA FB ، shadzad ، yalda91 ، girl ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، سانازی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان