2013-04-29 ساعت 00:25
صبوریم کمه ، بی قراریم زیاده
CR1
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، girl ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی
(2013-04-28 ساعت 22:59)rrrraaaazzzz نوشته: سلام دوستان خوش اومدی عزیزم. ![]() ![]() ![]() ![]() راستی خانمهای محترم ،دوستای خوبم 3شنبه روز زن هم هست .پس پیشاپیش به همتون تبریک می گم.مخصوصا کاملیا جان مامان نمونه ما
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
![]() تشکر کنندگان: shadzad ، kamela ، girl ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی
مونا جووونم ممنونم ازت که از همسرت پرسیدی برای من عزیزم...والا من هم اول دنبال اینم که ببینم چه کسی رو میتونم پیدا کنم..ولی اگر کسی قبول نکرد مجبورم به هر دری بزنم و به هر راهی فکر کنم.....سارا جون من میدونم که حتی یک درصد هم امکان نداره که بخان برن اسپانسر مارو چک کنن چون روز مصاحبه افیسر تمام مدارک و کاغذهای اسپانسرمون رو به شوهرم پس داده و رسما چنذین بار گفته اسپانسر پیدا کنین و گفته این رو قبول نداریم و دور اسپانسر جدید هم خط کشیده..من فکر میکنم همسرم چک خورده و باید مارش در سایت در بیاد..این رو توی ترکیه چند نفر به شوهرم هم گفتن که وارد بودن.
مونا جون اناالاه که زود زود وقت مصاحبه بگیری..... جودی جون وااااای با ارین چک خورد و هنوز کلیر نشده؟؟؟؟پس احتمالا مال ما هم طولانی خواهد شد!!!! بچه هادقت کردین اکثر کسایی که ویزا میگیرن خیلی کم پیش میاد که بیان اینجا..بی معرفت میشن...ببینین ارررررین چقدر کم میاد...یواش یواش کمش میکنه تا دیگه نیاد....الاهه هم حتما ویزا گرفته که نمیاد...چرااااااااااا بعضیا ویزا میگیرن بی معرفت میشن؟؟؟؟؟؟ یلدااااای مهربونم...ممنونم ازت عزیز دلم.......خیلی خوشحالم کردی چون واقعا اولین کسی هستی که بهم تبریک گفتی...بوووووس به روی ماهت مهربوووون.من هم به همه شما دوستای گلم روز زن رو تبریک میگم. تشکر کنندگان: girl ، shinna ، yalda91 ، Saeedv13 ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی ، MONA FB
2013-04-29 ساعت 07:30
(2013-04-28 ساعت 20:26)MONA FB نوشته: کاملیا جان از همسرم در مورد اسپانسر پرسیدم گفت معمولا کسی این کار رو نمیکنه که پول بگیره اسپانسر شه چون فرد اسپانسر تا مدتها ( چند سال ) در مقابل ساپورتش مسئوله . به نظرم از بین فامیل یا دوست یا آشنا باید یکی رو پیدا کنی . موافقم با مونا چون اسپانسر نه تنها از لحاظ مالي بلكه از همه لحاظ مسئواله .... مثلا اگه يكي از افرادي كه اسپانسرش هستي خلافي بكنه اسپانسر هم مسئوله ء....براي همين هم اكثرا كسي با گرفتن پول اسپانسر نمشه
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
![]() تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، سانازی ، MONA FB ، rrrraaaazzzz
2013-04-29 ساعت 08:25
نمیدونم کاملیا جونم چرا طول کشیده اینقدر ولی شاید چون این خانم آلمان درس میخوند و آفیسر بهش گفت دیگه نمیخواد بیای اینجا، همونجا بگیر ویزاتو تا الانم هیچ خبری نداره من فکر میکنم اینا باز خرابکاری کردن و شاید حواسشون نبود که این خانم قراره آلمان بگیر ویزاشو.. نمیدونم ولی امروز بهش گفتم پیگیری کنه حتما
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه! تشکر کنندگان: yalda91 ، mercedeh2011 ، kamela ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84
2013-04-29 ساعت 09:24
(2013-04-28 ساعت 22:18)سانازی نوشته: سلام بچه هامنم نیمه اول اردیبهشتم ![]()
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ![]() تشکر کنندگان: girl ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، سانازی
2013-04-29 ساعت 10:34
آخ جونمممممم
چقدر انجا ارديبهشتي داريمممممم بياين يه آمار بگيريم شبنم جان شينا گل مرسده عزيز و خودممممنم كس ديگه اي نبوووودددد ؟؟؟؟؟؟؟؟
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
![]() تشکر کنندگان: shinna ، mercedeh2011 ، girl ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84 ، yalda91 ، سانازی
آناهیتا جون اردیبهشتیا خیلی ماهننننننننن
خیلی خوبه که داری اسم بانوهای اردیبهشت رو مشخص میکنی من 18 اردیبهشتم ![]()
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل سرویس سنتر: National Benefit Center اپرو: تاریخ نمیدونم مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326 تشکر کنندگان: آناهيتا ، mercedeh2011 ، girl ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، سانازی
2013-04-29 ساعت 10:48
(2013-04-29 ساعت 10:41)shinna نوشته: آناهیتا جون اردیبهشتیا خیلی ماهننننننننن خيلي خوبه .... كس ديگه اي هم اگه هست بگه هاااااا ميخوايم ليست ارديبهشتيهارو كامل كنيم ها
![]() تشکر کنندگان: shinna ، mercedeh2011 ، girl ، rrrraaaazzzz ، simi ، shabnam.84 ، yalda91 ، سانازی
ولی بچه ها الاهه اسپانسرش یک ادم غریبه بود که پول گرفت(اگه اشتباه نکنم 1500 تا)و اسپانسرش شد..حالا ما که همونشم نداریم
مادر شوهر من اردیبهشتی هست و واقعا یک فرشته هست پس جودی جون ممکنه ما شانس بیاریم زودتر کلیر بشیم...هرچند هنوز کارامونم ردیف نیست..ولی من اسپانسر پیدا کنم سریع میام امریکا تا شوهرم زود بره سفارت تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، simi ، shabnam.84 ، yalda91 ، سانازی ، MONA FB ، آناهيتا
2013-04-29 ساعت 14:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-29 ساعت 14:09 توسط rrrraaaazzzz.)
از همتون ممنونم
ویزا: k1 / اولین اقدام: 6 نوامبر / سرویس سنتر: vermont / مصاحبه : ابوظبی رو انتخاب کردیم، ..... مقصد: دالاس ............... مرسی یلدای عزیز. منم روز مادر (زن) پیشاپیش به همه تبریک می گم به امید روزی که هممون به آسایش و آرامش برسیم خدا کنه همه ویزاهاشونو هر چه زودتر بگیرن!!!!!! حتی اگه کمتر بیان .... اصلا نیان ![]() ![]() (2013-04-29 ساعت 14:08)rrrraaaazzzz نوشته: از همتون ممنونم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012 نقص مدارک: 17 می اپرووال: 12 جولای کیس نامبر: 29 جولای تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
2013-04-29 ساعت 16:29
بابا من اینترنتم قطعه.. تو این هیری ویری یاد کابل برگردون افتادن... من اصلا نمیفهمم این معنیه کابل برگردون چیه.... ینی کابل و بر میگردونن اونوری میزارن تو زمین؟ چه مرضی ه خوب؟؟ اینتنرتم هم به همین دلیل قطع شده....
اگر نه که همتون میرین پی زندگیتون و بی خیال اینجا میشین من با ویلچر میام اینجا
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
مامان كاملا روزت مبارك :-)
شبنم جون تولدت مبارك شينا جون پيشاپيش تولدت مبارك :-) آنا جون و مرسده جون تولدتون مبارك اينجا مقر بانوان ارديبهشتيه ؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![]() ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shinna ، yalda91 ، سانازی ، girl ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، kamela
2013-04-29 ساعت 17:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-29 ساعت 17:03 توسط shabnam.84.)
به به اردیبهشتی ها زیاد شدن
![]() آنا چندم هستی؟ مرسده تورو میدونستم اما یادم نیست چندمی؟ سیمی جون ممنون بابت تبریک ِ پیشاپیش ![]() غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است... تشکر کنندگان: simi ، yalda91 ، سانازی ، girl ، rrrraaaazzzz
2013-04-29 ساعت 17:05
شبنم جون تولد مبارک عزیزم، ایشالاه سال دیگه کنار همسرامون تولد بگیریم
![]() سیمی!!!!!!!!!! جونم کجایی عزیز دلم؟؟ دیگه کم کم اماده شو که همین روزا باید بری :***
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل سرویس سنتر: National Benefit Center اپرو: تاریخ نمیدونم مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326 تشکر کنندگان: simi ، yalda91 ، girl ، rrrraaaazzzz ، shabnam.84
|