موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-28 ساعت 01:20)arian307 نوشته: من هیچ وقت نمیتونم جنسیت یه ای دی رو حدس بزنم ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
یه چیز میگم نگین طرف دیوونست... ولی من همچین مادرم و بقل کردم و فشارش دادم از دیروز کمر درد داره..... بعد از اون همه منتظر شدن فکر میکردم اونقدر دیگه ذوق نمیکنم اما کاملا بر عکس شد....
شما کی میری واسه ویزا؟ من فردا میخوام برم بیلیط بگیرم واسه هفته ی دیگه
قصد داشتم همین هفته برم, اما چون چهار شنبه تعطیله گذاشتم واسه هفته ی دیگه
می ترسم مهاجرتی بشه![Tongue Tongue](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/tongue.png)
توی برگ آبیه نوشته در مورد تعطیلی چهارشنبه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
اره منم گفتم همین هفته برم دیدم ۴ شنبه که تعطیله بعد هم میخوره به شنبه ۱ شنبه و الکی باید ۲ هفته علاف شم اونجا... احتمال ۹۹٪ این شنبه ای که میاد صبح میرم یروان که ۲ شنبه پاسورت ها رو بدم... ایشالا تا ۴ شنبه ۵ شنبه بدن که برگردم ایران .... من توهم ورم داشته نیام تو ایران حالا تو مرز گیر بدن ویزای امریکا واسه چی داری... دیدی که یارو فامیلیش واشنگتونه هزار تا اسم میزارن روش...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
ميخوام يه پست تو انجمن مفقودين مهاجرسرا بزارم ذنبال نوشي و الهه بگردم
نه از الهه خبري هست نه نوشي :-( كجايين بچه ها؟؟؟؟؟ الهه بيا بگو ويزاتو گرفتي
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-28 ساعت 02:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-28 ساعت 02:26 توسط kamela.)
ارین جان من 2هفته هست دارم کارای دندونم رو میکنم...امروز هم رفتم پیش دکتر..دکتر من خیلی خوبه.نه خیلی گرونه و نه خیلی ارزون..قیمتش مناسب تر از جاهای دیگه هست..به ما هم خیلی نزدیکه..کارش هم عالی.من خودم کار همه رو قبول ندارم ولی این کارش عالی و سالها دندونه برات....نزدیک رستوران لوکس طلایی بالاتر از پارک وی هست..اگر خاستی بگو بهت بگم کی هست و چکار کنی
ارین جان روز مصاحبه پاس انا جون رو هم باید ببری؟اخه گفتی پاس هارو تحویل میدی!!!!!!!بعد میشه لطفا بگی این ستاره کوچولو ها کنار شماره لیست کلیر شده ها چی هست؟ممنونم ازت
بچه ها حتما الاهه ویزاش رو گرفته.چون اگر نمیگرفت الان میومد ایران..ولی مونده تا ویزاش اماده بشه حتما
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-28 ساعت 02:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-28 ساعت 02:31 توسط battosai.)
سلام کاملا خانوم تیک ها رو دارین پر می کنید دیگه ؟
در مورد الهه خانوم ارباب مهاجرت ارباب حلقه های همه موضوعات مهاجرت مگه میشه یه ضرب نگیره اگر نگیره عجیبترین اتفاق هست در سال 2013 از منظر خودم ... .
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ارین جان چه کنم حساسم خوووووب...بیا این سایتش هست......http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
این که معلومه
(*) Not all family members have been processed. Please contact us.
(**) The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month. Please contact us by e-mail before coming to our office.
اینم میگه که چک مراحل اداریتون تموم شده اما توی این ماه نمیتونن ویزاتون رو صادر کنن و باید با ایمیل مکاتبه کنی باشون
(#) The administrative processing on your file has been completed. However, your documents are expired. Please bring updated DS 230 Part I and II, medical report, 1040 and W2 for the most recent tax year from your petitioner- cosponsor and other listed
اینم میگه چک شما تموم شده اما یه سری از مدارکتون منقضی شده.. باید فرم اپدیت شده ( با تاریخ جدید) مدیکال جدید.. و جدید ترین ۱۰۴۰ و w2 رو از اسپانسر و با کواسپانسر ببری
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ارین جان ممنونم از توضیحاتت.مرررررررررررسی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-27 ساعت 15:57)arian307 نوشته: شینا و صبای گل... ممنون از لطفتون.... اصلا نگران نباشین و برین حال زندگیتون رو ببرین که این روزا زود میگزره .. لیلا جان همچین هوراااا میکشی که رنگ همه میپره... یه خورده دیگه باید صبر کنی فقط.. تو این مدت هم دپ نکن خودت رو که بعدا پشیمون میشی
حالا تازه اول شادیمونه.... الاهه هم میاد و علاوه بر ویزای یه ضربش یه چند تا سوسمار هم سوغات میاره
به امید اون روز. مرسی از نصیحت هات.
پیشاپیش تولدت مبارک شبنم جون.امیدورام زودتر شرایط فراهم شه قدم در این راه طاقت فرسا بزاری.در ضمن اردیبهشتی ها خیلی دخترهای خوب و مهربونین.
منم منتظرم خبر گرفتن ویزای یک ضرب الهه عزیزو بخونم.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالله الهه با خبر های خوب برگرده خیلی خوش قلبه و به گردن همه ما حق داره. انرژه ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ به قول بچه های لاتاری برای الهه همه بیاین بالا++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++