موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
درست ميگي كاملا جون ، الهه مونده كه با وبزا بياد ايران ، مرسي ارين دلم واسه جفتشون تنگ شده ، الهه كه با دست پر مياد نوشي هم هرجا هست موفق باشه :-))))
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-28 ساعت 13:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-28 ساعت 13:23 توسط kamela.)
بله مرسده جون.نرسیده به لوکس طلایی دست راست...حرف نداره واقعا..من خیلی دوسش دارم..دکتر معادی یک یکه
بجه ها.کسی نبوده که تاحالا هم چک خورده باشه و هم نقض مدارک شده باشه؟؟؟این خانم سارا من رو نگران کرد.توی کاغذ صورتی دور چک رو خط کشیدن و دور چند تا مدرکی که باید دوباره ببریم...توی برگه هم نوشته برین توی فلان سایت و شمارتون رو که دیدین بیاین سفارت دوباره...شوهرم میگه خانومی که مصاحبه میکرد هیچی از این موضوع نگفت که شمارت میاد توی سایت یا اینکه نمیاد شمارت...ما باید چکار کنیم...نبود کسی مثل ما؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-28 ساعت 13:18)kamela نوشته: بله مرسده جون.نرسیده به لوکس طلایی دست راست...حرف نداره واقعا..من خیلی دوسش دارم..دکتر معادی یک یکه
بجه ها.کسی نبوده که تاحالا هم چک خورده باشه و هم نقض مدارک شده باشه؟؟؟این خانم سارا من رو نگران کرد.توی کاغذ صورتی دور چک رو خط کشیدن و دور چند تا مدرکی که باید دوباره ببریم...توی برگه هم نوشته برین توی فلان سایت و شمارتون رو که دیدین بیاین سفارت دوباره...شوهرم میگه خانومی که مصاحبه میکرد هیچی از این موضوع نگفت که شمارت میاد توی سایت یا اینکه نمیاد شمارت...ما باید چکار کنیم...نبود کسی مثل ما؟؟؟؟؟؟؟؟
کاملا جان نگران نباش روندش اینطوریه که بری توی سایت چک کنی هر وقت شمارت دراومد بری اصلا روند پرونده شما خارج از روال نیست یه نقصی تو مدارکتون داشتین که وقتی نوبتتون شد میرین و نقصتون رو رفع میکنین و ویزاتونو میگیرین
من خیلی ها رو مثل شما میشناسم که نقص مدرک داشتن و وقتی شمارشون دراومده مدارکشونو بردن و ویزاشونو گرفتن آخریشون سه هفته پیش اسمش توی سایت دراومد هم باید ترجمه میبرد هم اصل مدرک و هم دومیسایل رو ثابت میکرد الانم خوشحال ویزاشو گرفته
عزیزم به چیزای خوب فکر کن اینم یه دوره ای که تموم میشه
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
کاملیا جونم من برداشتم از حرف سارا و تجربه بچه های دیگه اینه که اگه نقص مدرکی که خوردید نیاز به بررسی جداگانه داره شاید لازمه تو مدت adminstrative processing روش کارشه، ولی اگه مثلن کپی و ترجمه و اصل های یه مدرکی و چیزای این شکلی باشه شاید لازم نیست و شما کلیر می شی و بعد مدارکو بدی ویزا صادر می شه، اینا حدس منه شایدم اشتباه باشه، ولی فکر می کنم قضیه اسپانسر شاید براشون بررسی اضافه بخواد و تو کلیرنس اثر بگذاره، من می گم با خود سفارت تماس بگیر ببین چی میگه، شاید علتش همینه که افیسر چیزی نگفته از اینکه اسمتو تو سایت چک کنی شاید اول می خواد این مدارکت کامل شه و بعد پروسه چک رو کامل کنند، شاید لازم نباشه حضوری برید، کپی های مدارک رو بفرستید اونا بررسی می کنند و اینطوری فقط روزی که حضوری می رید اصل ها رو می برید و ویزا صادر میشه. من جات باشم به محض اینکه مدارک اسپانسر آماده شه کپی رو می فرستم، هیچ ضرری نمی تونه داشته باشه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
omnia جان شوهر من 17 اپریل مصاحبش بود و هم چک خورد هم نقض مدارک شد
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-28 ساعت 16:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-28 ساعت 16:24 توسط kamela.)
صبا جون ممنونم ازت عزیزم..مرسی که از نگرانیم کم کردی...من واقعا خوشحالم که دوستای خوبی مثل شماها دارم...ممنونم ازتون واقعا....مرسی صبای گلم
شادزاد جون ممنونم ازت عزیزم..ولی ببین خانم افیسره دقیقا دور چک خوردن رو خط کشیده و همچنین دور تمام چیزایی که باید ببریم..اخه اگر قراره بعدا باز چک بخوریم پس چرا دور چک رو خط کشیده؟....بچه ها این افیسر ها به همه خودشون میگن که شمارتون رو باید در سایت چک کنید؟
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ممنون از تبریک های پیشاپیش. همه تون رو دوست دارم
راستی 4 شنبه روز مادر. همه هدیه خریدننننننن؟ من همچنان دارم فکر میکنم. بین 2 مورد موندم :d
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
شبنم جونم تولدت مبایرک عزیز دلم...انشاالاه به هرچه دوست داری به زودی زود برسی.........من هم هنوز هدیه نگرفتم..اون دو موردت رو بگو شاید من ازش استفاده کردم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-28 ساعت 17:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-28 ساعت 17:56 توسط MONA FB.)
بچه ها من امروز فهمیدم 3 روز دیگه روزه مادره .
چرا من فکر میکردم تو تابستونه ؟
حالا یکی بیاد به من بگه واسه مامان سیمینه خودم و مامان شکوه چی بخرم ؟
اینم شانسه ما داریم ؟
ولی الان یادم اومد ، پارسال همسر مهربان ایران بود واسه روز مادر .
شاید بچه بودیم تو تابستون بود . نمیدونم ؟
CR1
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون کاملا جونم. سه شنبه ست تولدم. ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
والا مامان هوس دستگاه بخارپز کرده بود چندوقت پیش. شاید اون و بگیرم. اون یکی هم لباسه. اما بگیرم میدونم میخواد بگه من این همه لباس دارم :d
به به امثال مونا باید برای مادرشوهر جونم هدیه بگیرن. بابا همه چیزم گرونهههههههههههه.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-28 ساعت 18:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-28 ساعت 18:29 توسط MONA FB.)
سلیقه شو نمیدونم . ولی باید یه چیزی بگیرم که بتونه ببره دیگه . و خوشش بیاد البته
CR1