کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-04-29 ساعت 17:02)shabnam.84 نوشته:  به به اردیبهشتی ها زیاد شدن Smile

آنا چندم هستی؟ مرسده تورو میدونستم اما یادم نیست چندمی؟

سیمی جون ممنون بابت تبریک ِ پیشاپیش Smile

من ١٦ ارديبهشتم Smile Smile Smile

(2013-04-29 ساعت 21:34)yalda91 نوشته:  ساتازی جون از کادو نگو که کم کم دارم عقده ای می شم.همین طور مناسبتها میادو میره.همه دوستام می گن ما اینو گرفتیم من دپرس می شم.مثلا تازه عروسم اما خبری نیست....این هفته که روز زنه .هفته دیگه هم که اولین سالگرد عروسیمه .می دونم چند بار گفتم اما ببخشید عقده ای شدم به خدا .کلی دلمو خوش کرده بودم که کلیر می شم.همسرم هم میاد .یه کادوی خوبم می گیرم اما مثل اینکه خبری نیست .مثل اولین سالگرد عقدم باید با مامانم اینا جشن بگیرم.

از كادو نگو كه دلم خونهههههه lol
من بايد همش به زور از اين آرين كادو بگيرم ..... هي بايد بگم كادوم چي شد كادوم چي شد ...حالا هم كه داره مي آد كابل برگردونو بهانه كرده كه هي بهش نگم سوقاتيم چي شد سوقاتيم چي شو lol : ) : )
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، tondar ، ارکیده ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، سانازی
ولی‌ همسر من دست به کادوش خوبه ولی‌ یه ایرادی داره اونم اینکه مثلا اگه ۱ ماه قبل تصمیم بگیره چی‌ بخره میاد میگه، آدمو غافلگیر نمی‌کنه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shadzad ، آناهيتا ، ارکیده ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، سانازی
سلام
اول از همه يه هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااا مشتي واسه داداش ارين خودم كه كيلر شده مباركششششششش باشه بعد اين همه وقت يه خبر خوب شنيديم دمت گرم ارين خيلي خوشحاااااااال شدم برات روزاي خوبو خوشي و كنار همسر نازنينت ارزو مي كنم
الهه خا نومم ايشااله ويزاشو يه ضرب مي گيره مياد هممونو دوباره خوشحال مي كنه

شبنم جات تولدت مبارك

راستي بچه ها منم چند روز ديگه ميرم استانبول خانومم مياد اونجا همديگرو ببينيم رفتنش خوبه اما باز جدا شدنش سخته
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، آناهيتا ، ارکیده ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، سانازی ، arian307
(2013-04-29 ساعت 18:33)shinna نوشته:  قربونت برم به زودی میری در هوای تمیز و یه نفس عمیق می کشی
خیلی خوبه که این کارو ک ردی عزیزم الان سر فرصت وسایلتو بر میداری ، دم رفتن هول هولکی نمیشه جمع کرد.
امیدوارم ویزای یه ضرب بگیری :*
ايشالا همگي زود به خواسمون ميرسيم فدات بشم، آره ديگه ميخوام چمدونام حتي قبل سفارت رفتنم جمع بشه ، ايشالا به دعاي همه تون Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shadzad ، آناهيتا ، ارکیده ، shabnam.84 ، girl ، rrrraaaazzzz ، yalda91 ، سانازی
وای جودی منم عاشق غافلگیرشدنم، نامزدمم چون میبینه من ذوق مرگ میشم همیشه به خلاق ترین شکل ممکن این کارو می کنه، توام بگو به همسرت، شاید نمیدونه اصلن Big Grin تولد من دِی ه، پارسال روز تولدم خیلی دپرس نشسته بودم خونه، زنگ درو زدن جواب دادم دیدم یه دست گل بزرگگگ دست یه اقاییه، گفت تولدتون مبارک، گفتم مرسی شما؟ گفت این گل از طرف همسرتون آقای فلانیه، گفتم چی؟ اون که ایران نیس! گفت ما فروشگاه آنلاین فلانیم، یعنی داشتم از ذوق می مردم، فک نمی کردم همچین فروشگاهایی واسه ایران باشه اصلن! خیلی حال میده غافلگیریییی Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، MONA FB ، rrrraaaazzzz ، kamela ، yalda91 ، سانازی
(2013-04-29 ساعت 19:27)ارکیده نوشته:  سیمی خانم الکی وسیله جمع نکن مگه قرار نبود با هم بریم؟بدون من رفتی دیگه شتر دیدی ندیدیBig Grin
شوخی کردم امیدوارم که زودتر وقت مصاحبه بگیری و ویزای یک ضرب تو به سلامتی بری بلکه بخت پرونده منم باز بشه اونجا همدیگرو ببینیم...(بریم شیر پسته بخوریمWink

اركيده جونم ميدوني كه من يه كاميون وسيله دارمBig Grin تا اونارو جمع كنيم دوتايي ويزاهامونو گرفتيم و راه افتاديم ، اونجا يه شمشك هست ميريم شير پسته و ميكس انبه آناناس شاتوت ميگيريم Big Grin ايشالا زووووود تكميل مدارك و وقت مصاحبه ات مياد

(2013-04-29 ساعت 20:22)yalda91 نوشته:  سلام دوستای خوبم.
شبنم جون: تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
مبارک دوستم.بهتریها رو در کنار همسر عزیزیت برات آرزو می کنم.امیدوارم امسال یکی از بهترین سالهای زندگیت باشه.

کاملیا جون مطمئنم که یه اسپانسر خوب پیدا می کنی.مطمئن باش.جوبنده یابندست.فقط مدارکتو از الان کامل کن وآماده شو.من فکر می کنم اگه تو اونجا باشی امکان اینکه زودتر بتونی پیدا کنی بیشتر هست.

سیمی جون شاید باورت نشه من تفریبا 1 ساله چمدونهامو بستم یکسری شو که خورد خورد دادم به همسرم برده.دو تا چمدون آماده وزن کرده هر 1-2 ماه یکبار باز می کنم دوباره می بندم.مرتب می خرید می کنم.یه گوشه اتاقم وسایلو جمع کردم.

بچه ها جدی جدی از الهه خبری نیست .دلم میگه ویزازو یک ضرب گرفته وداره کاراشا می کنه.امیدوارم که همین طور باشه.وبیاد بهمون خبر شادی بده.خداروشکر چند روزه اینجا حرفهای شادی بخش می زنیم.ان شاء الله آخر هفته هم خوب باشه.

بچه ها راستی کادو خریدید.من امروز رفته بودم.واقعا گرونه باورنکردتی هست.:-(((((((((((((((((((
يلدا جون باور كن باورم نميشهBig Grin فكر ميكردم من عجول دختر تو از من بدتري Big Grin
الهه الان ويزاشو گرفته داره از آفتاب و ساحل زيباي خليج فارس لذت ميبره Big Grin

بچه ها من واسه مامانم هيچي نميخوام بخرم پول ندارم :-)))))))))))))) ميخوام واسه خودم خريد كنم :-)))))
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، girl ، shabnam.84 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، yalda91 ، سانازی
سیمی جونم خوب می کنی می بندی از الان، چشم به هم بذاری ویزای یه ضرب تو دستته Smile
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، ارکیده ، yalda91 ، سانازی
میدونهههههههه ولی‌ میگه نمیتونم نگه دارم باید بگم..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، آناهيتا ، simi ، rrrraaaazzzz ، shadzad ، ارکیده ، yalda91 ، سانازی
سلام به همه دوستای گل خودم. بچه ها از تک تک شماها بابت تبریک تولد ممنونم. ذوق مرگ شدم پیشاپیش Smile) همه تون خوبین و لطف دارین

خوشحالم که امسال باشماها جشن میگیرم . فردا فامیل نزدیک و گفتم بیان. خاله و دختر خاله و عمه و این حرفا Big Grinخودمونیه . حوصله مهمونیه آنچنانی و شلوغ ندارم راستش.امیدوارم همه سال دیگه مناسبت های زندگیتون رو کنار همسرهاتون جشن بگیرین Smile آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمیییییین

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، rrrraaaazzzz ، shadzad ، yalda91 ، سانازی
بچه ها من از این بشقابهای مینا کاری که آبیه ماله اصفهانه بگیرم واسه مامان شکوه خوبه ؟
عاشق ظرفه . صنایع دستی هم خوشش میاد
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، shadzad ، girl ، yalda91 ، سانازی
آره مونا. اونا خیلی قشنگن. منم خیلی دوست دارم. همیشه هم میمونه.

منم میخوام بگیرم بفرستم آمریکا Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، shadzad ، girl ، yalda91 ، سانازی
سلام به همگی
اول به همه ی خانمای گل اردیبهشتی تولدشونو تبریک می گم، ایشالا صد ساله شین Smile
آرین عزیز به شما و خانمت هم تبریک ویژه! خیلی خوشحال شدم
امیدوارم الهه جون هم به زودی زود خبر ویزای یه ضربشو بهمون بده... ایشالا
یلدا جون منم مثل شما خیلی وقته چمدونامو بستم.
خدا کنه هرچه زودتر برا ما هم خبری بشه Smile
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، آناهيتا ، girl ، shinna ، shabnam.84 ، yalda91 ، سانازی ، arian307
poram, yalda ,و medae عزيزم مرسي بابت رتبه Smile
مرسي راز عزيزم بابت تبريك ويژه ؛)
اميدوارم كارهاي همه زودتر انجام بشه و همه پيش همسراشون باشن Smile
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، yalda91 ، poram ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz
هوراااااااا وقت مصاحبه من اومدددددددددد
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
(2013-04-30 ساعت 01:28)simi نوشته:  هوراااااااا وقت مصاحبه من اومدددددددددد

هووووووررررراااااااا
مباركهههههههه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، tondar ، saba.m ، shadzad ، simi ، ارکیده ، yalda91 ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان