کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
usa lover راستش برای من هم عجیب بود این حرف...والا اینا دختر عمو پسر عمو هستن و میگن فقط به دختر عمو پسر عمو امریکا حساس هست به خاطر مسایل ژنتیکی.اینا به جز این مسیله نگران یک چیز دیگه هم هستن و اون اینه که دختره 22 ساله هست و اون اقا 42 ساله..یعنی 20 سال تفاوف...به نظر من حالا به دختر عمو پسر عمو بودنشون گیر ندن شاید به سنشون گیر بدن....خیلی دلم براش سوخت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، girl ، yalda91 ، shabnam.84
(2013-04-30 ساعت 14:28)kamela نوشته:  بچه ها در دو غم خودمون کمه مال بقیه هم اعصاب ادم رو بهم میریزه..بچه ها ما یک دوستی داریم که سیتیزن آمریکاست و اقا هست..دوست شوهرمه و من که آمریکا بودم این اقا خیلی بهم کمک کرد..خلاصه این اقا پارسال اومد ایران و نامزد کرد..نامزدش دختر عموی ناتنیش هست که ما با اون خانوم هم خیلی الان دوستیم...این اقا پارسال برای نامزدش اقدام کرد برای ویزای نامزدی(حالا بگذریم از اینکه این اقا از شانس ما الان اسپانسر نامزدش هست و برای ما نتونست کاری کنه)خلاصه پارسال اینا جشن گرفتن و هزار جور خوشحالی کردن و اقاهه رفت آمریکا..اتفاقا عید هم اومد ایران و ما عید همه با هم رفتیم شمال و خیلیییی جاتون خالی خوش گذشت..بعد از تعطیلات عید براشون نامه مصاحبه اومد و اینا 1 ماه دیگه مصاحبه دارن...دیروز نامزد اون اقا به من زنگ زد و کلی گریه کرد و گفت وکیلشون به نامزدش زنگ زده و گفته به احتمال زیاد به خانوم شما ویزا نمیدن..من شااااخ در اوردم و گفتم چراااااااااااااااا؟گفت وکیل گفته چون شما دختر عمو پسر عمو هستین این ازدواج برای دولت آمریکا غیر قانونی هست و در سفارت بهتون میگن چون ما دختر عمو پسر عمو هستیم و بهمون ویزا نمیدن....میگن برای آمریکا ازدواج دختر عمو پسر عمو غیر قانونی و نباید این ازدواج فامیلی انجام میشده و خلاصه گیر میدن و اصلا نمیزارن ویزا بگیره...بچه ها اعصابم سر این دوستمونم بهم ریخته....میگه کار و زندگی نامزدم آمریکاست و نمیتونه بیاد ایران زندگی کنه منم که نمیتونم برم پس جداااااا شیم؟من موندم بهش چی بگم..بچه ها شما هم شنیدین این موضوع غیر قانونی بودن این جور ازدواج رو؟
آره کاملا جون ازدواج فامیلی (ولی نمی دونم چه نسبتهایی) اونجا مرسوم نیست براشون مثل این می مونه که مثلا خواهر برادر با هم ازدواج کنن...منم قبلا شنیده بودم که به اینجور کیسها ویزا نمی دن......وای چقدر بده...چه حالی دارن ایشالا که کارشون از یه راه دیگه درست بشه دختره با یه ویزای توریستی تحصیلی چیزی بره اونجا بعد یه راهی پیدا کنن خیلی گناه دارن که از هم جدا بشن...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، rrrraaaazzzz ، kamela ، yalda91 ، girl
(2013-04-30 ساعت 14:57)kamela نوشته:  usa lover راستش برای من هم عجیب بود این حرف...والا اینا دختر عمو پسر عمو هستن و میگن فقط به دختر عمو پسر عمو آمریکا حساس هست به خاطر مسایل ژنتیکی.اینا به جز این مسیله نگران یک چیز دیگه هم هستن و اون اینه که دختره 22 ساله هست و اون اقا 42 ساله..یعنی 20 سال تفاوف...به نظر من حالا به دختر عمو پسر عمو بودنشون گیر ندن شاید به سنشون گیر بدن....خیلی دلم براش سوخت
در مورد سن که مطمئنم 100% ما هر عروسی که رفتیم و داماد از آمریکا اومده بوده تفاوت ستیشون بالای 15-16 سال بوده پس اون اصلا مشکلی نیست
در مورد فامیل هم من بعید میدونم پسر عمو و پسر دایی فرقی کنه
این نقشه ایالت های مختلفه که همانطور که بهت گفتم کالیفرنیا قانونی و چند تا ایالت دیگه و بعضی ها هم استثنا داره گویا
http://en.wikipedia.org/wiki/Cousin_marr...s_by_state
دوست شما چه ایالتی احتمالا توی ایالتی که ازدواج فامیلی ممنوع
این دوست ما که گفتم کالیفرنیا بودن
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، yalda91 ، girl
بچه ها فردا برنده های لاتاری مشخص میشه....فردا تو تاپیک لاتاریها 4شنبه سوری میشه.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl
تفلد تفلدت مبارککککککککککککککک شبنم جون.امروز خوب بزن برقص را بندازیا نگی حوصله ندارم مثل من!! ایشاللا که خوش بگذره.
سیمی جون خوشگلم مبارکههههههههههههه فدات شم انشالله یک ضرب میگیری حتما دعات میکنم فقط قول بده رفتی تنهام نزاری اینجا بیای هاااا.
اره بچه ها همه از کادو کم بود داریم نامزد من که میگه بیای اینجا همش رو چشم قرض دارم.
شیما جون اره پیارسال فکرکنم عید رفتیم که خونه مامان بزرگ اونجا تحویل کنیم دیدم دسته گل گنده گفتم این کجا بود گفتن از طرف شوهرته دیگه!!ذوق کردم ولی دیگه اقا از این کارا نمیکنه همون اولا بود انگار!! البته الان خیلی مشغول و وضع اش زیاد خوب نیست میدونین که پارسال همه زحمتا و خرجا شد باد هوا.انشالا روبه راه میشه وضع اشRolleyes
جودی جون پس یکی هستیم.
کاملا جون انشالا ویزاشونو میگیرن شواهد دارن و اگه قبول نمیکردن اولش میگفتن. انشالله دعا میکنیم بگیرن ویزا دلمونو روشن بگیریم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، rrrraaaazzzz ، kamela ، shadzad ، simi ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl
اصلا گره جلو رفتن کار این تاپیک من بودم انگارررر..... سیمی جون مبارکه بابا.... اصلا فکر چک رو هم نکن.... به جز من و یلدا و مرسده کس دیگه ای چک نخورده .... اخه به خصوص من تهدید بزرگی بودیم واسه امریکا.. تو میری راحت هم قبول میشی و تمام Wink
======================
داششششششششششششششششششششششششششششش تندر90 خرابتم Big Grin Wink نوبت خودت هم به زودی میرسه
======================
کاملا مادر جان خوب نگن دختر عمو پسر عمو اونم ناتنی همن.... اسم فامیلشون یکیه؟ ....
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، kamela ، shadzad ، simi ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl
(2013-04-30 ساعت 00:45)آناهيتا نوشته:  poram, yalda ,و medae عزيزم مرسي بابت رتبه Smile
مرسي راز عزيزم بابت تبريك ويژه ؛)
اميدوارم كارهاي همه زودتر انجام بشه و همه پيش همسراشون باشن Smile

ممنون عزیز
آناهیتای عزیز تازه فهمیدم که شما & آرین عزیزSmile
بسیار خرسند شدم
به پای هم پیر شین Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، arian307 ، kamela ، آناهيتا ، shadzad ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl ، NedaE
Smile)))))))))))))) بهترین کادوی دنیا برای من همسرم هست، هیچی ازش نمیخوام بارها هم به خودش گفتم که فقط خودشو میخواممم نه هیچ چیز دیگه ای رو.
خیلی کم دارمش، خیلی زیاد :'(((
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، rrrraaaazzzz ، kamela ، shadzad ، yalda91 ، girl
دوستان !!!!
نامزدم دیروز تلفن کرده به اداره مهاجرت بهش گفتن از امروز تا 36 روز دیگه (اگه مدارکتون ناقص نباشه)
وقت مصاحبتون داده می شه اگه تاخیر داشت تماس بگیرید این چجوری ممکنه آخه هنوز اپروو نگرفتیم

k1 / دریافت receipt number: نوامبر 2012 ()/ vermont / مصاحبه: ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، shadzad ، poram ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl
آرین تاپیک خودمون نمیایی میری تاپیکای دیگه؟به همه بگم میری تاپیک لاتاریا؟فیبر نوری و کابل برگردون و اینا همش.....؟حالا خودت میری چرا آناهیتا دیگه اینجا نمیاد؟؟؟؟Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، rrrraaaazzzz ، kamela ، shadzad ، poram ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl ، آناهيتا
(2013-04-30 ساعت 16:53)ارکیده نوشته:  آرین تاپیک خودمون نمیایی میری تاپیکای دیگه؟به همه بگم میری تاپیک لاتاریا؟فیبر نوری و کابل برگردون و اینا همش.....؟حالا خودت میری چرا آناهیتا دیگه اینجا نمیاد؟؟؟؟Big Grin

نه خداییش gps وصل کردی بم؟Big Grin
بعدم من که اول اومدم اینجا ...
کابل برگردون هم 1 روز 2 روز نه 1 هفته که... 2 روز قطع بود 2 ساعت پیش همه ی تلفن ها با هم زنگ خورد یهو و وصل شد... بچه ها شما هم اگر دوست داشتین بیاین تو تاپیک این دوستان امیدوار که فردا شاید برنده لاتاری بشن و بشون تبریک بگین.. من که رفتم ... ارکیده هم مچم رو گرفت.. شما ها هم بیاین Wink
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، rrrraaaazzzz ، kamela ، mdtrmd ، shadzad ، poram ، yalda91 ، shabnam.84 ، girl
کسی جواب منو نمی دههههههه!!!!!!؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، poram ، yalda91 ، girl
(2013-04-30 ساعت 17:07)rrrraaaazzzz نوشته:  کسی جواب منو نمی دههههههه!!!!!!؟؟؟؟؟

راز جان .. نمیشه که اینجوری/// حتما اشتباه شنیدین یا این که اون یارو اشتباه گفته

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، shadzad ، poram ، yalda91 ، girl ، tondar
کدوم یارو؟ خودمم نمی دونم
دیگه دارم دیوونه می شم هیچ خبری نمی شه
دفعه اول که زنگ زده گفتن 2 یا 3 هفته دیگه نتیجه کارتون معلوم میشه
2هفته بعد زنگ زده گفتن هنوز 6 ماه نشده
2 هفته بعد زنگ زده اینو گفتن
دیگه نمی دونم Sad Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، poram ، yalda91 ، arian307 ، girl
راز جان شما تا اپروو نشید وقت مصاحبتون مشخص نمیشه....حتما گفته حداکثر تا 6 ماه دیگه اپروو میشید چون همسر من که زنگ میزد بهش میگفتن 6 ماه صبر کنید اگه خبری نشد بعد زنگ بزنید.....

پاسخ
تشکر کنندگان: rrrraaaazzzz ، shadzad ، poram ، arian307 ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان