موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 08:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 08:27 توسط shabnam.84.)
سلاممممممم. خب الان دیگه 10 ام شده.
تولدم مبارککککککککککککککککک. دست و جیغ و هورااااااااااااااااااااااااااااااااا
شبنم 29 ساله از تهران ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
سیمی جون تبریک میگم. کی بهت وقت دادن؟ برای سیمی هم هورااااااااااااااااااااااا
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 10:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 10:43 توسط shadzad.)
سیمی جونمممممم مبارکهههههههههه عزیزم! دیدی گفتم چشم به هم بذاری وقت رفتنه؟
از ته ته قلب آرزو می کنم یه ضرب بگیری قربونت برم :-*
شبنم عزیزم تبریک ویژه دیگه امروز روزخودته! امیدوارم امسال شروع بهترین سالای زندگیت باشه :-*
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مبارکه simi و شبنم عزیز ...
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 11:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 11:45 توسط shabnam.84.)
(2013-04-30 ساعت 10:36)آناهيتا نوشته: شبنم جونم تولدت مباركككك
ممنون آنا جونمممممممممممممم ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
omnia و شیما عزیزم ممنونم ازتون. امیدوارم برای شما هم بهترین ها پیش بیاد
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سیمی جونم مبارکهههههههههههههههه.....ایشالا یه ضرب بگیری و کلی جشن بگیریم.....
شبنم جونم من فکر کردم دیروز تولدته 2 روزه همینحوری دارم تبریک میگم دیگه تبریک نطلبیده مراده.....تولدت مبارک دوستم...بووووس
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 12:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 12:22 توسط kamela.)
سیمی جوووووووووووووونم مبارک باشه.....برات ارزو میکنم ویزای یک ضرب بگیری عزیزززززم.بچه ها شما نمیدونین سیمی چقدرررررررررر گله..من خیلی دوسش دارم و خیللللللللی خوشحالم
یلدا جووونم ممنونم از تبریکا عزیز دلم...روز زن به همه خانومای گل که یکی از یکی ماه ترن مبارم باشه...دوستون دارررررررم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها در دو غم خودمون کمه مال بقیه هم اعصاب ادم رو بهم میریزه..بچه ها ما یک دوستی داریم که سیتیزن امریکاست و اقا هست..دوست شوهرمه و من که امریکا بودم این اقا خیلی بهم کمک کرد..خلاصه این اقا پارسال اومد ایران و نامزد کرد..نامزدش دختر عموی ناتنیش هست که ما با اون خانوم هم خیلی الان دوستیم...این اقا پارسال برای نامزدش اقدام کرد برای ویزای نامزدی(حالا بگذریم از اینکه این اقا از شانس ما الان اسپانسر نامزدش هست و برای ما نتونست کاری کنه)خلاصه پارسال اینا جشن گرفتن و هزار جور خوشحالی کردن و اقاهه رفت امریکا..اتفاقا عید هم اومد ایران و ما عید همه با هم رفتیم شمال و خیلیییی جاتون خالی خوش گذشت..بعد از تعطیلات عید براشون نامه مصاحبه اومد و اینا 1 ماه دیگه مصاحبه دارن...دیروز نامزد اون اقا به من زنگ زد و کلی گریه کرد و گفت وکیلشون به نامزدش زنگ زده و گفته به احتمال زیاد به خانوم شما ویزا نمیدن..من شااااخ در اوردم و گفتم چراااااااااااااااا؟گفت وکیل گفته چون شما دختر عمو پسر عمو هستین این ازدواج برای دولت امریکا غیر قانونی هست و در سفارت بهتون میگن چون ما دختر عمو پسر عمو هستیم و بهمون ویزا نمیدن....میگن برای امریکا ازدواج دختر عمو پسر عمو غیر قانونی و نباید این ازدواج فامیلی انجام میشده و خلاصه گیر میدن و اصلا نمیزارن ویزا بگیره...بچه ها اعصابم سر این دوستمونم بهم ریخته....میگه کار و زندگی نامزدم امریکاست و نمیتونه بیاد ایران زندگی کنه منم که نمیتونم برم پس جداااااا شیم؟من موندم بهش چی بگم..بچه ها شما هم شنیدین این موضوع غیر قانونی بودن این جور ازدواج رو؟
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 14:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 14:51 توسط usa lover.)
(2013-04-30 ساعت 14:28)kamela نوشته: بچه ها در دو غم خودمون کمه مال بقیه هم اعصاب ادم رو بهم میریزه..بچه ها ما یک دوستی داریم که سیتیزن آمریکاست و اقا هست..دوست شوهرمه و من که آمریکا بودم این اقا خیلی بهم کمک کرد..خلاصه این اقا پارسال اومد ایران و نامزد کرد..نامزدش دختر عموی ناتنیش هست که ما با اون خانوم هم خیلی الان دوستیم...این اقا پارسال برای نامزدش اقدام کرد برای ویزای نامزدی(حالا بگذریم از اینکه این اقا از شانس ما الان اسپانسر نامزدش هست و برای ما نتونست کاری کنه)خلاصه پارسال اینا جشن گرفتن و هزار جور خوشحالی کردن و اقاهه رفت آمریکا..اتفاقا عید هم اومد ایران و ما عید همه با هم رفتیم شمال و خیلیییی جاتون خالی خوش گذشت..بعد از تعطیلات عید براشون نامه مصاحبه اومد و اینا 1 ماه دیگه مصاحبه دارن...دیروز نامزد اون اقا به من زنگ زد و کلی گریه کرد و گفت وکیلشون به نامزدش زنگ زده و گفته به احتمال زیاد به خانوم شما ویزا نمیدن..من شااااخ در اوردم و گفتم چراااااااااااااااا؟گفت وکیل گفته چون شما دختر عمو پسر عمو هستین این ازدواج برای دولت آمریکا غیر قانونی هست و در سفارت بهتون میگن چون ما دختر عمو پسر عمو هستیم و بهمون ویزا نمیدن....میگن برای آمریکا ازدواج دختر عمو پسر عمو غیر قانونی و نباید این ازدواج فامیلی انجام میشده و خلاصه گیر میدن و اصلا نمیزارن ویزا بگیره...بچه ها اعصابم سر این دوستمونم بهم ریخته....میگه کار و زندگی نامزدم آمریکاست و نمیتونه بیاد ایران زندگی کنه منم که نمیتونم برم پس جداااااا شیم؟من موندم بهش چی بگم..بچه ها شما هم شنیدین این موضوع غیر قانونی بودن این جور ازدواج رو؟
کاملا جان من توی 1 سایت دیدم که برای بعضی ایالت ها این قانون ازدواج با کازین ممنوع هست و فقط کالیفرنیا رو یادمه که نوشته بود فانونی
.لی منطفی به نظر نمیرسه چون فقط ایرانی ها نیستن که فامیلی ازدواج می کنن عرب ها خیلی بیشتر ازدواج فامیلی دارن
فکر نمی کنم حرفی که وکیلشون زده درست باشه
راستی الان یادم اومد که خواهر دوستم با پسر داییش ازدواج کرد و رفت آمریکا نه تنها فامیل بودن چون مادر و پدرش هم فامیل بودن اسم فامیلشون هم یکی بود
تازه داماد 21 سالش بود عروس 19
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا