کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-04-30 ساعت 01:28)simi نوشته:  هوراااااااا وقت مصاحبه من اومدددددددددد

عزیزمممممممممممممممممممممممممم
مبارکه، کی میری مصاحبه؟
امیدوارم خرداد باشه :****
امیدوارم یک ضرب ویزا بگیری
ازدواجی
رسید نامبر: 11 اپریل
سرویس سنتر: National Benefit Center
اپرو: تاریخ نمیدونم
مصاحبه : اپریل، یک ضرببببببب
لینک سفرنامه : http://www.mohajersara.com/thread-1910-p...#pid497326
پاسخ
سلاممممممم. خب الان دیگه 10 ام شده.

تولدم مبارککککککککککککککککک. دست و جیغ و هورااااااااااااااااااااااااااااااااا

شبنم 29 ساله از تهران Big Grin

سیمی جون تبریک میگم. کی بهت وقت دادن؟ برای سیمی هم هورااااااااااااااااااااااا Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ

مباركههههههههههههههههه ايشااله يه ضرب
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، shadzad ، shabnam.84 ، simi ، ارکیده ، yalda91 ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، girl
شبنم جونم تولدت مباركككك
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، girl
سیمی جونمممممم مبارکهههههههههه عزیزم! دیدی گفتم چشم به هم بذاری وقت رفتنه؟ Wink از ته ته قلب آرزو می کنم یه ضرب بگیری قربونت برم :-*

شبنم عزیزم تبریک ویژه دیگه امروز روزخودته! امیدوارم امسال شروع بهترین سالای زندگیت باشه :-*
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، simi ، ارکیده ، yalda91 ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، girl
مبارکه simi و شبنم عزیز ...
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، simi ، yalda91 ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، girl
(2013-04-30 ساعت 10:36)آناهيتا نوشته:  شبنم جونم تولدت مباركككك

ممنون آنا جونمممممممممممممم Smile

omnia و شیما عزیزم ممنونم ازتون. امیدوارم برای شما هم بهترین ها پیش بیاد Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، girl
(2013-04-30 ساعت 02:08)آناهيتا نوشته:  

هووووووررررراااااااا
مباركهههههههه

مرسي آنا جووووونمBig Grin
تولدت چند ارديبهشت عزيزم؟

(2013-04-30 ساعت 08:21)shinna نوشته:  

عزیزمممممممممممممممممممممممممم
مبارکه، کی میری مصاحبه؟
امیدوارم خرداد باشه :****
امیدوارم یک ضرب ویزا بگیری

اوايل تير ، ايشالا دعا كنيد براااام
چند ماه ديگه نوبت شماست شينا خانم Big Grin

(2013-04-30 ساعت 08:25)shabnam.84 نوشته:  سلاممممممم. خب الان دیگه 10 ام شده.

تولدم مبارککککککککککککککککک. دست و جیغ و هورااااااااااااااااااااااااااااااااا

شبنم 29 ساله از تهران Big Grin

سیمی جون تبریک میگم. کی بهت وقت دادن؟ برای سیمی هم هورااااااااااااااااااااااا Smile

شبنم جونم بالاخره روز تولدت رسيد Big Grin تولدت مبارررررك هورااااااا
مرسي شبنم جوووووونم Big Grin دعا كنيد ويزامو يه ضرب بگيرم

(2013-04-30 ساعت 09:26)tondar نوشته:  

مباركههههههههههههههههه ايشااله يه ضرب

مرسي دوست عزيز انشالا خبر خوب از شما بشنويم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shinna ، kamela ، yalda91 ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، girl
سیمی جونم مبارکهههههههههههههههه.....ایشالا یه ضرب بگیری و کلی جشن بگیریم.....
شبنم جونم من فکر کردم دیروز تولدته 2 روزه همینحوری دارم تبریک میگم دیگه تبریک نطلبیده مراده.....تولدت مبارک دوستم...بووووس
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، yalda91 ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، girl ، shabnam.84
سیمی جوووووووووووووونم مبارک باشه.....برات ارزو میکنم ویزای یک ضرب بگیری عزیزززززم.بچه ها شما نمیدونین سیمی چقدرررررررررر گله..من خیلی دوسش دارم و خیللللللللی خوشحالم

یلدا جووونم ممنونم از تبریکا عزیز دلم...روز زن به همه خانومای گل که یکی از یکی ماه ترن مبارم باشه...دوستون دارررررررم
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، yalda91 ، ارکیده ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، girl ، shabnam.84
(2013-04-30 ساعت 10:41)shadzad نوشته:  سیمی جونمممممم مبارکهههههههههه عزیزم! دیدی گفتم چشم به هم بذاری وقت رفتنه؟ Wink از ته ته قلب آرزو می کنم یه ضرب بگیری قربونت برم :-*

شبنم عزیزم تبریک ویژه دیگه امروز روزخودته! امیدوارم امسال شروع بهترین سالای زندگیت باشه :-*

شيما جونم اصلا باورم نميشه رفتنم داره نزديك ميشه ، هم خوشحال ميرم پيش شوهرم و هم ناراحتم كه از پدر و مادرو برادرم دور ميشم Sad

(2013-04-30 ساعت 10:43)omnia نوشته:  مبارکه simi و شبنم عزیز ...

مرسي omnia جان Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، shadzad ، girl
(2013-04-30 ساعت 12:16)ارکیده نوشته:  سیمی جونم مبارکهههههههههههههههه.....ایشالا یه ضرب بگیری و کلی جشن بگیریم.....
شبنم جونم من فکر کردم دیروز تولدته 2 روزه همینحوری دارم تبریک میگم دیگه تبریک نطلبیده مراده.....تولدت مبارک دوستم...بووووس

مرسي اركيده جوووونم ، ايشالااااااااا، دعا ميكنم كار توام زود درست بشه باهم بريم من تنهايي نرم ، ويزا يه ضرب بگيرم تو يه شيريني پيش من داريBig Grin

(2013-04-30 ساعت 12:21)kamela نوشته:  سیمی جوووووووووووووونم مبارک باشه.....برات ارزو میکنم ویزای یک ضرب بگیری عزیزززززم.بچه ها شما نمیدونین سیمی چقدرررررررررر گله..من خیلی دوسش دارم و خیللللللللی خوشحالم

یلدا جووونم ممنونم از تبریکا عزیز دلم...روز زن به همه خانومای گل که یکی از یکی ماه ترن مبارم باشه...دوستون دارررررررم
كاملا جوووووووووووونم مرسيييييييي، Big Grin دعا كن چك نخورم Sad خوبي از كاملاست كه ميگه من خوبم ، منم دوست داررررررررم هر روز كه ميام مهاجرسرا منتظرم يه خبر خوب از پروسه كارتون بشنوم كاملا جونننننننممممم Big Grin:-**********
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، kamela ، ارکیده ، سانازی ، arian307 ، girl ، shabnam.84

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی خوشحال شدم سیمی جون .به امید خدا یک ضرب می گیری.
آره عزیزم من چمدانها گوشه اتاق امادست.مرتب هم خرید می کنم اضافه می کنم.این جوری خواسم هست چی بگیرم .یه دفترچه کوچیک از لیست خریدهایی که کردم همراهمه هر وقت چیزی بخوام اضافه می کنم.

تندر جان خوشبحالت که داری میری همسرت راببینی .دلم یهو برای شوشوم تنگ شد.SadSadSad

خدایا ازت ممنونم که داری دل همونو یکی یک شاد می کنی.

شنبم مهربان تولدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددت مبارک عزیزم.بهترین هارو برات آرزو می کنم .امیدوارم که همیشه سلامت باشی درکنار همسر عزیزت به همه خواستهات برسی
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، girl ، shabnam.84 ، tondar
بچه ها در دو غم خودمون کمه مال بقیه هم اعصاب ادم رو بهم میریزه..بچه ها ما یک دوستی داریم که سیتیزن امریکاست و اقا هست..دوست شوهرمه و من که امریکا بودم این اقا خیلی بهم کمک کرد..خلاصه این اقا پارسال اومد ایران و نامزد کرد..نامزدش دختر عموی ناتنیش هست که ما با اون خانوم هم خیلی الان دوستیم...این اقا پارسال برای نامزدش اقدام کرد برای ویزای نامزدی(حالا بگذریم از اینکه این اقا از شانس ما الان اسپانسر نامزدش هست و برای ما نتونست کاری کنه)خلاصه پارسال اینا جشن گرفتن و هزار جور خوشحالی کردن و اقاهه رفت امریکا..اتفاقا عید هم اومد ایران و ما عید همه با هم رفتیم شمال و خیلیییی جاتون خالی خوش گذشت..بعد از تعطیلات عید براشون نامه مصاحبه اومد و اینا 1 ماه دیگه مصاحبه دارن...دیروز نامزد اون اقا به من زنگ زد و کلی گریه کرد و گفت وکیلشون به نامزدش زنگ زده و گفته به احتمال زیاد به خانوم شما ویزا نمیدن..من شااااخ در اوردم و گفتم چراااااااااااااااا؟گفت وکیل گفته چون شما دختر عمو پسر عمو هستین این ازدواج برای دولت امریکا غیر قانونی هست و در سفارت بهتون میگن چون ما دختر عمو پسر عمو هستیم و بهمون ویزا نمیدن....میگن برای امریکا ازدواج دختر عمو پسر عمو غیر قانونی و نباید این ازدواج فامیلی انجام میشده و خلاصه گیر میدن و اصلا نمیزارن ویزا بگیره...بچه ها اعصابم سر این دوستمونم بهم ریخته....میگه کار و زندگی نامزدم امریکاست و نمیتونه بیاد ایران زندگی کنه منم که نمیتونم برم پس جداااااا شیم؟من موندم بهش چی بگم..بچه ها شما هم شنیدین این موضوع غیر قانونی بودن این جور ازدواج رو؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، girl ، yalda91 ، shabnam.84
(2013-04-30 ساعت 14:28)kamela نوشته:  بچه ها در دو غم خودمون کمه مال بقیه هم اعصاب ادم رو بهم میریزه..بچه ها ما یک دوستی داریم که سیتیزن آمریکاست و اقا هست..دوست شوهرمه و من که آمریکا بودم این اقا خیلی بهم کمک کرد..خلاصه این اقا پارسال اومد ایران و نامزد کرد..نامزدش دختر عموی ناتنیش هست که ما با اون خانوم هم خیلی الان دوستیم...این اقا پارسال برای نامزدش اقدام کرد برای ویزای نامزدی(حالا بگذریم از اینکه این اقا از شانس ما الان اسپانسر نامزدش هست و برای ما نتونست کاری کنه)خلاصه پارسال اینا جشن گرفتن و هزار جور خوشحالی کردن و اقاهه رفت آمریکا..اتفاقا عید هم اومد ایران و ما عید همه با هم رفتیم شمال و خیلیییی جاتون خالی خوش گذشت..بعد از تعطیلات عید براشون نامه مصاحبه اومد و اینا 1 ماه دیگه مصاحبه دارن...دیروز نامزد اون اقا به من زنگ زد و کلی گریه کرد و گفت وکیلشون به نامزدش زنگ زده و گفته به احتمال زیاد به خانوم شما ویزا نمیدن..من شااااخ در اوردم و گفتم چراااااااااااااااا؟گفت وکیل گفته چون شما دختر عمو پسر عمو هستین این ازدواج برای دولت آمریکا غیر قانونی هست و در سفارت بهتون میگن چون ما دختر عمو پسر عمو هستیم و بهمون ویزا نمیدن....میگن برای آمریکا ازدواج دختر عمو پسر عمو غیر قانونی و نباید این ازدواج فامیلی انجام میشده و خلاصه گیر میدن و اصلا نمیزارن ویزا بگیره...بچه ها اعصابم سر این دوستمونم بهم ریخته....میگه کار و زندگی نامزدم آمریکاست و نمیتونه بیاد ایران زندگی کنه منم که نمیتونم برم پس جداااااا شیم؟من موندم بهش چی بگم..بچه ها شما هم شنیدین این موضوع غیر قانونی بودن این جور ازدواج رو؟
کاملا جان من توی 1 سایت دیدم که برای بعضی ایالت ها این قانون ازدواج با کازین ممنوع هست و فقط کالیفرنیا رو یادمه که نوشته بود فانونی
.لی منطفی به نظر نمیرسه چون فقط ایرانی ها نیستن که فامیلی ازدواج می کنن عرب ها خیلی بیشتر ازدواج فامیلی دارن
فکر نمی کنم حرفی که وکیلشون زده درست باشه
راستی الان یادم اومد که خواهر دوستم با پسر داییش ازدواج کرد و رفت آمریکا نه تنها فامیل بودن چون مادر و پدرش هم فامیل بودن اسم فامیلشون هم یکی بود
تازه داماد 21 سالش بود عروس 19
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، ارکیده ، سانازی ، arian307 ، rrrraaaazzzz ، girl ، yalda91 ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان