کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ارین جان فامیلیشون یکی هست

اره ارکیده جون خدا کنهههه کارشون درست بشه...من خیلی نگرانشونم.به خدا بیشتر از خودمون نگران اونا هستم
usa lover جان ممنونم ازت عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، poram ، yalda91 ، arian307 ، girl
نگران نباش کاملا جون این راه دیر و زود داره ولی نشد نداره...هم کار شوهرت درست میشه هم کار اونا عزیزم...فقط خیلی زود تصمیم گرفتن آخه جدایی که راه حل نمی شه...امیدوارم تو تصمیمشون صرف نظر کنن..من خیلی ناراحت می شم وقتی 2نفر میخوان از هم جدا شن اونم اینجوری که خودشون نمی خوان ولی مجبورن امیدوارم که یه راهی براشون پیدا بشه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، poram ، yalda91 ، arian307 ، girl ، kamela
کاملا جونم متاسفم اینجوری شده، ولی راستش منم فکر نمی کنم ویزا رو بتونه بگیره Sad چون بیشتر ایالتا غیر قانونیه، البته این که می گی ناتنی منظورت چیه؟ پدراشون برادر هستن یا نه؟ اگه اعلام کردن پسر عمو دختر عمو ان توضیح ناتنی بودنم بدن، ولی بهر حال حساسن رو این چیزا و واقعن تو معدود کشورایی این اتفاق میفته، ارکیده راس می گه در حد خواهر برادر اینم تابو می دونن. غیر از اون، مسئله اختلاف سنیه که واسه سفارت مشکوک ترش می کنه، به ویژه اینکه ویزا نامزدیه، یعنی اگه ازدواجی بود شاید امید بیشتری بود. امیدوارم هر چی براشون بهتره همون بشه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، ارکیده ، yalda91 ، arian307 ، shabnam.84 ، girl ، kamela
(2013-04-30 ساعت 17:32)rrrraaaazzzz نوشته:  کدوم یارو؟ خودمم نمی دونم
دیگه دارم دیوونه می شم هیچ خبری نمی شه
دفعه اول که زنگ زده گفتن 2 یا 3 هفته دیگه نتیجه کارتون معلوم میشه
2هفته بعد زنگ زده گفتن هنوز 6 ماه نشده
2 هفته بعد زنگ زده اینو گفتن
دیگه نمی دونم Sad Sad

راز جان شما دقیقا شرایطتون مثل ماست . ما هم 6 ماهو گذروندیم .سرویس سنترمون هم مثل شماست.هیچ خبری هم نشده هنوز. نمیدونم رو visajourney هستین یا نه اما
http://www.visajourney.com/timeline/mont...2&sortby=2
به این لیست یه نگاهی بنداز . اپرو ها رو نشون میده.چقدر این انتظار سخته . برات دعا می کنم دوست عزیز
در مورد اون وقت مصاحبه هم هیچی نمیدونم . ما که زنگ زدیم دو هفته پیش گفتن یه ماهه دیگه صبر کنین! شما کی زنگ زدین؟ مپرسیدین آخه قبل از اپروال کدوم وقت مصاحبه؟؟!؟؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، yalda91 ، arian307 ، girl ، rrrraaaazzzz
(2013-04-30 ساعت 16:21)سانازی نوشته:  تفلد تفلدت مبارککککککککککککککک شبنم جون.امروز خوب بزن برقص را بندازیا نگی حوصله ندارم مثل من!! ایشاللا که خوش بگذره.
سیمی جون خوشگلم مبارکههههههههههههه فدات شم انشالله یک ضرب میگیری حتما دعات میکنم فقط قول بده رفتی تنهام نزاری اینجا بیای هاااا.
اره بچه ها همه از کادو کم بود داریم نامزد من که میگه بیای اینجا همش رو چشم قرض دارم.
شیما جون اره پیارسال فکرکنم عید رفتیم که خونه مامان بزرگ اونجا تحویل کنیم دیدم دسته گل گنده گفتم این کجا بود گفتن از طرف شوهرته دیگه!!ذوق کردم ولی دیگه اقا از این کارا نمیکنه همون اولا بود انگار!! البته الان خیلی مشغول و وضع اش زیاد خوب نیست میدونین که پارسال همه زحمتا و خرجا شد باد هوا.انشالا روبه راه میشه وضع اشRolleyes
جودی جون پس یکی هستیم.
کاملا جون انشالا ویزاشونو میگیرن شواهد دارن و اگه قبول نمیکردن اولش میگفتن. انشالله دعا میکنیم بگیرن ویزا دلمونو روشن بگیریم.

ساناز حونم مرسي گلم ايشالا ٣/٤ ماه ديگه نوبت توا بالا گلين Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، shadzad ، yalda91 ، girl ، kamela
ساناز حونم مرسي گلم ايشالا ٣/٤ ماه ديگه نوبت توا بالا گلين Big Grin
[/quote]

سیمی جون اینو نوشتی چشام بارونی شد
خیلی ناامیدم اینم شانس من دارم میدونی نمیدونم چرا نمیبینم اونجارو که رفتم و اونجا زندگی میکنم واسه همین کارام درست نشد چون باور نمیکردم الانم نمیدونم چرا همش واسم دور که ویزا گرفتم یا کارم درست میشه نمیدونم که از طرفی می خوام برم از طرفی روز جدایی رو نمیتونم تصور کنم.میدونی که چقدر سختی و استرس کشیدم البته 1% رو میدونین همهSad
نگا هنوز اپروو نشدم مگه میشه بعد 3.4 ماه؟!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، yalda91 ، girl ، shabnam.84
(2013-04-30 ساعت 16:24)arian307 نوشته:  اصلا گره جلو رفتن کار این تاپیک من بودم انگارررر..... سیمی جون مبارکه بابا.... اصلا فکر چک رو هم نکن.... به جز من و یلدا و مرسده کس دیگه ای چک نخورده .... اخه به خصوص من تهدید بزرگی بودیم واسه آمریکا.. تو میری راحت هم قبول میشی و تمام Wink
======================
داششششششششششششششششششششششششششششش تندر90 خرابتم Big Grin Wink نوبت خودت هم به زودی میرسه
======================
کاملا مادر جان خوب نگن دختر عمو پسر عمو اونم ناتنی همن.... اسم فامیلشون یکیه؟ ....

بقول قديميا پات دستت خوب بوده، ويزات اومد ماها هم كارامون داره خوب پيش ميره ، مرسي داداش مهاجرسراييم Big Grin Big Grin دعا كن يه ضرب بگيرمش ،،، اين تهديدا رو باحال گفتيBig Grin

خیلی ناامیدم اینم شانس من دارم میدونی نمیدونم چرا نمیبینم اونجارو که رفتم و اونجا زندگی میکنم واسه همین کارام درست نشد چون باور نمیکردم الانم نمیدونم چرا همش واسم دور که ویزا گرفتم یا کارم درست میشه نمیدونم که از طرفی می خوام برم از طرفی روز جدایی رو نمیتونم تصور کنم.میدونی که چقدر سختی و استرس کشیدم البته 1% رو میدونین همهSad
[/quote]

ساناز گلم ، قربون چشمات برم ، ماها هم بايد ٥/٦ ماه اپرو ميشديم ولي نميدونم چرا زود اپرو شديم ، فكر بد نكن ديرو زود داره اما ديگه ه ه ه سوخت و سوز نداره ، يكم ديگه صبر كني ميايم بهت اپرو و بعد ويزاتو تبريك ميگيم Big Grin هرچقد كمتر بهش فكر كني زودتر بهش ميرسي
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، yalda91 ، arian307 ، سانازی ، girl ، kamela
نه سانازی جونم، اینطوری نیس، خوشبین باش، باور کن این ویزا واسه همه جوریه که تا لحظه آخر دوره، وقتی بگیری باورت نمیشه، اینو بقیه بچه ها هم که گرفتن مطمئنم تایید می کنن. به رفتنتم از الان فک نکن عزیزم، بذار روزای آخر دم رفتن، چون اینطوری خیلی اذیت میشی، فقط سعی کن الانو با خانواده خوش بگذرونی، واسه همه سخته ولی می تونیم، آدمیزاد به همه چیز عادت می کنه، پوست کلفت تر از این موجود خودشه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، yalda91 ، arian307 ، ارکیده ، سانازی ، girl ، آناهيتا
(2013-04-30 ساعت 23:54)سانازی نوشته:  ساناز حونم مرسي گلم ايشالا ٣/٤ ماه ديگه نوبت توا بالا گلين Big Grin

[/quot
سانازییییییییییی 4 ماه چیه من بعد از 6 ماه و نیم اپروو شدم چرا انقدر نا امیدی بالاخره که اپروو میشی...این همه صبر کردی حالا که همه چیز داره خوب پیش میره صبرت تموم شده؟؟؟؟؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، simi ، poram ، yalda91 ، arian307 ، سانازی ، girl ، آناهيتا
بچه ها شما اگه مادر نامزدتون یکم زودرنج و یکدنده بود و همه رو زود قضاوت می کرد . الانم الکی الکی از دستتون ناراحت میشد و قضیه هم طوری هست که نمی تونیم به آقای نامزد بگیم. چجوری از دلش در می آوردین؟؟ گیری افتادما!! من یه چیزی گفته بودم اما اون باور نکرده بود . منم یه سند و مدرکی که حرفم رو اثبات کنه بهش نشون دادم حالا دلخور شده!! عجببببببببببب!
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، yalda91 ، shadzad ، arian307 ، سانازی ، ارکیده ، girl ، shabnam.84
ساناز خانمي شيما خانم گل ما بمب انرژي مثبت ، به حرفاي خوبش گوش بده هر كدوم از حرفاش به من انرژي دوباره داد ، من ازش ممنونم خيلي به روحيه ام كه چند روزي ضعيف شده بود كمك كرد ، همه ويزا ميگيريم چه دير چه زود فعلا تا اينجايي از زندگيت لذت ببر خانمي
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، yalda91 ، shadzad ، arian307 ، سانازی ، ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، kamela
بچه ها این سیمی ما قلبش از طلاس! سیمی عزییییزم واقعن میگم تو خودت ماهی که اینطوری می بینی، امیدوارم همه کارات همینطوری پشت هم سریع و خوب پیش بره که واقعن حقته، من یکی واقعن آرزو دارم زود زود ویزاتو تبریک بگم قربونت برم :-***

پورام جون من که موضوع دقیق رو نمیدونم فقط توصیه کلیم بهت اینه که اگه کسی به هر دلیلی قضاوتی کرد که آزاردهنده بود لازم نیس تو اعصاب خودتو خورد کنی، اگر نیت خوبتو نشون دادی و باز دیدی منطقی پشت ناراحتیش نیست غصه نخور عزیزم، تو زمان اون فرد قضاوتشو اصلاح می کنه و اگه ام نکرد نباید برات خیلی مهم باشه، یادت باشه ما مسئول کارایی هستیم که می کنیم نه برداشت غیر منصفانه بقیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، yalda91 ، سانازی ، ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، simi
بچه ها هر کدوم آن لاینین کممممممممممممممممممممممممممممکم کنین!!!!!!
براش ایمیل فرستادم البته از این ایمیلای جالب و دیدنی نه اینکه حرفی باهاش زده باشم . انگار که نه انگارررررررررررر
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، سانازی ، ارکیده ، girl
(2013-05-01 ساعت 00:36)poram نوشته:  بچه ها هر کدوم آن لاینین کممممممممممممممممممممممممممممکم کنین!!!!!!
براش ایمیل فرستادم البته از این ایمیلای جالب و دیدنی نه اینکه حرفی باهاش زده باشم . انگار که نه انگارررررررررررر

برای کی عزیزم ایمیل زدی؟همسرت؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، ارکیده ، girl
سانازی جان 3 4 ماه که غصه نداره مادر جان... من فقط 3 ماه چکم طول کشید... مثلا اپررو طولانی ترین مرحلشه... نگران نباش...
----------------------
یلدا کجایی دخترم؟ ببینم کسی یلدا رو تنها گذاشته قاطی میکنمااا
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی ، shadzad ، ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، آناهيتا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان