موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 17:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 17:43 توسط kamela.)
ارین جان فامیلیشون یکی هست
اره ارکیده جون خدا کنهههه کارشون درست بشه...من خیلی نگرانشونم.به خدا بیشتر از خودمون نگران اونا هستم
usa lover جان ممنونم ازت عزیزم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 17:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 18:10 توسط ارکیده.)
نگران نباش کاملا جون این راه دیر و زود داره ولی نشد نداره...هم کار شوهرت درست میشه هم کار اونا عزیزم...فقط خیلی زود تصمیم گرفتن آخه جدایی که راه حل نمی شه...امیدوارم تو تصمیمشون صرف نظر کنن..من خیلی ناراحت می شم وقتی 2نفر میخوان از هم جدا شن اونم اینجوری که خودشون نمی خوان ولی مجبورن امیدوارم که یه راهی براشون پیدا بشه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جونم متاسفم اینجوری شده، ولی راستش منم فکر نمی کنم ویزا رو بتونه بگیره
چون بیشتر ایالتا غیر قانونیه، البته این که می گی ناتنی منظورت چیه؟ پدراشون برادر هستن یا نه؟ اگه اعلام کردن پسر عمو دختر عمو ان توضیح ناتنی بودنم بدن، ولی بهر حال حساسن رو این چیزا و واقعن تو معدود کشورایی این اتفاق میفته، ارکیده راس می گه در حد خواهر برادر اینم تابو می دونن. غیر از اون، مسئله اختلاف سنیه که واسه سفارت مشکوک ترش می کنه، به ویژه اینکه ویزا نامزدیه، یعنی اگه ازدواجی بود شاید امید بیشتری بود. امیدوارم هر چی براشون بهتره همون بشه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 23:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 23:56 توسط سانازی.)
ساناز حونم مرسي گلم ايشالا ٣/٤ ماه ديگه نوبت توا بالا گلين ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
[/quote]
سیمی جون اینو نوشتی چشام بارونی شد
خیلی ناامیدم اینم شانس من دارم میدونی نمیدونم چرا نمیبینم اونجارو که رفتم و اونجا زندگی میکنم واسه همین کارام درست نشد چون باور نمیکردم الانم نمیدونم چرا همش واسم دور که ویزا گرفتم یا کارم درست میشه نمیدونم که از طرفی می خوام برم از طرفی روز جدایی رو نمیتونم تصور کنم.میدونی که چقدر سختی و استرس کشیدم البته 1% رو میدونین همه![Sad Sad](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/sad.png)
نگا هنوز اپروو نشدم مگه میشه بعد 3.4 ماه؟!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
نه سانازی جونم، اینطوری نیس، خوشبین باش، باور کن این ویزا واسه همه جوریه که تا لحظه آخر دوره، وقتی بگیری باورت نمیشه، اینو بقیه بچه ها هم که گرفتن مطمئنم تایید می کنن. به رفتنتم از الان فک نکن عزیزم، بذار روزای آخر دم رفتن، چون اینطوری خیلی اذیت میشی، فقط سعی کن الانو با خانواده خوش بگذرونی، واسه همه سخته ولی می تونیم، آدمیزاد به همه چیز عادت می کنه، پوست کلفت تر از این موجود خودشه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها شما اگه مادر نامزدتون یکم زودرنج و یکدنده بود و همه رو زود قضاوت می کرد . الانم الکی الکی از دستتون ناراحت میشد و قضیه هم طوری هست که نمی تونیم به آقای نامزد بگیم. چجوری از دلش در می آوردین؟؟ گیری افتادما!! من یه چیزی گفته بودم اما اون باور نکرده بود . منم یه سند و مدرکی که حرفم رو اثبات کنه بهش نشون دادم حالا دلخور شده!! عجببببببببببب!
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
ساناز خانمي شيما خانم گل ما بمب انرژي مثبت ، به حرفاي خوبش گوش بده هر كدوم از حرفاش به من انرژي دوباره داد ، من ازش ممنونم خيلي به روحيه ام كه چند روزي ضعيف شده بود كمك كرد ، همه ويزا ميگيريم چه دير چه زود فعلا تا اينجايي از زندگيت لذت ببر خانمي
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-01 ساعت 00:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-01 ساعت 00:36 توسط shadzad.)
بچه ها این سیمی ما قلبش از طلاس! سیمی عزییییزم واقعن میگم تو خودت ماهی که اینطوری می بینی، امیدوارم همه کارات همینطوری پشت هم سریع و خوب پیش بره که واقعن حقته، من یکی واقعن آرزو دارم زود زود ویزاتو تبریک بگم قربونت برم :-***
پورام جون من که موضوع دقیق رو نمیدونم فقط توصیه کلیم بهت اینه که اگه کسی به هر دلیلی قضاوتی کرد که آزاردهنده بود لازم نیس تو اعصاب خودتو خورد کنی، اگر نیت خوبتو نشون دادی و باز دیدی منطقی پشت ناراحتیش نیست غصه نخور عزیزم، تو زمان اون فرد قضاوتشو اصلاح می کنه و اگه ام نکرد نباید برات خیلی مهم باشه، یادت باشه ما مسئول کارایی هستیم که می کنیم نه برداشت غیر منصفانه بقیه.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها هر کدوم آن لاینین کممممممممممممممممممممممممممممکم کنین!!!!!!
براش ایمیل فرستادم البته از این ایمیلای جالب و دیدنی نه اینکه حرفی باهاش زده باشم . انگار که نه انگارررررررررررر
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
سانازی جان 3 4 ماه که غصه نداره مادر جان... من فقط 3 ماه چکم طول کشید... مثلا اپررو طولانی ترین مرحلشه... نگران نباش...
----------------------
یلدا کجایی دخترم؟ ببینم کسی یلدا رو تنها گذاشته قاطی میکنمااا
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت