موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
می بینم که همه پایه ددر شدن اون موقع که من می گفتم میتینگ بذاریم هیچکس حداقل یه جواب نمی داد.....ولی خوب ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است....خوب بچه ها نظر من اینه که یه کافی شاپی چیزی بریم 5 شنبه جمعه هم نباشه چون خانواده ها ممکنه خودشون برنامه بیرون داشته باشن...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ولی آمریکایی ها خیلی به صداقت اهمیت می دن که؟ گیج شدم.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
آره بچه ها منم میگم وسط هفته باشه یه کافی شاپ قرار بذازیم برای اولین بار.موافقید هفته دیگه 2 شنبه -3 شنبه بذاریم.؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-06 ساعت 11:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-06 ساعت 12:14 توسط shadzad.)
منظورت ویزای توریستیه نیلوفر جان؟ چون اگه ویزیت باشه که خب دعوت نامه می خوای دیگه، توریستی گرفتن که خیلی سخته ولی اگه فامیلی کسی داری میتونی از اونا هم دعوت نامه بگیری، بری اونجا دوست پسرتم ببینی، ولی خب اگه احتمال بدن که داری میری همون موقع ممکنه ازدواج کنی و بمونی طبیعتن ویزا نمیدن اینو یادت باشه.
عزیزم این نظر منه ۲ سال و نیم کم نیست، اینا هم بهترین سالای زندگیته نباید تو شک باشی، باید به راهی پیدا کنی، اگه پدرت خیلی حساسه و نمی خوای نگران شه بگو سفرت بیشتر تفریحیه چند ماه بعدش راستشو بگو، الانم که قرار نیس ازدواج کنی بمونی بعدش میای ایران از اونجا اقدام می کنه برات. من جات باشم یه کشور که راحت تر ویزا میده میرم تو قاره آمریکا اونم احتمالن ترسی از اون ورا نداره. تصمیمتو بگیر و عملیش کن، بزرگ ترین کارا هم اولش با یه قدم کوچیک شروع میشه.
یلدا جونم چه پیشنهاد خوبی! منم آخر هفته ها خیلی ممکنه درگیر خانواده و فامیل بازیام باشم چون دم رفتنمه ولی وسط هفته ها وقتم بهتره، کار زیااااد پیش میاد ولی اگه از قبل هماهنگ کنیم تا جایی که بشه وقتمو خالی می کنم امیدوارم برسم بهتون، ما که همه تهرانیم حیفه دور هم جمع نشیم
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ما اگه اونجا ازدواج هم بکنیم من اونجا نمیمونم. مثل بچه آدم سرمو میندازم میام کارامونو میکنیم. اون نمیتونه دعوت نامه بفرسته؟ من از پنهون کاری بدم میاد. معتقدم فقط کارا رو بدتر میکنه.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
می تونه بفرسته ولی خب اینجوری ویزا بهت نمیدن و اگه اونم اومدنی نیست عملن قید همه چیو مجبور میشید بزنید، سفارت حقم داره چون احتمال داره طرف موندنی شه در حالی که با ویزای ویزیت رفته و این فراد محسوب میشه، اگه ام با ویزای توریستی یا ویزیت ازدواج کنی باز هم فراده و ممکنه دیپورت هم بشی بعدها، شما بهتره طی سفرت ازدواج نکنی تو امریکا فقط ویزیت کنید که شرط ویزای نامزدیو داشته باشین، اگه ام منظورت از پنهانکاری خانوادته جوری که من متوجه شدم پدرت سنتی هستن و بهر حال یا باید ناراحتشون کنی یا فعلن تا مطمئن نشدی همه چیزو نگی و یا اینکه قید دوس پسرتو بزنی. راه دیگه ای من به ذهنم نمیرسه، بهر حال خودت بیشتر از هر کسی شرایطتتو میدونی و بهتره با در نظر گرفتن همه چی فقط زودتر تکلیف خودتو بدونی که بیشتر از این اذیت نشی.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جان سالگرد ازدواجتون مبارک عزیزم!!!!
امیدوارم این روزا تموم شه و روزای خوشیتون برسه
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جون سالگرد ازدواجتو با یه کم تاخیر تبریک میگم . نبودم 2 روز .
امیدوارم به زودیه زود خبر کلیر شدنت رو جار بزنی . آآآخ خ خ خ چقدر شاد میشیم همگی واست . عین آرین .
که ازش خبر ی نیس .
=======================
بچه ها منم پایه ددر هستم . دیشب هم جای همتون خالی با مامان اینای خودم و مامان شکوه یه سری دوستان رفته بودیم فشم .
اگه وسط هفته هم باشه که چه بهتر . ولی عصر باشه . کافی شاپ یا رستوران . یا سفره خونه اما جای خوب مثلا لمکده پدیده من 5شنبه پیش با چند تا از دوستام رفتم واسه قراره 5-6 نفره بد نبود .
ولی کاملا جون اگه فکر میکنی من میام از کوه برم بالا باید بگم که ما هر وقت میایم بام اون دوقدم رو با اون اتوبوس ها میریم و اون بالاهم کلی هله هوله میخوریم بعد با اتوبوس هم میایم پایین سوار ماشین میشیم برمیگردیم . چی بشه سر پایینی رو پیاده بیایم اونم اگه شب باشه و خنک .
یادش به خیر ولی بچه تر که بودیم 7-8 - 10 سال پیش با بچه های مدرسه هر هفته توچال و دربند و درکه .... بودیم . بعدشم دنگی دونگی غذا میخوردیم و خاکی بر میگشتیم خونه .
CR1
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-06 ساعت 16:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-06 ساعت 16:51 توسط shabnam.84.)
سلااااااااااااام به همه گی. میبینم که بحث بیرون رفتنه. منم موافقم وسط هفته باشه تا همه راحت بتونیم بیایم.
بام نباشه من حال ندارم کلی راه برم. کافی شاپ گزینه ی خوبیه
منم تنبللللللللل :p
نیلو جان یه راهی پیدا کن بالاخره. مدت زیادی هستش که با همین . ویزای توریستی فکر خوبیه.
تاپیک ویزای توریستی رو بخون متوجه میشی چیکار کنی. اما زودتر اقدام کن
جودی جونم قربونت برم که همیشه به یاد من هستی. دیگه چیزی نمونده که منم مدارک بفرستم.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه های نامرد یه حالی از من نپرسینا که نیستم چند روز!
همش باشیم قوربون صدقه هم میریم؟!!!نباشیم حالی نمیپرسین!!
وای بچه ها چند ساعته نشستم میخونم الانم وقت ندارم باید برم تبریکا رم میام میگم .خواستم بگم دوستون دارم.الهه خیلی خوشحال شدم خدا رو شکر ارووووم شدم تا بعد.بووووس
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سانازی جون شما که گلی خوب می دونیم میایی حالا راستشو بگو این چند روز کجا بودی؟ مسافرت؟عشق و حال؟تو میری عشق و حال ما نامردیم؟؟؟؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها خوبید؟سانازی جون چی شده بود؟ان شاءالله که همیشه خوب باشی.پس کافی شاپ به تایید آرا تصویب شد حالا کجا؟من میگم اگه همه می تون جام جم تو ولیعصر بریم چون هم انواع دمنوش داره هم کافی شاپ ویونا.
مرسی بچه ها از تبریکاتون امیدوارم که آرین بیاد زود بگه که ویزاشو گرفته .منم بگم کلیر شدم.که دیگه صدای مامانم اینا درومده خودمم فکر می کنم از دنیا عقب موندم .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سانازی جونم همه چی مرتبه؟ اتفاقن تو فکرت بودم امروز، با خودم گفتم چه حیف اگه جمع شیم سانازی که نمی تونه بیاد، حیف میشه که، حسابی جات خالی میشه
ما هم خیلی دوسِت داریم عزیزم!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-06 ساعت 20:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-06 ساعت 20:05 توسط آناهيتا.)
امروز تولد منه ... تو عمرم هيچ تولدم اينطور ب ي ب ر ن ا م ه نبوده .... اصلا حس هيچي نيست تا اين ويزاي ل ع ن ت ي نره تو پاس آقامون D:
حالت كه همگي ميرين ددر منم اونجا نيستم كه بيام ... به ياد منم باشين و برام يه كاپوچينو سفارش بدين lol
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل