موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
آنا جونم تولدت مبارک باشه.آرین جاان یه کادوی خوب بگیر برای خانومت که خیلی گله.بهترین ها برات آرزو می کنم .
فرحزاد که عالیه چون من سعادت آبادم.مزرعه به نظرم از همه باغها بهتره وکسی مراحممون نمیشه.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من هر چی جمع بگه اوکی هستم ولی منم با نظر آرین موافقم که فرحزاد خیلی اوکی نیست .تو پاساژ گلستانم خوبه یه جای دنج هم نزدیک پارک پروازه اونم خوبه.زود نظر بدیم اوکی بشه دیگه.
آرین جان برادر چه خبر .فعلا که از کلیر شدن من خبری نیست.خوش میگذره .پاستو گرفتی حتما خبر بده .کاش آنا این جا بود اون وقت شیرینی ویزاتو با تولد همسرتو یه جا می گرفتیم.
کاملیا جان حتما دخترتو بیار.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
آرین کجایی برادر ؟ اگه ارمنستانی این ویزا رو وردار بیار که یه جماعتی نگرانتونن .
بچه ها بگین کدوم ورایید ؟
ضمنا به نظر من اونایی که ماشین میارن بگن اونایی هم که نمیارن بگن و حتی میتونیم یه جا مثل ونک یا پارک وی یه ذره این ورتر یه ذره اون ور تر قرار بزاریم همو ورداریم بریم یه جا بشینیم .
ولی اگر زیاد هستیم فضای باز بهتره تا بسته
CR1
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-07 ساعت 00:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 00:43 توسط ارکیده.)
بچه ها رای با اکثریت فرحزاد اوکی شد. میتینگ بعدی کافی شاپ الان اردیبهشته بهترین فصل ساله میریم فضای باز که از هوای بهاری لذت ببریم میتینگ بعدیمون که هوا گرمتر می شه میریم کافی شاپ که باید زیر کولر باشیم....نظرتون چیه؟
آنا جون تولدت مبارک امیدوارم تولدت بعدیت در کنار آرین با سلامتی و شادی جشن بگیرید .....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها فدااااااای همتون بشم من..تک تکتون لطف دارین عزیزای دل من...چشششم حتما دخترم رو میارم...ارکیده جونم هرچقدر خاستی دخترم رو بچلون..از الان اجازش صادر شد فدات بشم...شبنم جونم دختر من تنها کاری که بلد نیست غریبی...اصلا همون لحظه اول با همتون چنان دوست میشه که موقع خداحافظی گریه میکنه....بچه ها من هم فقط نظرم رو میگم و بعدش هرچی که بچه های دیگه گفتن همون باشه..به نظر من هم اصلا فرحزاد انتخاب خوبی نیست..راستش به نظرم خزه(ببخشیدا نظرمه)..دقیقا من هم با تخت و اینا زیاد حال نمیکنم..اینقدر هم اونجا پسر مجرد میاد که شاید راحت نباشیم..بازم معذرت میخام از همه.من فقط نظرم رو گفتم و اگه همه موافق فرحزادین منم میام.اررررین اگه بیای که خوشحال میشیم..دختر منم دلش میخاد ببینتت..ارین جان کافه خفنت رو رو کن تا در بارش تصمیم بگیریم....راستی بچه ها کافه لمیز هم خیلی خوبه.قهوه هاش هم حرررف نداره..یک کافه هم توی باغ فردوس هست(نزدیک تجریش)اونم هنری و خوبه....حالا بقیه هم نظر بدین..
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
می دونی کاملا جون من کلا از کافی شاپ خاطره خوبی ندارم هر وقت رفتم کافی شاپ انقدر سیگار می کشن و انقدر پر از دود سیگاره که آدم خفه می شه حالا بازم هر چی شما و بچه ها میگید..من و سیمی هر کجا بگید میایم.پس تصمیم بگیرید خبر بدید...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها فدااااااای همتون بشم من..تک تکتون لطف دارین عزیزای دل من...چشششم حتما دخترم رو میارم...ارکیده جونم هرچقدر خاستی دخترم رو بچلون..از الان اجازش صادر شد فدات بشم...شبنم جونم دختر من تنها کاری که بلد نیست غریبی...اصلا همون لحظه اول با همتون چنان دوست میشه که موقع خداحافظی گریه میکنه....بچه ها من هم فقط نظرم رو میگم و بعدش هرچی که بچه های دیگه گفتن همون باشه..به نظر من هم اصلا فرحزاد انتخاب خوبی نیست..راستش به نظرم خزه(ببخشیدا نظرمه)..دقیقا من هم با تخت و اینا زیاد حال نمیکنم..اینقدر هم اونجا پسر مجرد میاد که شاید راحت نباشیم..بازم معذرت میخام از همه.من فقط نظرم رو گفتم و اگه همه موافق فرحزادین منم میام.اررررین اگه بیای که خوشحال میشیم..دختر منم دلش میخاد ببینتت..ارین جان کافه خفنت رو رو کن تا در بارش تصمیم بگیریم....راستی بچه ها کافه لمیز هم خیلی خوبه.قهوه هاش هم حرررف نداره..یک کافه هم توی باغ فردوس هست(نزدیک تجریش)اونم هنری و خوبه....حالا بقیه هم نظر بدین..
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها فقط امشب جا شو روزه شو تعیین کنیم که همه بتونن بیان.وای خوشحالم که قراره ببینیم همو.راستی داداش آرین بدونه آنا جون که صفایی نداره .ولی ان شاالله که ویزاتو گرفتی دوباره می ریم.
سانازی جون چی شده مگه؟خوب توام بیا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ارکیده جون.به خدا منم هررر جا بگین میام..من فقط نظرم رو گفتم..ولی کلا ادمی هستم که طابع جمع هستم..فرحزاد خیلی به من نزدیک هست ولی میدونی که چقدرررر شلوغ و همه از پایین شهر میان..چون نزدیکمون اینا رو میبینم و میگم..ولی بازم اگه نظرتون اونجاست من با کمال مییییل میام..مهم اینه که دوستای گلم روببینم.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
ااااااااااااا پس کاملیا جان منو شما بچه محلیم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-07 ساعت 01:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 01:28 توسط kamela.)
سانازی جون فدااااای تو....عزیزم بیا دیگه حتماااااا ها...اگرم نیومدی بیا ف ی س ب و ک دخترم اونجا فراوووونه و میبینیش....ولی خودت حتما بیا که ما هم ببینیمت عزیزم...ارین رو که من دعوتش کردم که......کلاس میزاره تازگی ها ارین....ویزا داره میگیره کلاس میزاره تحویلمون نمیگیره اخه
یلدا جون کجاس خونتون؟