کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
یلدا جونم سالگرد ازدواجتون مبارک..مطمین باش از چندوقت دیگه اینقدر باهمین که هی دنبال یک راهی میگردی یکم با خودت تنها باشی...غصه نخور عزیزم...واقعا همه از این روزا داشتیم و میدونیم چی میگی..خیلی سخته و نمیگم راحته که امشب بدون شوهرت باشی ولی توکه میدونی همین روزا ویزات رو میگیری و میری پس به خاطر اون روز خیلی خیلی خوشحال باش....دیروز دیدم 3تا موی سفید درومده توی سرم.اخه من اصلااا موی سفید نداشتم و یکهویی دیدم.با خودم فکر کردم ببین ادم بدون اینکه بفهمه ذره ذره جوونیش میره و یک دفعه میبینه پیر شده و حوصله هیچ کاری رو نداره گفتم چراااا ما ادما اینقدر خودمونو اذیت میکنیم؟مگه چقدر زنده هستیم و جوونیم؟تورو خدا بیاین از لحظه هامون لذت ببریم...ببینین اینو کسی میگه که(ما)هم چک خورده و هم نقض مدرک شده...پس با این اوضاع خراب اینهمه امیدوارم...یلدا جون غم به دلت راه نده...برات ارزو میکنم شاد باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، ارکیده ، آناهيتا ، shabnam.84 ، Tomas ، girl ، yalda91 ، سانازی
یلدا جان سالگرد ازدواجت مبارک. ایشالا سال دیگه کنار همسرت جشن میگیری.

دیگه چیزی نمونده به رفتن Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، ارکیده ، آناهيتا ، Tomas ، girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، MONA FB
(2013-05-05 ساعت 16:48)yalda91 نوشته:  بچه ها امروز سالگرد ازدواجمه از چند روزه پیش دلم گرفته .مامانم تفلکی برام مهمونی خانوادگی گرفته .ولی داماد که اصله کاری نیست.قرار بود بیاد جشن بگیریم ولی دید کلیر نشدم گفت صبر می کنم اون موقع بیام.چی میشد این انتظار تمام میشد.
آرین جان حتما خبر بده که چیکار کردیم ان شاء الله با گرفتن ویرات این تاپیکو دوباره بترکونی
يلدا جونم مبارك باشه ،امروز دومين سالگرد ازدواجتونه؟؟؟
عيب نداره عزيزم سال ديگه باهم ديگه سالگردتون رو جشن ميگيرين
من هر وقت به همسرم غر ميزنم كه چرا ما نبايد پيش هم باشيم ميگه : عيب نداره وقتي بياي اينجا هروقت باهم ديگه بحثمون بشه ياد اين همه اذيتي كه از دوريه هم كشيديم ميوفتيم و دلمون نمياد به بحث ادامه بديمBig Grin

(2013-05-05 ساعت 17:07)kamela نوشته:  هاهاهاااا.جودی جون اره دیگه..اخه عندالمطالبه هست....الان شماها هم یادتون میفته برین بگیرین..هاهاها.....شوخی میکنم ها..به نظر من خدایی نکرده پاش هم بیفته این پول خوردن نداره..اون زندگی که بر مبنای چند تا سکه که میخاد ادم بگیره بنا بشه هیچ وقت زندگی نمیشه و بهتره نابود بشه...ولی من میرم امشب میگیررررررم

سیمی جون کاش با ما هم همسایه بودین....چررررا با من همسایه نیستین اخه؟؟؟؟شایدم باشینا...ولنجک نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزيززززم ، من و اركيده يروز ميايم بام قبلش بهت خبر ميديم كه شمام بياي همديگرو ببينيمBig Grin منكه از خدام بود باهات همسايه بودم هم روي ماهتو ميديدم هم دختر خوشگلتو و هر روز ميكشوندمت بيرون از خونه ، اركيده رو كه ذلّه كردمBig Grin آخه من خيلي ددري ام
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، girl ، yalda91 ، سانازی ، MONA FB
منم از خدام بود با شما همسایه بودیم...کلی خوش می گذشت...
سیمی جونم این چه حرفیه من از گذروندن وقتم با تو همیشه لذت میبرم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، girl ، yalda91 ، سانازی
(2013-05-05 ساعت 18:43)ارکیده نوشته:  منم از خدام بود با شما همسایه بودیم...کلی خوش می گذشت...
سیمی جونم این چه حرفیه من از گذروندن وقتم با تو همیشه لذت میبرم....

دل به دل راه عزيزززززم Big Grin خيلي خوشحالم كه تو اين روزا كه اطرافيان حال و روز مارو درك نميكنن يه دوستي پيدا كردم كه شرايط اش مثل خودمه و خدارو ازين بابت شكر ميكنمSmile
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، girl ، سانازی ، MONA FB
خودم هم نمیدونم از آخرین باری که اومدم اینجا چقدر میگذره. چه خبر از الهه و گرل؟ کارشون درس شد؟ رفتن؟ ببخشید که از بقیه چیزی نمیپرسم چون همین دو تا یادمه. فردا هم یادم هس که رفت. به سلامتی.
از بچه های اون دوره هنوز منم که سرم بیکلاه مونده. ما هنوزم که هنوزه من رو ندیدیم. اینجا هم که زدن اسکایپ و ترکوندن با هیچی هم کار نمیکنه! کسی راه حلی سراغ داره؟ من همین امروز فرداس که بمیرم از استرس.
آقای دوست هم میفرماید که من با ویزیت ویزا برم آمریکا اونجا ببینمش! حالا این عملی هست یا نه نمیدونم. وای چرا آمریکایی ها اینقدر ترسو هستن؟ میترسه از اونجا بیاد بیرون! هر چی آدم عجیبه گیره من میاد. دیگه کارم از دعا هم گذشته. نمیدونم چی کار کنم. در اند نا امیدی به سر میبرم. Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، girl ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، MONA FB
سلام...خوش اومدید...گرل(جودی) چند ماهه که رفته...الهه هم هفته قبل ویزاشو یه ضرب گرفت و با مهاجر سرا خداحافظی کرد...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، آناهيتا ، kamela ، Tomas ، shabnam.84 ، manoun ، girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz ، سانازی
يلدا جان سالگرد ازدواجتو شادباش ميگم عزيزم
اميدوارم زودي در كنار هم باشين
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shabnam.84 ، shadzad ، ارکیده ، girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
(2013-05-05 ساعت 19:31)manoun نوشته:  خودم هم نمیدونم از آخرین باری که اومدم اینجا چقدر میگذره. چه خبر از الهه و گرل؟ کارشون درس شد؟ رفتن؟ ببخشید که از بقیه چیزی نمیپرسم چون همین دو تا یادمه. فردا هم یادم هس که رفت. به سلامتی.
از بچه های اون دوره هنوز منم که سرم بیکلاه مونده. ما هنوزم که هنوزه من رو ندیدیم. اینجا هم که زدن اسکایپ و ترکوندن با هیچی هم کار نمیکنه! کسی راه حلی سراغ داره؟ من همین امروز فرداس که بمیرم از استرس.
آقای دوست هم میفرماید که من با ویزیت ویزا برم آمریکا اونجا ببینمش! حالا این عملی هست یا نه نمیدونم. وای چرا آمریکایی ها اینقدر ترسو هستن؟ میترسه از اونجا بیاد بیرون! هر چی آدم عجیبه گیره من میاد. دیگه کارم از دعا هم گذشته. نمیدونم چی کار کنم. در اند نا امیدی به سر میبرم. Sad

سلام .اگه اشتباه نکنم اسمت نیلو بود درسته؟ حالت چطوره دختر؟
یادمه یه مدت باهم قهر کرده بودین خوشحالم که دوباره باهم هستین.
آره میتونی برای ویزای توریستی اقدام کنی از قبل اما باید ثابت کنی بهشون که برمیگردی اگه بتونی بگیری اونجا میتونید ازدواج کنید. امیدوارم ایندفعه خوب برات پیش بره

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، shadzad ، ارکیده ، manoun ، girl ، yalda91 ، rrrraaaazzzz
سیمی جووونم اره خوبه..یادت نره ها..الانم بام دیگه هواش سرد نیست خیلی...منم عین خودت ددریم..امکان نداره 1 روز خونه بشینم..من که هر روزش رو باهات پایم....تازه بعضی وقتا بچه رو میدم به مادر یا مادر شوهر عزززیز و میرم ددر..منتظرماااااااا

ارکیده جون فدات بشششم.منتظرتونم.بووووووووس گنده

نیلو جون...خوش اومدی..مگه برات اقدام نکردن نامزدی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shabnam.84 ، shadzad ، simi ، ارکیده ، manoun ، girl ، yalda91 ، سانازی
یلدا جان سالگرد ازدواجت مبارک، می فهمم سخته که خودش نیس، ولی غصه نخور عزیزم، تاریخا مهم نیس، روزای با هم بودن زود زود میرسه و مهم به هم رسیدنتون و شادی هر روزتون کنار همه، حالا هر تاریخی میخواد باشه Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، kamela ، girl ، yalda91 ، سانازی
ارکیده، شبنم و کاملا جون. مرسی از بابت پیغام هاتون. چطوری ثابت کنم؟ فعلا معلم زبان هستم تو آموزشگاه. این میشه؟ چون کار جدی ای نیست. اما راستشو میگم. میگم مگه قانون آمریکا نمیگه باید همو ببینین؟ اونم الان میترسه بیاد و یونی داره. پس من میخوام برم. ببینمش و برگردم. تا بتونیم اقدام کنیم واسه کارامون.
نه بابا ما هنوز دوستیم. اقدامم کجا بود خواهر. الان 2 سال و نیمه. موهام سفید شد. اینترنت هم که ... تو سرش. هیچی کار نمیکنه. خوشحالم که جودی و الهه رفتن. شما چه خبر؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، simi ، girl ، kamela ، سانازی
(2013-05-05 ساعت 22:05)kamela نوشته:  سیمی جووونم اره خوبه..یادت نره ها..الانم بام دیگه هواش سرد نیست خیلی...منم عین خودت ددریم..امکان نداره 1 روز خونه بشینم..من که هر روزش رو باهات پایم....تازه بعضی وقتا بچه رو میدم به مادر یا مادر شوهر عزززیز و میرم ددر..منتظرماااااااا

ارکیده جون فدات بشششم.منتظرتونم.بووووووووس گنده

نیلو جون...خوش اومدی..مگه برات اقدام نکردن نامزدی؟

عزيزززززمي شما خانم ، حتمااا باهات يه قرار ميزاريم ميريم بيرون ... الهههي دخملت چقدر خوبه كه نق نميزنه Big Grin
احتمالا تو همين روزا با اركيده هماهنگ ميكنيم و ميريم ددر Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، ارکیده ، سانازی
یلدا جون سالگرد ازدواجت مبارک عزیزم.. من درکت می‌کنم خیلی‌ حسّ آدیه ولی‌ خوشحال باشه که ۱ ماه دیگه میبینی‌ همسرتو اون موقع میتونید یه جشن بگیرید هم جشن سالگرد ازدواج هم جشن گرفتن ویزا و شروع زندگی‌ مشترک Smile

نیلوووو عزیزم خوبی‌؟ همیشه به یادت هستم.. می‌گفتم الان چیکار می‌کنه؟ بالاخره رابطش چی‌ شد Smile

عزیزم خیلی‌ خوشحالم که همه چیز روبراه شد.. من اومدم پیش همسرم الاهه هم ویزا گرفت ولی‌ هنوز نیومده. امیدوارم تو هم زوده زود کارت درست بشه.

عزیزم چرا یه کشور دیگه نمی‌بینید همدیگرو؟ دوبی‌ یا ترکیه؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، yalda91 ، manoun ، ارکیده ، rrrraaaazzzz ، سانازی ، shabnam.84
باااااااااشه سیمی جون...دختر من عین خودم ددری هست...کلا هرجا میزارمش میمونه..حتی یک بار نمیپرسه مامانم کو!!! ی همچین دختر با معرفتی داریم ما...وای سیمی بهت قول میدم عاااشق دخترم میشی...حالا الان هیچی نمیگم تا ببینیش..یک کارایی میکنه که همه رو گوووول میزنه...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، simi ، ارکیده ، سانازی ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان