2013-05-07 ساعت 01:31
سعادت آباد
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
یلدا جون کجاست خونتون؟
یلدا جون بهم نزدیک هستیم ولی متاسفانه بچه محل نیستیم....ولی من حداقل هفته ای 2 بار سعادت اباد میرم...همه جاش رو هم بلدم خیلی خوب...
2013-05-07 ساعت 01:38
دوستاي خوبم مرسيييييييي
كاش منم تهران بودم دلم خواست بيامممممم بهتون خوش بگذره ...زياد شيطوني نكنين هاااااا
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل
![]()
خانوما ی عزیز یه قرار سادس با اژانس بیاین همون جام جم ، 2 قدم راهه . ماشین تو ترافیک بعداز ظهرای وسط هفته نیارین خوووو .
کاربران در حال بازدید این موضوع: MONA FB، 2 کاربر مخفی، 1 مهمان بچه ها چجوری مخفی میشین ؟ بگید به منم .
CR1
2013-05-07 ساعت 01:57
فعلا که از اون روز که این حرفو زده ما با هم حرف نزدیم. من که به زور به اسکایپ کانکت میشم. اونم امتحاناشه و بهونه گیرش اومده نمیاد. بابام مشکلی نیست. من از دروغ گفتن به آمریکایی ها میترسم. اصلا جنبه ی دروغ مصلحتی رو ندارن!
فعلا هم بسط (از الفبای فارسی متنفرم! چیه این همه س و ز و ت آخه!) نشستم منتظر آقا! به زور آرامبخش زنده ایم فعلا. شهریور میشه 3 سال! پلاسیدم واالله.
2013-05-07 ساعت 09:59
(2013-05-07 ساعت 01:57)manoun نوشته: فعلا که از اون روز که این حرفو زده ما با هم حرف نزدیم. من که به زور به اسکایپ کانکت میشم. اونم امتحاناشه و بهونه گیرش اومده نمیاد. بابام مشکلی نیست. من از دروغ گفتن به آمریکایی ها میترسم. اصلا جنبه ی دروغ مصلحتی رو ندارن! عزیزم با یاهو مسنجر آن شو.خیلی بهتره.چرا نمی رید دبی یا ترکیه همو ببینید.اومجا راحته یا یه کشور اروپایی اگه قبول کردکی تونید همونجا برای نامزدی اقدام کنید.من یه دوستم تو ترکیه ازدواج کرد .خیلی هم کارش سریع انجام شد.
![]()
2013-05-07 ساعت 14:09
بچه ها میخام یک خبر همچین نیمه خوب بهتون بدم....اون دوستمون که براتون تعریف کردم که امریکاست و داره با نامزدش بهم میزنه برای ما یک اسپانسر پیدا کرده..خودش نمیتونه اسپانسر بشه چون الان اسپانسر مادر و پدر و برادرش هست و حتی برای نامزدش یک اسپانسر دیگه پیدا کرده بود..ولی اسپانسری که پیدا کرده گفته 2000 تا میگیره و تمام فرمها رو پر میکنه و میده...حالا چرا میگم نیمه خوب؟؟؟اخه من بهش گفتم خوووب تحقیق کن که پس فردا که شوهرم رفت سفارت باز بهش گیر ندن که درامد اسپانسر خوب نیست و شرایطش رو نداره و از این حرفا..خودش که میگه مطمین هست خوبه و باز تحقیق میکنه..حالا فرستادمش دنبال تحقیق تا ببینیم چی میشه.اخه میگم الان 2000 تا پول کمی نیست..دلار اگه 1000 تومن بود یک چیزی..میگم نکنه این پول رو بدیم و باز بهمون گیر بدن....حالا باز اگه خبری شد بهتون میگم...اگه انشاالاه به امید خدا جور بشه من و دخترم هم کم کم اماده رفتم میشیم....قراااااااار رو بذارین دیگه دوستای گلم....راستی بهتره توی پیغام خصوصی بگیم که کجا بریم که سیف باشه....منتظرم
2013-05-07 ساعت 14:15
واییییییییییییییی کاملیا خدا کنه همه چیزش ok باشه ....خدارو شکر ....خیلی خوشحال شدم....حالا اگه همه چیزش ok باشه 2000 تا خوبه خوبیش اینه که تکلیفت روشن میشه فدای سرت 1000 تا بیشتر....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
2013-05-07 ساعت 15:15
ارکیده جون خداااااااا کنه.توروخدا دعا کن همه چیزش اوکی باشه قالش کنده بشه این داستان...واقعا اگه اسپانسر خوبی باشه 2000 تا هم خوبه.چون هیچ چاره دیگه ای نداریم و باز خداااا رو شکر که اینو گیر اوردیم....راستی ارکیده جون اسپانسر غریبه باشه ایندفعه گیر نمیدن این چه نسبتی با شما داره و چون خیلی غریبه هست مشکوک نیست براشون؟ادم خیلی خیلی غریبه هم میتونه اسپانسر باشه؟
امیدوارم عزیزم همه چیز به خوبی حل بشه...نه چه گیری می خوان بدن..اصلا ربطی نداره اونا فقط یه ضامن می خوان دیگه کاری ندارن غریبه است یا آشنا....فقط چون می خواد پول بگیره خوب تحقیق کنید که اسپانسر کسی دیگه نباشه یا مورد حقوقی و اینا نداشته باشه..همه چیز حله...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
2013-05-07 ساعت 15:44
ازدواج بین المللی؟ آخه این آمریکاییه تو دردسر میافتم. تازه کشور عربی نمیاد! ترکیه هم که اون عکاسه رو کشتن و سفارت بمبگذاری شد آقا نمیاد! فعلا کمی تا قسمتی به گرجستان رضایت داده. واسه هیچ کدوممون اونجا ویزا نمی خواد.
میترسم آخرشم ما به جایی نرسیم من بمونم و چند سال استرس وحشیانه و حرص و حرص و حرص.
2013-05-07 ساعت 16:02
manoun جان تورو خدا ناراحت نشی از من ها عزیز دلم..ولی من اصلا تو و دوستت رو درک نمیکنم..ببین یا شما هردو همدیگرو میخاین یا نه...اگه اون اقا هم شما رو میخاد اخه باید یک ریسکهایی توی زندگیش بکنه دیگه..حالا به خاطر اینکه دم در سفارت بمب گذاشتن نمییان ترکیه؟؟اتفاقا عزیزن شوهر من انکارا بود و خیلی زیاد از امنیت و خوبی این شهر تعریف کرد و کلی هم خوشش اومده بود..ببین تو که معلومه ایشون رو میخای..پس باهاشون صحبت کن و بگو اگر ایشون هم تورو واقعا میخاد برات تلاش کنه..نمیشه که تا 100 سال دیگه فقط به یاد هم باشین...به خدا برای خودت میگم..هرچقدر زودتر تکلیف زندگیت معلوم بشه بهتره...مجبورش کن که حتما گرجستان رو بیاد...شما همدیگرو که ببینین خیلی چیزا عوض میشه...پس تمام تلاشت رو بکن که حتماااااااا بیاد
2013-05-07 ساعت 16:29
سلام بچه ها من به همتون پیغام دادم اما فقط ارکیده جونو سیمی جون حواب دادن.لطفا اگع می خواید حتما بگید.
کاملیا جون خیلی خوشحالم به امید خدا درست میشه.نگران نباش.عزیزم.خیالت راحت
![]()
2013-05-07 ساعت 16:32
ممنونم ازت یلدای عزیییزم..ببین یلداجون پیغامی که به بچه ها دادی همونه که دیشب به من دادی یا اینکه جاش رو مشخص کردین؟؟؟به جز دیشبی برای من چیزی نیومده ها.
2013-05-07 ساعت 16:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 16:44 توسط shabnam.84.)
کاملا جونم خوشحال شدم. ایشالا همین مورد که پیدا شده درست بشه و زودتر تو هم راهی بشی.
خیلی دعات میکنم عزیزم. راستی بچه ها من با کافه لمیز که کاملا پیشنهاد داد موافقم. فرحزاد محیطش جالب نیست. خدا کنه اون روز که میریم من سر کار نباشم ای خدا یلدا جان اگه به منم پیغام خصوصی دادی که اصلا بهم نرسیده ![]() غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است... |