موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-07 ساعت 16:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 16:54 توسط shabnam.84.)
(2013-05-07 ساعت 15:44)manoun نوشته: ازدواج بین المللی؟ آخه این آمریکاییه تو دردسر میافتم. تازه کشور عربی نمیاد! ترکیه هم که اون عکاسه رو کشتن و سفارت بمبگذاری شد آقا نمیاد! فعلا کمی تا قسمتی به گرجستان رضایت داده. واسه هیچ کدوممون اونجا ویزا نمی خواد.
میترسم آخرشم ما به جایی نرسیم من بمونم و چند سال استرس وحشیانه و حرص و حرص و حرص.
نه نیلو جان ازدواج بین المللی برای همینه دیگه. تو میخوای با یه آدمی از کشوری
دیگه و با مذهبی دیگه ازدواج کنی. اتفاقا راحته و مشکلی هم پیش نمیاد
خیلی ها این کار و انجام میدن. شما هم یه کشور نزدیک برین و اونجا ازدواج کنید
یا نخواستین دست کم هم و میبینید و برای نامزدی اقدام میکنی زود. اگر اقدامی نکرد تو هم دیگه انقدر خودت رو معطل اون نکن. اما دعا میکنم درست بشه و برسی بهش عزیزم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من به همه پیغام دادم نمی دونم چرا نرسیده.کامیلا جان میشه فوروارد کنیم.بچه ها سخت نگیرید این جوری به نتیجه نمی رسیم.مهم دیدن 1-2 ساعت که دیگه مهم نیست .پس کلا گرینه فرحزاد رفت بیرون .من میگم همه یه کافی شاپ پیشنهادی تو منطقه شهرک که تقریبا همه اوکی هستن به کاملیا جون پیغام خصوصی بدن خود کاملیا جون یکی رو انتخاب کنه به همه بگه .با ساعت .این دفعه رو سخت نگیرید قرار بدی رو همون جا ست می کنیم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
خوش حالم که این فرحزاد خراب شده نمیرین... حانم هایی که میرن و نمیدونم اما پاتوق یه سری پسره که فکر میکنن با خرس قطبی کشتی گرفتن.. همچین تو قیافن و دور بازوی 6 متری رو انداختن بیرون که ادم میگرخه......
واسه کافه هم یکی که جاش هم خیلی بزرگه هم میز چند نفره داره هم نورش مناسبه هم پر کتابه و هر میزش اسم داره میشه کافه پترا تو میرداماد...
الان مدیریتش عوض شده من خودم یه 7 8 ماهی هست نرفتم اونجا.. بچه هایی که قدیم اونجا بودن واسه من و کلا کسایی که میشناختن انواع و اقسام نوشابه !! رو هم سرو میکردن.... اینایی هم که اومدن رو من باشون حال نمیکنم اما محیط کافه هنوز همون جوری دلپسنده...
....
یلدا جون این همه کیسی که اپدیت داره میشه خبر از کلیر میده ها... امروز فردا سایت باید اپدیت شه فکر کنم.. اخرین اپدیتت کی بود؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-07 ساعت 17:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 17:43 توسط shadzad.)
وای کاملیا جون چه خبر خوبیییییی! مطمئنم جور میشه! بلافاصله وقتی اوکی شد مدارک اسپانسرو بفرست سفارت که خیالت راحت شه رو طولانی شدن چکت تاثیر نذاره! دیگه چیزی نمونده عزیزم، خیالت راحت باشه دیگه :-*
یلدا جان من تازه دیدم پیامو جواب دادم.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
کاملیا چند روز گذشته از مصاحبه؟
به جز اسپانسر باقی نقص مدرک هات رو راست و ریس کردی؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-07 ساعت 17:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 18:05 توسط shadzad.)
بچه هااااا فرحزاد اینقدم بد نیستا، قبول دارم خز زیاد داره، ولی جای دنج پیدا کنیم حل میشه، من تعداد بالا زیاد رفتم بر عکس کافه مجبور نیستی زود پاشی اگه تعدادمون زیاد باشه، باز خوددانید
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها به نظرتون من چند وقت دیگه باید صبر کنم ؟دیگه دارم کم میارم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
صبور باش عزیزم. دیگه چیزی نمونده. از این روزایی که کنار خانواده هستی لذت ببر و بیشتر کنارشون باش
به زودی تو هم راهی میشی.
آرین جات خیلی خالیه وقتی سر نمیزنی. خوبی؟
کلی خندیدم بابت این پست که ما خانم ها تنها میریم بیرون. غیرت به خرج بده بیا که کسی جرئت نکنه بازوش و نشون بده. تازه اونم از نوع خالکوبی شده ش ) من شریعتی هستم. با محیط کافه هم بیشتر کنار میام. کافه ی خوب زیاد داریم بابا.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ما خونمون سهروردیه . ولی من میرم سرکار ساعت 2.5 - 3 تعطیل میشم .
اگر هم بخوام بیام از سر کار میام تو ملاصدرا ام . ونک .
فرقی هم نمیکنه کجا باشه . البته کافه بهتره ولی باز هر چی جمع بگه .
در ضمن من ماشین ندارم . یا با آژانس میام هر جا قرار شد یا یکیتون منو وسط راه پیکاپ کنه .
اگه کافه شد من میام میدون صنعت .
اگه فرحزاد شد میام کاج اونجا با هم میریم .
----------------------------------------------------
راستی یلدا و سیمی عزیز ببخشید جواب ندادم . فکر کنم این پست گویا باشه .
سیمی : از ونک میام .
یلدا : روز و ساعت رو تو پیام خصوصی بگو . فرق نداره واسم .
اگه اکی باشم حتما میام .
اخه امروز حالم خیلی بد شده بود . تب و لرز داشتم با حالت تهول !!! . منم سرم لازم شدم .
ضعف اعصاب و شاید هم مسمومیت . اینو دکی گفت .
CR1
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم خدا بد نده مونا جون .ان شا ءالله زودی خوب بشی.بچه ها قرار شد تو پیغام خصوصی به کاملیا جون اسم پیشنهاد بدید .کاملیا جون زحمت میکشه یکیشو به تصویب آرا برامون پیغام میده.
آرین جان اگه بسلامتی ویزاتو تا هفته دیگه گرفتی اومدی .شما هم بیا برادر .ولی خدایش از زمانی که کلیر شدی دیگه اینجارو یادت رفته.امیدوارم زودی ویزاتو بگیری بری پیش آنا جون .این دوری تمام بشه که خیلی سخته.
بچه ها یکم بهم ریختم .الان تو کلیریس لاتاری ها کیس های مارس هم دارن آپدیت می شن.نمی دونم چرا باید برای یه خانم اینقدر طول بکشه .همسرم هم که زنگ زده DOSاصلا انگار زندگی ما براشون مهم نیست یکم از آنکارا شکایت کرده اونا هم گفتن حق دارید اما دست آنکاراس و پروندتون تو پروسه هست.انتظار خستم کزده از طرفی خسته شدم از بس به همه جواب پس دادم که چرا اینقدر کارم طول کشیده.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
من قول می دم آرین جان که کلیر بشم اولا اینجا میام هر روز.دوما همسرم بیاد ایران که بریم ویزامو بگیریم قرار می ذاریم با همه می ریم بیرون مهمونه من .
من باید تا قبل جولای برم وگرنه شوشوی مهربان نمی تونه بیاد دونبالم اینجا می مونم تنهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.خدا منو هم آپدیت کن لطفا به خدا قدرشو می دونم.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-07 ساعت 20:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 20:58 توسط shadzad.)
مونا جان مراقب خودت باش که زودتر خوب بشی :-*
بچه ها انرژی مثبتا رو بفرستید واسه دینا که یه ضرب بگیرهههه!
یلدا جون تا جون که معلومه کلیر شدی، تو ته تهشو در نظر بگیری یه ماه دیگست عزیزم، همه کاراتم که کردی زودی می ری، بهت حسودیم میشه چمدوناتو بستی، من هنوز کلی وسیله دارمممم دیوانه کنندست جمع کردن ((((