موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
ببین به نظر من اصلا بره بلیط رو هم بخره .... یکیش رو بفرسته که اون بی پدر بفهمه که خریده بلیط رو ... به عباس هم پول بده یا با هم برن استانبول.. وقتی شناسنامه رو گرفت بسپرتش دست پلیس به عنوان دزد... بلیط رو هم میرین کنسل میکنین و پولش برمیگرده... اگر من بودم بیخیال شناسنامه میشدم و دهن اون یارو رو اسفالت میکردم... اما خوب الان من نیستم و تا الان چیز یگه ای به ذهنم نمیرسه...
اگر میتونه یه نمونه بلیط به من نشون بده من با فوتوشاپ یه دونه الکی درست میکنم به اسم و فامیل اون بیشرف... تا هیچی هزینه نکنه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
شیما جون عباس نمیدونم کلا چطور ادمی..ولی به شوهر من خیلی کمک کرد...شوهر من منتظره از این جور ادما ایراد بگیره...ولی گفت 100 تا گرفت ولی خیلی کمک کرد..حالا شایدم ادم جالبی نباشه ولی کاری از دستش بر بیاد میکنه برای ادم...من میگم به عباس بگه فوق فوقشم به جای اینکه 2تا بلیط برای اون مرتیکه بگیره یک پولی به عباس بده و عباس حتمااااااا اشنا داره در استانبول و اون بره شناسنامه رو بگیره....خوب نیست شیما به نظرت؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اه اه چه ادمایی پیدا میشن
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-09 ساعت 17:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-09 ساعت 17:10 توسط kamela.)
ارین جان سیبیل هرگز نمیره استانبول...ولی خیلی ادم داره برای خودش...حتما در استانبول کلی اشنا داره...منم همینو میگم..میگم فوقش یک 100دلاری میده به سیبیل ولی به اون بی پدر پول و بلیط نمیده.سبیل هم یکی رو توی استانبول پیدا میکنه که بگیره شناسنامه رو ازش...عباس همیشه توی فیس بوکش شمارش بود ولی الان نیست...شوهر منم داره ولی الان نیست و توش گوشیش هست...مرسده جون اگه اومدی اینجا شماره عباس رو بگذار لطفا
شماره عباس رو پیدا کردم..905352238326............زنگ بزن دینا...کدش نمیدونم چی...0090 فکر میکنم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من الان با خواهر دینا حرف زدم، یارو شماره ترکیشو داده و الان جواب می ده و نمی پیچونه، آدرسم داده، میگه یه آشنا داره تو انکارا دفتر داره حالا دینا رفته پیش اون اشناهه انگار، شایدم از طریق دوستای خواهر دینا که فردا میرسن استانبول بگیرن از یارو و با پست سریع یه روزه بفرستن آنکارا، خلاصه یارو اینجوری میگه که من پول ندارم وگرنه پست می کردم اگه ام کمکی می کردین بلیط می گرفتین واسم خوب بود، ظاهرن کلن قصد پیچوندن نداره، تا چند ساعت دیگه معلوم میشه چیکار کرد دینا، الان از هتل رفته بیرون.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
من که خیلی مشکوکم به این قضیه
CR1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
منم همینطور، حالا باید وایسیم ببینیم چی میشه فقط
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
اعصابمو بهم ریخت این قضیه دینا
از یه طرف نگرانشم که الان چه حالیه تک و تنها
از یه طرف یکم دلم شور میزنه واسه اینکه من هم دارم تنها یی میرم انکارا 3 هفته دیگه .
CR1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-09 ساعت 17:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-09 ساعت 17:34 توسط سانازی.)
(2013-05-09 ساعت 17:21)shadzad نوشته: منم همینطور، حالا باید وایسیم ببینیم چی میشه فقط
شیما کشتی مارو که!اخه طرف پس گفته پول ندارم بفرستم دیگه خوب کمی پول بفرستن انشالا بفرسته.وای نمیدونی ما قلبمون ضعیف خدایی تا یه چیزی میشه ما چه الم شنگه ای را میندازیما.مگه این یا هو وصل میشه دارم خودمو میکشم خبر بگیرم.این خونسردی امریکایی ها رو ما نداریم.اخه من خودم که خیلی زود ناراحت میشم و می خوام کمک کنم.حالا دعا کنیم به خیر بگذره دینا جون شما هم خونسرد باش عزیز دیگه با ویزا برمیگردی ![Rolleyes Rolleyes](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/rolleyes.png)
اای ارین جان بابا این مثل هات منو کشته اینارو از کجا میاری واسه هر موضوعی یه چیزی داری ویرگول چه جوری بود یادم رفت؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
آره موافقم آرین، همینم هست. مصاحبه که شده، فقط با برگه صورتی می ری تو نقص مدرکو میدی بهت میگه ۳ تا ۵ روز دیگه برو اداره پست، کار دیگه ای لازم نیس بکنه، بهر حال به آخر هفته می خورد اونش مهم نیس، می خواد فقط مطمئن شه از یارو گرفته
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
هیچ اتفاقی نمیفته دینا جووووون.اینقدر نترسین..من بدبخت یک بار تک و تنها رفتم امریکا با شکم حامله و دوباره باید تنهایی برم امریکا اینقدرررر قر نمیزنم..بابا انکارا همین بغله..میرین تو هتل ازتون پذیرایی میشه بعد میرین سفارت باز با ویزا ازتون پذیرایی میشه و بعدش میاین ایران(دیگه نمیدونم پذیرایی میشه یا نه)!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
کارش که انجام میشه 100 %
ولی این گیرو گور داشتن ادمو عصبی میکنه .
دینا جون انرژی +++++=++++++++ واسه موفقیتت
CR1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-09 ساعت 17:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-09 ساعت 17:32 توسط shadzad.)
نه سانازی جون این که پول نداررو خیلی قبلشم گفته تازه الان گفته قضیه پستو، من میگم حدس آرین درسته، دیده چیزی گیرش نمیاد الان اینو میگه.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
راستی دینا به اندازه کافی پول برده با خودش اگه 2-3 روز مجبور بشه اضافه بمونه؟