موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اگر میخواین کم خرج سفر کنین میتونین زمینی برین و یه هاستل برین .. خیلی هم کم خرج میشه سفرتون... تور و اینا رو بیخیال شین ... بالاخره صاحب اژانس هم میخواد سود کنه دیگه... عاشق چشم ابروی ما نیست که... من زمینی اومدم ارمنستان و خونه ی خیلی عالی و خوبی گرفتم ( البته یارو رفیقمون شده بود قبلا) خرجم هم از تهران کمتره اینجا !!!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
ما که ابو ظبی هستیم چجوری زمینی بریم؟....من که می خوام به سیمی پیشنهاد بدم از این کپسولای اکسیژن ببندیم به کمرمون تا دبی شنا کنیم....هم ورزشه برای سلامتیمون خوبه هم ویزا نمی خواد هم کم خرجه...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-09 ساعت 18:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-09 ساعت 18:30 توسط MONA FB.)
نه ارین تا ترکیه قشنگ 3 روزه پا و کمر ادم خوشک میشه
من اول خواستم با همه خانوادم با قطار بریم بعد دیدم اصلا حوصلشو ندارم .
تازه استرس هم میگیرم .
الان که تصمیم گرفتم تکی برم . ولی با تور چون به هرحال یه نفر تنها یه ذره نگرانی ایجاد میکنه . حالا هم واسه مامان اینا هم شوهرم .
من نمیدونم چرا همه میگن ترکیه اونم انکارا امن نیست .
کی این حرفا رو زده بهشون نمیدونم .
CR1
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گلم از تک تکتون ممنونم که تولدمو تبریک گفتید، امیدوارم هممون امسال کنار همسرامون باشیم و بیایم اینجا از این روزا بگیم و بخندیم.
یلدا جون از صمیم قلب آرزو میکنم زودتر کلیر شی عزیزم
سیمیییییییییییییی ازت ممنونم عزیز دلم :****
دینا جون ویزارو یک ضرب میگیری وگرنه یه گیره دیگه بهت میدادن، پس به خودت مسلط باش ببین چه راهی بهتره عزیز دلم
بازم ممنونم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
خلاصه من تور گرفتم ولی امیدوارم هیچ اتفاق غیر منتظره ای مثل دینا نیوفته و راحت برم به قوله کاملا ویزامو بگیرم پذیرایی شم بیام .
و همینطور همه بچه هایی که مصاحبه دارن به زودی
و منتظرین مثل یلدا و کاملا
ااا یلدا کوجاس ؟
و بقیه
CR1
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
ترکیه که قیمت پرواز هاش خیلی مناسبه.. 400 500 تومن میشه رفت و برگشتش... ارمنستان میشه 1 میلیون 200 که پول زوره و من نمیدم واسه همین زمینی میام و کار سختی هم نیست... واسه ترکیه هم میتونی بری تو تاپیک بچه های ترکیه ببینی هاستل های تمیز و هتل های ارزون قیمت کدومان از همینجا خیلی راحت رزرو کنی.... پول به تور دادن پول مفت دادنه به نظرم... یه خانم محترمی با من همسفر بود با این که با اتوبوس اومد اما با تور بود و بی شرف ها واسه 5 روز 500 دلار!!!!!!!!!!!!!!! واسه یه پانسیون ازش گرفتن.... من سری پیش با توجه به این که انا هم اومد و خواستم خونه ی خوب و بزرگی بگیرم یه خونه ی 2 خوابه !! گرفتم و خیلی هم بزرگ و خوب بود تو بهترین نقطه ی شهر بود شبی 40 دلار... الان هم این خونه ای که گرفتم 1 خوابست و باز هم تو همون محله و واقعا تمیز و باکلاس هم هست با شبی 20 دلار !!!!!!!!!!!!!!! .....
تور پول الکی خرج کردنه... بابا ترکیه میخواین برین سودان که نمیرین هم یه تفنگ دستشون باشه... خانم هستین و تنهایین هم بهانه ی خوبی نیست واسه پول خرج کردن به خدا ... اون همه دختر تنها اونجاس و اینهمه هم از ایران میره.. یکیش همین شیما... هیچی هم نمیشه و کلی هم بهتون خوش میگزره انقدر سخت نگیررررینننن
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-09 ساعت 18:38)MONA FB نوشته: خلاصه من تور گرفتم ولی امیدوارم هیچ اتفاق غیر منتظره ای مثل دینا نیوفته و راحت برم به قوله کاملا ویزامو بگیرم پذیرایی شم بیام .
و همینطور همه بچه هایی که مصاحبه دارن به زودی
و منتظرین مثل یلدا و کاملا
ااا یلدا کوجاس ؟
و بقیه
سلام MONA جون
ممکنه بگی با کدوم تور می ری چند روزه گرفتی و کدوم هتله و قیمت و شرایطش چطوریه؟
مرسی
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی عزیزم
من هم نظرم همینه . اینجا بعضی دوستان هستند که واقعا کمک میکنن و روحیه میدن به ادم .
ولی متاسفانه جاهای دیگه انگار نه انگار . اونم در بلاد ترکستان که حالا همچون جایی هم نیس . مثل این اتفاق امروز دینا . هنوز فکرم درگیرشه .
راستی منم الان داشتم تلفنی با شوهرم حرف میزدم داشت میرفت سر کار . تو ترافیک بود .
گفت تعطیل نیست .
CR1
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
سارا جان جدی گفتی این و که تعطیل نیست؟؟؟ هم تو تقویم اینترنتی دیدیم هم خود سفارت گفت !!
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مونا جان آرین راس میگه قیمتا رو بدون تور هم چک کن، من همیشه تو سفرای تنهام هاستل میرم حتی از این دورمای ۱۲ نفره به بالا هم خیلی رفتم، خیلی مفت درمیاد کلیم خوش میگذره، ولی لازمش اینه که یه کوله ببری فقط، من چون این سری قصد خرید داشتم و بعدش می خواستم برم یه شهر دیگه خب ۲، ۳ هفته ای احتمال می دادم بمونم و نمی تونستم بار کم ببرم، تو اتاقای چند نفره هاستلم نمی تونی وسایلتو ول کنی بری بیرون راحت. این سری چون تورا با هتلا قرارداد دارن و تخفیف عالی می تونستن واسم بگیرن واسه اولین بار تور گرفتم ولی باز همه چک هامو کرده بودم و دیدم تورش به صرفه تره، شما اگه بار نداری زیاد می تونید هاستلای مفت گیر بیارید. ولی زمینی واسه ترکیه رو توصیه نمی کنم چون بلیط چارترش خیلی ارزونه و با یه جریمه کم تاریخشم عوض می کنه اگه احیانن ویزا طول کشید، زمینی ترکیه اذیت میشی حسابی، بر خلاف ارمنستانو که منم می گم فقط باید زمینی رفت چون الکی گرونه، دوستای منم که دانشجوان اونجا همیشه زمینی میرن.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها طرف به نظر هدایت شده تلفناشو که مرتب جواب میده از وقتی شماره ترکیشو داده، قرار شده فردا پست کنه واسه دینا، میگه خالش اومده و الان پول داره، حالا پول سریع ترین پست داخلی تو ترکیه ۶ لیره!!! یک الی یک و نیم روز باید طول بکشه برسه، امیدوارم به حرفش عمل کنه
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مونا جون شوهر من با تور نرفت وبلیط رفت و برگشتش 500 تومان شد..با ماهان...یک هتلی رفت شبی 50 دلار که میگفت خیلی خوب بود با صبحانه خیلی توووپ...میگه انکارا خیلی خیلی امن بود...ما قبلا استانبول رفتیم و امن نبود..خود ترکا هم میگن استانبول امن نیست....ولی انکارا خیلی امنه و خیالت راحت باشه....