کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها یه سوال :

موقعی که ما اقدام می کردیم نامزدم ازم خواست که عکس با حجاب بدم . به نظر شما چون ما از ایرانیم و منم عکسم با حجاب بوده، به این خاطره که هنوزم که هنوزه اپرو نشدیم؟؟؟؟؟؟ فرقی میکنه براشون که از ایران باشی؟؟
آخه الان دیگه داره هفت ماه میشه هفت ماه ه ه ه ه ه ه ه ......
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، MONA FB ، Tomas
بله یلدا جون 8می هست..ولی جالبه که برای من دیشب همون تاریخ قدیمی اپدیت بود و امروز که نگاه کردم دیدم 8می شده..یلدا جون میدونی ارین دقیقا 3 ماه کلیرش طول کشید؟؟؟پس اصلا تعجب نکن..مال تو هم سر 3ماه(یعنی چند روز دیگه)شمارت در میاد..من هم از همین الان مطمینم که زیر 3ماه حساب نکنیم..میرم هربار نگاه میکنما ولی مطمین هستم تا 3ماه اتفاقی نمیفته.چیزیش نمونده عزیزم

poram جان شما اگه عکست ایراد داشته باشه درع ان وی سی بهت میگن..کسی رو به خاطر عکس که دیر اپرو نمیکنن...اگرم ازتون چیزی میخاستن توی این 7ماه میگفتن فلان چیز ایراد داره..ولی چرا با حجاب دادی؟اصلااا هم فکر نمیکنم چون ایرانی هستی دیر کارتو انجام بدن...ولی پی گیری کن عزیزم..7ماه یکم زیاده به نظرم...نمیدونی چطور باید پیگیر بشی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، girl ، shadzad ، MONA FB ، yalda91 ، Tomas
(2013-05-10 ساعت 01:41)kamela نوشته:  بله یلدا جون 8می هست..ولی جالبه که برای من دیشب همون تاریخ قدیمی اپدیت بود و امروز که نگاه کردم دیدم 8می شده..یلدا جون میدونی ارین دقیقا 3 ماه کلیرش طول کشید؟؟؟پس اصلا تعجب نکن..مال تو هم سر 3ماه(یعنی چند روز دیگه)شمارت در میاد..من هم از همین الان مطمینم که زیر 3ماه حساب نکنیم..میرم هربار نگاه میکنما ولی مطمین هستم تا 3ماه اتفاقی نمیفته.چیزیش نمونده عزیزم

poram جان شما اگه عکست ایراد داشته باشه درع ان وی سی بهت میگن..کسی رو به خاطر عکس که دیر اپرو نمیکنن...اگرم ازتون چیزی میخاستن توی این 7ماه میگفتن فلان چیز ایراد داره..ولی چرا با حجاب دادی؟اصلااا هم فکر نمیکنم چون ایرانی هستی دیر کارتو انجام بدن...ولی پی گیری کن عزیزم..7ماه یکم زیاده به نظرم...نمیدونی چطور باید پیگیر بشی؟

کاملا جون نامزدم زنگ زده بود پانزده روز پیش . بهش گفته بودن باز هم صبر کنین . الان تو ویزا جورنی که نگاه می کنم بچه های ماه دسامبر و ژانویه دارن اپرو میشن!!!!! دیگه چیزی نمونده بود چشمام بچسبه به مانیتور از فرط تعجب. آخه زنگ که زده بهش گفتن وضعیت پروندتون بد نیست اما بازم هیچ خبری نیست . دیگه انقدر امید.ار بودیم و نا امید شدیم من و نامزدم با هم حرف نمی زنیم دیگه حوصله نداره بگه بازم هیچ خبری نگرفته اینه که ناپدید شده و منم کهلا مریض شدم . دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم.... کنم مردم خودم خبر ندارم!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، shadzad ، Tomas
ااااااه.این پروسه از اول تا اخرش بدبختی...میفهمم چی میگی...بدتر از همه اینه که جایی نیست زنگ بزنی خبر دقیق بگیری.هی میگن منتظر باش...دقیقا عین ان وی سی که پیر مارو دروورد..خیلی سخته ولی میگذره و درست میشه....نمیدونم بگم چه کنی.یعنی هیچ راهی به ذهنم نمیرسه...کمتر بهش فکر کن تا خودش درست بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، rrrraaaazzzz ، poram ، girl ، shadzad ، Tomas
poram عزیزم! دوستم امیدوار باش! خانمی الان تاریخ مصاحبه بچه ها رو که نگاه می کنم از ما هم خیلی دیر نشده
دیگه وقتشه یه خبر خوب بشنویم Smile به فکر سلامتی خودتو نامزدت هم باش البته الان که این حرفارو می گم حالم خوبه
چه کار کنیم ؟؟؟ یه روز خوبم وقتی خودمو مشغول زبان خوندن می کنم....دو روز افتضاحم البته نامزدم برعکسه من همش انرژی ++++++++++
تو هم به نامزدت انرژی ++++++ بده ایشالا ازین به بعد خبرای خوش ش ش ش ش خواهیم داشت
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، girl ، shadzad ، yalda91 ، Tomas
(2013-05-10 ساعت 02:25)rrrraaaazzzz نوشته:  poram عزیزم! دوستم امیدوار باش! خانمی الان تاریخ مصاحبه بچه ها رو که نگاه می کنم از ما هم خیلی دیر نشده
دیگه وقتشه یه خبر خوب بشنویم Smile به فکر سلامتی خودتو نامزدت هم باش البته الان که این حرفارو می گم حالم خوبه
چه کار کنیم ؟؟؟ یه روز خوبم وقتی خودمو مشغول زبان خوندن می کنم....دو روز افتضاحم البته نامزدم برعکسه من همش انرژی ++++++++++
تو هم به نامزدت انرژی ++++++ بده ایشالا ازین به بعد خبرای خوش ش ش ش ش خواهیم داشت

امیدوارم عزیزم. ممنون اما من که نه زبان می خونم نه اصلا هیچ کاری می تونم بکنم.. سعی میکنم مثبت باشم دوستم . امروزم که گذشت...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، yalda91 ، Tomas ، rrrraaaazzzz
(2013-05-10 ساعت 01:28)shadzad نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 00:24)فردا نوشته:  سلام دوستای خوب.وقتی پست هاتون رو می خونم یاد پارسال همین موقع می افتم که هنوز مصاحبه هم نرفته بودم.باور کنید زود تر از اونکه فکر کنید این روزا می گذره.
خودتون رو برای یک زندگی جدید آماده کنید.خودتون رو از لحاظ روحی قوی کنید. نه اینکه اینجا زندگی سخت باشه، نه، فقط اولش همه چیز خیلی تازه ست و این توان و تشخیص ما ها رو که با این محیط ، اطلاعات و شیوه زندگیش اشنا نیستیم در حد یک نوجوان ۱۳-۱۴ ساله تقلیل میده. البته به مرور همه چیز درست میشه ولی برای مدت این « مرور زمان » باید قوی باشید.
تاااااااااااا می تونید زباااااااااااان بخونید.

اینجاس که میگن صاحبش اومددد WinkBig Grin
فردا جون خوش اومدی! دیگه صاحب تاپیکی گفتن، بیشتر بهمون سر بزن عزیز Shy
Big Grin
ای بابا صاحبش که شمایید.من فقط اسمش رو گذاشتم.دلم می خواد بیشتر بیام ولی وقت نمیشه.چشم سعی می کنم بیشتر بیام. Rolleyes

(2013-05-10 ساعت 01:17)kamela نوشته:  یلدا جون امیدوارم حال روحیت خوب بشه.اینقدر خودتو اذیت نکن...باید تحمل کنی..چاره دیگه ای نیست که..ناراحت باشی یا نباشی همینه دیگه...خودت رو نباز..همین روزا کلیر میشی..درضمن امروز اپدیت شداااا..برو ببین.....یلدا جون ما دیدیم خبری از قرار مدار نشد با ارکیده قرار یک جایی رو گذاشتیم که به همه بگیم برای 1شنبه یا 2شنبه..ارکیده گفت باهاتون هماهنگ میکنه...دوستم خوشحال بااااااشی ها

فردا جون سلاااام.امیدوارم همه چیز اونجا برات خوب باشه؟کدوم ایالتین؟؟ببینید من اگه بخام بیام آمریکا(واشنگتن)ایا امکان این هست که از ایران خونه بگیرم؟خوشحالمون کردین

سلام .خوبی؟ من کالیفرنیام و اصلن از اوضاع واشنگتن خبر ندارم.ببخشید که نتونستم کمک کنم.باز هم می پرسم برات.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، shadzad ، poram ، yalda91 ، kamela ، Tomas ، rrrraaaazzzz
مرسی دوستای گلم . من که شما هارو واقعی میدونم .
کاملا الان بلیط رفت و برگشت 680 گفتن به من کمتر از یک ماه . اما مهم نیست .
سانازی گل مرسی ولی من هم میخوام برم هتل عتاب بولوار . میگن 3* تاپه .
من هم تور میگیرم چون واقعا حوصله دردسر ندارم دیگه .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، yalda91 ، kamela ، Tomas
فردا جون امیدوارم هر جا هستی خوشحال و موفق باشی .
بچه ها زیاد هم که منتظر یه چیزی باشیم خوب نیست چون دیر تر انجام میشه .
ولش کنید . یعنی فکرتون رو از روش بر دارین ، درست میشه .
گاهی سنگینی انرژی ما نمیزاره ، هر چیزی باید یه روال خودشو طی کنه .
و یک سوال
عایا برای مصاحبه شناسنامه و کارت ملی و عقدنامه را هم اصل میخواد هم ترجمه ؟ که تاریخ ترجمه باید از 6 ماه کمتر باشه ؟
و یک سوال دیگه از دوستانه اونکارا دیده.
ptt رو باید از انکارا ثبت نام کرد یا همینجا از رو سایتش

در اخر هم

از صبر و بردباری شما نهایت قدردانی را دارم

همچنین از خانواده محترم رجبی سپاسگذارم
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، poram ، shadzad ، yalda91 ، Tomas ، فردا
میبینم که بچه ها همه تا 2-3 بیدار بودن هنوز بیدار نشدن .
من دیشب داشتم فیلم میدیدم خوابم برد .
راستی جای همه خالی ما داریم آش پشت پای مامانم رو میپزیم . رفته مکه .
جاتون خالی .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، yalda91 ، Tomas ، rrrraaaazzzz
بله منا جان هم ترجمه ببر و هم اصل.. من تو مهاجر سرا خوندم که نباید بیشتر از ۶ ماه از ترجمها گذشته باشه عکس هم همینطور.. عکس جدید ببر ۵*۵. البته اگه بیشتر از ۶ ماه گذشته از عکسهائی که فرستادی.. ptt رو هم میتونی‌ اینجا ثبت نم کنی‌ اونجا هم میتونی‌ در هر صورت باید بری تو سایتشون ثبت نم کنی‌ ptt ۶۴۴۱ رو انتخاب کن چون شنبه‌ها تعطیل نیست Smile

زیارتشون قبول باشه ایشالا به سلامت برگردن Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، shadzad ، yalda91 ، Tomas
مرسی جودی جون .
اون موقع که nvc مدارک خواست هول شدم 2 سری ترجمه کردم یکیو نگه داشتم واسه مصاحبه
الان دیدم تاریخش واسه 7 ماهه پیشه
نمیخوام ریسک کنم . میدم دوباره ترجمه میکنم .
راستی از ما که عین لاتاریا مدرک تحصیلی میخوان . میخوام مدارک عالیه ام رو هم ترجمه کنم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، yalda91 ، Tomas
یکی‌ از بچها هم تو صفحات قبل پرسیده بود بخاطر عکس با حجاب ولی‌ یادم نیست کی‌ بود دقیقا.. منم اول نمیدونستم کلی‌ عکس ۳*۴ با حجاب فرستادم ولی‌ ۴-۵ ماهه آپرو شدم بد nvc 1 ماه قبل از تکمیل پرونده گفت عکس ۵*۵ ترجیحا بی‌ حجاب بفرست ولی‌ یه خانمی با من همسفر بود تا آمریکا که دیدم عکس ویزاش با حجاب ازش پرسیدم گفت من نمیدونستم و اونا هم هیچی‌ نگفتن خلاصه فک کنم عکس گرین کرتشم با حجاب شد دیگه چون دیگه از من عکس نگرفتن همون عکس ویزا رو زدن تو گرین کارت

نه عزیزم ندیدم تا حالا بین ازدوجیا و نامزدیا از کسی‌ مدرک تحصیلی‌ خواسته باشن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، shadzad ، yalda91 ، Tomas
راستی ، معمولا چند روز طول میکشه که ویزا رو پست بیاره ؟ مثلا 2 شنبه اول هفته مصاحبه باشه تا 5 شنبه میاد ؟

راستی این عکس که ببریم واسه گرین کارت هم زده میشه درسته . ؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، Tomas ، girl
مونا جون اصل شناسنامه ات رو nvc خواسته بود؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، Tomas ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان