کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
راستی شوهرم منم چارتر گرفت و شد 500 تومان.این موضوع هم مال 28 فروردین هست
شیما جون امیدوارم اقاهه پست کنه برای دینا......فکر کن چه شانسی....شناسنامه این طفلک دست کی باید میفتاد..کاش به یک خانواده میدادن نه این اقاهه
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، سانازی ، girl ، yalda91 ، battosai ، MONA FB ، Tomas
دینا جون به هر حل اگه خدای نکرده بازم مشکلی‌ پیش اومد و اون یارو بد قولی‌ کرد به من بگو به عباس سویل بگم از اونجایی‌ که همسر دست دلبازم ۲ برابر بهش پول داد مطمعنم ازش بخوایم کمک می‌کنه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، سانازی ، yalda91 ، shadzad ، Tomas
بچه ها من نمی خواستم بگم دوست ندارم بگم و عیب و ایراد بگیرین که نمیشناسیم اینا.. ولی اگه خواستین من خونه فامیل دارم انکارا از هتل واستون بهتر در میاد ما خودمون رفته بودیم هتل اتاپ بولوار که هتل خوبیه به دینا هم گفتم بعدش که فامیل مون اومدن از ایران رفتیم خونشون یعنی اگه اونا نبودن ما ورشکست میشدیم ما18 روز اونجا بودیم .اونم دانشجو هست خوب بلاخره از هتل ارزونتر در میاد هم که مطمنه(من همزه و ویرگول باز یادم رفت چطور مینویسن)؟
مادر و دختر هستن واسه خانوم خوب هست .
علی اقا میگفت که بهتر دوستیا مجازی بمونه وهمدیگرو نبینیم ولی الان ادم متوجه میشه کاش همدیگرو بیشتر بشناسیم تا این جور مواقع بهم اعتماد داشته باشیم و بتونیم به هم کمک کنیم.من که خیلی دلم می خواد دوست واقعی باشیم و من خودم از این قربون صدقه های الکی خوشم نمیاد و خانوادتا اهل این جور بازیا نیستیم .خلاصه این و گفتم که اگه خواستین بتونم کمکتون کنم.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، kamela ، shinna ، shadzad ، battosai ، MONA FB ، Tomas
سلام دوستای خوب.وقتی پست هاتون رو می خونم یاد پارسال همین موقع می افتم که هنوز مصاحبه هم نرفته بودم.باور کنید زود تر از اونکه فکر کنید این روزا می گذره.
خودتون رو برای یک زندگی جدید آماده کنید.خودتون رو از لحاظ روحی قوی کنید. نه اینکه اینجا زندگی سخت باشه، نه، فقط اولش همه چیز خیلی تازه ست و این توان و تشخیص ما ها رو که با این محیط ، اطلاعات و شیوه زندگیش اشنا نیستیم در حد یک نوجوان ۱۳-۱۴ ساله تقلیل میده. البته به مرور همه چیز درست میشه ولی برای مدت این « مرور زمان » باید قوی باشید.
تاااااااااااا می تونید زباااااااااااان بخونید.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، poram ، girl ، kamela ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، mercedeh2011 ، ارکیده ، MONA FB ، Tomas ، Saeedv13
راز جان:
از وضعیتم نپرس که داغونم . امروزم خبری نشد . فقط میمونه فردا والا دوباره شنبه یکشنبه میشه و باید تا هفته بعد صبر کنیم . ما الان 193 روزه که اقدام کردیم و هنوزم اپرو نشدیم . من هر دو دقیقه یبار چک می کنم اما خبری نیست . امروز دیدم که بعضی از ماه دسامبر دارن اپرو میشن دیگه واقعا اشکم درومد . اگه هم می خوان RFE بدن خوب زود باشن دیگه کلافه شدیم از این وضعیت بی خبری . بعضی از بچه هام بودن که خیللییییییییی کمتر از اینا منتظر بودن . من که میگم شاید چون ما از ایران هستیم یکم گربه رقصونی میکنن . واکسن هاتو کامل بزن اما باید کارت زرد .اکسنتو بگیری . مننژیتم دم رفتن باید بزنیم. حالا اینشالا که هر چه زودتر خبری میشه مریض شدم بخدا من دیگه ...
تو چند روزه اقدام کردی خانم؟ شمت همون اول کاری عکس و اینام فرستادین؟

بچه ها من پیگیر ماجرای دینا هستم خیلی اعصابم خورد شد بخاطر اون مردک اخاذ! ای کاش یه آشنا پیدا میشد براش میبرد شناسنامشو یا حداقل دم پرواز آنکارا میدادن به یه خونواده ببره ، اما خوب اتفاق دیگه جلوشو نمیشه گرفت . هر کدوم که باهاش صحبت کردین بگین به خودش مسلت باشه، نترسه.خودش و از یارو مخفی کنه ترجیها یه مرد بره بگیره ازش شناسنامرو . نمیشه اعتماد کرد به این جور آدما . دختر تنها خطرناکه یخورده تو اون میدون تکسیم خراب شده استانبول....
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، kamela ، shadzad ، rrrraaaazzzz ، MONA FB ، Tomas
(2013-05-10 ساعت 00:24)فردا نوشته:  سلام دوستای خوب.وقتی پست هاتون رو می خونم یاد پارسال همین موقع می افتم که هنوز مصاحبه هم نرفته بودم.باور کنید زود تر از اونکه فکر کنید این روزا می گذره.
خودتون رو برای یک زندگی جدید آماده کنید.خودتون رو از لحاظ روحی قوی کنید. نه اینکه اینجا زندگی سخت باشه، نه، فقط اولش همه چیز خیلی تازه ست و این توان و تشخیص ما ها رو که با این محیط ، اطلاعات و شیوه زندگیش اشنا نیستیم در حد یک نوجوان ۱۳-۱۴ ساله تقلیل میده. البته به مرور همه چیز درست میشه ولی برای مدت این « مرور زمان » باید قوی باشید.

اااا سلام فردا جان
چه خوب سر زدین اونجا همه چیز خوب پیش میره؟
چیکار میکنین اونجا؟
واقعا زبان و اینجا جدی بگیریم یا اونجا بیاییم بریم کلاس؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، poram ، yalda91 ، kamela ، shadzad ، Tomas
(2013-05-09 ساعت 21:12)arian307 نوشته:  سارا جان جدی گفتی این و که تعطیل نیست؟؟؟ هم تو تقویم اینترنتی دیدیم هم خود سفارت گفت !!

امروز روز عروج حضرت عیسی است فکر میکنم . اما تعطیل نیست عین بچه های خوب همه رفتن سر کارRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، shadzad ، MONA FB ، Tomas
(2013-05-10 ساعت 00:24)فردا نوشته:  سلام دوستای خوب.وقتی پست هاتون رو می خونم یاد پارسال همین موقع می افتم که هنوز مصاحبه هم نرفته بودم.باور کنید زود تر از اونکه فکر کنید این روزا می گذره.
ای وایی این چه وضعه اینترنته. پوران جان دعا کنیم همه چی میگذره چیکار کنیم دیگه کارمون انتظار ان شالا سال بعد ما هم مثل فردا جان از اونجابیایم به بچه های جدید دلداری بدیم
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، yalda91 ، girl ، shadzad ، MONA FB ، Tomas
(2013-05-10 ساعت 00:32)سانازی نوشته:  
ای وایی این چه وضعه اینترنته. پوران جان دعا کنیم همه چی میگذره چیکار کنیم دیگه کارمون انتظار ان شالا سال بعد ما هم مثل فردا جان از اونجابیایم به بچه های جدید دلداری بدیم

قربونت برم سانازی جون . شمام برای من و راز دعا کن . من اصلا امید ندارم اپرووم بیاد چه برسه به بقیه مراحل... مگه اینکه خدا کمک کنه آخه تقریبا هفت ماهه و هیچی که هیچی...
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، girl ، shadzad ، MONA FB ، Tomas
(2013-05-10 ساعت 00:32)poram نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 21:12)arian307 نوشته:  سارا جان جدی گفتی این و که تعطیل نیست؟؟؟ هم تو تقویم اینترنتی دیدیم هم خود سفارت گفت !!

امروز روز عروج حضرت عیسی است فکر میکنم . اما تعطیل نیست عین بچه های خوب همه رفتن سر کارRolleyes

پورام جان كليساى ارتدكس شرقى عيد پاكش بعد از كاتوليكاست. اين هفته روسا و يونانيا عيد پاك داشتن. والله منتو تقويمم نگاه كردم تا مموريال دى هيچ خبرى نيست
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، poram ، girl ، shadzad ، Tomas
اینجا همه چیز خوبه. البته این خوبی رو سطح توقع هر کس معلوم می کنه.
در مورد زبان هم باید بگم ، جدی تر از اونیکه فکر می کنید ، جدی بگیرید.اینجا با کلاس رفتن هیچ وفت زبان یاد نمی گیرید.
البته بستگی به این داره که کلن چقدر براتون مهم باشه. اگه صرفن برای بر طرف کردن نیاز روزمره ، دونستن زبان رو کافی می دونید و قصد کار کردن بیرون از خونه رو ندارید با مشکل جدی مواجه نیستید.ولی اگر قصد به دست آوردن یک جایگاه اجتماعی دلخواه از لحاظ تحصیلی و شغلی رو دارید ، باید بگم ززززباااااااان بخونید.البته زبان خوندن توی ایران به این مفهوم نیست که دیگه کار تمومه،بلکه فقط کمک میکنه اینجا از نظر زمانی کمی جلو تر باشید.
زبان محاوره در اینجا با اون چیزی که ما توی ایران می خونیم خیلی فرق می کنه و البته مشکل اصلی لهجه آمریکایی هاست که تا آدم بهش عادت کنه جونش در میاد.خیلی بد حرف می زنن.به قول پسر عمه زای کلاه قرمزی ، یه بند دارن چرت و پرت می گن ! Big Grin Tongue
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، poram ، yalda91 ، kamela ، girl ، shadzad ، battosai ، آناهيتا ، mercedeh2011 ، MONA FB ، Saeedv13
سلام بچه ها .من از صبح نبودم چک نکردم.چه خبز شده .دینا جان من تو تاپیک لاتاریها وسفر به ترکیه برای دیگران نوشتم که هر کی می خواد بره ترکیه بهت پیغام بده.نمی دونم این م ر د....از کجا پیدا شد.اما به خیر و خوشی حل میشه عزیزم.نگران نباش.

مونا جون اینجام ولی یکم بهم ریختم .بگذریم مطمئنم که یک ضرب می گیری.ولی نگران نباش.آنکارا امنه اما به ادمها زیاد اعتماد نکن ونگو تنهایی.اگه سوالی داشتی بگو.

کاملیا جون الان دیدم اما بچه ها انگار یادشون رفته قرار بود هر کی یه مورد پیشتهادی رو برای شما مسیج بده که خبری نیست.فکنم باد یه جارو بگیم با روز و ساعت همه جمع بشن چون این جوری نمیشه.

راستی بچه ها من همون دیروز گفتم که کلیز نشدم وحتی آپدیتم هم نکردن.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، shadzad ، MONA FB ، Tomas
یلدا جون امیدوارم حال روحیت خوب بشه.اینقدر خودتو اذیت نکن...باید تحمل کنی..چاره دیگه ای نیست که..ناراحت باشی یا نباشی همینه دیگه...خودت رو نباز..همین روزا کلیر میشی..درضمن امروز اپدیت شداااا..برو ببین.....یلدا جون ما دیدیم خبری از قرار مدار نشد با ارکیده قرار یک جایی رو گذاشتیم که به همه بگیم برای 1شنبه یا 2شنبه..ارکیده گفت باهاتون هماهنگ میکنه...دوستم خوشحال بااااااشی ها

فردا جون سلاااام.امیدوارم همه چیز اونجا برات خوب باشه؟کدوم ایالتین؟؟ببینید من اگه بخام بیام امریکا(واشنگتن)ایا امکان این هست که از ایران خونه بگیرم؟خوشحالمون کردین
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، shadzad ، girl ، فردا ، MONA FB ، Tomas
مرسی عزیزم .یه وقتهایی :آدم کم میاره .ولی خودمو جمع وجور میکنم.مگه آخزین آپدیت 8 می نیست.من تو 8 می نبودم.هرچی خدا بخواد.ببینیم کی میشه.امروز که 72 روز گذشته.

باشه عزیزم من باهمون جاهایی که گفتم وشما هم تایید کردید موافقم اما اگه جای دیگه هم بود میام.چون دوست دارم ببینمتون.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، girl ، kamela ، MONA FB ، Tomas

اینجاس که میگن صاحبش اومددد WinkBig Grin
فردا جون خوش اومدی! دیگه صاحب تاپیکی گفتن، بیشتر بهمون سر بزن عزیز Shy
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، yalda91 ، poram ، rrrraaaazzzz ، آناهيتا ، فردا ، MONA FB ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان