کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نه عزیزم اصل همه چیز دستم هست . ترجمه خواست
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، shadzad ، yalda91 ، Tomas ، girl
مرسي مونا جون
بچه ها من اصل شناسنامه ام رو nvc خواست و فرستاديم براشون حالا هم داخل پرونده ام تو سفارته، من واسه ترجمه مدارك بايد چيكار كنم؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، Tomas ، girl
سیمی جون کپیهاشو بده برات ترجمه می کنن.
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، shadzad ، yalda91 ، Tomas ، girl
(2013-05-10 ساعت 13:42)ارکیده نوشته:  سیمی جون کپیهاشو بده برات ترجمه می کنن.

مگه كپي رو هم ترجمه ميكنن؟؟؟ آخيش خيالم راحت شد همين روزا ميبرم دارالترجمه Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، yalda91 ، poram ، Tomas ، girl
آره ترجمه میکنن من سری قبل که مدارکم رو بردم ترجمه همونجا از اصلاش کپی گرفت اصلش رو بهم برگردوند یعنی از روی همون کپی براام ترجمه کرد...
هر وقت خواستی بری ترجمه بگو با هم بریم چون منم باید شناسنامه ها و کارت ملی رو ترجمه کنم
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، shadzad ، yalda91 ، poram ، Tomas ، girl
(2013-05-10 ساعت 13:51)ارکیده نوشته:  آره ترجمه میکنن من سری قبل که مدارکم رو بردم ترجمه همونجا از اصلاش کپی گرفت اصلش رو بهم برگردوند یعنی از روی همون کپی براام ترجمه کرد...
هر وقت خواستی بری ترجمه بگو با هم بریم چون منم باید شناسنامه ها و کارت ملی رو ترجمه کنم

مرسي عزيزززززم ،حتماااا، اصلا من بدون اركيده جايي ميرم؟Big Grin كاري ميكنم ؟Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، yalda91 ، poram ، Tomas ، girl
ولی من مطمئن نیستم که بدون اصل ترجمه کنن .

بازم سوال کنین
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، yalda91 ، poram ، Tomas ، girl
بچه ها منم یه بار می خواستم ترجمه بدم به دارالترجمه زنگ زدم گفتم وقت ندارم بیام، کپی(یعنی اسکن کردم)شناسنامه و کارت ملیمو می فرستم به ایمیلتون آمادش کنید تا من بیام، گفتن استثنائن می کنن ولی تا اصلشو نیارم روزی که میرم بگیرم نمیدن بهم ترجمرو، اگه مهر وزارت خارجه و دادگستریم بخواین که اصلن خود اصل باید پیششون بمونه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، yalda91 ، poram ، Tomas ، girl
بله همین طوره به من هم گفت اصل باید بمونه .
ولی به نظر من چون خیلی عجیبه اصل یه مدرک رو خواستن ، شما فقط ترجمه عادی ببر براشون .
و برو یه دارالترجمه که قبلا رفتی معمولن سابقه ها رو نگه میدارن
راستی میتونی یه زنگ بزنی ازشون بپرسی.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، poram ، Tomas ، girl
ای کسانی که به مصاحبه رفته اید و باز گشته اید . Shy
*** به ما وقت مصاحبه دادن . اما تو سایت انکارا تو قسمتی که وقت های اسکجوال شده رو لیست کرده کیس نامبر من نیست . *** عایا الان نگران شم ؟Cool
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، yalda91 ، battosai ، poram ، Tomas ، girl
يكي ديگه از بچه ها رو قبلا خواسته بودن يادم نيست كي بود، بدون مهر وزارت امور خارجه قبول ميكنه سفارت؟ مداركمو همسرم تو امريكا توسط وكيل ترجمه كرد اينجا ترجمه نكردم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
سیمی جان به نظر من ترجمه های قدیمیتو ببر، این اصلن منطقی نیس که وقتی اصلو ازتون گرفتن ازت ترجمه جدید بخوان، یعنی مسخره ست، اصل پیش اوناست و خب معلومه تو چیزی رو نداشتی که بدی ترجمه. حتی کسایی هم که اصل پیششونه گاهی ترجمه بیشتر از ۶ ماه بردن توجه نکردن، البته ریسکه اگه اصلت پیشت باشه و نری ترجمه ی جدید بگیری، ولی مال تو که اصلن پیشت نیست عزیزم، نگران نباش.

نه به اونا کار نداشته باش مونا جان، منم تو اکانتم یه چیزایی بود شک داشتم زنگ زدم سفارت، شماره پاسپورتو پرسید و وضعیتو گفت بهم، همون روز و ساعتی که بهم مصاحبه داده بودن بود و هیچ مشکلی نداشت. 
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، MONA FB ، poram ، Tomas ، girl
مرسي شيما جونم از جوابت ، مهاجرسرا نبود من از استرس خفه ميشدم
شيما جون شما واسه مصاحبه چه فرمايي بردي؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
سیمی جون مهر دادگستری و اینا نمی خواد ترجمه هایی هم که من فرستادم ان وی سی همشون تاریخ گذشته بود هیچی نگفتن اصل عقد نامم دست خودشونه فرستادیم ان وی سی ولی من ترجمه عقد نامه برای مصاحبه تاریخ گذشته می برم..ولی اگه خواستی شناسنامه و چیزی دیگه ترجمه کنیم بدون مهر دادگستری ترجمه می کنیم و اگه دیگه بگن اصل مدارک رو برای ترجمه می خوان من دارالترجمه آشنا دارم که از روی همون کپی برات ترجمه کنه...چون برای خودمم از روی کپی ترجمه کرد...

پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، shadzad ، yalda91 ، poram ، Tomas ، girl
سیمی جونم فرمای ما واسه نامزدی بود، فرق داره. به دردت می خوره بگم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، yalda91 ، poram ، Tomas ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان