کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ارکیده جون منم نشنیدم اما تو سفر به ابوظبی از بچه ها بپرس می تونن کمکت کنن.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، MONA FB ، ارکیده ، arian307 ، rrrraaaazzzz
sisili
جان ، وقتی هزینه رو پرداخت میکنی غیر از کیس نامبر یه شماره میدن به اسم اینوویس نامبر
که به اون ترتیبی که گفته تو سایت میرید و میتونید رسید پرداختتون رو چک کنین . یکی از مراحله کاره . اگر اینوویس رو تازه گرفتی اماده باش که تند تند ازت مدارک میخوان و باید ترجمه کنی و بفرستی . تو هر مرحله هم خودشون میگن چی میخوان و بهتون وقت میدن تا مثلا چند ماه که ترجمه کنی و بفرستی .
======================================================
آرین خیلی خوشحالم برات .
ما قرارمون رو میزاریم با بچه ها آخر هفته که آقا دوماد هم ببینیم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، poram ، arian307 ، rrrraaaazzzz
اینکه گوش سمت راست معلوم باشه قانون ۱۰ سال پیش بود الان میگن تمام رخ میخوان nvc به من گفت عکس تمام رخ که گردن و هر ۲تا گوش کاملا معلوم باشن، ولی‌ شاید ابوظبی فرق می‌کنه نمیدونم!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، ارکیده ، poram ، arian307 ، rrrraaaazzzz
(2013-05-10 ساعت 23:09)yalda91 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 22:51)arian307 نوشته:  يلدا جون.... خواهر گلم... به جان خودم كليرت در راهه.. من كه فكر ميكنم تو همين اپديت اينسري كلير ميشي.... نبينم دوباره گريه كني خواهرم .... انا قراره واست بابا كرم برقصه منم دد متال ميزنم يه خورده هد بنگ بزني همه ي اين خاطرات بد از كلت بپره

آرین جان ،آنا جونم مباررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررکککککککککککککککککککککک

هورراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بلاخره تمام شد.خودتونو برای زندگی آماده کنید که تازه اول راهیت .ان شاءالله راهتون باز باشه ودیگه تو زندگی ناراحتی وسختی نبینید که سختیهاتونو تو این پروسه کشیدید از این به بعد همش اتفاقهای خوب براتون بیوفته .برایم دعا کنید بچه ها من طاقت بیش از 3 ماهو ندارم به خدا.

مونا جونم مرسی دوستم که برام دعا می کنی .آره به خدا منم اینقدر تو این پروسه نذر کردم که نگو .عزیزم همه چی رو کامل ببر که چک نخوری .

سیسیلی جون فکر کنم بشه .کیس نامبرتو می زنی جواب می ده؟

یلدا جون به زودی خبرای خوش خودتو تو تاپیک می بینیم!!!!!!!!!!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، shadzad ، arian307
یلدا جون می شه بگی معنی این چیه1.Click on the Online Fee Payment to go to the Immigrant Visa Invoice Payment Center. Please note that online payments must come from checking or savings accounts held at a United States financial institution.

2.Payers who are unable to pay online must follow alternate payment instructions.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، arian307
ارکیده جان سایت nvc که میگه 5*5 باشه عکس ها
ولی برو از بچه های ابوظبی بپرس .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، ارکیده ، shadzad ، arian307
(2013-05-10 ساعت 23:24)sisily. نوشته:  یلدا جون می شه بگی معنی این چیه1.Click on the Online Fee Payment to go to the Immigrant Visa Invoice Payment Center. Please note that online payments must come from checking or savings accounts held at a United States financial institution.

2.Payers who are unable to pay online must follow alternate payment instructions.

1-
(میگه برروی آن لاین فی پیمنت کلیک کن تا به مرکز پرداخت صورتحسابه ویزای مهاجرت وصل بشی یا بری.توجه کن که پرداخت آن لاین باید از حساب مالی که در آمریکاس انجام بشه )

2-(کسانیکه نمی تون پرداخت آن لاین انجام دهند باید از راههای جایگزین پرداخت کنن)Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، shadzad ، arian307 ، rrrraaaazzzz
(2013-05-10 ساعت 22:52)rrrraaaazzzz نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 02:40)poram نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 02:25)rrrraaaazzzz نوشته:  poram عزیزم! دوستم امیدوار باش! خانمی الان تاریخ مصاحبه بچه ها رو که نگاه می کنم از ما هم خیلی دیر نشده
دیگه وقتشه یه خبر خوب بشنویم Smile به فکر سلامتی خودتو نامزدت هم باش البته الان که این حرفارو می گم حالم خوبه
چه کار کنیم ؟؟؟ یه روز خوبم وقتی خودمو مشغول زبان خوندن می کنم....دو روز افتضاحم البته نامزدم برعکسه من همش انرژی ++++++++++
تو هم به نامزدت انرژی ++++++ بده ایشالا ازین به بعد خبرای خوش ش ش ش ش خواهیم داشت

امیدوارم عزیزم. ممنون اما من که نه زبان می خونم نه اصلا هیچ کاری می تونم بکنم.. سعی میکنم مثبت باشم دوستم . امروزم که گذشت...

poram عزیزم visajourney سر زدی نوامبرو ببین چه پیشرفتی کردهSmile
دیگه نوبت خودمون شده Big Grin

مگه شما نوامبری ؟؟ ما اکتبریییییییییییییییییییم!!! الان میرم میبینم .

آناهیتا جون آرین جون تبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببریککککککککککککک
مبارکتون باشه ، هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یه ویزای دیگه . اینشالا همه بچه ها یکی یکی خبرای خوب بدین
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، shadzad ، arian307 ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz
سیسیل جان همسرت از امریکا باید انلاین پول بریزه یه 88 دلار یه 230 تا.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، shadzad ، arian307 ، rrrraaaazzzz
(2013-05-10 ساعت 23:22)rrrraaaazzzz نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 23:09)yalda91 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 22:51)arian307 نوشته:  يلدا جون.... خواهر گلم... به جان خودم كليرت در راهه.. من كه فكر ميكنم تو همين اپديت اينسري كلير ميشي.... نبينم دوباره گريه كني خواهرم .... انا قراره واست بابا كرم برقصه منم دد متال ميزنم يه خورده هد بنگ بزني همه ي اين خاطرات بد از كلت بپره

آرین جان ،آنا جونم مباررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررکککککککککککککککککککککک

هورراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بلاخره تمام شد.خودتونو برای زندگی آماده کنید که تازه اول راهیت .ان شاءالله راهتون باز باشه ودیگه تو زندگی ناراحتی وسختی نبینید که سختیهاتونو تو این پروسه کشیدید از این به بعد همش اتفاقهای خوب براتون بیوفته .برایم دعا کنید بچه ها من طاقت بیش از 3 ماهو ندارم به خدا.

مونا جونم مرسی دوستم که برام دعا می کنی .آره به خدا منم اینقدر تو این پروسه نذر کردم که نگو .عزیزم همه چی رو کامل ببر که چک نخوری .

سیسیلی جون فکر کنم بشه .کیس نامبرتو می زنی جواب می ده؟

یلدا جون به زودی خبرای خوش خودتو تو تاپیک می بینیم!!!!!!!!!!

خدا از دهنت بشنو .امیدوارم بزودی بیام بهتون خبر خوش بدم .بچه ها بیاد برای هم انرژی مثبت بفرسیتم که اول دینا جون یک ضرب ویزا بگیره ،منو همسر کاملیا جون زود کلیر بشیم ،مونا جونو سیمی جون ویزای یک ضرب بگیرن،ارکیده جون نامه مصاحبش بیاد .وبقیه بچه ها پروندشون زودی جلو بره .
انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خدا دل همو رو تو این تاپیک خوشحال بفرما .آمین SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، girl ، shadzad ، arian307 ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz
(2013-05-10 ساعت 23:38)MONA FB نوشته:  سیسیل جان همسرت از آمریکا باید انلاین پول بریزه یه 88 دلار یه 230 تا.

مرسی عزیزم از جوابت. همه این کارا رو کردیم.منتها من اینقدر کلافه هستم که گفتم شاید یه سایتی پیدا کنم که بشه پرونده رو پیگیری کرد . تو سایتی رو سراغ نداری؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، shadzad ، arian307 ، rrrraaaazzzz
ایوایییییییییییییییییییییی
بابا نیم ساعته دارم مینویسم ارسال نشد پاک شدSad
خوب از اول
واییییییییییییییییییییییییی انااااااا جان ارین داره میااااااد مبارکههههههههههههههههههههههه ارزو دارم کنار هم همیشه خوب و خوش باشید.
حسن نوشابه ضرر داره حسن!
دینا جان خوبی؟
فدات شم شناسنامه میادو میبری ویزارو میگیری .مبارک باشه.
مونا جان افرین خانوم کد بانو.ایشالا به سلامتی.به زودی اش پشت پایه شما ایشالا.
یلدا جان ایشالا به زودی واسه شما هم بیاد اصلا چند روز بیشتر بابا عزیزم ویزا گرفتی حلله مثل ما هنو اول را نیستی که(یعنی دیگه 4 ماه رو گذشت واسه منSad)
عزیزم میاد دستت دیگه این روزارو خوش باش انگار که همین فردا ویزات میاد.انشالله.
بچه ها من به کجا ایمیل بزنم که چرا اپروو نمیشم؟
شینا پیغامم رسید؟
راستی پس کارت ملی و ترجمه اش میخواد؟واسه من تاریخ کارتم گذشته!
و اونایی که ایران عقد کردن مگه باید سفارت سویس ببرید واسه تایید عقدنامه؟
ارکیده .سیمی شیما جون love
و بقیه بچه ها ایشالا همگی کارامون زود زووووووووووووووووووود را بیوفته.
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91 ، MONA FB ، shadzad ، arian307 ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz
(2013-05-10 ساعت 23:44)sisily. نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 23:38)MONA FB نوشته:  سیسیل جان همسرت از آمریکا باید انلاین پول بریزه یه 88 دلار یه 230 تا.

مرسی عزیزم از جوابت. همه این کارا رو کردیم.منتها من اینقدر کلافه هستم که گفتم شاید یه سایتی پیدا کنم که بشه پرونده رو پیگیری کرد . تو سایتی رو سراغ نداری؟

عزیزم من برات ترجمه کردم دیدی؟

راستی آرین جان شیرینی ما یادت نره .آره منم به بچه ها گفتم بذاریم آرین بیاد همه با هم بریم که آقا دامادم ببینیم.
ما شیرینی می خوایم یادت نرههههههههههههههههه.اصلا هم نگران ما نباش که اون روزو ناپرهیزی می کنیم ورژیم نمی گیریم خیالت راحت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadzad ، girl ، arian307 ، rrrraaaazzzz
بچه ها این هفته هم گذشت . ( مهاجر سرایی های مقیم ایران ) !!!
هفته خیلی خوبی رو براتوون آرزو میکنم .

بدرود . من دیگه نا ندارم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، yalda91 ، shadzad ، girl ، arian307 ، rrrraaaazzzz
آرین آخ آخ از این نوشابه های بعد ویزاااااا، می دونم چه حسی دارییییی دقیقن Big Grin Big Grin
بچه ها حالا بذاریم پاش برسه به وطن، فک کنم اینطوری که گفتیم از ترس شیرینی از همون ارمنستان بلیط بگیره بره اصلن Smile
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، girl ، arian307 ، آناهيتا ، rrrraaaazzzz ، MONA FB

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان